|
|
Stranica: 8/36.
|
[ 882 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 lip 2010, 19:01 |
|
|
neo je napisao/la: Dok ce god netko naglasavati da je Hrvat ali islamske vjere , taj i nije Hrvat bas zbog toga dodatka. Taj jeste Hrvat .
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 lip 2010, 19:49 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 462 Lokacija: desno kod placa
|
PCM je napisao/la: neo je napisao/la: Dok ce god netko naglasavati da je Hrvat ali islamske vjere , taj i nije Hrvat bas zbog toga dodatka. Taj jeste Hrvat . OK sto si ti ??
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 lip 2010, 20:49 |
|
|
neo je napisao/la: PCM je napisao/la: Taj jeste Hrvat .
OK sto si ti ?? Šta što sam ? Nacionalnost te zanima ? Hrvat.
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 lip 2010, 20:59 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 462 Lokacija: desno kod placa
|
PCM je napisao/la: neo je napisao/la: OK sto si ti ??
Šta što sam ? Nacionalnost te zanima ? Hrvat. Znaci samo Hrvata kao i ja bez dodatka katolik,protestant ili islamske vjere. Na to sam htjeo skrenuti paznju , da nije potrebno dodavati vjerski dodatak, jer ili jesi tj. nisi Hrvat.
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
ramaerex
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 21 lip 2010, 09:46 |
|
|
Ovo je vrlo zanimljiva tema. Dosta stvari nisam znao. Ipak, valjalo bi malo navest ozbiljnije izvore ili otkud se točno to kopira.
Ali što se to danas događa s muslimanima u BiH?!
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 30 lip 2010, 19:24 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1575 Lokacija: Zaljev svinja
|
DRINA
Tutnji Drina....Kroz divlje kanjone vali pljušte,rasprskava pjena.... Slušaj:kroz šum pričujem gdje zvone pjesme slavnih minulih vremena!
Gledaj gore!Eno pustog klanca, povrh njeg se grane bora svile: tud Đerzelez jezdio je vranca, tu su njega pobratile vile!
Svaki kamen tu je stopa sveta, svaki kamen tu je uspomena: tu su pretci u prošla vremena krvcu lili za čast amaneta.
Šuti Kušlat:mrk grad povrh Drine, gnijezdo slavnih ptića-sokolića, šutke povijest krvavu nam priča slavnih dana junačke davnine....
Huči Drina....Mutni su joj vali slavu Bosne pronijeli...u lance tirani su bili okovali sramno kršne,ponosne Bosance.
Tužno vali šumili su Drine: plač se čuo porobljenih sela, oblak sunca skrio sa visine, u sebi je majka čedo klela... Tužni dani:tugom okovani, vječni jadi i život u nadi. Zamrije pjesma.U hropcu i gladi umirahu ponosni Bošnjani.
Al ta pjesma praiskonska,divlja drinskog vala,budila je vjeru: nije dala duh da klone življa, dok oblaci vrh sunca steru.
...Tutnji Drina....Mutni su joj vali pronijeli su crne,ropske dane... Eno,purpur povrh kršne strane Novog Sunca raskošno se pali!
I...čuj!...Jasno sad u šumu Drine čujem pjesmu Novih slavnih dana, krv svih pređa-krv junaka pline u venama silnorazbuktana...
Tutnji Drina...Dragi pobratime, Bosna nije više sirotica, uskrslo je hrvatsko nam ime: sad je Drina hrvatska granica!....
H.Grabčanović Mustafa
Pjesma Bosni
Bosno naša,naš djerdanu zlatni,u Hrvatskoj, iz tvog srca veseo se čuje pjesme poj!
U njedrima tvojim,Bosno, do dva žive brata, u žilama što im teče čista krv Hrvata!
Bosno naša,zemljo mila, tobom ori jeka, lijepe pjesme,hrvatskoga čistog jezika.
Bosno naša,naš ponosu djerdan s grla tvog sja se,kao kolo zvijezda s trona nebeskog!
Salih Alić
NAŠE PORIJEKLO Bosansko-hercegovačkim muslimanima.
Mi nismo imali pretke,koji su plemići bili. Naši su pretci mrki seljaci,što se pašu likom. U borbi mjesto pancira,gola su prsa stavljali sili,- Al' svoju grudu zemlje nisu davali nikom. U mirno doba plugom brazdahu polja plodna, I zlatno sijahu sjeme,i zlatno klasje su brali. U borbi krv su lili za svoja polja rodna. Ljubav im velika bješe,iako bijahu mali. Umiralu su šutke,sa dušom punom vjere, Da će s potomstva njinog zla kob jednom da mine,- Svjesni,da se krv samo krvlju pere- I da će nad njihovim grobovima jednom sloboda da sine. Mi nismo imali pretke,koji su plemići bili. Naši su pretci mrki seljaci,čisti čelik-Hrvati. U borbi,mjesto pancira,gola su prsa stavljali sili,- ZA DOM SPREMNI!su bili i svoje živote dati.
Muhamed Ajkić,1941.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 14:19 |
|
|
hib je napisao/la: Mizanfil je napisao/la: majmune tupavi Turci su dosli u BiH i promijenili citav jedan narod i kulturu tog naroda,bez turaka danas jednostavno ne bi bilo muslimana u Bosni jeli to vama jasno . Kakav ste vi narod vama pase sve sto vam se nametne: Religija---od turaka Nacija---od Tita Jezik--Izmisljen# Zastava--neko nacrto nesto pa vam dao a vi presretni Sta je sljedece????? Pitanje, kako će se zvati za kojih 20 godina
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 14:58 |
|
|
Ceha je napisao/la: Pitanje, kako će se zvati za kojih 20 godina Pa evo recimo ti smisli neki naziv a ja ću na Saboru Bošnjaka to da predložim
_________________ "Građanine bosanskohercegovački, proljeće je, čuvaj se mržnje!"
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 16:15 |
|
|
Mizanfil je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pitanje, kako će se zvati za kojih 20 godina Pa evo recimo ti smisli neki naziv a ja ću na Saboru Bošnjaka to da predložim Suncokreti? Cerićev će zahtjev sigurno bit Turci (Turkofoni, Turkušnjaci? ) Slaba ti je vajda što vam se sabor (ako to postoji) zove sada sabor bošnjaka. 93 se zvao sabor muslimana, pa
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 18:38 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mizanfil je napisao/la: Suncokreti? Cerićev će zahtjev sigurno bit Turci (Turkofoni, Turkušnjaci? ) Slaba ti je vajda što vam se sabor (ako to postoji) zove sada sabor bošnjaka. 93 se zvao sabor muslimana, pa A koji je tvoj problem? Zašto tolika mržnja? Možeš li shvatiti da postoji 2 miliona ljudi koji misle da imaju nešto zajedničko i da je to malo različito od bratskih slavenskih naroda??? Taj narod je u historiji/povijesti imao malo sreće i uglavnom je bio pod vlašću drugih, uostalom kao i drugi "mali" narodi. Došlo je vrijeme kada su stekli kritičnu masu prvenstveno intelektualnu da propitaju vlastiti identitet i vlastitu historiju i uzeli su naziv koji su smatrali da im najviše odgovara. Možeš li sada prihvatiti da sam ja Bošnjak, da se tako osjećam, da si ti Hrvat i da među nama postoje razlike ali da dijelimo jednu istu zemlju i da ne trebamo jedan drugog da mrzimo! Čemu uopće to negiranje??? I kako ti sad mene možeš ubjeđivati da ne postojim Nisam Turčin, s njima dijelim jedinu religiju kao i s još 200-ak naroda u svijetu... Je li to toliko komplikovano?!
_________________ "Građanine bosanskohercegovački, proljeće je, čuvaj se mržnje!"
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 18:52 |
|
|
Mizanfil je napisao/la: Ceha je napisao/la: Suncokreti? Cerićev će zahtjev sigurno bit Turci (Turkofoni, Turkušnjaci? ) Slaba ti je vajda što vam se sabor (ako to postoji) zove sada sabor bošnjaka. 93 se zvao sabor muslimana, pa A koji je tvoj problem? Zašto tolika mržnja? Možeš li shvatiti da postoji 2 miliona ljudi koji misle da imaju nešto zajedničko i da je to malo različito od bratskih slavenskih naroda??? Taj narod je u historiji/povijesti imao malo sreće i uglavnom je bio pod vlašću drugih, uostalom kao i drugi "mali" narodi. Došlo je vrijeme kada su stekli kritičnu masu prvenstveno intelektualnu da propitaju vlastiti identitet i vlastitu historiju i uzeli su naziv koji su smatrali da im najviše odgovara. Možeš li sada prihvatiti da sam ja Bošnjak, da se tako osjećam, da si ti Hrvat i da među nama postoje razlike ali da dijelimo jednu istu zemlju i da ne trebamo jedan drugog da mrzimo! Čemu uopće to negiranje??? I kako ti sad mene možeš ubjeđivati da ne postojim Nisam Turčin, s njima dijelim jedinu religiju kao i s još 200-ak naroda u svijetu... Je li to toliko komplikovano?! Ma oni to tebe samo zaye.... Ovdje nitko normalan ne niječe opstojnost Muslimana/Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 19:14 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Mizanfil je napisao/la: A koji je tvoj problem? Zašto tolika mržnja? Možeš li shvatiti da postoji 2 miliona ljudi koji misle da imaju nešto zajedničko i da je to malo različito od bratskih slavenskih naroda??? Taj narod je u historiji/povijesti imao malo sreće i uglavnom je bio pod vlašću drugih, uostalom kao i drugi "mali" narodi. Došlo je vrijeme kada su stekli kritičnu masu prvenstveno intelektualnu da propitaju vlastiti identitet i vlastitu historiju i uzeli su naziv koji su smatrali da im najviše odgovara. Možeš li sada prihvatiti da sam ja Bošnjak, da se tako osjećam, da si ti Hrvat i da među nama postoje razlike ali da dijelimo jednu istu zemlju i da ne trebamo jedan drugog da mrzimo! Čemu uopće to negiranje??? I kako ti sad mene možeš ubjeđivati da ne postojim Nisam Turčin, s njima dijelim jedinu religiju kao i s još 200-ak naroda u svijetu... Je li to toliko komplikovano?! Ma oni to tebe samo zaye.... Ovdje nitko normalan ne niječe opstojnost Muslimana/Bošnjaka. Ma prosto mi je više muka od uzaludnih priča... i ne znam je li ovo namjerno, ovo "Muslimana/Bošnjaka" jer ja sam samo Bošnjak i ne osjećam se lijepo kada me neko nazove Muslimanom s velikim M
|
|
Vrh |
|
|
pinco
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 19:27 |
|
|
Mizanfil je napisao/la: Ceha je napisao/la: Suncokreti? Cerićev će zahtjev sigurno bit Turci (Turkofoni, Turkušnjaci? ) Slaba ti je vajda što vam se sabor (ako to postoji) zove sada sabor bošnjaka. 93 se zvao sabor muslimana, pa A koji je tvoj problem? Zašto tolika mržnja? Možeš li shvatiti da postoji 2 miliona ljudi koji misle da imaju nešto zajedničko i da je to malo različito od bratskih slavenskih naroda??? Taj narod je u historiji/povijesti imao malo sreće i uglavnom je bio pod vlašću drugih, uostalom kao i drugi "mali" narodi. Došlo je vrijeme kada su stekli kritičnu masu prvenstveno intelektualnu da propitaju vlastiti identitet i vlastitu historiju i uzeli su naziv koji su smatrali da im najviše odgovara. Možeš li sada prihvatiti da sam ja Bošnjak, da se tako osjećam, da si ti Hrvat i da među nama postoje razlike ali da dijelimo jednu istu zemlju i da ne trebamo jedan drugog da mrzimo! Čemu uopće to negiranje??? I kako ti sad mene možeš ubjeđivati da ne postojim Nisam Turčin, s njima dijelim jedinu religiju kao i s još 200-ak naroda u svijetu... Je li to toliko komplikovano?! Svaki narod ima pravo na samoopredjeljenje, samo to guranje Bošnjaštva, kao prvog, jedinog i originalnog naroda u BiH, dok su ostala dva gosti, agresori, uzurpatori, nije baš za pohvalu, nacija se stvorila iz naziva države, država iz imena rijeke....., dok ostala dva naroda dali imena svojim nacionalnim državama po imenu naroda, to je velika razlika. Od predzadnjeg zadnjeg rata i 50 god mira, opet se stvorila mržnja, iz mržnje je nasta rat, a posli rata stvorila se još veća mržnja, komplicirano..... teško će tu išta na zelene grane......, ispada šta je tvoje to je i moje a šta je moje to je samo moje..... Kulminacija politike popuštanja prema ekstremistima, nekažnjavanja za zloćine dovelo je do onoga šta se sad dešava, bombaških napada i sl. Kad se priđe crta, kad Zapad izgubi živce biće to kraj države...., onda ne triba krivit ostale..... BiH kakva je sad se samo održava naporima iz vanka, ni jedan narod nevidi sebe uz drugi, osim šta se glumi radi reda, problem je jedino oko podjele teritorija......, virujen da ni Bošnjacima nebi bilo krivo da se BiH raspadne kad bi dobili jedno 60-70% teritorija....
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 19:31 |
|
|
Mizanfil je napisao/la: Ma prosto mi je više muka od uzaludnih priča... i ne znam je li ovo namjerno, ovo "Muslimana/Bošnjaka" jer ja sam samo Bošnjak i ne osjećam se lijepo kada me neko nazove Muslimanom s velikim M
Ja vas zovem kako vas zovem otkad znam za sebe. Osim toga, kod nas u RH se podjednak broj ljudi izjasnio Muslimanima i Bošnjacima, pa vaše ime nije , realno, ni u svijetu općeprihvaćeno. Prihvaćeno je da ste zaseban narod, ali ne i vaše ime. Također, u hrvatskom ime vašega jezika nije bosanski, nego bošnjački, a vas i državni dužnosnici zovu svakako (Bošnjaci-muslimani, Bošnjaci, BH Muslimani, Bosanski Muslimani,..)
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 19:43 |
|
|
Mizanfile nitko (normalan) vas ne negira. Opterećuješ se sa pizdarijama.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 21:43 |
|
|
Rodjen sam u malom gradu, na obali bistre Drine, na braniku, na medjašu, djedovske nam domovine.
Kad su vlaški razbojnici, preko Drine provalili, po našem su rodnom kraju, tukli, klali i palili.
Ispred kuće, pokraj vrata, oca su mi živog pekli, objesili sva tri brata, a sestrici - glavu sjekli.
A sirota stara nana, od tuge je oboljela, osušena kao grana, žalost nije preboljela.
Neću više razgovora, u kafani gdje se pije, daj mi nano Francetića, Francetića i legije !
Pa da vidiš one psine, kako bježe preko Drine, kako im se gaće tresu, kada vide "U" na fesu !
( Dr. Asaf Duraković )
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 21:48 |
|
|
Jučer, 30. lipnja je oko desetak ljudi na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu obilježilo stradanje muftije Ismeta Muftića i Nahida Kulenovića. Prvog su ubili partizani 1945., tako što su ga objesili zpried stare zagrebačke džamije, a drugog je udba ubila u Njemačkoj. Skup su zabilježile jedne novine, makar su izrekle mnoge laži: http://dalje.com/foto.php?id=2&rbr=18613&idrf=808533Hrvatsku zastavu su proglasili da je zastava NDH, što ne ima veze s mozgom, a također su rekli da je skup sredbotvorila neka stranka Nova hrvatska desnica, a to je sredbotvorilo dvoje ljudi koji nisu članovi niti jedne stranke.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 22:09 |
|
|
Dane je kvalitetno preplanuo
|
|
Vrh |
|
|
sicani
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 22:13 |
|
|
PCM je napisao/la: Dane je kvalitetno preplanuo a ja bas htio da pitam daneta jel on onaj sjedi sto drzi svijece u ruci.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 22:21 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Dane je kralj,legenda, covjek fura svoj film i boli ga qurac za cijeli svijet...ima muda za razliku od vecine forumasha koji mlate praznu slamu on barem ne glumi ...svaka cast Dane care...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 srp 2010, 23:53 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Mizanfil je napisao/la: Ma prosto mi je više muka od uzaludnih priča... i ne znam je li ovo namjerno, ovo "Muslimana/Bošnjaka" jer ja sam samo Bošnjak i ne osjećam se lijepo kada me neko nazove Muslimanom s velikim M
Ja vas zovem kako vas zovem otkad znam za sebe. Osim toga, kod nas u RH se podjednak broj ljudi izjasnio Muslimanima i Bošnjacima, pa vaše ime nije , realno, ni u svijetu općeprihvaćeno. Prihvaćeno je da ste zaseban narod, ali ne i vaše ime. Također, u hrvatskom ime vašega jezika nije bosanski, nego bošnjački, a vas i državni dužnosnici zovu svakako (Bošnjaci-muslimani, Bošnjaci, BH Muslimani, Bosanski Muslimani,..) Dalekom svijetu treba vremena da usvoji to ime, mnogi još nisu čuli da ne postoji ni Jugoslavija :-) Međutim, vi ste naši susjedi i ako od nekog očekujemo više poštovanja to su naši susjedi i najbliži srodnici (mislim na zajedničko slavensko porijeklo i jezik). Što se tiče državnih dužnosnika, nisam u posljednje vrijeme čuo te druge nazive, naučili su Samo malo više poštovanja
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 srp 2010, 01:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1410 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Slazem se vijeme je da nasi susjedi konacno pocnu s postovanjem se ophoditi prema Hrvatskoj republici Herceg Bosni, te i mi cemo isto to uraditi i prema njihovom tj njihovim entitetima u kojima zive, jezicima i povijesti, iako su nam i jedni i drugi razliciti !
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 srp 2010, 08:24 |
|
|
Možda da o Herceg Bosni od Une pa od Drine,to je zemlja Hrvata taj prostor.Pravi starčevićanac ga se neodriće ni za 100 a niti za 1000 godina.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 srp 2010, 08:55 |
|
|
totem je napisao/la: Ceha je napisao/la: Odustali su ti oni od Hercegovine, u Mostaru ih je sve manje, a Konjic i Jablanica lagano sele za Sarajevo. Sam izbor imena im je predvidio budućnost Usta ti se pozlatila, da se poslije i Mostar pozlati Tak će i bit
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 srp 2010, 09:09 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Mizanfil je napisao/la: A koji je tvoj problem? Zašto tolika mržnja? Možeš li shvatiti da postoji 2 miliona ljudi koji misle da imaju nešto zajedničko i da je to malo različito od bratskih slavenskih naroda??? Taj narod je u historiji/povijesti imao malo sreće i uglavnom je bio pod vlašću drugih, uostalom kao i drugi "mali" narodi. Došlo je vrijeme kada su stekli kritičnu masu prvenstveno intelektualnu da propitaju vlastiti identitet i vlastitu historiju i uzeli su naziv koji su smatrali da im najviše odgovara. Možeš li sada prihvatiti da sam ja Bošnjak, da se tako osjećam, da si ti Hrvat i da među nama postoje razlike ali da dijelimo jednu istu zemlju i da ne trebamo jedan drugog da mrzimo! Čemu uopće to negiranje??? I kako ti sad mene možeš ubjeđivati da ne postojim Nisam Turčin, s njima dijelim jedinu religiju kao i s još 200-ak naroda u svijetu... Je li to toliko komplikovano?! Ma oni to tebe samo zaye.... Ovdje nitko normalan ne niječe opstojnost Muslimana/Bošnjaka. Niko ne poriče da su odvojeni od 2 ostale nacije u BiH (pazi, nacije, ne naroda). Drugačiji su. Ali nisu svi isti. To je priča o Muslimanima/Bošnjacima/Bosancima/Turcima i isto. Još im treba proć taj period nacionalnog sleganja u kojem malo smješno ispadaju. Ono što nije smješno su njihovi teroristi, njekanje hrvatske nacije (kao i srpske; idite ba kući, ovo je Bosna za Bosance), proglašavanje svih ostalih (koji ne misle kao oni) fašistima, ekonomsko izrabljivanje hrvatskih prostora i političko preglasavanje. Jednom rječju njihova multietni Ćnost. A i izbor hrvatskog prezimena za ime nacije nije baš sretna okolnost. Mizantofile, kuda sreće da ste normalna i izgrađena nacija. Ovako, dok su vam glave u izmišljanju ilirsko-tračko-turskih korijena to ne vodi nigdje. Da ste izgrađena nacija, prošli rat bi vodili u istočnoj i zapadnoj bosni protiv Srba, a ne u srednjoj bosni protiv Hrvata. Al, o tom potom. Super ako ti imaš izgrađenu nacionalnu svjest. Većina tvojih sunarodnjaka to nema. Kada se počnete ponašati ozbiljno (bez ovih lažnih multietniĆnosti) i ostali će vas početi shvaćati ozbiljno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 140 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|