|
|
Stranica: 11/37.
|
[ 902 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 19:54 |
|
|
volvoks je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: U Britaniji imaju gore mišljenje o imigrantima iz Istočne Europe nego o Pakistancima. Znači ipak nije do rase nego do kulturoloških obrazaca. Koji se mogu mijenjati i podložni su promjeni kroz generacije. Nemaju. Vecina anketa potvrduje da najpozitivbije misljenje imaju o migrantima iz Anglosfere, pa zapadne Europe, pa istočne Europe i Indije (podjednako) dok su Pakistanci s Afrikancima i Arapima na samom dnu. Izvor?
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 23:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Živ je. Ali ostaje naša tvrdnja da nije rasa primarni razlog lošeg mišljenja. Obrazovanost, kultura, religija, etnicitet, rasa... tim redoslijedom. Što ako je imigrant neobrazovan? Smijemo li ga pustiti unutra? Naravno, takvi su najpoželjniji, nema plemenitije stvari nego pomoći takvima, osigurati im smještaj, hranu, obrazovanje, posao. A Hrvatići neka sele. Naprijed Andrija! Za novu i bolju Hrvatsku!
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 20 tra 2020, 15:21 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: U Britaniji imaju gore mišljenje o imigrantima iz Istočne Europe nego o Pakistancima. Znači ipak nije do rase nego do kulturoloških obrazaca. Koji se mogu mijenjati i podložni su promjeni kroz generacije. Jedini način na koji možeš izrazit bilo kakvu želju za blokiranjem imigracije u Britaniji jest da prvo naglasiš da se protiviš doseljavanju istočnih europljana još i više nego ostalih. Jer ćeš tako "dokazat" da nisi rasist. Tko god bi javno izrazio mišljenje da su europski imigranti poželjniji od Pakistanaca i Somalijaca automatski bio bi izopćen iz društva i bio bi sretan ako se uspije zaposlit kao čistač. Ali očito je da su i domaći vjernici u tabulu rasu i rasni egalitarijanizam jednako nepopravljivi kao i zapadni. I oni će proklinjati europski rasizam, imperijalizam i sistematsku diskriminaciju u europskim društvima dok im Afrikanci budu zauzimali gradove i lomili kosti.
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 20 tra 2020, 19:51 |
|
|
pakovic je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: U Britaniji imaju gore mišljenje o imigrantima iz Istočne Europe nego o Pakistancima. Znači ipak nije do rase nego do kulturoloških obrazaca. Koji se mogu mijenjati i podložni su promjeni kroz generacije. Jedini način na koji možeš izrazit bilo kakvu želju za blokiranjem imigracije u Britaniji jest da prvo naglasiš da se protiviš doseljavanju istočnih europljana još i više nego ostalih. Jer ćeš tako "dokazat" da nisi rasist. Tko god bi javno izrazio mišljenje da su europski imigranti poželjniji od Pakistanaca i Somalijaca automatski bio bi izopćen iz društva i bio bi sretan ako se uspije zaposlit kao čistač. Ali očito je da su i domaći vjernici u tabulu rasu i rasni egalitarijanizam jednako nepopravljivi kao i zapadni. I oni će proklinjati europski rasizam, imperijalizam i sistematsku diskriminaciju u europskim društvima dok im Afrikanci budu zauzimali gradove i lomili kosti. Egzekli. A naši forumski liberali i poduzetnici su se složili da trebamo primati sve osim crnaca i arapa (muslimana). Službena hrvatska migrantska politika: Niggers STOP. Junuz ih probire na granici. Kakav Hitler kakvi bakrači.
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 21 tra 2020, 12:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 08:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Živ je. Ali ostaje naša tvrdnja da nije rasa primarni razlog lošeg mišljenja. Obrazovanost, kultura, religija, etnicitet, rasa... tim redoslijedom. Što ako je imigrant neobrazovan? Smijemo li ga pustiti unutra?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 14:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što se tiče imigracije, ja mislim da dogodine imamo ludu sezonu. Trebat će radnika kao nikad dosad. A bit će i građevine u turizmu. Već sad imaš Pakistance na bauštelu u ZG. Po onome što sam čuo radi se čak o državnim građevinskim projektima. Takve stvari bi zakonom zabranio.
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 14:52 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što se tiče imigracije, ja mislim da dogodine imamo ludu sezonu. Trebat će radnika kao nikad dosad. A bit će i građevine u turizmu. Već sad imaš Pakistance na bauštelu u ZG. Po onome što sam čuo radi se čak o državnim građevinskim projektima. Takve stvari bi zakonom zabranio. Imaš bome i po Splitu. Tako to kreće.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37910 Lokacija: Gl. grad regije
|
Depopulacija je užasna. Recimo, puno sam se vozio istočnom Eranijom. Vidiš po grobljima da je kraj bio pun ljudi dok je vlaka bilo. 50 g. je dovoljno da se sela više ne prepoznaju u krajobrazu. Ograđena polja koja su othranila mnoge su u trnju i makiji. Par puta sam se probijao kroz to pa bih tek poslije skužio da tu ima nekog reda i kamenih zidova, nasute zemlje.
Uglavnom, svjestan sam svega što govorite ali ne pravimo dovoljno djece da izbjegnemo depopulaciju i starenje.
Trebamo uspostaviti odnos:
Kakvu imigraciju želimo / kakvoj imigraciji smo poželjni
Kako god skontam mislim da se rukama i nogama trebamo borit za imigraciju iz Srbije, BiH i CG. Koliko god je moguće i da nam je to najmanje zlo od alternativa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39410 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ti kako si BiH prepustio Muslimanima i Srbima baš navalio da prepustiš i Hrvatsku.
Bolje depopulacija i Hrvatska s 2 milijuna Hrvata, nego Hrvatska sa 6 milijuna stanovnika u kojoj su Hrvati manjina.
Ti baš navalio da Hrvatska počini samoubojstvo kao što je Europa.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39410 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hrvatska je jedino poželjna neobrazovanoj imigraciji iz Pakistana, Indije itd. Dakle onima koji nisu poželjni u Britaniji, Njemačkoj i ostatku stare EU, možete jedino zastrugati s dna kace.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako god skontam mislim da se rukama i nogama trebamo borit za imigraciju iz Srbije, BiH i CG. Koliko god je moguće i da nam je to najmanje zlo od alternativa. Korak 1. Stani pred ogledalo. Korak 2. Gledaj sam sebe u oči. Korak 3. Ponavljaj: "Srbi, Crnogorci i Bošnjaci neće doći jer im HR nije zanimljiva. Korak 4. Ponavljaj korak 3. 3x dnevno po 10 minuta
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Hrvatska je jedino poželjna neobrazovanoj imigraciji iz Pakistana, Indije itd. Dakle onima koji nisu poželjni u Britaniji, Njemačkoj i ostatku stare EU, možete jedino zastrugati s dna kace. Ukrajinci,Bjelorusi,Rusi i sl moldavani)nisu pozeljeni u EU vise od crnca i ostalih. Jer mogu nauciti mjesno stanovnistvo netolerantnom ponosaniju. Skoro da jedni bjelci ko jos imaju muda.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:54 |
|
|
U Hrvatsku jedino ide srpska mlađarija preko ljeta, zaradi malo džeparca, okupa se i to je to. Da netko dovede obitelj u Hrvatsku iz Srbije nema šanse. Isto vrijedi za Bošnjake, na bauštelu u Hrvatsku, zarede i onda to troše pare u Bosni. Ni u jednom slučaju im se ne isplati trošiti pare u Hrvatskoj kad je u BiH i Srbiji jeftinije. S tom mogu nešto ovamo u Hrvatskoj ne bi mogli ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Ti kako si BiH prepustio Muslimanima i Srbima baš navalio da prepustiš i Hrvatsku.
Bolje depopulacija i Hrvatska s 2 milijuna Hrvata, nego Hrvatska sa 6 milijuna stanovnika u kojoj su Hrvati manjina.
Ti baš navalio da Hrvatska počini samoubojstvo kao što je Europa. Hajde što Francuzi, Nijemci, Englezi... prije 50 godina nisu znali dokle će dovesti imigracija. Nisu ljudi mogli znati, bar većina. Iako je i tada bilo pametnih ljudi koji su ukazivali na to. Ali danas, kada se zna do čega će to dovesti. Kada je i slijepcu jasno??!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 16:56 |
|
|
daramo je napisao/la: U Hrvatsku jedino ide srpska mlađarija preko ljeta, zaradi malo džeparca, okupa se i to je to. Da netko dovede obitelj u Hrvatsku iz Srbije nema šanse. Isto vrijedi za Bošnjake, na bauštelu u Hrvatsku, zarede i onda to troše pare u Bosni. Ni u jednom slučaju im se ne isplati trošiti pare u Hrvatskoj kad je u BiH i Srbiji jeftinije. S tom mogu nešto ovamo u Hrvatskoj ne bi mogli ništa. Tako ste mogli bih na ekonomski nacin vratiti NDH nesto slicno mini EU. Kroatizirovat ostalih jugosa ako nisu direktni turci.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 17:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: daramo je napisao/la: Ti kako si BiH prepustio Muslimanima i Srbima baš navalio da prepustiš i Hrvatsku.
Ti baš navalio da Hrvatska počini samoubojstvo kao što je Europa. Hajde što Francuzi, Nijemci, Englezi... prije 50 godina nisu znali dokle će dovesti imigracija. Nisu ljudi mogli znati, bar većina. Iako je i tada bilo pametnih ljudi koji su ukazivali na to. Ali danas, kada se zna do čega će to dovesti. Kada je i slijepcu jasno??! Do čega je dovela? Bio u Parizu, Londonu, u Njemačkoj domaći. U par generacija sve se asimiliralo. Na svaku negativu koju čuješ ima 100 imigranata koji su pozitivni. Asimiliraju se i doprinose društvu. Obišao sam prošle godine skoro cijelu Hr i već se itekako osjeti manjak ljudi. Uostalom, odi u Bobovac, tj. Vareš pa vidi kakvu perspektivu imaju stari i malobrojni unatoč svemu drugom.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 17:30 |
|
|
Vareš da je u Belgiji bio bi prazan, jer i tamo 97% stanovništva živi u gradovima. Takve sredine propadaju i na Zapadu.
Koliko ih je ostavilo islam? Ili ti pod asimilacija smatraš naučili jezik?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 18:20 |
|
|
Očito nisi bio u Varešu. Mislim da je to najurbaniji grad u HB. Usporediva je recimo Čapljina. S tim što ona ima velika sela okolo.
Široki i Vitez su recimo kasabe za Vareš.
Upamti, čim ženama i djeci daš prava, islama nema.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 18:33 |
|
|
Svašta će čovjek još pročitati ovdje.
"Junuzarije", opća imenica ž. rod-množina. Nastala početkom 21. stoljeća. Podrijeklo nejasno.
Označava: *Brzopletu misao lišenu svake logike. *Čvrsto uvjerenje o nečemu nastalo bez ozbiljnog promišljanja. *Stav okružja nekritički preuzet i prihvaćen.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 18:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kako god skontam mislim da se rukama i nogama trebamo borit za imigraciju iz Srbije, BiH i CG. Koliko god je moguće i da nam je to najmanje zlo od alternativa. Korak 1. Stani pred ogledalo. Korak 2. Gledaj sam sebe u oči. Korak 3. Ponavljaj: "Srbi, Crnogorci i Bošnjaci neće doći jer im HR nije zanimljiva. Korak 4. Ponavljaj korak 3. 3x dnevno po 10 minuta Ja se slažem s Junuzovom takijom. Ako ih dođe ukupno 5 jbg, šta se može. Potrudili smo se da budemo imigrantska država kao i zapad
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 21:22 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Svašta će čovjek još pročitati ovdje.
"Junuzarije", opća imenica ž. rod-množina. Nastala početkom 21. stoljeća. Podrijeklo nejasno.
Označava: *Brzopletu misao lišenu svake logike. *Čvrsto uvjerenje o nečemu nastalo bez ozbiljnog promišljanja. *Stav okružja nekritički preuzet i prihvaćen. Pa nije baš, zašto se mi recimo ne vratimo u Bosnu u Zenicu i sl. Nije samo muslimanska vlast u pitanju. Sve staro od Hrvata tamo. Bilo što da trebaš, od mesara do zubara, ginekologa, frizera, automehaničara nemaš koga, ako slučajno i ima netko tko odgovara obično je puno skuplji i moraš čekat. Što onda mladi rade? Pa emigriraju. Staroj populaciji mnoge stvari i ne trebaju, npr. automehaničari, građevinari, pa i zubari. Ista stvar bi se bez imigracije događala RH. Dakle, paradoksalno zvuči ali imigracija ti treba kako bi spriječio emigraciju. A vi se šprdajte bez pravih projekcija i simulacija.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 21:24 |
|
|
I govorite kako je Švabo glup. Za 50 g. će iste te Švabe progutat Hrvate ako se vas bude slušalo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 21:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I govorite kako je Švabo glup. Za 50 g. će iste te Švabe progutat Hrvate ako se vas bude slušalo. Za 50 godina više neće biti Njemačke nego unije islamskih republika...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 22 tra 2020, 22:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Svašta će čovjek još pročitati ovdje.
Označava: *Brzopletu misao lišenu svake logike. *Čvrsto uvjerenje o nečemu nastalo bez ozbiljnog promišljanja. *Stav okružja nekritički preuzet i prihvaćen. Pa nije baš, zašto se mi recimo ne vratimo u Bosnu u Zenicu i sl. Nije samo muslimanska vlast u pitanju. Sve staro od Hrvata tamo. Bilo što da trebaš, od mesara do zubara, ginekologa, frizera, automehaničara nemaš koga, ako slučajno i ima netko tko odgovara obično je puno skuplji i moraš čekat. Što onda mladi rade? Pa emigriraju. Staroj populaciji mnoge stvari i ne trebaju, npr. automehaničari, građevinari, pa i zubari. Ista stvar bi se bez imigracije događala RH. Dakle, paradoksalno zvuči ali imigracija ti treba kako bi spriječio emigraciju. A vi se šprdajte bez pravih projekcija i simulacija. Ja bi rekao da ti ne treba ni emigracija ni imigracija. Kad bi mogao i jedno i drugo bi zabranio.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|