|
|
Stranica: 29/37.
|
[ 902 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 11:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Meni ovaj prikaz više liči na statistiku seksualnog života. Ako pogledamo muški dio onda vidimo da je na kraju 2%. To su oni najdominantniji alfa-mužjaci koji su najviše seksualno aktivni. Onda na drugom kraju imamo 27% i 31%, to su oni omega mužjaci, koji se nikada ne seksaju ili najviše jednom godišnje. Između njih imamo beta dečke. A mod žena je , kako to vidimo po dijagramu, malo drukčije. Ono što muškarci u ovim krajevima ne kuže je da su globalno praktički svi alfa mužjaci. I da žene, usprkos njima urođenoj težnji za 2% najboljih muškaraca, ne mogu sve dobiti tih 2% u trajno vlasništvo, pa se okreću dalje. Problem je kod nas što muškarci šalju pogrešnu poruku ženama - da uvijek ima netko za njih. I onda se one ponašaju na logičan način, trče oko 2%, a ostale stave na "čekanje". A muški glupaci to prihvaćaju i pokorno čekaju, umejsto da im jasno daju do znanja da ih ništa dočekati neće i spuste ih na zemlju.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 11:17 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Bobovac, jeste kod većine muškaraca Nagon za što većim rasipanjem semena preovlađujuć... ali se meni čini da je još veći faktor ovog rezultata to što smo realističniji i u proceni žena i u samoproceni. Većina muškaraca bi bila relativno zadovoljna i prosečnom ženom, zar ne? Većini žena je prosečan muškarac ništa manje do - uvreda. Jer, 90 % njih sluša celo detinjstvo da su fucking "Princeze". Pažljivijim posmatranjem grafikona uviđamo da je 0 (i slovima: nula) muškaraca u kategoriji "najprivlačniji". Da, ni oni građeni kao Bogovi, slikani na jahti, sa Rolexom na ruci nisu uspeli da se "kvalifikuju". Nekad su pucale na 20 % muškaraca sa najvišim Statusom... sad su smanjile svoj "pool" na 5 % . I 'aj ti oženi prosečnog momka Hrvata koji radi u skladištu za solidnu platu, domoljub je, obrazovan i kulturan. Kako, kad cura Hrvatica koja radi na šalteru u banci i vozi Klia koji su joj roditelji kupili misli da je "njen nivo" direktor te banke, a ne skladištar (koji, uzgred, ima duplo veću platu od nje)? Čak i ispodprosečna žena danas umišlja da vrh riba i da može da bira i razmišlja do 45e... Kod nas dečko koji je imao svoju farmu životinja, veliki godišnji profit, nov auto, nekoliko nekretnina nije mogao da nađe zainteresovanu ženku - jer kod njih se vodio kao "seljak", "svinjar", što jako loše zvuči kad želiš da se hvališ pred drugaricama. Pozdravimo se sa Natalitetom... ako ne dođe do neke žestoke Krize-jer tek tada ovi jahači Apokalipse gube uticaj. Žene se tako ponašaju jer im muškarci to omogućuju. Prvo, muškarci su počeli za ženama obrazovno i financijski ZAOSTAJATI, što je katastrofa. To je evolucijska poruka ženama da od njih nema koristi. Taj skladištar kojeg ti spominješ najčešće visi po birtijama i kladionicamai nema ni za tog clia kojeg spominješ, a kamoli da osigura stan. Mladi muški su danas raspikuće, ne stječu ništa, nemaju ništa, samo troše. Ko žene su yebote. Druga stvar, sami prihvaćaju ulogu jadnika. Ona me neće, šmrc....Zajebi to. Proširite vidike, svijet je prepun žena. Dajte ovim umišljenima do znanja da su irelevante i promijenit će stav. Žene se ponašaju tako kako se ponašaju jer vide da mogu. Ganjam Stipu skupa s deset kolegica, a ako ne uspijem, Marko je uvijek na čekanju. Princeza je na tronu samo dok svi trče oko nje. Prestanite trčat i tron će pasti. Trčite oko vlastitog obrazovanja i materijalnog statusa, pa će princeza doći k vama sama. Ovaj s farmom ih može sto imati, samo treba prestat gledat u istu baru.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 12:04 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3685 Lokacija: Clown World
|
divizija, planski, sistematski i temeljno se hrani ženski Ego već decenijama sa svesnom željom da se uzgoji čudovište. Sa TVa se dan i noć žene vodopadno zasipaju Superlativima i uzdižu u nebo ("Moćne, jake supersposobne, fabolous, veličanstvene, nedodirljive, nepogrešive,...) a muškarci unižavaju i ismevaju ("nesposobni, slabi, glupi, jadni,...). Sprovodi se opšta Feminizacija (iako je Testosteron već prepolovljen u odnosu na nivo pre pola veka) i demaskulinizacija. Privitak:
3gqhui.jpg [ 74.83 KiB | Pogledano 1906 put/a. ]
Zakoni i porodični odnosi se svesno podređuju žeskom ćefu i promenljivim osećanjima kako bi se onemogućila stabilnost i trajanje. Sve sa ciljem depopulacije. Jer, gde se ženi da da odlučuje o reprodukciji-tu nastaje izumiranje-što možemo da vidimo i sami. Nije rat ono što depopuliše (svi se plaše 3. svetskog), naprotiv, posle njega čak obično sledi skok populacije. Ako želiš da zatreš populaciju-samo daj svu Moć ženi i završio si posao. Hipergamija je prirodna i neophodna. Ali-kakva? U pokojnom Patrijarhatu su parametri iste bili tako podešeni da podstiču i pomeraju civilizaciju napred (častan, pošten momak, vredan, porodičan, spreman da ulaže u sebe i razvija se, želi puno dece, ...) a danas, u Matrijarhatu, parametri su ženski ćef, uzbudljivost, i status u očima drugarica. Finansijski aspekti koje ti pominješ nastupaju nakon trudnoće sa "uzbudljivim, varljivim, nepouzdanim lošom momkom", tj. kada treba to dete neko da ekšli izdržava. Tada se traži budal... ovaj, "odgovoran, stabilan, situiran, vredan, porodičan momak koji će da me voli i moje dete". Jer, zna se ko šta radi i šta je čija uloga: "Alfa f*cks, Beta bucks." A kad se ne nađe provajder/izdržavač, onda sledi kuknjava i pljuvanje muškaraca a deca odrastaju sa samohranom majkom čija je "kilometraža" & emocionalni prtljag (sa svim posledicama po psihu) takav da će potomci biti verovatno odgojeni u nezdravoj sredini. Ravnoteža je totalno poremećena (ženi je dovoljno da postoji da bi bila cenjena kao da je ostvarila neko postignuće, muškarac mor da ostvari fucking Čudo da dostigne taj status) i najgore što možemo je da stanje neravnoteže podržimo, održavamo i podstičemo. Mada-sada je već kasno. Jedino nas neka teška kriza može spasiti... što će možda Korona biti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 13:25 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: divizija,
planski, sistematski i temeljno se hrani ženski Ego već decenijama sa svesnom željom da se uzgoji čudovište. Iako se zapravo slažem s tobom, mislim da se genetika i nagoni ne mogu suzbiti. Iz moga iskustva, sve neudane između 30-35 su očajne udavače, do te mjere da se to ismijava među njihovim muškim vršnjacima. S 20 su napuhane i pune ovih gluposti, ali kad ih puknu hormoni, a bijelog princa nema, očajne su. Danas je odvedeš na kavu, sutra ti e useli, a ni ne znaš d si joj adresu dao. Onda se sjetiš da si je povalio doma, koji kiks. Tako da i dalje mislim da štošta ovisi o muškarcima i njihovom nastupu, radu na sebi. Iz moga iskustva sve što je iole na nešto ličilo i ekonomski je stavilo se oženilo i imalo djecu, ako su htjeli. Samo što je danas previše probisvjeta, kladioničara, birtijaša i proletera među muškima. Muški je rod zapušten, a to opet krivim muškarce, jer su odgoj predali ženama. Naši stari su odgajali svoje sinove, iako često nesvjesno. S njim u polju, s njim u lovu, s njim šta se god radilo. Bili su autoritet, pa su i kćeri tražile takove muškarce. Danas muški često ignoriraju svoje sinove. A prepušteni ženama, one ih nakon nekih godina počnu nenamjerno gušiti. Nemoj ovo, nemoj ono, moraš ovo, mama će, pazi sada.... Još im je i vojska ukinuta. A kćer postane raspuštena radodajka u nedostatku pravog mupkog u obitelji. Ono gdje ti potpuno dajem za pravo je pitanje zakonodavstva. Recimo, primjeti kako se širi pojama "samohrane" majke. Sad i ako je rastavlje i prima uredno alimentaciju, samohrana. Ako je dala nekome bzvz i čak djete ne zna ko mu je otac - samohrana. Ok, ta jest samohrana, ali SVOJIM ODABIROM. Isto im se povlađuje kod određivanja skrbništva i sl. Sve u svemu, muški se rod treba trgnuti, jer društvo se promijneilo, i nema više onoga iz pjesme "kakav je, takav je, nek je muškarac". Ženski instinkti i dalje žele obitelj i djecu, ma koliko ih hranili glupostima na tv. Hipergamija ti je s 25 godina kod žene već potpuno na starim patrijahalnim osnovama, Ako imaš, ona će drugarice i njihovo mišljenje i pt joj kaće tv odyebat u troskoku. Jer ako imaš, ona se loži gore nego ruski vojnik kad je u Berlin ulazio . Samo muškarac te instinkte mora znati potaknuti. Stoga budi fit i imaj para. I sve će se rješiti.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 14:20 |
|
|
divizija, autoritet muškarca/muža/oca se decenijama planski i minuciozno kruni, te je danas doveden do nepoželjne kategorije u onom što obuhvata nekakav "toxic Masculinity". Ne možeš i ne smeš napadati i kriviti muškarce iz prostog razloga što su tako odgajani, učeni i programirani. Nisu muškarci postali ovakvi sami od sebe-tad bi zaista bili krivi. To je to čudovišno Zlo koje femiNACISTIČKA Tiranija sprovodi: feminizira muškarce od rođenja... a onda ih napada kad takvi, feminizirani, fejluju. Ova na slici koju stavih što oblači sina u suknju-kad joj se za 20 god požali da ga žene odbijaju: misliš da će reći "Ja sam kriva, sine, što sam te odgojila kao otirača & jadnika koji ne stimuliše vaginalnu lubrikaciju"? Ne, naravno-reći će: "Ti si kriv, sine, sa tobom nešto nije u redu. Ne valjaš. U tebi je problem." Upropastiš nekog... a onda ga još kriviš, napadaš i osuđuješ što je upropašćen. Let that sink in. Milioni muškaraca u Americi već izdržavaju decu koja nisu njihova (DNK analiza im pokazala ali sud rekao: "Pa, nako mora, a gospođa je navela vaše ime." ), milioni izbačeni iz svojih nekretnina i postaju beskućnici zbog lažnih optužbi (čak i ako imaš video/audio snimak kao neoboriv dokaz-neće biti iskorišćen da se ne traumatizuje žrtva, žena... da, ti ideš u zatvor zbog lažne optužbe a nju zovu "žrtva" ), u Francuskoj sam čuo da se razmatra zakon po kome već nakon 2 meseca zabavljanja žena ima pravo na deo imovine (ne znam da li je još usvojen), muškarce hapse zbog "silovanja pogledom", razmatra se nametanje "poreza za neženje" (one koji odbijaju da budu tovarne životinje koje će da rade i izdržavaju žene dok se one zafrkavaju), dečacima u obdaništima se zabranjuje igranje Lego kockicama ("da ne steknu nepravednu kognitivnu nadmoć" ) itd, itd... Da bi imao Autoritet moraš imati i silu kojom ćeš ga nametnuti a pošto žene trenutno imaju svu moć i učvršćuju Matrijarhat (važno: ne bilo kakav, nameće se FemiNACISTIČKI Matrijarhat), to je odavno onemogućeno. Matrijarhat nije mogao nastati preko noći, uvodio se polako, odmereno, dozirano... neprimetno. Jer, žene su manje sklone da se pobune, da dignu ustanak nezadovoljne radom države, uzmu oružje i sruše Vladu... ženama daj laskanje, šarene perle, lovu da šopinguju i serije-i imaš sigurno glasačko telo koje će ti dati glas da sprovodiš šta god ti pada na pamet jer termini kao "Sloboda", "Otadžbina", "Hrvatstvo/Srpstvo" i sl ionako njima ne znače ništa... Marksističko-Fašističko-Liberalna agenda se ostvaruje.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 14:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vi se fakat ozbiljno nadovezali na moje trolanje o državnoj kupovini žena u inozemstvu za incele?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 14:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vi se fakat ozbiljno nadovezali na moje trolanje o državnoj kupovini žena u inozemstvu za incele? Ja nisam-strane neveste su se za Milione Zapadnjaka koji su doveli Filipinke/Ukrajinke/Ruskinje ispostavile kao "crna pogibija"... čak i ako su Patrijahalno odgojene, čim uvide kakve mogućnosti za eksploataciju, manipulaciju, mužu i iživljavanje im pruža Matrijarhat, odmah se i one aktiviraju u tom pravcu. Jedino ove Albanke Hrišćanke koje su naši stari momci uzeli da dovode po Centralnoj Srbiji su se ispostavile korisnim-doduše, već su prestare (40 naviše) za nove trendove a i sudstvo u Srbiji & neuređenost Systema im onemogućuje divljanje Hipergamije i ženskih bubica. Ja sam ušao na temu zbog naslova koji nam je budućnost: "Depopulacija".
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 15:59 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1511 Lokacija: Mareva Ljut
|
Ovaj ikmandvadist je u pravu što se tiče ženskih preferencija. Isto je to sa 15 i sa 35 godina. Strategija sa nuđenjem love ženi više ne funkcionira jer one danas same zarađuju, a pitanje je li ikad funkcionirala. Jednostavno, majmunski geni u nama se ne mogu izbrisati sa par tisuća godina civilizacije i "civilizacijskog ugovora" gdje svi muškarci doprinose društvu, a za uzvrat dobivaju nagradu u smislu partnera.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 21:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37902 Lokacija: Gl. grad regije
|
Uf što mi uradište od teme. Doduše, jesam stavio depopulacija... Spolovi se približavaju, u doba kada je intelekt važniji od fizičke snage za opstanak, logično je da kapitalisti žele uključiti žene. Za isto love dobiju dvije osobe umjesto jedne koja radi a druga odgaja djecu, koja su globalni problem. Dakle, djece ima i previše samo nisu naša. Zato je bitna imigracija. Drugo rješenje bi bilo da žene koje hoće i žele rađati rađaju po 20-ero djece i za one koji neće. Tvornice djece umjetnom oplodnjom. Uglavnom, kotač unatrag nećemo zavrtit. Nije to ni tako strašno kako izgleda. Žene trebaju imat jednaka prava. Doduše, koliko vidim oko sebe, nije im baš nešto kvalitetniji i lakši život nego u njihovih majki i baka.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 21:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Uf što mi uradište od teme. Doduše, jesam stavio depopulacija... Spolovi se približavaju, u doba kada je intelekt važniji od fizičke snage za opstanak, logično je da kapitalisti žele uključiti žene. Za isto love dobiju dvije osobe umjesto jedne koja radi a druga odgaja djecu, koja su globalni problem. Dakle, djece ima i previše samo nisu naša. Zato je bitna imigracija. Drugo rješenje bi bilo da žene koje hoće i žele rađati rađaju po 20-ero djece i za one koji neće. Tvornice djece umjetnom oplodnjom. Uglavnom, kotač unatrag nećemo zavrtit. Nije to ni tako strašno kako izgleda. Žene trebaju imat jednaka prava. Doduše, koliko vidim oko sebe, nije im baš nešto kvalitetniji i lakši život nego u njihovih majki i baka. Junuze, jesmo susjedi, ali te ništ' ne kontam Kakva to specijalna prava trebaju ženama?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 21:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Uf što mi uradište od teme. Doduše, jesam stavio depopulacija... Spolovi se približavaju, u doba kada je intelekt važniji od fizičke snage za opstanak, logično je da kapitalisti žele uključiti žene. Za isto love dobiju dvije osobe umjesto jedne koja radi a druga odgaja djecu, koja su globalni problem. Dakle, djece ima i previše samo nisu naša. Zato je bitna imigracija. Drugo rješenje bi bilo da žene koje hoće i žele rađati rađaju po 20-ero djece i za one koji neće. Tvornice djece umjetnom oplodnjom. Uglavnom, kotač unatrag nećemo zavrtit. Nije to ni tako strašno kako izgleda. Žene trebaju imat jednaka prava. Doduše, koliko vidim oko sebe, nije im baš nešto kvalitetniji i lakši život nego u njihovih majki i baka. Junuze, jesmo susjedi, ali te ništ' ne kontam Kakva to specijalna prava trebaju ženama? Eh ja njega ne kontam ima 10 godina. Samo sam se sad naučio, pa kažem ok Junuze, nadajući se da barem on zna o čemu govori.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 21:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Junuze, jesmo susjedi, ali te ništ' ne kontam Kakva to specijalna prava trebaju ženama? Eh ja njega ne kontam ima 10 godina. Samo sam se sad naučio, pa kažem ok Junuze, nadajući se da barem on zna o čemu govori. Zar vi njega još čitate? Dobri ste.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 21:58 |
|
|
Daj pročitajte postove iznad, sve orangutan do orangutana.
Ne kažem da nemaju, imaju ista prava, ne znam koliko je to dobro za njih, njihov izbor. Uglavnom, meni je to u redu i logično jer ako nam trebaju programeri nema razloga da žensko bude lošiji programer od muškarca.
Ne trebaju nam rudari više.
A ako ženu zaposliš i daš joj izbor onda dobiješ depopulaciju.
Do djece možemo uzimanjem tuđe iz dijelova svijeta gdje ih je previše, ili 'tvornicama djece', umjetno oplođenim rodiljama kojima je to profesija. To je skupo za državu pa još nitko to nije krrnuo radit.
Je li išta jasnije?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 22:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A ako ženu zaposliš i daš joj izbor onda dobiješ depopulaciju.
Je li išta jasnije?
Jel' tebi sad išta jasnije?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 22:04 |
|
|
Razumljiv sam ja. Samo ste vi konzerve u glavi ne možete promijenit svoj pogled na stvari oko sebe. On je romantičarski a ne realan.
U njemu alfa koja puno teško radi i dovoljno zarađuje grabi žensku, roka joj petero a ona sjedi kući i i kafeniše sa susjedama.
Nema više, finito, kapitulare...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 13 svi 2020, 22:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 09:36 |
|
|
Istin je napisao/la: Ovaj ikmandvadist je u pravu što se tiče ženskih preferencija. Isto je to sa 15 i sa 35 godina. Strategija sa nuđenjem love ženi više ne funkcionira jer one danas same zarađuju, a pitanje je li ikad funkcionirala. Jednostavno, majmunski geni u nama se ne mogu izbrisati sa par tisuća godina civilizacije i "civilizacijskog ugovora" gdje svi muškarci doprinose društvu, a za uzvrat dobivaju nagradu u smislu partnera. Jeste on u pravu u analizi stanja, ali ja mu nudim rješenja. Ne treba samo sjediti i kukat ko baba. Od toga mi se povraća, taj tri dva jedan kukaj mi je najgori sport. Već sami ovi grafovi koji pokazuju da su žene sve NESRETNIJE, pokazuju vam jasno ono što vam i ja pričam - ženski instinkti su ostali isti. Ni njihov majmunski gen se ne može izbrisati, nikakvim sapunicama ni glorijama. Žene se do 30.e godine očajne udavače čiji nagon ih očajnički tjera da nešto istisnu iz sebe. Očajnički. doslovce. Dakle i dalje stojim pri onome što sam napisao gore- man up! Budi fit i imaj para i ona pristaje na sve. Karijera? Bacaju one karijeru u smeće kad dođe baja Sve bacaju, sve se odriču, na sve pristaju. Zapravo to koliko su se žene spremne ponižavati radi muškarca je pomalo i jezivo. Uostalom, 95% ih nema karijeru, šta vi mislite da ova mlađarija što skače po cajkama, da to teži karijeri?? Stvar je samo u tome jesi li muško, imaš li samouvjereni i ambiciozni nastup, imaš li BMK nastup prema ovima koje misle da su ulovile boga za bradu, jesi li čvrst u glavi, jak u mišičima i novčaniku. One to poštuju do mazohizma. Doslovce. Onaj munjeni "daruvarac" razbije curi glavu o WC školjku, zatim kad iziđe iz pritvora ode u klubi 5 koka oko njega skače. Jer ima taj stav, taj nastup. Moj se rođak u Njemačkoj bavi bankarstvom, pobrao švabicu, doktoricu nekakve logopedije, defektologije, ovo ono. Eno je troje rodila i kod kuće je s djecom. Kakva karijera, kad je dobro naložiš sve baca u vodu. JAMČIM. Sve ovisi o muškarcima i tome kako se postave. Muškarci su t koji su jako oslabili, izgubili svoju muškost, postali su mlaki, slabašni, i to u eri istovremene ženske matrijalne i obrazovne emancipacije. Jedino rješenje za sve je da muškarci PODIGNU svoju muškost. Nema druge. I to je dobro, evolucijski pritisak je dobar. Ona situacija nekad kad je svaki jado mogao umočit samo zato što je muško pa se neka jadnica MORALA za njega udat, jer nema kako drugačije preživjet, to je bilo loše, to je reproduciralo nekvalitetne gene. Danas ženu mogu imati samo kvalitetni muški. Zato radite na sebi, inače vas prirodna selekcija baca u smeće.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 10:49 |
|
|
divizija, koliko imaš, preko 45 god? Ako nije tajna? Vidi, potpuno bih se složio sa tobom... pre 10ak godina. Tvoje razmišljanje je staro, dobro, Patrijarhalno. Ispravno. Logično! Racionalno! No... potpuno, tragično prevaziđeno. U poslednjih 10ak godina sam opsežno istraživao sve ovo o čemu govorimo. Sve je počelo tako što mi je ruku sasvim slučajno dopala zanimljiva knjiga o ženama & muško-ženskim odnosima. Žena mi je fascinantan fenomen kojim se bavim od tada, istražujući i analizirajući njegove aspekte, ekspresiju i karakteristike (što nije lako samo po sebi s obzirom na telesne i emocionalne stimulacije koje isti neizostavno aktivira). Istražujući i anlizirajući Ženu, čak koristeći je kao ogledalo-možemo neverovatno mnogo naučiti o sebi samima... svojm uslovljenostima, samozavaravanju, racionalizaciji, slabostima, projekcijama, podsvesti. Ups, odoh preduboko u priču... Dakle, zašto mislim da ti nisi u pravu? Višegodišnje istraživanje SJW fenomena, nadziranje Marksističke propagande, praćenje FemiNACISTIČKOG programiranja, članstvo & učešće na ženskim forumima dovelo me do neizbežnog zaključka da Racio, Logika i Zdrav razum nisu alati za razumevanje ženskog ponašanja, izbora i postupaka. Uostalom, pozivam svakog da se učlani na neki ženski forum na nedelju dana i sam se uveri da pre svakog ulaska mora Logiku, Racio i Zdrav Razum da ostavi na ulazu... upravo Logika, kao osnovni muški mentalni alat, sprečava većinu muškaraca da shvate Ženu i čini im je misterioznom, nedokučivom, neshvatljivom... uvek zaboravimo da smo suprotni polovi-u punom smislu reči. divizija je napisao/la: Muškarci su ti koji su jako oslabili, izgubili svoju muškost, postali su mlaki, slabašni, i to u eri istovremene ženske matrijalne i obrazovne emancipacije. Jedino rješenje za sve je da muškarci PODIGNU svoju muškost. Nema druge. Zar nisi čitao moje upise iznad? Niko ništa nije izgubio - Muškost je planski i sistematski slabljena, napadana, ismevana, unižavana, omalovažavana, demonizovana, stavljena u kavez, svezana lancima... šta je osnovna premisa Neoliberalizma, SJW, Marksističke mantre, FemiNACISTKINJA? "Evil Patriarchy", "Toxic Masculinity". Do I need to say more? divizija je napisao/la: I to je dobro, evolucijski pritisak je dobar. Ona situacija nekad kad je svaki jado mogao umočit samo zato što je muško pa se neka jadnica MORALA za njega udat, jer nema kako drugačije preživjet, to je bilo loše, to je reproduciralo nekvalitetne gene. Danas ženu mogu imati samo kvalitetni muški. Zato radite na sebi, inače vas prirodna selekcija baca u smeće. Ženski omiljeni izbor danas je: nestabilni, labilni, mutni, neodgovorni, nezreli, haotični, anarhični, ljubitelj rizika neozbiljni mangup na ivici ili duboko u kriminalu... Ted Bundy, silovatelj i ubica, dobijao je stotine ženskih pisama dnevno, bračnih ponuda (na kraju se i oženio obožavateljkom), imao svoj harem obožavateljki, nije mogao da postigne sve da ih opremi... pogledaj kriminalce i rušitelje poretka koliko su obožavani od žena... gledaju Turske glumce kao Bogove (Turke, koje smo jedva iŠĆerali krvlju)... neverovatan broj njih se loži na starkelje, ljigave beščasne hulje od političara & bizMismena, narkomane i dilere, bezvezne Strance koji za siću uživaju sa našim mladim glupačama (najjadniji Žabar koji kući drka kad dođe kod nas je poželjni Romeo Latino Ljubavnik-neki Romi kod nas glumili Žabare i trpali glupače)... uđi na ženske forume na teme "najbolji frajeri", čisto da ti pripadne muka... Nema Mirko Filipović harem nego lokalni sitni krimosi & propalice... https://www.vice.com/rs/article/ypyaw5/u-svetu-feministickih-tinejdzerki-opsednutih-serijskim-ubicamaA koliko znaš normalnih, stabilnih, odgovornih, koji grade i stvaraju, koji pridonose Društvu, koji su korisni Državi da imaju harem? Da se traženi u žena? Nijednog! Takvi su: dosadni, predvidljivi, bezopasni... gde je tu opasnost, drama, Rollercoaster, uzbuđenje?O kojim kvalitetnim genima ti pričaš, čoveče? Dinosaurus priča, veruj mi... Hipergamija koju ti imaš u vidu je sahranjena...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 11:26 |
|
|
Jesi li ti žensko?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 11:30 |
|
|
Osobno ne vjerujem u bilo koje priče da je nešto "prevaziđeno" ili da su "danas takva vremena".
Biološki čovjek je identičan danas i prije 10 000 godina. Razlike su u okolini, a čovjek je isti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 11:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76119 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daj pročitajte postove iznad, sve orangutan do orangutana.
Ne kažem da nemaju, imaju ista prava, ne znam koliko je to dobro za njih, njihov izbor. Uglavnom, meni je to u redu i logično jer ako nam trebaju programeri nema razloga da žensko bude lošiji programer od muškarca.
Do djece možemo uzimanjem tuđe iz dijelova svijeta gdje ih je previše, ili 'tvornicama djece', umjetno oplođenim rodiljama kojima je to profesija. To je skupo za državu pa još nitko to nije krrnuo radit.
Je li išta jasnije? Da, natalitet bi jako podigao mali broj žena koje bi profesionalno rodile 10.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 11:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76119 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daj pročitajte postove iznad, sve orangutan do orangutana.
Je li išta jasnije? Da, natalitet bi jako podigao mali broj žena koje bi profesionalno rodile 10. Takve bi mogle popuniti rupe u natalitetu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:06 |
|
|
Junuz, wtf? Naša Kvačica je napisao/la: Osobno ne vjerujem u bilo koje priče da je nešto "prevaziđeno" ili da su "danas takva vremena".
Biološki čovjek je identičan danas i prije 10 000 godina. Razlike su u okolini, a čovjek je isti. Biologija jeste ista. Uslovi & okolnosti ekspresije su promenjeni, u tome je, što bi vi rekli, "bit" cele priče.U pokojnom Patrijarhatu žene su imale potpuno: - iste želje - iste ambicije - iste namere - iste ciljeve - iste fantazije - ista razmišljanja. Ali... zbog pritiska okoline (porodica, komšiluk, selo, ...) su bili naterane da svoje ponašanje prilagode. Pričale su nam ono što smo želeli da čujemo & u šta smo želeli da verujemo - i to utvrđivale adekvatnim ponašanjem. Danas, konačno, mogu da budu onakve kakve zaista jesu-jer nema strogog oca da je ošamari, majke da podvikne na nju, sela da je osudi i postidi (ugrožen opstanak jer radodajku niko neće oženiti, hraniti & oblačiti-stoga bolje budi Moralna i dobra inače...)... I ranije su im vagine lučile lubrikaciju na razbojnike, osvajače, pljačkaše, buntovnike, ... kao danas na robijaše, kriminalce, mangupe, narkomane... samo im je bilo sigurnije & isplativije da "go with the flow" i pričaju mantre koje su čule i za koje su znale da prolaze ("dobar Domaćin, siguran, pouzdan, pošten, častan, vredan, predvidljiv, monotono ujednačen, ...")... zato su toliko dobre Glumice-evoluirale su glumeći da bi opstale-najbolje se izveštiš u nečemu kad ti sam Život od toga zavisi, zar ne? Stanje stvari današnjice možda i najbolje oslikava zakon donesen pre par godina kod nas u Srbiji... dakle, mnogi su verovali da ludilo FemiNACIZMA koje divlja na Zapadu kao npr. zatvorska kazna jer se prdnulo pred ženom (u Španiji, stavljam sliku ako želite) ili jer se uputio pogled prema ženi (tzv. "silovanje pogledom", mogu da stavim članke) nikad neće stići ni blizu nas ali već godinama u Srbiji, u crnom srcu Primitivne, Zaostale Balkanštine na snazi je zakon po kome ideš zatvor ako ženi udeliš kompliment ili ispričaš vic: Privitak:
slika-1.jpg [ 141.85 KiB | Pogledano 1183 put/a. ]
A šta mislite za 10-20ak godina dokle će to tek doći? Da nas nisu sputale, svezale Zakonima i pretnjom organa prisile - misliš da mi ne bi za jedan dan vratili stvari na svoje mesto umesto ovog poremećaja porodice, divizijo? Ili obratno: kad bismo nekako nekim Vremeplovom dovezli naše prađedove u Sadašnjost-misliš da bi smeli od Zakona, Policije koja dolazi za 3 min na pritisak dugmeta i Sudova da srede ove podivljale FemiNACISTKINJE na način iz svoga vremena?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:27 |
|
|
Kad pričate o ženama kao da pričate o nekoj manjinici a ne o ljudima koji su brojniji od muškaraca. I to govorite samorazumljivo da imate pravo većini (ženama) diktirati ponašanje.
Mislim da tu ne treba ići na borbu muško-žensko jer je to za muškarce bitka koju lagano gubimo.
Poštovanje žena koje rađaju ili su rodile bi puno više značilo u odnosu na one koje ne rađaju.
Sad se divimo obratno.
Anyway, trebamo klik u glavi napravit, neće to unatrag. Eventualno neka velika katastrofa može nas vratit u patrijarhat.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Daj pročitajte postove iznad, sve orangutan do orangutana.
Je li išta jasnije? Da, natalitet bi jako podigao mali broj žena koje bi profesionalno rodile 10. Svaka deseta po 21.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|