|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 161 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 13:40 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
|
lako se tebi zezat, ti si propustio tu divotu od ispiranja mozga.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 13:43 |
|
|
Ni pionirske kape nismo dobili. Samo marame. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 14:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ni pionirske kape nismo dobili. Samo marame.  zato ti satima pričaš o očima. kapica je kriva za sve. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 14:52 |
|
|
|
To, a i ne uzimam dovoljno omega 3 masnih kiselina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 22:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Boli? Jbg, moj ti je savjet da liku ponudiš obzirom na okolnosti u kojim si uvijek samo prvu varijantu. A onda ga pokušavš seksualnim ili kulinarskim vještinama navući na " nešto više" Kako kuhaš loše na onim slikama, iskreno se nadam da ti je seksualno umijeće makar za nijansu bolje od splačina. Nažalost na Karmelu ovo ne možeš primijeniti. No za ubuduće. Molim lijepo za savjet.  Zajebata SD.Znao sam ja.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 22:46 |
|
|
|
Гледе teme..(inače glede i svemrežje su mi vrh reči iz HSJ. Ne nisam imao.Nemam.Ne želim da imam.I neću imati. Ne mogu da jebem.Nikad nisam mogao.Jednostavno je tako.Isključivo vodim ljubav.Kao dečko sam bio takav.I sad sam takav.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 22:52 |
|
|
|
Zaboravih..valjda zato što mi je nevažno.Imao sam ponuda zahvaljujući valjda okolnostima,vrlo specifičnim,zaista puno ponuda.Verovatno više od svih na forumu zajedno.Ustvari sasvim sigurno više od svih vas na forumu zajedno.Ne znam.Jednostavno,nisam takav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 23:03 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Kačamak je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Boli? Jbg, moj ti je savjet da liku ponudiš obzirom na okolnosti u kojim si uvijek samo prvu varijantu. A onda ga pokušavš seksualnim ili kulinarskim vještinama navući na " nešto više" Kako kuhaš loše na onim slikama, iskreno se nadam da ti je seksualno umijeće makar za nijansu bolje od splačina. Nažalost na Karmelu ovo ne možeš primijeniti. No za ubuduće. Molim lijepo za savjet.  Zajebata SD.Znao sam ja. Plagijatore, kako sam nadodje na post iz kojeg si izvukao foru da ispadneš lafo duhovit na protesnoj noti. Moju foru i iz mog upisa  Koji autogol   Uzgred, ako i sa ženom vodiš ljubav kako ti izbirljivi želiš reći, kao što si " duhovit" vjerujem da ti ženu zadovoljavaju makar dvojca pored tebe. Dok ti drogirano u nekom paralelnom svemiru drzediš na hrvatskom forumu i pišeš svoje mentalne prosere. Da je ovo psihijatrija bilo bi te dovoljno. No eto drže te da prosječni Hrvat koji čita portal moze u Srbinu vidjeti " vrhunskog intelektualca" ti i KiM vodite trenutno.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 23:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moram priznati da su meni fascinantni frajeri koji odbiju ovako ponuđeno žensko na pladnju. U istom gradu, usamljena, sex zagarantiran, nameće se. Voljna i željna a lik se bukvalno izvuče. Bilo koje žensko da u pitanju pa i starije dvadesetak godina... postoji utvrdjen kodeks muškog ponašanja: " oni to ne odbijaju za jednu ili više noći" bez obveza. Karmelo će dobiti karađorđevu zvezdu  za principijelnost. Jest da poludjikan ali sa stilom.  Od 10 3 će odbiti. Znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 23:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Zajebata SD.Znao sam ja. Plagijatore, kako sam nadodje na post iz kojeg si izvukao foru da ispadneš lafo duhovit na protesnoj noti. Moju foru i iz mog upisa  Koji autogol   Uzgred, ako i sa ženom vodiš ljubav kako ti izbirljivi želiš reći, kao što si " duhovit" vjerujem da ti ženu zadovoljavaju makar dvojca pored tebe. Dok ti drogirano u nekom paralelnom svemiru drzediš na hrvatskom forumu i pišeš svoje mentalne prosere. Da je ovo psihijatrija bilo bi te dovoljno. No eto drže te da prosječni Hrvat koji čita portal moze u Srbinu vidjeti " vrhunskog intelektualca" ti i KiM vodite trenutno. Nisam video da si to napisala.Stvarno.Da sam video ne bih napisao.Eto izvalili smo slučajno istu foru.Desi se nekad. Pa što se žene tiče.Zadovoljna je.I pre su mi sve devojke bile uvek jako zadovoljne tako da nešto baš i ne verujem da mi treba zamenik ili zamenici.Ili dva zamenika odjednom kako ti to zamišljaš.Ne znam na koje mentalne prosere misliš.. Naravno da sam bio izbirljiv dok sam bio slobodan.Recimo ti kod mene ne bi imala nikakve šanse.Nemaš odgovarajuću fizionomiju,samim tim nema hemije pa ni želje za verbalnim kontaktom uz pomoć koga bi se uspostavila mentalna veza i proizvela telesnu vezu i samo vođenje ljubavi.Ne ljutiš se nadam se.Nemam želju da te vređam.Bar ne na chat-u. Što ti smetam na forumu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 23:35 |
|
|
|
I pre si govorila da ti smetam ovde.Korisnik i Amidza mi to nikad nisu rekli.Zašto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 23:41 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
 Ne smetaš. Naprotiv! Srbi poput tebe su poželjni na forumu. U znak dobrodošlice poklanja ti i vrijedan poklon. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 10 lip 2016, 23:53 |
|
|
 Hvala. Pokloniću ovo čudo od bušilice,čekića,šta već,našem @korisniku on će valjda uspeti to da iskoristi..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 21:53 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 21:35 Postovi: 1343 Lokacija: u prolazu
|
|
Nisam i mislim i da neću.
U ovom našem regionu ipak još uvijek su religijske predrasude dosta jake.
Nakon jednog propalog braka, i još nekoliko veza u kojima sam se dosta trudio i ulagao,
mislim da mi nešto takvo jednostavno ne treba.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:18 |
|
|
|
Sex bez obaveze ne postoji u zenskom svijetu. Zena se ,,veze,, i nakon dodira ruku. U muskom svijetu je to normalno prihvaceno. Sukrija?! Propao brak i mnogo veza u koje si ulagao??? Pa do tebe je. Zene poslije ruze i komada kolaca hoce cvrstu ruku i muskarca koji koraca ispred nje. Na koji si nacin ,,ulagao,, bas me zanima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:25 |
|
|
Ostarilo se...a što je to FB? Hebeni jaran-ica? I kakve su ovo teme odmah uz ulaz u moju virtualnu kavanicu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:33 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ostarilo se...a što je to FB? Hebeni jaran-ica? I kakve su ovo teme odmah uz ulaz u moju virtualnu kavanicu?  Tako nekako, ono ja i ti smo jarani, to sto se klepimo po koji put ne mjenja stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Je li se ovdje racuna seks sa drugom?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: Je li se ovdje racuna seks sa drugom? Ako sam dobro shvatio, misliš na među-jaranski seks? Znam da ima i toga, ali kad to prođe, obično je gotovo s prijateljstvom.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:48 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sex bez obaveze ne postoji u zenskom svijetu. Zena se ,,veze,, i nakon dodira ruku. U muskom svijetu je to normalno prihvaceno. Sukrija?! Propao brak i mnogo veza u koje si ulagao??? Pa do tebe je. Zene poslije ruze i komada kolaca hoce cvrstu ruku i muskarca koji koraca ispred nje. Na koji si nacin ,,ulagao,, bas me zanima... Pa bilo je i toga što kažeš. Bilo je i raznih drugih poklona, ali jbg stari se polako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:57 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ostarilo se...a što je to FB? Hebeni jaran-ica? I kakve su ovo teme odmah uz ulaz u moju virtualnu kavanicu?  Tako nekako, ono ja i ti smo jarani, to sto se klepimo po koji put ne mjenja stvar. Pa to mi je žena onda Odoh se pohvalit što sam naučio na ovom edukativnom forumu! Krenuh u kavanu, nu đe završi... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 09 sij 2020, 22:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Je li se ovdje racuna seks sa drugom? Ne kvari svoj image! Drug i drugarica. Jaro i jaranica. Prijatelj i prijateljica. Poznanik i poznanica.... i to sve onako ,,u prolazu,, bez posljedica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 16:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sex bez obaveze ne postoji u zenskom svijetu. Zena se ,,veze,, i nakon dodira ruku. U muskom svijetu je to normalno prihvaceno. Sukrija?! Propao brak i mnogo veza u koje si ulagao??? Pa do tebe je. Zene poslije ruze i komada kolaca hoce cvrstu ruku i muskarca koji koraca ispred nje. Na koji si nacin ,,ulagao,, bas me zanima... opet ona iz svoje perspektive Mene prijateljica posrala kad sam joj reko da nepriznajem lika sa kojim se sexa za prijatelja Ona i njena sestra su zakljucile da sam ja ond "potrosen" sta to vec znaciilo.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 16:59 |
|
|
Heero je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Sex bez obaveze ne postoji u zenskom svijetu. Zena se ,,veze,, i nakon dodira ruku. U muskom svijetu je to normalno prihvaceno. Sukrija?! Propao brak i mnogo veza u koje si ulagao??? Pa do tebe je. Zene poslije ruze i komada kolaca hoce cvrstu ruku i muskarca koji koraca ispred nje. Na koji si nacin ,,ulagao,, bas me zanima... opet ona iz svoje perspektive Mene prijateljica posrala kad sam joj reko da nepriznajem lika sa kojim se sexa za prijatelja Ona i njena sestra su zakljucile da sam ja ond "potrosen" sta to vec znaciilo. Evo ga Heero, ja mislila on ljut na mene! Ko te potrosio prije vremena?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 18:32 |
|
|
|
zast bi bio? tis men cool.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|