|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 135 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 10:09 |
|
|
totem je napisao/la: Argentince, zar ti opravdavas pokolje u vidu osvete? I dokle to? I sto su to Bosnjaci siptarima priredili? A opet ih maltretiraju? To govori bas o njihovom karakteru.  O kakvim pokoljima ti pričaš, gdje sam ja pomenuo to? Napisao sam gore šta je problem na relaciji Albanci-Bošnjaci. Albanci vide tko su i šta su Bošnjaci (suncokreti) i da se u njih nemožeš nikad uzdati, vidjeli su da su i nama zabili nož u leđa i ubijali dugogodišnje susjede Hrvate, tako bi sutra i Albancima napravili.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 10:13 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Burruchaga je napisao/la: totem je napisao/la: Argentince, zar ti opravdavas pokolje u vidu osvete? I dokle to? I sto su to Bosnjaci siptarima priredili? A opet ih maltretiraju? To govori bas o njihovom karakteru.  O kakvim pokoljima ti pričaš, gdje sam ja pomenuo to? Napisao sam gore šta je problem na relaciji Albanci-Bošnjaci. Albanci vide tko su i šta su Bošnjaci (suncokreti) i da se u njih nemožeš nikad uzdati, vidjeli su da su i nama zabili nož u leđa i ubijali dugogodišnje susjede Hrvate, tako bi sutra i Albancima napravili. Ok, krivo sam procitao. Ali te opet pitam, sto su njima Bosnjaci skrivili? Plus muslimani. I ne mozes ti nekoga kinjiti i tlaciti, samo zato sto si mu primjetio da je potencijalni suncokret. Ne drzi ti argumentacija. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 10:23 |
|
|
totem je napisao/la: Ok, krivo sam procitao. Ali te opet pitam, sto su njima Bosnjaci skrivili? Plus muslimani. I ne mozes ti nekoga kinjiti i tlaciti, samo zato sto si mu primjetio da je potencijalni suncokret. Ne drzi ti argumentacija. Trebaš doči u Bosnu gdje multietnĆari vladaju da vidiš šta je tlačenje. Ja sam bio na Kosovu u posjeti u Đakovici i Peji i vidio sam da nema ni govora o nekom tlačenju, Kosovo je mlada država i ima svoje mane i probleme, ali su daleko manji problemi nego u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 10:28 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Burruchaga je napisao/la: totem je napisao/la: Ok, krivo sam procitao. Ali te opet pitam, sto su njima Bosnjaci skrivili? Plus muslimani. I ne mozes ti nekoga kinjiti i tlaciti, samo zato sto si mu primjetio da je potencijalni suncokret. Ne drzi ti argumentacija. Trebaš doči u Bosnu gdje multietnĆari vladaju da vidiš šta je tlačenje. Ja sam bio na Kosovu u posjeti u Đakovici i Peji i vidio sam da nema ni govora o nekom tlačenju, Kosovo je mlada država i ima svoje mane i probleme, ali su daleko manji problemi nego u BiH. U bosnu ne idem. Jedino u hercegovinu, a tamo nema tlacenja. Bar ne hrvata.  Salu na stranu, bio sam par puta u sarajevu, kod druga, on je iz kiseljaka, a radi u sarajevu, i zivi privremeno. Ni ja nisam uocio da ima nekog zlostavljanja nad hrvatima(mozda zato sto ih nema), ali mi je drug objasnio da se to desava svaki dan(provokacije verbalne, sikaniranje, a ponekad i fizicki napadi). Samo za tih par dana, dok si u gostima, ne mozes to uociti. Tako i ti. Ali vjeruj, bosnjacima tamo uopce nije lako. Uopce. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 10:38 |
|
|
totem je napisao/la: U bosnu ne idem. Jedino u hercegovinu, a tamo nema tlacenja. Bar ne hrvata.  Salu na stranu, bio sam par puta u sarajevu, kod druga, on je iz kiseljaka, a radi u sarajevu, i zivi privremeno. Ni ja nisam uocio da ima nekog zlostavljanja nad hrvatima(mozda zato sto ih nema), ali mi je drug objasnio da se to desava svaki dan(provokacije verbalne, sikaniranje, a ponekad i fizicki napadi). Samo za tih par dana, dok si u gostima, ne mozes to uociti. Tako i ti. Ali vjeruj, bosnjacima tamo uopce nije lako. Uopce.  Pitaj ljude iz Konjica, Travnika, Bugojnu i drugih multietnĆarskih mjesta koliko je Hrvata ubijeno poslije rata samo zato što su Hrvati, pitaj zašto su multietnĆari postavili bombu i ubili nedužnog čovjeka u FIS-u, ili zašto je ubijen Mrnjavac iz Kiseljaka, o RS-u da i nepričam, ima puno tih primjera, informiraj se malo o tome, pa čemo onda dalje pričat o Bošnjacima i Srbima kao "kulturnim" narodima.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 13:33 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: totem je napisao/la: U bosnu ne idem. Jedino u hercegovinu, a tamo nema tlacenja. Bar ne hrvata.  Salu na stranu, bio sam par puta u sarajevu, kod druga, on je iz kiseljaka, a radi u sarajevu, i zivi privremeno. Ni ja nisam uocio da ima nekog zlostavljanja nad hrvatima(mozda zato sto ih nema), ali mi je drug objasnio da se to desava svaki dan(provokacije verbalne, sikaniranje, a ponekad i fizicki napadi). Samo za tih par dana, dok si u gostima, ne mozes to uociti. Tako i ti. Ali vjeruj, bosnjacima tamo uopce nije lako. Uopce.  Pitaj ljude iz Konjica, Travnika, Bugojnu i drugih multietnĆarskih mjesta koliko je Hrvata ubijeno poslije rata samo zato što su Hrvati, pitaj zašto su multietnĆari postavili bombu i ubili nedužnog čovjeka u FIS-u, ili zašto je ubijen Mrnjavac iz Kiseljaka, o RS-u da i nepričam, ima puno tih primjera, informiraj se malo o tome, pa čemo onda dalje pričat o Bošnjacima i Srbima kao "kulturnim" narodima. Ti bas volis da izvrces rijeci. Pa tko njih brani. Jos sam ovdje etiketiran kao mrzitelja na sve sto je muslimansko.  Nego, htio sam ti rec, da su i balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima. I samo sam ti napomenuo, da nemas argumenata za ovu temu. Ti opravdavas nepravdu samo za to sto neki pretpostavlja da ce ovaj drugi zajebati njega. Mislim, ovakvim se faktima cak ni Dobrica Cosic nije sluzio. A rekao sam ti kako su siptari zajebali Tudjmana. Ali da, za jedno sam siguran.  Radje bi zivio u susjedstvu i sa srbima, i sa muslimanima, nego sa siptarima. Bar smo gore-dolje na istoj kulturnoj ljestvici.
|
|
Vrh |
|
 |
divlja svinja
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:33 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Totem, ajde ti daj "argumente za ovu temu". Jos nisam saznao po cemu su "balije i cetnici dusa od covjeka u usporedbi sa siptarima"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
totem, na ovoj temi se javljaš kao Makedonac, a ne kao Hrvat, čisto da se zabilježi, ako ovo bude čitao neki Albanac.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:46 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
totem je napisao/la: Albanci vide tko su i šta su Bošnjaci (suncokreti) i da se u njih nemožeš nikad uzdati, vidjeli su da su i nama zabili nož u leđa i ubijali dugogodišnje susjede Hrvate, tako bi sutra i Albancima napravili.  Bojim se da si idealizovao Albance u smislu da oni postupaju prema nekim moralnim kriterijumima pri odabiru saveznika ili neprijatera. Ali, oni razmišljaju odprilike ovako: Albanci vide da su Bošnjaci na Kosovu jedan mali i naivan narod, totalno pogubljen ideološki/nacionalno/religiozno, nemoćan i nezaštićen. Albanci vide da mogu da ih pritisnu da uzmu prezimena albanska i da ih asimiluju u Albance ili da ih najure u Bosnu. Albanci, kao hijene i lešinari, osete slabost, namirišu krv i to koriste da napadnu. A tako se ponašaju jer su navikli da žive mimo reda i zakona, da ne odgovaraju nikome za ubistva, silovanja i pljačku. Na drugoj temi sam napisao da su se Albanci-katolici komotno ušetali u hrvatske kuće u Janjevu na Kosovu i isterali Hrvate. Nikome nisu odgovarali za to.
|
|
Vrh |
|
 |
divlja svinja
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:46 |
|
|
Inače treba uzeti s rezervom priče Srba o njihovoj ugroženosti na Kosovu jer jednostavno prečesto izmišljaju. Možda su i u pravu, ali to je kao s onim dječakom u Ezopovoj basni kojem nisu vjerovali ni kad se vuk stvarno pojavio. Evo kako srpski desničari (i to kolumnisti novinari, a ne neki anonimci na netu) opisuju stanje u Hrvatskoj, na Kordunu:
"Početkom 2010. godine na Kordunu, delu nekadašnje Republike srpske Krajine, zabeležene su pojave kao preslikane sa prostora Kosova i Metohije; lopovi upadaju u kuće i staje, obore i garaže, uzimaju šta im je volja: traktore, krave, svinje, poljoprivredne mašine, seno… Na Kosovu to rade Šiptari, na Kordunu Hrvati. I na jednom i na drugom prostoru žrtve su Srbi. Na Kordunu je to jad i čemer od ono malo Srba koji su odlučili da se vrate posle „Oluje“. Žive od stočarstva i poljoprivrede. Preživljavaju, tačnije rečeno, uglavnom tamo starčad, uz poneku mlađu porodicu. Zna se ko su lopovi ali država Hrvatska ništa ne preduzima da zaštiti svoje građane."
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ma kakvi kosovski Bošnjaci...smijurija, to su Goranci ili lokalne srpske poturice.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
divlja svinja
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:50 |
|
|
To je opet ono pitanje - mogu li uopće Bošnjaci živjet izvan Bosne? Recimo, u Hercegovini. A ako sami za sebe kažu da su Bošnjaci, što im možemo. Nek budu što hoće.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 14:56 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: To je opet ono pitanje - mogu li uopće Bošnjaci živjet izvan Bosne? Recimo, u Hercegovini. A ako sami za sebe kažu da su Bošnjaci, što im možemo. Nek budu što hoće. Mogu se proglasiti Marsovcima što se mene tiče, što opet ne znači da bilo tko mora pristati na pravila takve igre. Goranci, slavenske poturice, Turci, i "Egipćani"...tako je uvijek bilo na Kosovu što se tiče muslimana koji nisu Albanci, i tako je i danas.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvat
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 15:27 |
|
|
Svi malo skrećemo s teme... Prema uvodnom postu, Albanci negiraju postojanje "Bošnjaka" uopće, dakle ne samo "Bošnjaka" na Kosovu, nego i na Sandžaku, pa i u samoj Bosni. Albanci tvrde da su muslimani na Sandžaku zapravo asimilirani Albanci... Dakle, Senad Pećanin, Sefer Halilović, Ejup Ganić... sve su to asimilirani Albanci 
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 15:31 |
|
|
Pa da, ipak se radi o ponosnim potomcima jednog od najslavnijih i najuspješnijih boraca protiv Osmanlija...Skenderbega, ne može tu biti ljubavi za moderne slavo-osmane :)
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: totem, na ovoj temi se javljaš kao Makedonac, a ne kao Hrvat, čisto da se zabilježi, ako ovo bude čitao neki Albanac. Ne. Javljam se kao Hrvat iz makedonije. I tamo nas ima. Po cemu samo ja da sam ovdje vodjen kao takav. Jel ovi sto se javljaju iz bosne, a Hrvati su, nazivas bosancima? 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma kakvi kosovski Bošnjaci...smijurija, to su Goranci ili lokalne srpske poturice. Goranci su samo u podrucju opcine Dragas. Ostalo su doseljenici sa sandzaka. Ali izjasnjavaju se kao Bosnjaci. Mada blage veze sa bosnom nemaju. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:06 |
|
|
totem je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: totem, na ovoj temi se javljaš kao Makedonac, a ne kao Hrvat, čisto da se zabilježi, ako ovo bude čitao neki Albanac. Ne. Javljam se kao Hrvat iz makedonije. I tamo nas ima. Po cemu samo ja da sam ovdje vodjen kao takav. Jel ovi sto se javljaju iz bosne, a Hrvati su, nazivas bosancima?  Nije na meni da brojim krvna zrnca, ali ako si već rekao da si lapo-lapo, smatram da ne možeš biti objektivan jer su ipak Makedonci ratovali sa Albancima, dok Hrvati nisu.
|
|
Vrh |
|
 |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:13 |
|
|
totem je napisao/la: Ti bas volis da izvrces rijeci. Pa tko njih brani. Jos sam ovdje etiketiran kao mrzitelja na sve sto je muslimansko.  Nego, htio sam ti rec, da su i balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima. I samo sam ti napomenuo, da nemas argumenata za ovu temu. Ti opravdavas nepravdu samo za to sto neki pretpostavlja da ce ovaj drugi zajebati njega. Mislim, ovakvim se faktima cak ni Dobrica Cosic nije sluzio. A rekao sam ti kako su siptari zajebali Tudjmana. Ali da, za jedno sam siguran.  Radje bi zivio u susjedstvu i sa srbima, i sa muslimanima, nego sa siptarima. Bar smo gore-dolje na istoj kulturnoj ljestvici. Kako možeš ovako nešto reči čovječe " balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima"? Dok su nas Balije i Četnici klali Albanci su bili u istom rovu s Hrvatima i tu se nema šta više dodat. To što su Muslimani na Kosovu simpatizirali sa Srbima i što im to danas susjedi Albanci nezobaravljaju to je njihov problem, tako su nama i naši muslimani zabili nož u leđa dok smo sa srbima vodili rat.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:14 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Totem, ajde ti daj "argumente za ovu temu". Jos nisam saznao po cemu su "balije i cetnici dusa od covjeka u usporedbi sa siptarima" Sada cu ti objasniti. Odgovori ali iskreno. Jel bilo kojih problema u bosni, medju hrvata, srba i muslimana prije rata? Jel su se desavala silovanja, maltretiranja, paljenja kuca, medju tih tri naroda? Jel bilo mjesovitih brakova izmedju tih tri naroda? Jel su paljeni vjerski objekti prije rata u bosni? Jel se pilo zajedno po kafanama? Jel su svi bili raja? A sada reci mi tko od vas zeli siptara ili siptarku u obitelj? I dali bi Hrvati zivjeli radje u sarajevu ili pristini? Ja mogu ti nabrajati pola sata zasto su siptari gori od ovih dvoje, ali ti ces opet rec da je sve to propaganda. Zato sam ti postavio ova pitanja da sam dodjes do odgovora. I jos ovo, kakav je to narod kada odrasli ljudi mjesto da salju svoja djeca na fakultet, oni ih pustaju da valjaju drogu svuda po svijetu. Nemojte samo reci da nemaju para, ili da nemaju svoje fakultete, jer i to i to imaju na pretek. A to sto na primorju vam se siptar okezi kada mu udjete u slasticarnicu, je samo rezultat sto je manjina, i to velika. Rekao bih vam da vam se sto vise takvih nakote u hrvatskoj, pa da sami uocite, ali necu, jer volim hrvatsku. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:17 |
|
|
totem je napisao/la: A sada reci mi tko od vas zeli siptara ili siptarku u obitelj? JA! Ali ako može ova: 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: totem je napisao/la: Ne. Javljam se kao Hrvat iz makedonije. I tamo nas ima. Po cemu samo ja da sam ovdje vodjen kao takav. Jel ovi sto se javljaju iz bosne, a Hrvati su, nazivas bosancima?  Nije na meni da brojim krvna zrnca, ali ako si već rekao da si lapo-lapo, smatram da ne možeš biti objektivan jer su ipak Makedonci ratovali sa Albancima, dok Hrvati nisu. Na popisu sam se napisao da sam Hrvat. Hrvatsko prezime. Znaci, racunajte kao da nemam veze sa makedonijom. Volim makedoniju, zaista, ali mi je Hrvatska prva. A kako mogu biti Hrvati iz bosne objektivni u odnosu na muslimane. Ne zezaj me. Nisto sto sam napisao nije vrjedjajuce za nikoga, samo moje vidjenje stvari, napisane na kulturan nacin. Sada normalno da se nekima nece svidjeti, i meni se ne svidjaju neke stvari... 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: totem je napisao/la: A sada reci mi tko od vas zeli siptara ili siptarku u obitelj? JA! Ali ako može ova:  Nece moci, ova nosi kriz. Jedino ako je katolikinja. A te nisam stavio u ovu grupu. Oni medjusebe nemaju uopce kontakta.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:20 |
|
|
totem je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: Totem, ajde ti daj "argumente za ovu temu". Jos nisam saznao po cemu su "balije i cetnici dusa od covjeka u usporedbi sa siptarima" Sada cu ti objasniti. Odgovori ali iskreno. Jel bilo kojih problema u bosni, medju hrvata, srba i muslimana prije rata? Jel su se desavala silovanja, maltretiranja, paljenja kuca, medju tih tri naroda? Jel bilo mjesovitih brakova izmedju tih tri naroda? Jel su paljeni vjerski objekti prije rata u bosni? Jel se pilo zajedno po kafanama? Jel su svi bili raja? A sada reci mi tko od vas zeli siptara ili siptarku u obitelj? I dali bi Hrvati zivjeli radje u sarajevu ili pristini? Ja mogu ti nabrajati pola sata zasto su siptari gori od ovih dvoje, ali ti ces opet rec da je sve to propaganda. Zato sam ti postavio ova pitanja da sam dodjes do odgovora. I jos ovo, kakav je to narod kada odrasli ljudi mjesto da salju svoja djeca na fakultet, oni ih pustaju da valjaju drogu svuda po svijetu. Nemojte samo reci da nemaju para, ili da nemaju svoje fakultete, jer i to i to imaju na pretek. A to sto na primorju vam se siptar okezi kada mu udjete u slasticarnicu, je samo rezultat sto je manjina, i to velika. Rekao bih vam da vam se sto vise takvih nakote u hrvatskoj, pa da sami uocite, ali necu, jer volim hrvatsku.  ma ko vas hebe...što se mene tiče to je problem Srba, Makedonaca i kosovskih poturica... Hrvati imaju sasvim dovoljno neprijatelja da bi sad tražili nove, lafo solidarnost sa bivšom Jugo-braćom. Od Albanaca koje sam susreo, svi su redom bili fascinirani Hrvatskom i vrlo prijateljski nastrojeni. Tako je i sa većinom Makedonaca, ali je teško zaboraviti "ustaši, ustaši"
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:22 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: totem je napisao/la: Ti bas volis da izvrces rijeci. Pa tko njih brani. Jos sam ovdje etiketiran kao mrzitelja na sve sto je muslimansko.  Nego, htio sam ti rec, da su i balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima. I samo sam ti napomenuo, da nemas argumenata za ovu temu. Ti opravdavas nepravdu samo za to sto neki pretpostavlja da ce ovaj drugi zajebati njega. Mislim, ovakvim se faktima cak ni Dobrica Cosic nije sluzio. A rekao sam ti kako su siptari zajebali Tudjmana. Ali da, za jedno sam siguran.  Radje bi zivio u susjedstvu i sa srbima, i sa muslimanima, nego sa siptarima. Bar smo gore-dolje na istoj kulturnoj ljestvici. Kako možeš ovako nešto reči čovječe " balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima"? Dok su nas Balije i Četnici klali Albanci su bili u istom rovu s Hrvatima i tu se nema šta više dodat. To što su Muslimani na Kosovu simpatizirali sa Srbima i što im to danas susjedi Albanci nezobaravljaju to je njihov problem, tako su nama i naši muslimani zabili nož u leđa dok smo sa srbima vodili rat. Muslimani simpatizirali srbe na kosovu? Daj oladi, pojma nemas. Ili su bili pobjegli, ili u uck. Sem goranaca, da, oni su zastali na srpsku stranu. I oni se ne pisu na popisima kao Bosnjaci. Ne pravis ni razliku medju njima. Goranci pricaju na makedonskom. Nauci pa pricaj. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|