HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 pro 2024, 12:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 289 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska
PostPostano: 05 svi 2010, 19:46 

caporegime je napisao/la:
kajman je napisao/la:

policija je u pravu navijači su započeli raditi probleme dobili su sta su tražili
ti se tu žališ što je jedan od huligana propucan a neznas okolnosti pokušo je policajcu oteti pištolj i ovaj ga je slučajno propucao u samoobrani a sta je sa policajcem kojemu su uništili vid izbili su mu oko ostao je bez sluha na jedno uho huligani su krivi za sve da nije njih policija nebi imala sta raditi na stadionima

samo ti vjeruj službenim izvješćima.
veze nemaš što se događalo a ovdje pametuješ.
jeli dobio što je tražio običan čovjek, na desetine takvih koji su bili premlaćivani metodom slučajnog uzorka daleko poslije svih nereda?
pričaš gluposti, kao da se radi o krvnoj osveti pa ako je jedan s jedne strane dobio onda bi po tvome trebalo nastradat svi oni koji bi se našli, makar formalno na drugoj strani?
dabogda ti djetetu tako postupali kao što se drže zakona kad postupaju s navijačima.
i vjeruj mi time sam te gore prokleo nego da sam ti rekao dabogda ti kćerku na silu guzio čopor cigana pa poslije prodao u bijelo roblje.

inače tog momka, otac mi je ljubušak btw, ubijali su još dva sata u postaji od batina, onako ranjenog.

šta se događalo poslije oko maksimira neznam ja sam izasao prije kraja utakmice jer sam znao da će biti problema uhvatio sam zadnji normalan tramvaj slijedeći je bio razbijen(to je sigurno razbila policija :zubati ) ja znam sta se događalo dok sam bio na stadionu
sto se tiče ranjenon navijača BBB su rekli da su ga držali u policiji 4h policijsko izvješće kaže 1h i 30 min kad su ga priveli bio je pri sebi koliko toliko i napuhao je 2 promila alkohola u krvi
ja više vjerujem policijskom izvješću nego huliganskim naklapanjima onih koji su bili sa njim u ćeliji jer ih se većina fura na ACAB i sad samo gledaju kako ce slagat sto više
ranjenog navijača mi je žao kao i svake žrtve al činjenica je da su napali policajce zar biti pustio da te tuku ???

Vrh

PostPostano: 05 svi 2010, 22:19 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Mario Galić (29) navijač Dinama, koji je prostrijeljen u sukobima između policije i navijača je kritično. :neznam

Nažalost, ove stvari izmiču kontroli.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2010, 03:07 

Kajman-te ljude koji se sukobljavali sa policijom,pili baklje i navali stolice,nitko ne amnestira krivnje i trebaju odgovarati..ja sam očekivao profesionalno ponašanje policije koja je prvenstveno tu da zaštiti mene kao običnog gradjanina,a ne da se osjećam ugrozenim..već rekoh,najostrije osudjujem divljanje na stadionu i neka se obracunavaju policija da takvima,ali gotovo 90% ljudi na sjeveru nije sudjelovalo u nikakvim neredima..
Uglavnom jedan čovjek je izgubio oko,jedan mladić se bori za život..sve ovo je otišlo predaleko..neke scene koje vidio su doista mucne bile i sve mi se ovo zgadilo..iskreno govorim da neke stvari mi vise nemaju smisla..

Vrh

PostPostano: 06 svi 2010, 13:12 

OK decki, do mene je , isprika... Heheh

Vrh

PostPostano: 06 svi 2010, 13:45 

kajman je napisao/la:

samo ti vjeruj službenim izvješćima.
veze nemaš što se događalo a ovdje pametuješ.
jeli dobio što je tražio običan čovjek, na desetine takvih koji su bili premlaćivani metodom slučajnog uzorka daleko poslije svih nereda?
pričaš gluposti, kao da se radi o krvnoj osveti pa ako je jedan s jedne strane dobio onda bi po tvome trebalo nastradat svi oni koji bi se našli, makar formalno na drugoj strani?
dabogda ti djetetu tako postupali kao što se drže zakona kad postupaju s navijačima.
i vjeruj mi time sam te gore prokleo nego da sam ti rekao dabogda ti kćerku na silu guzio čopor cigana pa poslije prodao u bijelo roblje.

inače tog momka, otac mi je ljubušak btw, ubijali su još dva sata u postaji od batina, onako ranjenog.

šta se događalo poslije oko maksimira neznam ja sam izasao prije kraja utakmice jer sam znao da će biti problema uhvatio sam zadnji normalan tramvaj slijedeći je bio razbijen(to je sigurno razbila policija :zubati ) ja znam sta se događalo dok sam bio na stadionu
sto se tiče ranjenon navijača BBB su rekli da su ga držali u policiji 4h policijsko izvješće kaže 1h i 30 min kad su ga priveli bio je pri sebi koliko toliko i napuhao je 2 promila alkohola u krvi
ja više vjerujem policijskom izvješću nego huliganskim naklapanjima onih koji su bili sa njim u ćeliji jer ih se većina fura na ACAB i sad samo gledaju kako ce slagat sto više
ranjenog navijača mi je žao kao i svake žrtve al činjenica je da su napali policajce zar biti pustio da te tuku ???

kajmane, ajmo ovako...ti si debil. čuješ li me ...jebena debilčina.
da pročitaš u jebenom policijskom izvješću da je izgorila sava bili vjerovao?
dakle ako je kugla, (galić, moj frend sudrug sa mnogih gostovanja) išao oteti pištolj drotu, i ako u tom trenutku pištolj opali (i čuje ga se do dobrave) i navodni napadač padne i još glasno zavrisne -Pogođen sam- nije li najnoramalnije i najlogičnije da policajac koji je opalio u čovjeka udaljenog od njega 30 cm skuži da je čovjek pogođen od njegovog metka te da mu pogne.
onaj *** droljin isprdak vitomir bijelić još kaže da je alkotestiran.
pa ako mu guraš trubu u usta da puše, stojiš na 20 cm od njega, i vidjet ćeš čovjeku rupetinu u tijelu!!!!!
ili ako mu vadiš krv, a to rade samo doktori skužili bi jebemu mater da je ranjen.
prekjučer je jedan znanac zašarmirao medicinsku sestru i ušao mu u sobu. vidio je razbijenog čovjeka puknute arkade sa ozljedama glave i tragovima lisica na rukama!!!
drotovi su ga namjerno držali ranjenog i iživljavali su se na njemu.
Policijsko izvješće se toliko kosi za zdravom logikom da možemo pomisliti jedino da su panduri koji nisu skužili poslije svega šta se dogodilo, totalni idioti bez mozga u glavi ili da lažu i prikrivaju i serviraju priču još glupljima koji su to spremni probavit.
a ja ne mislim da su baš tako glupi kao iz vica.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2010, 18:18 

Cisto izivljavanje murije, koja je inace igracka u rukama vlasti.. Oni rade sto Vrh dogovori i naredi, a postaju gori od milicije

Vrh

PostPostano: 06 svi 2010, 22:35 

ja ne kažem da nije bilo propusta, bilo je i bili su veliki
nastradalog navijača mi je žao ali on nije nevin napao je policijski auto, možda je policajac krivo reagirao ali uradio je to u samoobrani
navijač je imao 2 promila alkohola u krvi. u kriminalističkoj obradi je prošao kroz ruke 15 policajaca(možda je bilo nekih kroz čije je baš prolazio) i da od tih 15 policajaca svaki se oglušio na njegove jauke i bolove ne pretjerivajte
izasle su nove snimke nevinih navijača sa istoka sve balavci od 15-16 god udaraju zaštitare i pale baklje

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n0

ps:ubuduće molim te nemoj me nazivati pogrdnim imenima to nije u redu

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 08:27 

kajman je napisao/la:
ja ne kažem da nije bilo propusta, bilo je i bili su veliki
nastradalog navijača mi je žao ali on nije nevin napao je policijski auto, možda je policajac krivo reagirao ali uradio je to u samoobrani
navijač je imao 2 promila alkohola u krvi. u kriminalističkoj obradi je prošao kroz ruke 15 policajaca(možda je bilo nekih kroz čije je baš prolazio) i da od tih 15 policajaca svaki se oglušio na njegove jauke i bolove ne pretjerivajte
izasle su nove snimke nevinih navijača sa istoka sve balavci od 15-16 god udaraju zaštitare i pale baklje

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n0

ps:ubuduće molim te nemoj me nazivati pogrdnim imenima to nije u redu

šta je bilo to ti ne znaš.
ja znam.
to ti je za ovo prvo, pa da prekinemo svaku raspravu s tobom.
za ovo drugo, očito nisi nikada imao prilike gledati na što su sve policajsci spremni.
opet ponavlja, dabogda ti prema djetetu zakonito postupali kao što zakonito postupaju prema navijačima.
pa naravno da mu nisu htjeli pomoći!
u tome i jest stvar.
tebi to nije jasno?
sad vidim da tebi mnogo toga nije i neće biti jasno, nevezano za ovu temu!

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 10:14 

Kajmane daj nemoj lupat bezveze. Policija je namjerno izazvala nerede kako bi preusmjerila pažnju sa prvomajskih prosvjeda. Zbog jedne upaljene baklje poslat kordon policije na navijaće?!?! Hmmm postavljaju se pitanja???
1. Zašto se te prakse policija nije držala tokom cijele sezone??? tj. prije ove utakmice.....zamislite kako policija uletava na poljud nakon svake upaljene baklje.....a svi znamo da je paljenje baklje na poljudu popularni hobi torcidaša
2. Koji *** im služe jebene kamere???? pa kad su vec odlucili privest momka mogli su poslje utakmice, kad su ga vec onako lijepo snimili
3. Čemu ono osvetničko divljanje policije poslje završetka utakmice??? pa zar to nije za kazneni progon??
Da pojasnim sami dogadjaj na tribini, dečko pali baklju.....tri-četri sokolcica se dolaze kurcit, ekipa ih tjera dolje i onda dolazi policija, i sljepac vidi da je ovo sve izrežirano
Bio sam na krizmi u Tomislavu pa nisam bio na utakmici ali ono što sam čuo i vidio po snimkama je strašno, što je najtužnije po svjedočenju nekoliko poznanika policajci su boysima jebali mater ustašku!?!?!?!

Vrh

PostPostano: 13 svi 2010, 08:29 

večeras u 19,00 misa za bad blue boyse poginule u domovinskom ratu kao i za ozdravljenje maria galića kugle, u crkvi na svetom duhu.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2010, 15:29 

A jel ima ko za ŠIBENIK.

Vrh

PostPostano: 21 srp 2010, 15:33 

Bio jučer u Novoj Gorici (Koper-Dinamo). Na tribinama bojkot, na igralištu jad i bijeda. Jedini plus to što smo sve birtije po gradu zauzeli :D

Vrh

PostPostano: 06 kol 2010, 21:09 

slika

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2010, 12:21 

slika

zakon! :dinamo1

Svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione :dinamo

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2010, 20:50 

dudu je napisao/la:
slika

zakon! :dinamo1

Svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione :dinamo

Tezak udarac ma sta god tovari pricali...PSSSST TORCIDA OPET SPAVA... :evotigana
:dinamo1

Vrh

PostPostano: 09 lis 2010, 13:23 

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 16 lis 2010, 22:13 

Torcida u Ateni

kako mlate murjake, nije normalno. =)) :klanjam

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 12:20 

torcida??? 3 transa pala O.o

jbga nije ovo atena, nema po rusiji šabanski šetanja i glumljenja mangupa

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!!
***Škripari 1996 Široki Brijeg***

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 13:35 

slika

evo prvog.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 13:45 

evo još jedan:
slika

vidjet ćemo hoće li Rusi doći u ST na uzvrat nakon ovoga?

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 13:56 

ovaj drugi ne računam, ovo su neki jazavci nosili.

koliko znam, Rusi su rekli da neće puštati transparente koji nisu na ruskom ili engleskom i Torcida je tražila da se ne nose takvi.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 14:09 

Naravno naša će ih milicija držat pod staklenin zvonon, da se nama dogodi da gostujući nemaju zaštitu policije to bi bija međunarodni incident...... a sumljan da ako i dođu da će bit neki veći broj, ako ko slućajno nahebe to će bit po teoriji vjerovatnosti neka dobronamjena osoba......

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 14:11 

dudu je napisao/la:
Torcida u Ateni

kako mlate murjake, nije normalno. =)) :klanjam

čuj, u grčkoj su i cigani imali dobru šoru s drotovima.
ali i jedni i drugi u češkoj i slovačkoj su popili brutalnu marelicu od murje.
ni murja nije svugdje ista.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 14:53 

čuj, u grčkoj su i cigani imali dobru šoru s drotovima.
ali i jedni i drugi u češkoj i slovačkoj su popili brutalnu marelicu od murje.
ni murja nije svugdje ista.

grčka policija me je neugodno iznenadila po tom pitanju, valjda su uljuljkani jer u Grčkoj nema gostovanja, a i općenito u toj zemlji postoji poseban odnos prema policiji, ne zarezuje ih se ni 1%. isto tako, sliči mi i na to da su ovi AEK-ovi bili u talu s policijom. :ucelo

Vrh

PostPostano: 21 lis 2010, 17:04 

Doma je svatko jak
ma nabijem ih na k rusku

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 289 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: