HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 pro 2024, 17:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1285 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa
PostPostano: 04 tra 2019, 20:17 

lider30 je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Ja bi se zapitao neke stvari da jedini ja ne kontam a svi ostali jesu al dobro :D .Problem je sto ce prva generacija donijet njihova prava al bez usvajanja djece i ostalo sto kazes al kad dodje druga generacija kojoj je to vec normalno tada ce ista donijet zakon da isti usvajaju djecu i sve ostalo sto pozele. Pogledaj samo tu pozitivnu diskriminaciju na zapadu odkad traje i u sta se pretvorila, stiglo se i do rodne ideologije,usvajanja djece od strane bolesnika,agresivnog napadanja, pljuvanja po svemu onom sto nema misljenje kao oni itd . Sva sreca pa ce zapadne vrijednosti propasti u sljedecih 15-20 godina jer je ovakav sustav neodrziv, a na scenu ce stupit oni koji tu bolest ne podrzavaju...

Nemoj me kvotati živ bio. U JaraM i na UzarićiM diskutiraj s ekipom.

Ti ne znaš, ni tko zakone donosi u demokraciji i kojom procedurom.

Ti da se ne zapitaš da ništa zajedničko u ideološkom ili vrijednosnom smislu nemaš s nekim prosječnim čovjekom iz Milana, Hanovera, Lyona, Southamptona, a da ti se stavovi skoro u potpunosti poklapaju s nekim iz unutrašnjosti Turske, Egipta, Jordana samo ste s različitim vjerskim backgroundom.

A bola okani se mojih postova.

Stvarno se moram u mostar naselit na par godina, da postanem i ja uglađeni gospodin istim putem kao vi :zubati .

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:17 

daramo je napisao/la:
Sad ga Robi pretjeruješ, Zapad u to doba nije bio ništa tolerantniji prema lgbt osobama, nego naprotiv.
Jedna VB kemijski "liječi" homiće, Njemačka lezbijke trpa u konc logore, sve za vrijeme dok su Turci davno otišli.

Europski gradovi su odredjeni renesansom, barokom Itd.

Gdje su renesansne gradjevine i barokni skladatelji u Bosni ili Bugarskoj, lol. Gdje je taj bosanski Mozart i njegova bosanska publika u 18. stoljeću, ili bosanski Leonardo da Vinci ili Michelangelo, ili Isaac Newton. Kulturni i civilizacijski supak Europe hebote. Naši klinci mogu biti samo potrošači onoga sto “truhli Zapad” napravi, štedit mjesecima i godinama za zapadne proizvode s jadnim balkanskim placicama.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:19 

Pa u Mostaru vas i ima više nego nas, barem kad nije vikend :D

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:21 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
zaba1111 je napisao/la:
lider30 je napisao/la:

:zubati :clap

Reci ti moj zaba, je li tebi gori po naše društvo homić na gay pride-u (koji se ponaša u skladu sa zakonom) ili primjerice stomatolog ili liječnik koji radi u Domu zdravlja/bolnici i poslijepodne privatno na crno radi? I još je na državnoj službi korumpiran.

Tko je tu gori po tebi i šta je po tebi veći ugroza za zajednicu?

Koja je poanta ovog pitanja i mjesanja krusaka i jabuka. Je li gori kradljivac auta ili korumpirani profesor, nidje veze pitanje.
Niko u HB nije rekao da su homici problem niti se ikad culo cak ni za verbalni ispad. Teza kako su homici veca tema od kurupcije ne da je lazna nego je suluda.
Problem je sto se ljude protivno znanstvenim spoznajama zeli praviti ludima, a sto moze izroditi vrlo opasne posljedice.
Prvo si govorio kako im treba dati sva prava, da su samo zatucanj protiv toga, da bi na kraju dosao do onoga sto i svi zatucani zagovaraju, a to je da im se ne daju sva prava, prije svega djeca, da je to poremecaj seksualnog nagona ili kako kazes devijacija i da im treba zabraniti perverzije u javnosti.
Dakle pisanje se isplatilo.

Ja isto pišem od početka teme - de me kvotaj, gdje sam promijenio mišljenje.

Dakle, možemo nijansirati štetnosti za društvo. Džeparoš je manje štetan za društvo od kradljivca auta. Korumpirani profesor i kradljivac auta su negdje u istoj ravni, jer je i korupcija jedan teži oblik krađe.

Ti meni reci po tvom duvanjskom/anadolijskom sustavu vrijednosti:

Citat:
je li tebi gori po naše društvo homić na gay pride-u (koji se ponaša u skladu sa zakonom) ili primjerice stomatolog ili liječnik koji radi u Domu zdravlja/bolnici i poslijepodne privatno na crno radi? I još je na državnoj službi korumpiran.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:22 

daramo je napisao/la:

Nisam znao da si bošnjo? :zubati U mostaru su samo oni domaći dok ste vi škutoristan 50% a ostalo podijeli na ramu,čapljinu,dalmaciju i srednju bosnu :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:23 

Robbie MO je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Sad ga Robi pretjeruješ, Zapad u to doba nije bio ništa tolerantniji prema lgbt osobama, nego naprotiv.
Jedna VB kemijski "liječi" homiće, Njemačka lezbijke trpa u konc logore, sve za vrijeme dok su Turci davno otišli.

Gdje su renesansne gradjevine i barokni skladatelji u Bosni ili Bugarskoj, lol. Gdje je taj bosanski Mozart i njegova bosanska publika u 18. stoljeću, ili bosanski Leonardo da Vinci ili Michelangelo, ili Isaac Newton. Kulturni i civilizacijski supak Europe hebote.

I zasto se jednostavno ne pomiris s tom cinjenicom,prepustis se vecini kad se svejedno od *** pita nemoze napravit?? :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:28 

Robbie MO je napisao/la:
daramo je napisao/la:

Gdje su renesansne gradjevine i barokni skladatelji u Bosni ili Bugarskoj, lol.

Renesansa i barok ne znače prava za lgbt osobe.
Za vrijeme baroka i renesanse lgbt osobe u Europi su i dalje progonjene.

Daj Robi jedna VB pedesetih kažnjava homiće prisilnim kemijskim tretmanima.

Kakva prava su imale lgbt osobe u baroknoj i renesansnoj Europi.
Odakle ti zaključak da je homić u Dubrovniku imao veća prava od homića u osmanskom Sarajevu?

Ti bi Hrvatima u BiH nabio neke komplekse niže vrijednosti gdje ih ne bi trebali imati.
Mi barem takve nismo progonili.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:33 

daramo je napisao/la:
Ti bi Hrvatima u BiH nabio neke komplekse niže vrijednosti

Baš će nama netko nabijati komplekse, zaboli nas ona stvar za moderne degenerične trendove, nismo mi modni guru koji ne jede slaninu i puru :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:36 

lider30 je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Koja je poanta ovog pitanja i mjesanja krusaka i jabuka. Je li gori kradljivac auta ili korumpirani profesor, nidje veze pitanje.
Niko u HB nije rekao da su homici problem niti se ikad culo cak ni za verbalni ispad. Teza kako su homici veca tema od kurupcije ne da je lazna nego je suluda.
Problem je sto se ljude protivno znanstvenim spoznajama zeli praviti ludima, a sto moze izroditi vrlo opasne posljedice.
Prvo si govorio kako im treba dati sva prava, da su samo zatucanj protiv toga, da bi na kraju dosao do onoga sto i svi zatucani zagovaraju, a to je da im se ne daju sva prava, prije svega djeca, da je to poremecaj seksualnog nagona ili kako kazes devijacija i da im treba zabraniti perverzije u javnosti.
Dakle pisanje se isplatilo.

Ja isto pišem od početka teme - de me kvotaj, gdje sam promijenio mišljenje.

Dakle, možemo nijansirati štetnosti za društvo. Džeparoš je manje štetan za društvo od kradljivca auta. Korumpirani profesor i kradljivac auta su negdje u istoj ravni, jer je i korupcija jedan teži oblik krađe.

Ti meni reci po tvom duvanjskom/anadolijskom sustavu vrijednosti:

Citat:
je li tebi gori po naše društvo homić na gay pride-u (koji se ponaša u skladu sa zakonom) ili primjerice stomatolog ili liječnik koji radi u Domu zdravlja/bolnici i poslijepodne privatno na crno radi? I još je na državnoj službi korumpiran.

Nije ovo prvi put da se govori o ovoj temi , tvoj stav je bio da im treba dati sva prava .
Nekoliko puta si spominjao zatucane, a na kraju su dosao na njihovo.
Nitko od zatucanih nije spomenuo da su ******** problem, nego ono sto si i sam na kraju usvojio.
Ne da mi se nijansirati ozbiljne probleme, jednostavno ih sve nazivam ozbiljnim problemima.

I na kraju najbitnije, a sto ce zapravo prokazati tvoj povodljivi zatucanj stav, dakle sto je u mom duvanjskom pisanju anadolijskoprimitivno? Tvoj odgovor ce biti vrlo znakovit i poucan, ukoliko se usudis odgovoriti i ne zatrolas.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:39 

Diablo je napisao/la:
daramo je napisao/la:

Nisam znao da si bošnjo? :zubati U mostaru su samo oni domaći dok ste vi škutoristan 50% a ostalo podijeli na ramu,čapljinu,dalmaciju i srednju bosnu :zubati

Je rođeni, domaći u Podveležju, Gacku, Nevesinju i Trebinju.
Mislim da bi stvarno češće trebo vrnut ali u istoćni da upoznaš "domaće"

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:39 

Mar-kan je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Ti bi Hrvatima u BiH nabio neke komplekse niže vrijednosti

Baš će nama netko nabijati komplekse, zaboli nas ona stvar za moderne degenerične trendove, nismo mi modni guru koji ne jede slaninu i puru :zubati

Pa poanta je da mozes jesti sto hoćes bez da ti netko govori da si manje vrijedan ili “seljak”, “live and let live”. Onaj koji kritizira puru je malogradjanin.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:41 

Robbie MO je napisao/la:
“live and let live”.

jok live, live and let die :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:42 

daramo je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Gdje su renesansne gradjevine i barokni skladatelji u Bosni ili Bugarskoj, lol.

Renesansa i barok ne znače prava za lgbt osobe.
Za vrijeme baroka i renesanse lgbt osobe u Europi su i dalje progonjene.

Daj Robi jedna VB pedesetih kažnjava homiće prisilnim kemijskim tretmanima.

Kakva prava su imale lgbt osobe u baroknoj i renesansnoj Europi.
Odakle ti zaključak da je homić u Dubrovniku imao veća prava od homića u osmanskom Sarajevu?

Ti bi Hrvatima u BiH nabio neke komplekse niže vrijednosti gdje ih ne bi trebali imati.
Mi barem takve nismo progonili.

Pa to stalno ponavljamo, dok je Europa bila svoja i snazno promovirala svoje vrednote, kao sto kaze robi to je bila napredna europa, danas kad se europa pocela odricati sebe i svojih temelja, europa.je pocela propadati. Valjda robi misli da ako propada i jedna renesansna europa da je onda dobro da i mi propanemo.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 21:09 

Misljenja sam da je homoseksualnost bolest koja se desi nekom procentu ljudi . Mislim to za to , sto dva muskarca , ili dvije zene nisu u stanju da produze vrstu , sto je ogromna falinka i dokaz ''neispravnosti'' takvih ljudi .
E sad , dobra stvar je sto ta bolest nije prelazna , tako da te ljude nema potrebe trpati u karantine .
Po meni trebaju biti apsolutno slobodni , bez da im se uskracuju bilo kakva prava koja imaju hetero(samo im nikad ne bi , iz mnogo razloga, dozvolio usvajanje djece .

Po meni je pravi problem sto se i od '' ********'', koji oduvjek postoji , stvara gotovo pa nova ideologija , a i jedna od mnogih batina propadajuceg Zapada ,kojom lomi kicmu bilo kakvog pogovora .
Kad nekom narodu kazu , naguzite se , ima da se naguze .. ili ga u suprotnom primaju bez vazelina .
I ide to tako..dok oni jos uvjek odredjuju sta je bolest , a sta ne..
Medjutim , kad se stanje na terenu promjeni , ' ********' bi ove novonastale ''slobode'' , '' izborene'' pod patronatom zapadnih krvopija i hegemona , bi mogle prisjesti , pa da bar neki period dozive vremena , gora od onih koja su imali prije tih novostecenih ''sloboda'' .

Nego..evo slogan za nase drage sarajlije , kojm mogu docekivati goste iz vascjelog homo svijeta..-Sarajevo grad , gdje je guza uvjek frisko podaprana -.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 21:19 

Smiješno je ocekivati bilo kakve nerede ili nemile scene u Sarajevu, jedna Priština i Tirana su imali paradu ponosa prosle godine bez gotovo ijednog incidenta, a da isti dogadjaj nema jedno Sarajevo koje je ruku na srce mnogo urbanije od te dvije sredine, ko god sta mislio

Jasno je ko dan da iza organizacije stoji Američka ambasada i gospodin ******** ambasador lično sa svojim partnerom, Ameri sto kažu muslimanima to je tako, ima da Sarajevo okrenu naopačke kao kada je dolazio Papa po pitanju sigurnosti, angazovat ce sve moguce raspolozive agencije i zatvoriti kompletan grad, obezbjediti rutu kretanja ucesnika i to je to, gotovo svi strani ambasadori najavljuju aktivno ucesce, treba nekome od njih nesto da bude, neko da dobije kamenicu ili baklju u glavu, pa da ga Bakir lično popuši gospodinu ******** ambasadoru, ipak je ovo 2019.g, i realno mislim da političko Sarajevo sebi nece smijeti dopustiti bruku po tom pitanju u svakom smislu ...

:sega

slika

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 22:34 

Ko je ovdje protiv gay parade od moderatora? Kome smetaju slike sa gay parade?
Takva cenzura nema smisla, valjda ljudi imaju pravo prosvjedovati i iznijeti svoje stavove javno dok god ne stete drugima.
Jesi ti markane brisao slike sa gay parade?

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 22:53 

Ahahahahah

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 22:53 

a zasto ne bi svi bili kao kanadski premijer ? njegovo odusevljenje je zarazno.

slika

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 22:58 

uvezlo partnere iz tajlanda i filipina. to se zove globalizacija.

slika

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 22:58 

zaba1111 je napisao/la:
Ko je ovdje protiv gay parade od moderatora? Kome smetaju slike sa gay parade?
Takva cenzura nema smisla, valjda ljudi imaju pravo prosvjedovati i iznijeti svoje stavove javno dok god ne stete drugima.
Jesi ti markane brisao slike sa gay parade?

Mozda sam i ja,al robbie nije sigurno :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 23:03 

Stinger19 je napisao/la:
a zasto ne bi svi bili kao kanadski premijer ? njegovo odusevljenje je zarazno.

slika

On nije samo gay friendly, nego i feminista, kako je jednom izjavio. U svakom slučaju, pola Kanade, jedne od najliberalnijih ako ne i najliberalnije države na svetu ga smatra za degenerika i ovo će mu biti jedini mandat, najverovatnije.

Zašto ne možete vi kao predsednik Kanade? Zato što će gejevi da naprave transparent na kojem će biti munara sa docrtanim mudima, onda će vehabije da viknu tekbir i krenu u juriš, i policija će ili da stoji i štitovima se brani od kamenja ili da im polomi kosti. U svakom slučaju, očekujem jako zabavan šou.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 23:03 

ucite djecu od malena. mama, mama i kcerka. tata, tata i kcerka. kako lijep porodicni zivot. zamisli dvije mame ti kuhaju rucak. ili ides sa dvojicom tata na utakmicu. ili ima jos bolja varijanta, mama, mama, a sin izmedju. i jedna ne bas lijepa slika. tata, tata i sin ko goblen ili svicarski sir.

slika

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 23:08 

+1 :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 23:08 

Stinger19 je napisao/la:
ucite djecu od malena. mama, mama i kcerka. tata, tata i kcerka. kako lijep porodicni zivot. zamisli dvije mame ti kuhaju rucak. ili ides sa dvojicom tata na utakmicu. ili ima jos bolja varijanta, mama, mama, a sin izmedju. i jedna ne bas lijepa slika. tata, tata i sin ko goblen ili svicarski sir.

slika

Ovaj opis iz iskustva ili ??

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 23:10 

U New Yorku ima milijun ******** (doslovce 1 000 000) i nitko ne hoda gol po ulici niti se jebe na ulici.

Tako tražiti po internetu slike koje su “probrane” može se i za kršćane, pa reci da su ovo tipični kršćani , recimo to muslimani rade kad pokušavaju pokazati kako su kršćani bolesni:

Privitak/ci:
3F5E1DDA-F562-4A47-8DF5-FFA4F1661475.jpeg
3F5E1DDA-F562-4A47-8DF5-FFA4F1661475.jpeg [ 113.29 KiB | Pogledano 3023 put/a. ]
5637E620-AE3D-4F21-98E4-F84EE3F08EC2.jpeg
5637E620-AE3D-4F21-98E4-F84EE3F08EC2.jpeg [ 79.66 KiB | Pogledano 3024 put/a. ]
BC36D362-7051-4204-8736-D9E5FFF4712D.jpeg
BC36D362-7051-4204-8736-D9E5FFF4712D.jpeg [ 85.63 KiB | Pogledano 3024 put/a. ]
169F3BF3-513C-4E79-A74E-645CFF78F549.jpeg
169F3BF3-513C-4E79-A74E-645CFF78F549.jpeg [ 185.18 KiB | Pogledano 3024 put/a. ]

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1285 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, Groot, kily, micko52, Naša Kvačica, Patriota, Salivator i 21 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: