|
|
Stranica: 49/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 00:53 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Lasice,daj i jednu sa KKOV i Dubrovnikom,flašu Džeka šest Red Bulova pitaj Kvačicu i uzmi šta ćeš ti. I Laganom dva Karlovačka.Jel radi kuhinja? Led Lasice,led. Tko je naručio naručio, lasica zatvara kavanu. Molim tri kvadratna metra Posavine, hvala. Gospon Lasice ajde da Vam ja dam dvije iljade kuna.Ako dozvoljavate,ako vas to ne vrjeđa.Odite doma.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 00:59 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Privitak/ci: |
20210126_185540.jpg [ 371.99 KiB | Pogledano 3601 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:00 |
|
|
elit star je napisao/la: Lasice,daj i jednu sa KKOV i Dubrovnikom,flašu Džeka šest Red Bulova pitaj Kvačicu i uzmi šta ćeš ti. I Laganom dva Karlovačka.Jel radi kuhinja? Led Lasice,led.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:01 |
|
|
Ponavljam, milenijska šansa
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:04 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: weasel je napisao/la: Hrvatska je zmaj koji iz razjapljene čeljusti bljuje zelenu vatru na Srbiju. Veoma poetski! Bojim se da je više zelena obrezana ćuna između hrvatskih nogu gospon Filipović. I opet i dalje zakrivljen slanac.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Bošnjaci se tribaju urazumit. To što pričaš je protivno islamu.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:10 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ponavljam, milenijska šansa Vaistinu milenijumska(se kaže)šansa da svi zajedno (i S i H)izginemo međusobno, gacajući preko njihovih leševa. A kaži mi.Šta imaš ti od škole?Čime se baviš?Od čega kupiš kiselu vodu?Imaš li čvaraka?Od čega živiš?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:12 |
|
|
..od iluzija očito..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10017 Lokacija: No Country for White Men
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ponavljam, milenijska šansa Hrvati kažu tisućljetnja a ne milenijska bаlijo posavska.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:20 |
|
|
laganini je napisao/la: ..od iluzija očito.. Jel znaš odakle je ovo za kiselu vodu i čvarke? https://youtu.be/BGaW6g-Po0M
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 01:42 |
|
|
elit star je napisao/la: Jel znaš odakle je ovo za kiselu vodu i čvarke? https://youtu.be/BGaW6g-Po0M Tata ja ga volim. Đuro daj mi parabelum.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 12:41 |
|
|
weasel je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Weasel Molba jedna Nacrtati mapu: Istok rs kakav jeste Brčko muslimansko Derventa, b.brod, šamac,modriča hrvatsko Ostatak zapada rs-a, muslimansko Usk, muslimanski Cijeli mostar hrvatski Pola općine travnik hrvatsko (i pola grada travnika hrvatsko Hrvatske enklave u sbk spojene u cjelinu i povezane s hercegovinom Zanima me što kažu Bošnjak007 i dugi muslimani na ovu kartu. koliko se sjećam on je za 60% BiH muslimanima, 40% Hrvatima, a Srbima 0%. Baš me zanima kako bi on podijelio.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 12:42 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Čitam ovo par dana i Mi (Srbi) kad nešto potpišemo, to je svetinja...amin. Tu se razlikujemo od muslimana ko nebo i zemlja. Najgora osobina kod muslimana je vjerolomstvo, a to permanentno potencira IZ i tu nema pomoći, jer su svi poput borgova povezani na korteks reis uleme (npr Sejdin izbor). Sve dokumente proizašle iz mirovnih konferencija koje smo potpisali tokom nesretnog građanskog rata u BiH, smo maksimalno poštovali. Tu nema dileme. Potpisano su po pravilu, prije sušenja tinte, gužvali i u smeće bacali muslimani. Na kraju smo potpisali i Dejton. Muslimani su po potpisu odmah krenuli da ga derogiraju uz pomoć tadašnjeg globalnog policajca, koji se svojom unilateralnom kaubojštinom ponašao kao slon u staklari. Srbi su se pozivali na slovo, a muslimani i hambasade na Manitua. Naša je Republika Srpska sa dijelom Brčkog koji je naš, a to je dio koji smo nakon rata i arbitraže unijeli u distrikt. Ko drugačije misli, moraće da dođe u taj dio i da nam "pojasni da smo u krivu". Srbi i Hrvati vjerovatno treba da naprave taj zid između RS i HRHB, ali na vrhu tog zida treba da je autoput i brza pruga. Napravili bi ga popola i popola dijelili profit od putarine. Niko ne bi mogao da pređe zid. Nema migranata, nema kriminalaca, nema muslimana. Autoput otplaćuje zid. Patrole na autoputu bi bile mješovite i rješavale sporove (sudari, prekršaji i šverc). Muslimani bi bili strogo kontrolisani i plaćali bi putarinu/cestarinu u punom iznosu kao i svi stranci, a državljani RS i HRHB bi imali popust . Manite se mapa, ili još bolje, nacrtajte mapu sa autoputem između RS i HRHB, recimo u Hercegovini . Lakše bi i planine probiljali 20 godina radeći nešto korisno, nego što bi ratovanjem od mjesec dana i od ovog preostalog stanovništva napravili gastarbajtere i nepopravljivu demografsku štetu. U kamenolome za potrebe autoputa bi poslao elite - dodrinaše i KKVO kadar. Po prevaspitavanju bi postajali nadzornici muslimana Lajkam plan Naša Kvačica je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Mi ih ''ugurali u Veliku Srbiju'' Jadna velika Srbija. Osveta Srbima weasel je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Weasel Molba jedna Nacrtati mapu: Istok rs kakav jeste Brčko muslimansko Derventa, b.brod, šamac,modriča hrvatsko Ostatak zapada rs-a, muslimansko Usk, muslimanski Cijeli mostar hrvatski Pola općine travnik hrvatsko (i pola grada travnika hrvatsko Hrvatske enklave u sbk spojene u cjelinu i povezane s hercegovinom Krivo crtaš Posavinu. Sjever Doboja je tu, kao i komad Pelagićeva/Gradačca, Donji Žabar... Ako se i ne petljamo u Brčko, a uzeli bi bar ovaj Vučilovac na sjeveru. Podjela Travnika je isto li-la; https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... egUIARCfAQhttps://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... egUIARCbAQ
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 12:44 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Lasice,daj i jednu sa KKOV i Dubrovnikom,flašu Džeka šest Red Bulova pitaj Kvačicu i uzmi šta ćeš ti. I Laganom dva Karlovačka.Jel radi kuhinja? Led Lasice,led. Tko je naručio naručio, lasica zatvara kavanu. Molim tri kvadratna metra Posavine, hvala. Sisak bi tu trebao biti hrvatski
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 13:06 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
bobanovski je napisao/la: elit star je napisao/la: Ovo ti je drugi put da frfljaš o ovakvoj tematici.Skrati malo tu jezičinu i veži je sa mozgom.Hoćeš da te SOA ni kriva ni dužna izmaltretira ko budalu?Jel ti to treba u životu?Šta pišeš?O čemu pišeš?Ajde ćuti.Preti Srbima,ili kome hoćeš.Ili se zajebavaj ali veži mozak sa jezikom. Nije nikakva prijetnja nego odgovor Alekseju, KIM-a vidim kao poštenog čovjeka i zalažem se za mir i sigurnost. Koja je razlika između ovoga što sad imaš i ovoga? Ovdje samo nebi bilo ovih odvratnih zločina o kojima smo čitali zadnjih dana Za visoku politiku moraš biti mnogo prljav, iskompromitiran i involviran sa stranim čimbenicima. Biti njin sluga i rob. Moj mentalni, kulturološki, etički kodex i odgoj je nespojivo sa tim. I želim vrijeme trošiti na hedonizam, kava u, život i muziku. @@@@@ za zabrinute i isprepadan kolege o "invaziju iz SRB" Morate videti demografski kretanja, grupiranje puka iz ruralnih sredina u 5 do 6 gradova u Srbiji....tako da mirno spavajte.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 16:13 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Nek Bošnjaci pogledaju dobro ove karte Šta imaju a šta bi mogli imati
Privitak/ci: |
20210126_185540.jpg [ 371.99 KiB | Pogledano 3335 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 16:23 |
|
|
Dakle slijedi Bitka za Drvar vol. 3 Kako će to izgledati, jedva čekam vidjeti. Srbi na općinskom nivou donesu neki zakon kontra HBŽ-a. Dolazi kantonalna policija Srbima dolaze dobrovoljci iz Banjaluke Onda stižu kantonalne policije ZHŽ-a, HNŽ-a, Onda dolazi policija RSa Pa onda dolazi OS RH Pa onda VRS......
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 14 ožu 2021, 16:58 |
|
|
Molim vas samo bez teških riječi. Sve se da dogovoriti.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 01:28 |
|
|
Tema nam zamrla otkako se Srbi preselili u Crnu Goru.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 01:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Tema nam zamrla otkako se Srbi preselili u Crnu Goru. Je l' vidis kako mi teme odrzavamo u zivotu svojom brbljivoscu? A ti se zalis na nas i pricas kako nas treba rasterati!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 01:46 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Lasice,daj i jednu sa KKOV i Dubrovnikom,flašu Džeka šest Red Bulova pitaj Kvačicu i uzmi šta ćeš ti. I Laganom dva Karlovačka.Jel radi kuhinja? Led Lasice,led. Tko je naručio naručio, lasica zatvara kavanu. Molim tri kvadratna metra Posavine, hvala. Kad se ta mapa uporedi sa ovim ispada da je to manje vise jedna ista drzava samo pod drugim imenom i sa drugim glavnim gradom. Dve trecine teritorije su iste.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 16:34 |
|
|
Evo jedne lijepe bojanke, koja prikazuje moguća stanja da je Dayton propao. post1442524.html#p1442524Prikazuje i muslimansku glupost, prije svega
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 19:14 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Nek Bošnjaci pogledaju dobro ove karte Šta imaju a šta bi mogli imati Dobra karta. Samo mostar urediti po principu nekadašneg Berlina, zid ne mora. Od Zvornika fdo Srebrenice takođe zeleno, i da se spoji sa Tuzl prelo kalesije
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 20:31 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Nek Bošnjaci pogledaju dobro ove karte Šta imaju a šta bi mogli imati Dobra karta. Samo mostar urediti po principu nekadašneg Berlina, zid ne mora. Od Zvornika fdo Srebrenice takođe zeleno, i da se spoji sa Tuzl prelo kalesije Ma evo vam i Beograd odma, odnosno Dar-al-Džihad, kaj ćete se samo sa Zvo(r)nikom mučit= https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Belgrade
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 15 ožu 2021, 21:17 |
|
|
Šta je paše i ustaše? Jeste li se dogovorili? Da vidimo.Koji će pre da stradaju?Eci-peci-pec..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|