|
|
Stranica: 31/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78326 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nego, nesto me zapazas na forumu posljednja dva dana. Malo mi Ministrar, Aleksije i Aga posvetise paznje, pa se i drugi ukljucise u razgovor, te me konacno primjetise, a i ti s njima. Kada sam u nemilosti nigdje te nema. Nije da prigovaram, samo konstatujem. Tako ti je to, fenomen popularnosti je čoporski mehanizam. Para ide na paru, bolest na bolest, popularnost na popularnost.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ah, Davitelj. Meni taj film totalno bez veze, a i Tasko mi se nije nikada dopadao, ne zbog izgleda, nije imao ,,ono nesto,, kao glumac. Nego, kako se zavrsi onaj duel ,,ti i Aleksije,, Opasan Aleksije, mudar i pronicljiv. Kulturno te ,,nalijepi,, nema sta. Šta je, loži te kad se muški tuku? Sram te bilo.  Ne, nego je Seki zasluzio sve sto si mu izrekao. On je jedini prijateljski razgovarao samnom. U pocetku jako ljubazan i mnogo finiiii, poslije se dere na mene, naziva me glupacom, naruzii me i kada treba i ne treba. Ako neko od modova prica samnom, i on je ok samnom. Ako me upozoravaju, distancira se pod hitno. Neke ljudske osobine ne mogu da svarim. Ili si prijateljski raspolozen ili nisi, zasto da ti drugi diktira raspolozenje? Meni je Seki drag, jer je ipak bio najbolji prema meni, ali to skrivanje prosipanja dobrote od drugih mi je malo, hm. Meni ako je Aleksije ok covjek, ok je, bez obzira sta moderatori mislili o njemu. I Vlado Rus, ne mogu oni mene ubijediti da je ...ovo, ono, kako ga vec nazivaju, meni je dobar lik, simpatican i drag na svoj nacin.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Nego, nesto me zapazas na forumu posljednja dva dana. Malo mi Ministrar, Aleksije i Aga posvetise paznje, pa se i drugi ukljucise u razgovor, te me konacno primjetise, a i ti s njima. Kada sam u nemilosti nigdje te nema. Nije da prigovaram, samo konstatujem. Tako ti je to, fenomen popularnosti je čoporski mehanizam. Para ide na paru, bolest na bolest, popularnost na popularnost. Ma ona mene zajebava. Imam trideset puta veću komunikaciju sa njom na drugom mestu.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Nego, nesto me zapazas na forumu posljednja dva dana. Malo mi Ministrar, Aleksije i Aga posvetise paznje, pa se i drugi ukljucise u razgovor, te me konacno primjetise, a i ti s njima. Kada sam u nemilosti nigdje te nema. Nije da prigovaram, samo konstatujem. Tako ti je to, fenomen popularnosti je čoporski mehanizam. Para ide na paru, bolest na bolest, popularnost na popularnost. Tacno tako.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kulturno!? On mene vređao svaku drugu reč, ja njemu nijednu uvredu nisam uputio. I ne slažem se da me je, kako kažeš, nalepio, jer sam u svemu u onom razgovoru bio u pravu. Od popularnosti Vučića i mogućnosti njegovog skidanja s vlasti, preko mogućnosti reuspostave monarhije, do još nekih sitnica koje me mrzi da nabrajam. Bukvalno ni u čemu nije bio u pravu. I još je čovek razvio opsesiju, pa pokušava nekim strategijama da menja moj karakter, ako je to normalno ponašanje, onda sam ja kaktus. Mada se jesmo složili u jednoj stvari, a to je stanje medija u Srbiji. Ne! Ti si imao neka tanka objašnjenja od dve tri proste rečenice, što se tiče teme. A onda si iste iz ljubomore i zavisti sabotirao ad hominem primedbama, budući da sam ja u temema superiorniji od tebe. U dužem periodu si tako prekoračivao crtu, ne samo kad sam ja u pitanju, a ja sam samu juče reagovao onako jer nije vredelo fino da te upozoravam. Sad da sam se baš zauzeo za operaciju promene tvog karaktera, teško da to može biti tačno. Dva tri navrata, kad naletim, nije ništa zahtevno za mene, to mi je tek onako usputno...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:22 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Šta je, loži te kad se muški tuku? Sram te bilo.  Ne, nego je Seki zasluzio sve sto si mu izrekao. On je jedini prijateljski razgovarao samnom. U pocetku jako ljubazan i mnogo finiiii, poslije se dere na mene, naziva me glupacom, naruzii me i kada treba i ne treba. Ako neko od modova prica samnom, i on je ok samnom. Ako me upozoravaju, distancira se pod hitno. Neke ljudske osobine ne mogu da svarim. Ili si prijateljski raspolozen ili nisi, zasto da ti drugi diktira raspolozenje? Meni je Seki drag, jer je ipak bio najbolji prema meni, ali to skrivanje prosipanja dobrote od drugih mi je malo, hm. Meni ako je Aleksije ok covjek, ok je, bez obzira sta moderatori mislili o njemu. I Vlado Rus, ne mogu oni mene ubijediti da je ...ovo, ono, kako ga vec nazivaju, meni je dobar lik, simpatican i drag na svoj nacin. Kakve veze tvoja upozorenja imaju sa tim da li ću da komuniciram sa tobom ili ne, razgovor sa nekim ko ima upozorenja nije niti zabranjen, niti se neko na to mršti. Jedina stvar koja ima veze je moje trenutno raspoloženje i volja da razgovaram sa tobom i ništa više od toga. Tako da me, molim te lepo, zaobiđi sa tvojim paranojama.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:23 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ne, nego je Seki zasluzio sve sto si mu izrekao. On je jedini prijateljski razgovarao samnom. U pocetku jako ljubazan i mnogo finiiii, poslije se dere na mene, naziva me glupacom, naruzii me i kada treba i ne treba. Ako neko od modova prica samnom, i on je ok samnom. Ako me upozoravaju, distancira se pod hitno. Neke ljudske osobine ne mogu da svarim. Ili si prijateljski raspolozen ili nisi, zasto da ti drugi diktira raspolozenje? Meni je Seki drag, jer je ipak bio najbolji prema meni, ali to skrivanje prosipanja dobrote od drugih mi je malo, hm. Meni ako je Aleksije ok covjek, ok je, bez obzira sta moderatori mislili o njemu. I Vlado Rus, ne mogu oni mene ubijediti da je ...ovo, ono, kako ga vec nazivaju, meni je dobar lik, simpatican i drag na svoj nacin. Ne da je zaslužio, nego je i debelo preterao, čim je mene naveo na takvu reakciju. Maltretira ljude okolo... Meni nije baš prirastao srcu, ali nije mi ni odvratan. Ali moraš se čuvati od njegove indoletne naravi. Znači, možeš da ga pomaziš slobodno, ali ga nemoj geldati u oči. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tako ti je to, fenomen popularnosti je čoporski mehanizam.
Para ide na paru, bolest na bolest, popularnost na popularnost.
Ma ona mene zajebava. Imam trideset puta veću komunikaciju sa njom na drugom mestu. Pa o tome i pricam Seki. Imamo komunikaciju na pp, ali na forumu se pravis mutav, skoro da me ne vidis, bojeci se da te ne izblamiram, da neko ne pomisli ,,pa nije valjda da caska s njom,,? A da znam da se glupiram, znam, to smo vec svi vidjeli. Malo mi je to dvolicno, samo da znas.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kulturno!? On mene vređao svaku drugu reč, ja njemu nijednu uvredu nisam uputio. I ne slažem se da me je, kako kažeš, nalepio, jer sam u svemu u onom razgovoru bio u pravu. Od popularnosti Vučića i mogućnosti njegovog skidanja s vlasti, preko mogućnosti reuspostave monarhije, do još nekih sitnica koje me mrzi da nabrajam. Bukvalno ni u čemu nije bio u pravu. I još je čovek razvio opsesiju, pa pokušava nekim strategijama da menja moj karakter, ako je to normalno ponašanje, onda sam ja kaktus. Mada se jesmo složili u jednoj stvari, a to je stanje medija u Srbiji. Ne! Ti si imao neka tanka objašnjenja od dve tri proste rečenice, što se tiče teme. A onda si iste iz ljubomore i zavisti sabotirao ad hominem primedbama, budući da sam ja u temema superiorniji od tebe. U dužem periodu si tako prekoračivao crtu, ne samo kad sam ja u pitanju, a ja sam samu juče reagovao onako jer nije vredelo fino da te upozoravam. Sad da sam se baš zauzeo za operaciju promene tvog karaktera, teško da to može biti tačno. Dva tri navrata, kad naletim, nije ništa zahtevno za mene, to mi je tek onako usputno... Aj ti pročitaj razovor ponovo, i to na način da ćeš redovno preskočiti primedbu kojom sam te iznervirao, da ti ne bi ponovo uticala na raspoloženje, i da bi tako mogao staloženo da pročitaš čitave pasuse o meritumu tema koje sam napisao. Na oba topika na kojima smo raspravljali.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne, nego je Seki zasluzio sve sto si mu izrekao. On je jedini prijateljski razgovarao samnom. U pocetku jako ljubazan i mnogo finiiii, poslije se dere na mene, naziva me glupacom, naruzii me i kada treba i ne treba. Ako neko od modova prica samnom, i on je ok samnom. Ako me upozoravaju, distancira se pod hitno. Neke ljudske osobine ne mogu da svarim. Ili si prijateljski raspolozen ili nisi, zasto da ti drugi diktira raspolozenje? Meni je Seki drag, jer je ipak bio najbolji prema meni, ali to skrivanje prosipanja dobrote od drugih mi je malo, hm. Meni ako je Aleksije ok covjek, ok je, bez obzira sta moderatori mislili o njemu. I Vlado Rus, ne mogu oni mene ubijediti da je ...ovo, ono, kako ga vec nazivaju, meni je dobar lik, simpatican i drag na svoj nacin. Ne da je zaslužio, nego je i debelo preterao, čim je mene naveo na takvu reakciju. Maltretira ljude okolo... Meni nije baš prirastao srcu, ali nije mi ni odvratan. Ali moraš se čuvati od njegove indoletne naravi. Znači, možeš da ga pomaziš slobodno, ali ga nemoj geldati u oči.  Pa red bi bio da ga ti pomazis malo, nema smisla prepirati se na forumu. Pomazi ga, znas kao ono kada dijete malo pljusnes po dupetu, pa ti zao....
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:31 |
|
|
Što se tiče promene mog karaktera, naravno da nisam pomislio da ti je to postala životna misija, ali čak i mali pokušaji su malo glupo ponašanje sa tvoje strane.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:35 |
|
|
Seki, jesi malo digao repic, sto jest, jest. Nije da podilazim Aleksiju, ali je zaista rekao ono sto i ja mislim, cak sam ti slicno nesto i napisala nekada prije, pogledaj, ne samo sto se tice licno obracanju meni, nego i drugima. Spusti loptu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ma ona mene zajebava. Imam trideset puta veću komunikaciju sa njom na drugom mestu. Pa o tome i pricam Seki. Imamo komunikaciju na pp, ali na forumu se pravis mutav, skoro da me ne vidis, bojeci se da te ne izblamiram, da neko ne pomisli ,,pa nije valjda da caska s njom,,? A da znam da se glupiram, znam, to smo vec svi vidjeli. Malo mi je to dvolicno, samo da znas. Ne nije razlog da se bojim da me izblamiraš, da se stvarno bojim da me izblamiraš, ne bih ni pomenuo da komuniciram sa tobom na drugom mestu, jer bi me bilo blam da to priznam. Ako ti to nije logično, onda ne znam šta da ti kažem. Uglavnom ne učestvujem na tvojim temama, jer otvaraš teme o stvarima koje me ne interesuju, i to ih još otvaraš kopiranjem članka iz vikipedije. Znači još jednom, kako može da me bude sramota da drugi pomisle "nije valjda da ćaska sa njom", ako javno kažem da ćaskamo privatno trideset puta više nego ovde. Ajde objasni to paranoična ženo.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:39 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne! Ti si imao neka tanka objašnjenja od dve tri proste rečenice, što se tiče teme. A onda si iste iz ljubomore i zavisti sabotirao ad hominem primedbama, budući da sam ja u temema superiorniji od tebe. U dužem periodu si tako prekoračivao crtu, ne samo kad sam ja u pitanju, a ja sam samu juče reagovao onako jer nije vredelo fino da te upozoravam. Sad da sam se baš zauzeo za operaciju promene tvog karaktera, teško da to može biti tačno. Dva tri navrata, kad naletim, nije ništa zahtevno za mene, to mi je tek onako usputno...
Aj ti pročitaj razovor ponovo, i to na način da ćeš redovno preskočiti primedbu kojom sam te iznervirao, da ti ne bi ponovo uticala na raspoloženje, i da bi tako mogao staloženo da pročitaš čitave pasuse o meritumu tema koje sam napisao. Na oba topika na kojima smo raspravljali. Ma zapamtio sam. To su dve teze: 1. Slabo NJKV govori srpski, pa će mu zviždati, a nije lepo da se zviždi simbolu države; 2. Potreban je konsenzus od 90%. I to se ponavljalo uz: Ti si nekulturan jer se zalažeš sa monarhiju, a ne živiš ovde, i ostrašćeno si protiv Vučića. Primim to k znanju i ne odgovaram jer baš i nemam mnogo šta da kažem na to, jednostavno mislim da nije tako. Ali s kim god da progovorim reč dve, eto tebe sa tim tezama, ponavljajući mi da sam nekulturan. A ti si tih dana barem sa trojicom (Rukavina, chubura, ja) imao tenzije, a dugoročno barem sa još troje (Vladica, Aga, Graničar evo izgleda i Lapo-lapo). Dakle kod tebe je tenzija konstantna, a kod mene ono što se juče desilo je izuzetak. A ti bi želeo da se to posmatra kao eto da sam ja popizdeo na mirnog tebe bez nekog naročitog razloga. Pa nije realno.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Pa o tome i pricam Seki. Imamo komunikaciju na pp, ali na forumu se pravis mutav, skoro da me ne vidis, bojeci se da te ne izblamiram, da neko ne pomisli ,,pa nije valjda da caska s njom,,? A da znam da se glupiram, znam, to smo vec svi vidjeli. Malo mi je to dvolicno, samo da znas.
Ne nije razlog da se bojim da me izblamiraš, da se stvarno bojim da me izblamiraš, ne bih ni pomenuo da komuniciram sa tobom na drugom mestu, jer bi me bilo blam da to priznam. Ako ti to nije logično, onda ne znam šta da ti kažem. Uglavnom ne učestvujem na tvojim temama, jer otvaraš teme o stvarima koje me ne interesuju, i to ih još otvaraš kopiranjem članka iz vikipedije. Znači još jednom, kako može da me bude sramota da drugi pomisle "nije valjda da ćaska sa njom", ako javno kažem da ćaskamo privatno trideset puta više nego ovde. Ajde objasni to paranoična ženo. Otvaram zenske teme, jer si me savjetovao da se slonim od politike, jer pojma nemam, sto je tacno. Poslusala sam te. Iz Wikipedije sam samo dva puta nesto kopirala. Nije sada da nisam ni jednu dobru temu otvorila, ali kada vidim da niko ne obraca paznju, to me demoralise i ne trudim se previse. Htjela sam da forum malo ozivi, pa sam mozda i smarala. Jedno vrijeme kao da nikoga nije bilo na forumu ili su dva, tri lika ponavljala istu mantru koju svi znamo napamet, samo bi promijenili par rijeci, dodali ili oduzeli. Mislila sam da ce se pojaviti par zena, ali nista od toga. Imate takav nastup da bi i Ellen Ripley ustuknula.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 19:54 |
|
|
To što ti misliš da u vezi prestolonaslednika to nije tako. To što ti misliš da jeste to ne znači da je to jednostavno tako. Ne možeš svoj neinformisani utisak da prezentuješ kao činjenicu. Jel imaš agenciju za istraživanje javnog mnjenja koja je sprovela anketu da potvrdi da je to što tvrdiš makar moguća činjenica?
Činjenicu da je Vučića u ovom trenutku nemoguće oboriti, a razloge sam ti detaljno objasnio, si elegantno zaobišao. Pošteno od tebe.
Pa znaš, ako nisi primetio, ovde ima nekoliko ljudi koji pričaju jako velike gluposti, ja im na svaku glupost napišem nešto jako neprijatno i onda se stvori tenzija. Tebi ako se ne sviđa, nemoj da gledaš, ili preuzmi ulogu njihovog advokata, ako te ne mrzi i ako imaš toliko slobodnog vremena. I druga stvar, jel si primetio da uglavnom samo Srbima odbrusim kada lupe glupost? Kada Hrvati i Muslimani to urade, samo se smejem, ali kada brat Srbin ispada budala u društvu, i to na dnevnoj bazi, onda se potrudim da mu zgadim pisanje na ovom forumu, jer decu sa posebnim potrebama treba skloniti u svoju sobu kada ti dođu gosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 20:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne nije razlog da se bojim da me izblamiraš, da se stvarno bojim da me izblamiraš, ne bih ni pomenuo da komuniciram sa tobom na drugom mestu, jer bi me bilo blam da to priznam. Ako ti to nije logično, onda ne znam šta da ti kažem. Uglavnom ne učestvujem na tvojim temama, jer otvaraš teme o stvarima koje me ne interesuju, i to ih još otvaraš kopiranjem članka iz vikipedije. Znači još jednom, kako može da me bude sramota da drugi pomisle "nije valjda da ćaska sa njom", ako javno kažem da ćaskamo privatno trideset puta više nego ovde. Ajde objasni to paranoična ženo. Otvaram zenske teme, jer si me savjetovao da se slonim od politike, jer pojma nemam, sto je tacno. Poslusala sam te. Iz Wikipedije sam samo dva puta nesto kopirala. Nije sada da nisam ni jednu dobru temu otvorila, ali kada vidim da niko ne obraca paznju, to me demoralise i ne trudim se previse. Htjela sam da forum malo ozivi, pa sam mozda i smarala. Jedno vrijeme kao da nikoga nije bilo na forumu ili su dva, tri lika ponavljala istu mantru koju svi znamo napamet, samo bi promijenili par rijeci, dodali ili oduzeli. Mislila sam da ce se pojaviti par zena, ali nista od toga. Imate takav nastup da bi i Ellen Ripley ustuknula. Nego, jel si sad uverena da me nije sramota da me vide sa tobom, ili ću opet morati da trpim te gluposti. Što se tiče tema, imaš ovu i sasvim je ok posećena. Inače, ne razumem zašto imaš potrebu da imaš svoje teme? Ja nemam nijednu temu, samo učestvujem na tuđim i nečija potreba da ima svoju temu mi nije jasna. Učestvuj na drugim temama, ako tvoje nisu posećene. I ja sam par puta otvorio temu, dobio po par odgovora, shvatio da nemam talenta za to, da to nije za mene i prestao da otvaram teme. Zašto ti je bitno da imaš teme koje si baš ti otvorila?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 20:06 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: To što ti misliš da u vezi prestolonaslednika to nije tako. To što ti misliš da jeste to ne znači da je to jednostavno tako. Ne možeš svoj neinformisani utisak da prezentuješ kao činjenicu. Jel imaš agenciju za istraživanje javnog mnjenja koja je sprovela anketu da potvrdi da je to što tvrdiš makar moguća činjenica? Pa nemam agenciju, ali se oslanjam na istraživanja onih koji ih imaju. Ili na druga istraživanja. Citat: Činjenicu da je Vučića u ovom trenutku nemoguće oboriti, a razloge sam ti detaljno objasnio, si elegantno zaobišao. Pošteno od tebe. Meni je takva konstatacija totalno bezvredna da bih reagovao nju. Prvo mene zanima akcija, tj. oni koji nešto rade da bi ga srušili. Zanimaju me vesti koje svakodnevno dolaze. Kad čujem nove i nove vesti iz Krušika, želim komentare o tome. Ne od tebe kojeg to ne zanima, nego od nekog ko može nešto da kaže, kao Rukavina. Ti nastojiš da tu našu razmenu mišljenja obesmisliš tupavom opštom frazom "Vučića je nemoguće srušiti". Opšta mesta su uglavnom dosadna, i nema se šta o njima diskutovati. Citat: Pa znaš, ako nisi primetio, ovde ima nekoliko ljudi koji pričaju jako velike gluposti, ja im na svaku glupost napišem nešto jako neprijatno i onda se stvori tenzija. Tebi ako se ne sviđa, nemoj da gledaš, ili preuzmi ulogu njihovog advokata, ako te ne mrzi i ako imaš toliko slobodnog vremena. I druga stvar, jel si primetio da uglavnom samo Srbima odbrusim kada lupe glupost? Kada Hrvati i Muslimani to urade, samo se smejem, ali kada brat Srbin ispada budala u društvu, i to na dnevnoj bazi, onda se potrudim da mu zgadim pisanje na ovom forumu, jer decu sa posebnim potrebama treba skloniti u svoju sobu kada ti dođu gosti. Vidiš, tako nešto može reći samo veeeeeliki uobraženko. Prvo moraš biti siguran da si pametniji od svih njih, i da ti nikada ne govoriš gluposti. Pa čak i onda ne bi imao pravo da ih vređaš, ali tada da ti se nekako i progleda kroz prste... Ja iskreno mislim da nisi pametniji od ljudi koje sam gore naveo, a to je samo moje mišljenje. Neki su tu, kao ti, a neki su bogami i dosta jači od tebe. A niko od njih nije vaspitač ili učitelj Srba, kao ti što želiš da budeš.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 20:23 |
|
|
Citat: Pa nemam agenciju, ali se oslanjam na istraživanja onih koji ih imaju. Ili na druga istraživanja. I šta kažu ta istraživanja? Citat: Meni je takva konstatacija totalno bezvredna da bih reagovao nju. Prvo mene zanima akcija, tj. oni koji nešto rade da bi ga srušili. Zanimaju me vesti koje svakodnevno dolaze. Kad čujem nove i nove vesti iz Krušika, želim komentare o tome. Ne od tebe kojeg to ne zanima, nego od nekog ko može nešto da kaže, kao Rukavina. Ti nastojiš da tu našu razmenu mišljenja obesmisliš tupavom opštom frazom "Vučića je nemoguće srušiti". Opšta mesta su uglavnom dosadna, i nema se šta o njima diskutovati. Vaša razmena mišljenja je bezvredna, ako iste agencije na koje ćeš se pozvati u vezi popularnosti prestolonaslednika, kažu da Vučić ima preko 50% podrške među glasačima. To bi bilo i mnogo više da mu Beograd ne kvari prosek, Beograđani ga u većini (ali ne toliko ogromnoj) ne vole, za ostatak Srbije je bog. To su činjenice i nikakva rasprava na opskurnom forumu neće da ih promeni. Citat: Vidiš, tako nešto može reći samo veeeeeliki uobraženko. Prvo moraš biti siguran da si pametniji od svih njih, i da ti nikada ne govoriš gluposti. Pa čak i onda ne bi imao pravo da ih vređaš, ali tada da ti se nekako i progleda kroz prste... Ja iskreno mislim da nisi pametniji od ljudi koje sam gore naveo, a to je samo moje mišljenje. Neki su tu, kao ti, a neki su bogami i dosta jači od tebe. A niko od njih nije vaspitač ili učitelj Srba, kao ti što želiš da budeš.
Vidiš, ja imam problem sa transferom neprijatnosti, i to je jednostavno jače od mene, kao što sam ti juče i objasnio. Ne radi se o uobraženosti, nego o porivu kojem ne mogu da odolim. I da su, kako ti kažeš, jači od mene, ne bi lupetali gluposti. Meni kad neko grubo sa sve psovkom kaže da sam lupio glupost, ja mu smireno objasnim zašto nisam, ne uzvraćam uvredom. Nijedan od ovih mi do sada nije objasnio da nisam u pravu, a pokušavali su, jer ne uputim uvek kritiku tonom koji izaziva reakciju besa, to radim samo kad lupe neodbranjivu budalaštinu. Tako da tvoje mišljenje o njihovom kvalitetu nije tačno, što je, bio bih licemer da ne uvažim to, takođe samo moje mišljenje (formirano na hiljadama pročitanih njihovih postova).
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 21:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Otvaram zenske teme, jer si me savjetovao da se slonim od politike, jer pojma nemam, sto je tacno. Poslusala sam te. Iz Wikipedije sam samo dva puta nesto kopirala. Nije sada da nisam ni jednu dobru temu otvorila, ali kada vidim da niko ne obraca paznju, to me demoralise i ne trudim se previse. Htjela sam da forum malo ozivi, pa sam mozda i smarala. Jedno vrijeme kao da nikoga nije bilo na forumu ili su dva, tri lika ponavljala istu mantru koju svi znamo napamet, samo bi promijenili par rijeci, dodali ili oduzeli. Mislila sam da ce se pojaviti par zena, ali nista od toga. Imate takav nastup da bi i Ellen Ripley ustuknula.
Nego, jel si sad uverena da me nije sramota da me vide sa tobom, ili ću opet morati da trpim te gluposti. Što se tiče tema, imaš ovu i sasvim je ok posećena. Inače, ne razumem zašto imaš potrebu da imaš svoje teme? Ja nemam nijednu temu, samo učestvujem na tuđim i nečija potreba da ima svoju temu mi nije jasna. Učestvuj na drugim temama, ako tvoje nisu posećene. I ja sam par puta otvorio temu, dobio po par odgovora, shvatio da nemam talenta za to, da to nije za mene i prestao da otvaram teme. Zašto ti je bitno da imaš teme koje si baš ti otvorila? Nije mi bitno da otvorim temu, ali kada odem na neciju temu odmah me optuze da trolam itd. Ne smijem ni na jednu Robijevu temu. Gabi me sikanira.... Ne treba talenat za temu. Jednostavno nekoga nesto zainteresuje, nekoga ne, a u sustini se moze o svemu diskutovati.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 21:09 |
|
|
Može se o svemu ako se mora. Ako nekog nešto ne zanima, onda neće diskutovati ako nije primoran.
Nemoj da upadaš ljudima na teme za koje znaš da te ne vole. Ili ako to već radiš, napiši konstruktivan post koji nije jednorečenična upadica i koji nije copy paste.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 21:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Lapo-lapo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nego, jel si sad uverena da me nije sramota da me vide sa tobom, ili ću opet morati da trpim te gluposti.
Što se tiče tema, imaš ovu i sasvim je ok posećena. Inače, ne razumem zašto imaš potrebu da imaš svoje teme? Ja nemam nijednu temu, samo učestvujem na tuđim i nečija potreba da ima svoju temu mi nije jasna. Učestvuj na drugim temama, ako tvoje nisu posećene. I ja sam par puta otvorio temu, dobio po par odgovora, shvatio da nemam talenta za to, da to nije za mene i prestao da otvaram teme. Zašto ti je bitno da imaš teme koje si baš ti otvorila? Nije mi bitno da otvorim temu, ali kada odem na neciju temu odmah me optuze da trolam itd. Ne smijem ni na jednu Robijevu temu. Gabi me sikanira.... Ne treba talenat za temu. Jednostavno nekoga nesto zainteresuje, nekoga ne, a u sustini se moze o svemu diskutovati. gdje ja to tebe sikaniram? ti mene olajavas i vrijedas non stop a ja se trudim biti pristojna i ne vracati ti isrom mjerom. i onda se čudiš što te ili ignoriraju ili ti se rugaju.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 21:19 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Može se o svemu ako se mora. Ako nekog nešto ne zanima, onda neće diskutovati ako nije primoran.
Nemoj da upadaš ljudima na teme za koje znaš da te ne vole. Ili ako to već radiš, napiši konstruktivan post koji nije jednorečenična upadica i koji nije copy paste. Eno ga opet! Fino ti Aleksije objasnio da nisi Ajnstajnov klon, a ti po starom. Sta ti meni imas da dajese non stop savjete koje ja ne trazim? Ne upadam nikome na teme vec odavno. Stalno imas primjedbe na moje pisanje. Trudim se, mozda nedovoljno, ali se trudim. Nisu ni tvoji postovi idealni. Nekakvi su hladni, sterilni, mozda pametno napisani, ali ne ostaju u pamcenju, arogantnim tonom su obijeni i izmedju redova pise ,,ne suprostavljaj se i ne misli drugacije, ni u kom slucaju,, Imas znanje, to je neupitno, ali nemoj tako nadmeno, naci ce se uvijek jedan Aleksije kome ce to razmetanje da zasmeta pa ce da te pomete. Mozes ti da glumis da se nisi iznervirao, a ja znam da jesi. Hajde otvori jednu temu, ali da nije politika.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 21:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la:
Nije mi bitno da otvorim temu, ali kada odem na neciju temu odmah me optuze da trolam itd. Ne smijem ni na jednu Robijevu temu. Gabi me sikanira.... Ne treba talenat za temu. Jednostavno nekoga nesto zainteresuje, nekoga ne, a u sustini se moze o svemu diskutovati.
gdje ja to tebe sikaniram? ti mene olajavas i vrijedas non stop a ja se trudim biti pristojna i ne vracati ti isrom mjerom. i onda se čudiš što te ili ignoriraju ili ti se rugaju. Kako me ne sikaniras? Obratila sam ti se x puta, prijateljski i dobronamjerno. Iskuliras me, samo tako. Ne olajavam zaista, izvini ako si to tako shvatila. To je moj nacin zezanja i moguce da ga ne shvatas na nacin na koji ja mislim da djeluje. Izvini, molim te. Nisam imala losu namjeru, mozda mi je samo bilo krivo sto si zauzela nadmen stav prema meni od samog pocetka. Sto se tice ignoriranja i ruganja ja sama ponekad izazovem negativne komentare cisto zabave radi. A rugaju se i tebi. Za Markana, ali ja te kao zena podrzavam, a ne javno izvrcem ruglu, tj.olajavam.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 21:30 |
|
|
O jebote lude žene. Pa ne pratim ja tvoje pisanje da bih znao da ne upadaš više na tuđe teme.
Dao sam ti dva dobronamerna saveta, a ti reaguješ kao da sam ti opsovao nekog. Ja što se bolje ponašam prema tebi, ti sve luđa jbt. Aj javi se kad se unormališ.
Što se tiče Aleksija, nije odgovorio na jako opširan post na ovoj strani. Možda nema šta da kaže, mada sumnjam u to. I ako misliš da me tvoje dečije provokacije da sam se iznervirao, nerviraju, misli, tvoje pravo.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|