HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 stu 2025, 19:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 187  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb
PostPostano: 10 pro 2020, 23:21 

od Dinamo Zagreb samo bolja komba bi bila Dinamo Bergamo. :D

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 23:23 

dudu je napisao/la:
potencijalni protivnici:

RB Salzburg

Benfica

Dynamo Kiev

Olympiacos

Slavia Prag

Braga

Krasnodar

Young Boys

Zvezda

Maccabi Tel-Aviv

Granada

Real Sociedad

Lille

Molde

Antwerpen

Slavia, yb, makabi, grenada, molde, antverpen, sve talašika i prolaz zagarantovan,

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 23:49 

U inat onima koji seru o nekoj gol razlici...ko ga to briga...nogomet se igra da daš gol više

Privitak/ci:
Screenshot_2020-12-10 UŽIVO Tko će kome Bistrović zabio Dinamu i spriječio ga da uđe u povijest.png
Screenshot_2020-12-10 UŽIVO Tko će kome Bistrović zabio Dinamu i spriječio ga da uđe u povijest.png [ 34.64 KiB | Pogledano 1738 put/a. ]
Screenshot_2020-12-10 Dinamo slavi, ali ipak nije postao svjetski rekorder Hrvat pokvario potpuni show Modrih na Maksimiru.png
Screenshot_2020-12-10 Dinamo slavi, ali ipak nije postao svjetski rekorder Hrvat pokvario potpuni show Modrih na Maksimiru.png [ 31.85 KiB | Pogledano 1738 put/a. ]

PostPostano: 10 pro 2020, 23:52 

Ma nije odmah neka zavjera. Mogli smo postavit rekord koji nitko nije. Šteta.

Citat:
Hrvatski prvak je imao priliku postati jedini klub u povijesti Lige prvaka i Europske lige, otkako se igraju u sadašnjim formatima, koji je skupinu okončao bez primljenog pogotka.

Nažalost, Modre je na putu do rekorda zaustavio hrvatski nogometaš Kristijan Bistrović postigavši pogodak u 76. minuti, čime je Dinamo primio gol nakon 526 minuta igre.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 23:54 

Citat:
Hrvat spriječio rekord Dinama, modrima nedostajalo 14 minuta za povijest

U Ligi prvaka i Europskoj ligi bilo je 366 skupina s 1464 sudionika. Sudjelovalo je ukupno 250 klubova i nitko nije skupinu završio bez primljenog gola.

https://www.vecernji.hr/sport/hrvat-spr ... st-1452878

Ajmo sad dalje proć.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 00:18 

Citat:
Dinamo je nedavno objavio svoje financijsko izvješće za 2020. prema kojem očekuju 375 mil. kn prihoda što je 97 mil. km, a kako stoje proračuni BiH klubova, evo podataka: FK Sarajevo - 6.3 mil. km, Željezničar - 5 mil. km, Borac - 5.1 mil. km, Zrinjski - 4.5 mil. km, Sloboda Tuzla - 4.1 mil. km, Široki Brijeg 2.8 mil. km, Velež - 2.1 mil. km, sve skupa svi BiH klubovi uprihoduju manje od 40 mil. km. I onda netko sanja neki uspjeh BiH klubova u Europi.

Crvena Zvezda ima proračun od 32 mil. km, čitam da krešu plaće jer jer su im izostali prihodi od gledatelj i sponzora, a Dinamo boli ona stvar za gledatelje i sponzore u ovoj godini pandemije jer svu lovu zarađuje od UEFA nagrada i od Mamićeve sposobnosti da prodaje igraće za preko 10 mil. €. i što je najbolje Dinamo je opet konkurentan u Europi. Eno i onaj Menalu u Rijeci je Dinamov igrač na posudbi u Rijeci koji već sad vrijedi 5 mil. €. To je Mamić.

Citat:
Proračun klubova:

Dinamo 97 mil. km

FK Sarajevo - 6.3 mil. km
Željezničar - 5 mil. km
Borac - 5.1 mil. km
Zrinjski - 4.5 mil. km
Sloboda Tuzla - 4.1 mil. km
Široki Brijeg 2.8 mil. km
Velež - 2.1 mil. km

BiH klubovi 40 mil. km.

C. zvijezda 32 mil. km

https://www.klix.ba/sport/nogomet/dinam ... /201210155

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 16:59 

Inače Dinamo ima drugu najjeftiniju momčad od svih nositelja. Još jedna potvrda koliko je kvalitetna i talentirana ova momčad Dinama.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 17:38 

Transfermarkt je smiješan, njima je Gvardiol na 6 milijuna, a već prodan za 20 bez dodataka. Svi Dinamovi igrači su podcjenjeni, Lovro Majer vrijedi 2.2 milijuna hahaha

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 18:43 

Kladim se da na transfermarktu radi neki yugo ili muyo...
Ja sam im čak bio pisao da preprave vrijednosti mislim za Pjacu i još nekog, nisu ništa mjenjali, samo su napravili neki članak nove zvjezde Dinama i spomenuli ih...

Majer, Bruno i Livi sami realno vrijede oko 60mil €ura...di je Oršić po meni jedan od najbolji dinamovaca zadnji par godina, Ademi koji igra ko preporođen, doslovce nisam mogo vjerovat kako je taj čovjek napredovo...

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 13:41 

Čitluk: S Mamićem gledali utakmicu Dinama, otvaraju i caffe club Dinamo
slika

https://www.vecernji.ba/sport/citluk-s- ... mo-1453240

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 13:48 

Citat:
PAROVI 1/16 FINALA:

Wolfsberger AC - Tottenham

Dinamo Kijev - Club Brugge

Real Sociedad - Manchester United

Benfica - Arsenal

Crvena zvezda - AC Milan

Antwerp - Rangers

Slavia Prag - Leicester

RB Salzburg - Villarreal

Braga - Roma

Krasnodar - DINAMO

Young Boys - Bayer Leverkusen

Molde - Hoffenheim

Granada - Napoli

Maccabi Tel Aviv - Šahtar

Lille - Ajax

Olympiacos - PSV

Nositelji: AC Milan, Arsenal, Ajax, Club Brugge, DINAMO ZAGREB, Hoffenheim, Leicester, Bayer Leverkusen, Manchester United, Napoli, PSV Eindhoven, Rangers, Roma, Šahtar, Tottenham, Villarreal

Nenositelji: Antwerpen, Benfica, Braga, Crvena zvezda, Dinamo Kijev, Granada, Krasnodar, Lille, Maccabi Tel Aviv, Molde, Olympiacos, Real Sociedad, RB Salzburg, Slavia Prag, Wolfsberger, Young Boys

13.25 Dinamo ide u Rusiju! Prvi suparnik Modrih je Krasnodar! Riječ je o momčadi koja je u skupini Lige prvaka osvojila pet bodova u društvu Seville, Chelseaja i Rennesa, pobijedili su i remizirali s Francuzima, a peti bod uzeli su u zadnjem kolu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu! U nedjelju su u 18. kolu ruskog prvenstva razbili Ćorlukin Lokomotiv 5:0, što je najteži poraz tog kluba u domačim natjecanjima od raspada SSSR-a.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... a-15036738

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 14:44 

Krasnodar - Dinamo
- nije loše prošlo, s obzirom na tekme s CSKA mislim da imamo realne šanse ako svi budu zdravi...

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 15:59 

Sanse postoje meni je to na neki 50-50 ALI ipak kad gledas koga se moglo dobit nije to dobro.
Opcenito mi je glupo da su pridoslice u EL iz LS kao ne nositelji a ipak su igrali LS i nominalno su jace ekipe.

Vrh

PostPostano: 15 pro 2020, 23:32 

Dinamo postaje sila.

Inter Interested In Signing Genoa Youngster Nicolo Rovella, Italian Media Reports

slika

Inter are interested in signing Genoa starlet Nicolo Rovella according to a report in today’s print edition of Italian daily newspaper Corriere dello Sport.

The highly rated 19-year-old’s contract with his current employers is due to expire at the end of the season but his agent is working on a contract renewal with the Rossoblu club that will include a small release clause of between €5-8 million.

The Rome based news outlet also go on to explain that Inter do not want to break relations with Genoa president Enrico Preziosi, who they have done plenty of deals with through the years.

Inter chief executive Giuseppe ‘Beppe’ Marotta wants to get in ahead of several clubs including Juventus and foreign clubs such as Dinamo Zagreb to sign Rovella.

This season Rovella has made seven appearances across all competitions to date but he is yet to make any goal contributions when on the field.

https://onefootball.com/en/news/inter-i ... s-31969404

mali će na kraju u Dinamo, doveli smo prije par dana mladog igrača iz Leicestera (ovog ljeta još iz Rome i Milana), donedavni kapetan U20 Arsenala je već prvotimac Dinama (Burton), Dinamo je mladim igračima trenutno najpoželjnija destinacija u Europi. top klubovi će najebati, Dinamo će im pobrati sve talente pa im ih onda vraćati za 40+ milijuna eura.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2020, 13:21 

Dok se još mogu vidjeti takvi tereni u Hrvatskoj... =))

Vrh

PostPostano: 16 pro 2020, 13:28 

ovo je Rudeš namjerno napravio kao "osvetu" Dinamu jer nije pristao na ucjenu da im kupi traktor koji im je kao netko ukrao.

oko Rudeša je okupljena antimamić liga.

klošari i kokšari.

Citat:
- Spustio bih loptu na zemlju, ne da mi se svađati. Mi smo prije nekog vremena pitali Dinamo da nam kupi traktor, da ga donira našem klubu. Nama je netko ukrao traktor prije godinu dana u četiri sata ujutro. Kazao sam ljudima iz Maksimira da nam doniraju taj traktor, čak sam kazao da ću kao direktor kluba sam sjesti na traktor i urediti igralište, te javno kazati da nam ga je Dinamo kupio! Oni to nisu htjeli napraviti. Da jesu, mi bismo imali radni stroj s priključcima s kojim bi maksimalno uredili teren. Traktor je, inače, stavka od 50 do 70 tisuća kuna, mi taj novac nemamo. Nakon svega je naša Uprava odlučila da se igra u Rudešu - kazao nam je Čondrić.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... r-15037081

Vrh

PostPostano: 18 pro 2020, 21:27 

dudu je napisao/la:
Dinamo postaje sila.

Ne postaje, nego već je

:dinamo

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:00 

S obzirom da nema HNL teme, ovo je najrelevantnije za Dinamo. Tportal javlja da se sprema transfer Mandžukića u NK Osijek. Kakav bum za HNL ako se ostvari. Ako se ostvari, definitivno se može reći da Osijek po svemu postaje drugi najjači klub u HNL-u.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:01 

Citat:
DINAMO ODBIO ZENITOVIH 10 MILIJUNA EURA I DAO LOVRI MAJERU PLAĆU OD 50 TISUĆA EURA NETO MJESEČNO!

Lovro Majer je u ponedjeljak potpisao novi ugovor s Dinamom do ljeta 2026. godine. Stari mu je imao rok valjanosti do ljeta 2023. godine. Naravno, jasno vam je sigurno kako je novi Majerov ugovor financijski izdašniji nego što je bio onaj stari. Iako, što je uglavnom uobičajeno kod nogometnih transfera, maksimirski klub nije objavio kolika će biti njegova plaća, iz drugih izvora saznajemo da će ona mjesečno iznositi 50 tisuća eura u neto iznosu, što pak znači da će Majer godišnje zarađivati 600 tisuća eura, te tako postati jedan od najplaćenijih nogometaša Modrih.

Nakon odlaska Nenada Bjelice, Majer se prometnuo u jednog od ključnih igrača Modrih i poboljšanje ugovora bila je logična reakcija klupskog vodstva. S novim dugotrajnim ugovorom štiti se i klupska imovina, te svakom budućem kupcu najavljuje da će morati iskrcati ogroman broj milijuna eura ukoliko će željeti njegove usluge.

A potencijalnih kupaca je već bilo... Majer je mogao biti prodan već ovog zimskog prijelaznog roka. Stigla je ponuda ruskog prvaka Zenita u iznosu od 10 milijuna eura! Tu je, naravno, bio i postotak od budućeg transfera. Tu informaciju nismo stavili na početak teksta samo iz jednog razloga. Dinamo je ponudu Zenita odmah hladno odbio, kao da nije niti stigla! Za taj novac im ne pada napamet prodavati jednog od najboljih igrača, vrsnog playmakera koji ima velike šanse da dobije pozivnicu Zlatka Dalića te da konkurira za Euro.

Ne samo to, Majer prije seniorskog Eura ima onaj s U-21 selekcijom, gdje se može još više etablirati. Pa ako onda još završi i na seniorskom prvenstvu s Vatrenima, na ljeto bi njegova cijena zaista moglo dodirnuti nebo. Dakle, Majer neće postati suigrač Vatrenog Dejana Lovrena, kapetana Zenita.

U cijeloj toj priči vrlo je bitno da Majer želi ostati u Dinamu te da niti njega ta ponuda Zenita uopće nije dirnula. O Majerovim mogućim transferima koji se nikad nisu ostvarili dosta se pisalo u poslednje dvije i pol godina. Još tamo početkon veljače 2018. godine, dok je još bio u Lokomotivi, želio ga je dovesti Newcastle za 7 milijuna eura, ali je alfa i omega Lokosa Božidar Šikić tada kazao da 'Lovro zaslužuje bolji klub od Newcastlea'. Dok je bio u Lokosima tražila ga je i Sampdoria, čak je bio na razgovorima u Genovi, rekli su mu da će biti projekt kluba, ali on se odlučio za Dinamo.

Samo je jednom htio otići iz Maksimira. U vrijeme Nenada Bjelice bio je samo dio momčadi za HNL, ali niti tu nije dobivao adekvatnu minutažu. Na kraju turbulentne prošle sezone, kad je otpušten Bjelica, a nekoliko tjedana kasnije i Igor Jovićević, javio se engleski drugoligaš Birmingham, koji je Majera htio dovesti na Otok. Želio je Majer tada na posudbu, ali Zoran Mamić je s njim obavio konstruktivan razgovor, Majer je znao da će kod njega imati priliku koju je kao što vidimo sjajno iskoristio.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... o-15038709

Ovi Rusi su nekad smiješni sa svojim ponudama. Čuj ti, 10 milijuna eura.

Za to mogu dobiti Jakića...

I nikome se više ne ide iz Dinama. Ako baš nije top klub iz Lige petice.

Lovro Majer bi mogao biti novo pojačanje repke ako se nastavi ovako razvijati. Olmo je rekao na odlasku da je jedina stvar koje mu je žao dok je bio u Dinamu što nije igrao više s Majerom zajedno u momčadi.

Majer, Gvardiol, Moro. Mislim da zaslužuju seniorsku repku umjesto par isluženih igrača.

Strašan potencijal imamo u budućnosti.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 17:42 

Mandžo je Velika stvar za HNL (svjetski doprvak, liga prvaka...) i Osijek da, al samo ako ostane odigrat kvale za Europu

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 19:11 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
DINAMO ODBIO ZENITOVIH 10 MILIJUNA EURA I DAO LOVRI MAJERU PLAĆU OD 50 TISUĆA EURA NETO MJESEČNO!

Lovro Majer je u ponedjeljak potpisao novi ugovor s Dinamom do ljeta 2026. godine. Stari mu je imao rok valjanosti do ljeta 2023. godine. Naravno, jasno vam je sigurno kako je novi Majerov ugovor financijski izdašniji nego što je bio onaj stari. Iako, što je uglavnom uobičajeno kod nogometnih transfera, maksimirski klub nije objavio kolika će biti njegova plaća, iz drugih izvora saznajemo da će ona mjesečno iznositi 50 tisuća eura u neto iznosu, što pak znači da će Majer godišnje zarađivati 600 tisuća eura, te tako postati jedan od najplaćenijih nogometaša Modrih.

Nakon odlaska Nenada Bjelice, Majer se prometnuo u jednog od ključnih igrača Modrih i poboljšanje ugovora bila je logična reakcija klupskog vodstva. S novim dugotrajnim ugovorom štiti se i klupska imovina, te svakom budućem kupcu najavljuje da će morati iskrcati ogroman broj milijuna eura ukoliko će željeti njegove usluge.

A potencijalnih kupaca je već bilo... Majer je mogao biti prodan već ovog zimskog prijelaznog roka. Stigla je ponuda ruskog prvaka Zenita u iznosu od 10 milijuna eura! Tu je, naravno, bio i postotak od budućeg transfera. Tu informaciju nismo stavili na početak teksta samo iz jednog razloga. Dinamo je ponudu Zenita odmah hladno odbio, kao da nije niti stigla! Za taj novac im ne pada napamet prodavati jednog od najboljih igrača, vrsnog playmakera koji ima velike šanse da dobije pozivnicu Zlatka Dalića te da konkurira za Euro.

Ne samo to, Majer prije seniorskog Eura ima onaj s U-21 selekcijom, gdje se može još više etablirati. Pa ako onda još završi i na seniorskom prvenstvu s Vatrenima, na ljeto bi njegova cijena zaista moglo dodirnuti nebo. Dakle, Majer neće postati suigrač Vatrenog Dejana Lovrena, kapetana Zenita.

U cijeloj toj priči vrlo je bitno da Majer želi ostati u Dinamu te da niti njega ta ponuda Zenita uopće nije dirnula. O Majerovim mogućim transferima koji se nikad nisu ostvarili dosta se pisalo u poslednje dvije i pol godina. Još tamo početkon veljače 2018. godine, dok je još bio u Lokomotivi, želio ga je dovesti Newcastle za 7 milijuna eura, ali je alfa i omega Lokosa Božidar Šikić tada kazao da 'Lovro zaslužuje bolji klub od Newcastlea'. Dok je bio u Lokosima tražila ga je i Sampdoria, čak je bio na razgovorima u Genovi, rekli su mu da će biti projekt kluba, ali on se odlučio za Dinamo.

Samo je jednom htio otići iz Maksimira. U vrijeme Nenada Bjelice bio je samo dio momčadi za HNL, ali niti tu nije dobivao adekvatnu minutažu. Na kraju turbulentne prošle sezone, kad je otpušten Bjelica, a nekoliko tjedana kasnije i Igor Jovićević, javio se engleski drugoligaš Birmingham, koji je Majera htio dovesti na Otok. Želio je Majer tada na posudbu, ali Zoran Mamić je s njim obavio konstruktivan razgovor, Majer je znao da će kod njega imati priliku koju je kao što vidimo sjajno iskoristio.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... o-15038709

Ovi Rusi su nekad smiješni sa svojim ponudama. Čuj ti, 10 milijuna eura.

Za to mogu dobiti Jakića...

I nikome se više ne ide iz Dinama. Ako baš nije top klub iz Lige petice.

Lovro Majer bi mogao biti novo pojačanje repke ako se nastavi ovako razvijati. Olmo je rekao na odlasku da je jedina stvar koje mu je žao dok je bio u Dinamu što nije igrao više s Majerom zajedno u momčadi.

Majer, Gvardiol, Moro. Mislim da zaslužuju seniorsku repku umjesto par isluženih igrača.

Strašan potencijal imamo u budućnosti.

..aj da gvardiol moze u repku jer smondeficitirani na tim pozicijama al gdje bi smjestio moru..il majera..u nekakvoj koncepciji repke..

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 20:31 

Na širi popis za početak. Ništa više.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 21:48 

..to da..gvardiol je zanimljiv kad njega vidim ko neki crnac iz afrike za koga kažu da ima osamnaest a njemu dvadeset osam..moro može kad luka ode uz broza...miki već pomalo pada..

Vrh

PostPostano: 30 pro 2020, 17:45 

slika

Vrh

PostPostano: 30 pro 2020, 22:57 

Veliko priznanje 3/11. I to sve domaći momci.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 187  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: