|
|
Stranica: 53/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sokolić
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 02:23 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Čua san sličnu priču. Ti naši Hrvati nisu uspili nigdi nać radnicu za ispomoć u kući i naletidu napokon na jednu. Muslimanka. Samo je ležala na kauču i gledala TV. Nakon šetimane dana su ju škartali. Čoviku tribala hitna, razletili se starci ukućani to rišavat, a ova samo leži. Drugi put imali su sriću, našli su Hrvaticu. Još priča za malu dijecu. Super Marko80 je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Sreća onda pa nismo radišni, ništa od iseljenja i demografskog kraha Baustelci sto su radili prije i za vrijeme rata po RH su bili kako mi se cini vrijeni i ok radnici. Ali ovi novi sto dolaze... I time sto mislis da zbog manjka pameti i sposobnosti se nece seliti i da je to ok. Zamisli kakvu negativnu selekciju ce to proizvesti. Pametni sto su mogli su otisli. Ostaju oni koji po grama mozga nemaju. I kad se promjesa krv takvih naj nesposobnijih... kakvu sljedecu generaciju dobijas? Od glupana dobijs sljedecu generaciju da bude ko Ajnstajn? Ništa ti ne izmišljan nego govorin kako su mi ljudi ispripovidili. Za musliće ka radnike jedino sam čua di je nike koristi od njih na gradilišćima. Kako su kvalitetno radili ne znan, samo je i pitanje koliko njih radi na crno, znači bez plaćanja poreza Hrvatskoj, no to je već krivnja na onima šta in daju posal - a pored svih domaćih šta išćedu a ne moredu dobit posal.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 02:30 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce. S obzirom da ovo dana svi rade neke dugoročne projekcije u kojima se radi konačno S-H raskusuravanje u Bejha bez da se Muslimane išta pita, evo da probamo podijeliti po trenutnom ključu 49 S : 51 H, radi se razmjena metar Federacije za metar Srpske; Znam odma da Ceha ima ideju da se proširi naša Posavina a Srbima to nadomiri na istoku ZDK ali recimo da je ovdje logika da Srbi žele širok koridor i da su ušli u ovakve pregovore i razmjenu teritorija upravo zbog sproćusrpskog uzp oko Brčkog. Recimo da su se udružili Pereci, Muslimani, NATO, Vatikan, Nemci i nisu dali kroz Brčko, i onda došla razumna struja u Hrvata na čelu sa duduom i rekla ajde braćo da se dogovorimo, vama ostaje vaših 49% ali dajte malo da skrešemo ove pipke okolo. Šta kažu forumski Srbi? Jel vam ovakva Srpska (tj. Srbija!) ljepša od trenutne presječene nakarade sa pipcima (u Bejha)? Razmislite dobro. Meni lično i osobno ovo mnogo lepo izgleda, Ovaj srpski poluotok oko BL mi geografsko estetski nadomještamo sa Istrom koja je naš krak ka zapadu kao što je Srbima tu BL. Uglavnom ovo je 51:49, Srbima nisam odbio ni metra. Mijenjaju pipke za Sarajevo i Tuzlu. Ne moze, Planino stara moja druzino... Ovo je trenutno fakticko stanje! I polazna osnova za dijalog. I nisi objasnio kako zamisljas da iz predocenog faktickog stanja dodjes do toga sto zelis. Nama je najvaznija nasa etnicka teritorija, a tek posle izgled granica teritorije... Tamo gde je zeleno muslimani su glavni. Da bismo uopste dosli u poziciju da s vama razgovaramo o tim teritorijama kao da su vase, vi biste prvo morali da budete u mogucnos da u Sarajevu organizujete misu za Blajburg, ili da nazovete ulicu po Praljku npr.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 03:04 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce. S obzirom da ovo dana svi rade neke dugoročne projekcije u kojima se radi konačno S-H raskusuravanje u Bejha bez da se Muslimane išta pita, evo da probamo podijeliti po trenutnom ključu 49 S : 51 H, radi se razmjena metar Federacije za metar Srpske; Znam odma da Ceha ima ideju da se proširi naša Posavina a Srbima to nadomiri na istoku ZDK ali recimo da je ovdje logika da Srbi žele širok koridor i da su ušli u ovakve pregovore i razmjenu teritorija upravo zbog sproćusrpskog uzp oko Brčkog. Recimo da su se udružili Pereci, Muslimani, NATO, Vatikan, Nemci i nisu dali kroz Brčko, i onda došla razumna struja u Hrvata na čelu sa duduom i rekla ajde braćo da se dogovorimo, vama ostaje vaših 49% ali dajte malo da skrešemo ove pipke okolo. Šta kažu forumski Srbi? Jel vam ovakva Srpska (tj. Srbija!) ljepša od trenutne presječene nakarade sa pipcima (u Bejha)? Razmislite dobro. Meni lično i osobno ovo mnogo lepo izgleda, Ovaj srpski poluotok oko BL mi geografsko estetski nadomještamo sa Istrom koja je naš krak ka zapadu kao što je Srbima tu BL. Uglavnom ovo je 51:49, Srbima nisam odbio ni metra. Mijenjaju pipke za Sarajevo i Tuzlu. Fali barem Šamac. Možda i Modran, te Derventa. Ako je već sila, ne mora ići posavina do Johovca i Doboja, ali ovo se da uzet.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 03:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Mujo nakon zadnjih demografskih podataka po kojima ste otresli za 20% rođenih u mjesec dana više vas nitko ne doživljava, svi povadili salvete. Šta da ti kažem. Tako ti je. nema zelene bojice više u igri. ono što me ozbiljno brine na ovoj mapi je Sarajevo, ipak je to za naše prilike velegrad, želimo li se toga samo tako odreći ili da tu napravimo ugodno mjesto življenja, green city za 22. stoljeće, smog strogo zabranjen? Realno, to će i biti Vrhbosna ili Principovo, Sarayeva više nema. I je velegrad, ali oko njega su Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 03:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Planina je napisao/la: S obzirom da ovo dana svi rade neke dugoročne projekcije u kojima se radi konačno S-H raskusuravanje u Bejha bez da se Muslimane išta pita, evo da probamo podijeliti po trenutnom ključu 49 S : 51 H, radi se razmjena metar Federacije za metar Srpske; Znam odma da Ceha ima ideju da se proširi naša Posavina a Srbima to nadomiri na istoku ZDK ali recimo da je ovdje logika da Srbi žele širok koridor i da su ušli u ovakve pregovore i razmjenu teritorija upravo zbog sproćusrpskog uzp oko Brčkog. Recimo da su se udružili Pereci, Muslimani, NATO, Vatikan, Nemci i nisu dali kroz Brčko, i onda došla razumna struja u Hrvata na čelu sa duduom i rekla ajde braćo da se dogovorimo, vama ostaje vaših 49% ali dajte malo da skrešemo ove pipke okolo. Šta kažu forumski Srbi? Jel vam ovakva Srpska (tj. Srbija!) ljepša od trenutne presječene nakarade sa pipcima (u Bejha)? Razmislite dobro. Meni lično i osobno ovo mnogo lepo izgleda, Ovaj srpski poluotok oko BL mi geografsko estetski nadomještamo sa Istrom koja je naš krak ka zapadu kao što je Srbima tu BL. Uglavnom ovo je 51:49, Srbima nisam odbio ni metra. Mijenjaju pipke za Sarajevo i Tuzlu. Ne moze, Planino stara moja druzino... Ovo je trenutno fakticko stanje! I polazna osnova za dijalog. I nisi objasnio kako zamisljas da iz predocenog faktickog stanja dodjes do toga sto zelis. Nama je najvaznija nasa etnicka teritorija, a tek posle izgled granica teritorije... Tamo gde je zeleno muslimani su glavni. Da bismo uopste dosli u poziciju da s vama razgovaramo o tim teritorijama kao da su vase, vi biste prvo morali da budete u mogucnos da u Sarajevu organizujete misu za Blajburg, ili da nazovete ulicu po Praljku npr. Kume da ti nisi musliman? Iz Dar es Islama?
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 03:20 |
|
|
dudu je napisao/la: .
ono što me ozbiljno brine na ovoj mapi je Sarajevo, ipak je to za naše prilike velegrad, želimo li se toga samo tako odreći ili da tu napravimo ugodno mjesto življenja, green city za 22. stoljeće, smog strogo zabranjen? Porušit favele, socijalističke nebodere, džamije, termoelekrane s ugljena prebacit na plin ili porušit i to, ima tu posla, treba riješit i kanalizaciju i vodovod, Muje piju fekalije tamo trenutno, ali dalo bi se uredit Vrhbosnu. Ipak pošto je okružena Srbijom možda ga bolje zamijenit za Prijedor
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 03:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: dudu je napisao/la: .
ono što me ozbiljno brine na ovoj mapi je Sarajevo, ipak je to za naše prilike velegrad, želimo li se toga samo tako odreći ili da tu napravimo ugodno mjesto življenja, green city za 22. stoljeće, smog strogo zabranjen? Porušit favele, socijalističke nebodere, džamije, termoelekrane s ugljena prebacit na plin ili porušit i to, ima tu posla, treba riješit i kanalizaciju i vodovod, Muje piju fekalije tamo trenutno, ali dalo bi se uredit Vrhbosnu. Ipak pošto je okružena Srbijom možda ga bolje zamijenit za Prijedor Vi ste ostali u pricama i uvjerenjima od prije 30 godina, da ste vi pametni a Bošnjaci glupi. Ako ako, jos bolje, nakon ukidanja RS, Hrvati ako dignu nos mogu samo biti proglašeni manjinom, tu će biti kraj ono malo njih što se ne uspije iselit iz BiH. Samo polako. Prvo Srbi,onda vi.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 04:31 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce. S obzirom da ovo dana svi rade neke dugoročne projekcije u kojima se radi konačno S-H raskusuravanje u Bejha bez da se Muslimane išta pita, evo da probamo podijeliti po trenutnom ključu 49 S : 51 H, radi se razmjena metar Federacije za metar Srpske; Znam odma da Ceha ima ideju da se proširi naša Posavina a Srbima to nadomiri na istoku ZDK ali recimo da je ovdje logika da Srbi žele širok koridor i da su ušli u ovakve pregovore i razmjenu teritorija upravo zbog sproćusrpskog uzp oko Brčkog. Recimo da su se udružili Pereci, Muslimani, NATO, Vatikan, Nemci i nisu dali kroz Brčko, i onda došla razumna struja u Hrvata na čelu sa duduom i rekla ajde braćo da se dogovorimo, vama ostaje vaših 49% ali dajte malo da skrešemo ove pipke okolo. Šta kažu forumski Srbi? Jel vam ovakva Srpska (tj. Srbija!) ljepša od trenutne presječene nakarade sa pipcima (u Bejha)? Razmislite dobro. Meni lično i osobno ovo mnogo lepo izgleda, Ovaj srpski poluotok oko BL mi geografsko estetski nadomještamo sa Istrom koja je naš krak ka zapadu kao što je Srbima tu BL. Uglavnom ovo je 51:49, Srbima nisam odbio ni metra. Mijenjaju pipke za Sarajevo i Tuzlu. Sarajevo je vama naklonjeno i oni će prije izabrati Hrvatsku nego Srbiju. Iz više razloga. Hrvati su tolerantniji prema njima a imate zajedničku istoriju u II Svjetskom ratu. Plus bolje plate penzije itd.Kompletna FBiH može ići za Hrvatsku. Što se tiče ove mape pfff...mogu samo reći ; malo li je mačku teleća glava.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 04:40 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Porušit favele, socijalističke nebodere, džamije, termoelekrane s ugljena prebacit na plin ili porušit i to, ima tu posla, treba riješit i kanalizaciju i vodovod, Muje piju fekalije tamo trenutno, ali dalo bi se uredit Vrhbosnu. Ipak pošto je okružena Srbijom možda ga bolje zamijenit za Prijedor
Vi ste ostali u pricama i uvjerenjima od prije 30 godina, da ste vi pametni a Bošnjaci glupi. Ako ako, jos bolje, nakon ukidanja RS, Hrvati ako dignu nos mogu samo biti proglašeni manjinom, tu će biti kraj ono malo njih što se ne uspije iselit iz BiH. Samo polako. Prvo Srbi,onda vi. Nemoj tako. Stvar je u tome šta su Muslimani potonuli! O tome se radi. Pošli su na gore. Nikoji narod ne smatramo glupim, no kad ti stalno dolazidu oni koji te razuviravaju... Muslićki državni i vojni vrh pokaziju što je glupost. Onako se odnosit prima ustavnon narodu, ka prima manjini, pa mu još varanjen izabirat pridstavnike. Užas. Ni u Jugoslaviji se to nije činilo. Zamisli da je tko tako govoria u onoj državi "Šta vi Crnogorci, Makedonci, Slovenci hoćete, ima vas toliko malo a hoćete upravljati jednako i da imate jednaki broj zastupnika ka nas kojih je dvostruko/trostruko više?" Nije. Sve su republike imale jednako pravo, i bilo je odluka di se je svih osam moralo složit, glas jednega rušia je sve ostale. Tako je bilo i s odlukama di su se u pridsidništvu od njih osam pridsidnici nadglasavali, glas male republike i pokrajine vridia je jednako ka' i glas velike republike. A danas? U BiH iz muslićkih redova dolaze izjave "šta vi Hrvati hoćete, ima vas pet puta manje a jednak broj zastupnika" i još glupani zagovaraju zakidanje prava Hrvatima "jer paraliziraju sustav". Takav je stav imala Mađarska u Austro-Ugarskoj, Srbija u Jugoslaviji. Sad je bošnjački kalifat odlučia tako se odnosit u BiH. Podsjetnik: pogledaj kako je završila Austro-Ugarska i kako je završila Jugoslavija, i u kakvim je granicama ostala Mađarska i u kakvima je granicama završila Srbija nakon onako osorna ponašanja u državnoj zajednici.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 05:10 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Vi ste ostali u pricama i uvjerenjima od prije 30 godina, da ste vi pametni a Bošnjaci glupi. Ako ako, jos bolje, nakon ukidanja RS, Hrvati ako dignu nos mogu samo biti proglašeni manjinom, tu će biti kraj ono malo njih što se ne uspije iselit iz BiH. Samo polako. Prvo Srbi,onda vi. Nemoj tako. Stvar je u tome šta su Muslimani potonuli! O tome se radi. Pošli su na gore. Nikoji narod ne smatramo glupim, no kad ti stalno dolazidu oni koji te razuviravaju... Muslićki državni i vojni vrh pokaziju što je glupost. Onako se odnosit prima ustavnon narodu, ka prima manjini, pa mu još varanjen izabirat pridstavnike. Užas. Ni u Jugoslaviji se to nije činilo. Zamisli da je tko tako govoria u onoj državi "Šta vi Crnogorci, Makedonci, Slovenci hoćete, ima vas toliko malo a hoćete upravljati jednako i da imate jednaki broj zastupnika ka nas kojih je dvostruko/trostruko više?" Nije. Sve su republike imale jednako pravo, i bilo je odluka di se je svih osam moralo složit, glas jednega rušia je sve ostale. Tako je bilo i s odlukama di su se u pridsidništvu od njih osam pridsidnici nadglasavali, glas male republike i pokrajine vridia je jednako ka' i glas velike republike. A danas? U BiH iz muslićkih redova dolaze izjave "šta vi Hrvati hoćete, ima vas pet puta manje a jednak broj zastupnika" i još glupani zagovaraju zakidanje prava Hrvatima "jer paraliziraju sustav". Takav je stav imala Mađarska u Austro-Ugarskoj, Srbija u Jugoslaviji. Sad je bošnjački kalifat odlučia tako se odnosit u BiH. Podsjetnik: pogledaj kako je završila Austro-Ugarska i kako je završila Jugoslavija, i u kakvim je granicama ostala Mađarska i u kakvima je granicama završila Srbija nakon onako osorna ponašanja u državnoj zajednici. A ti samo citas mojoj post,ne mapu nakoju sam odgovorio, ova fašistička piskaranja i maštanja? U tom slučaju zaobiđi me
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 08:25 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Još priča za malu dijecu. Super Marko80 je napisao/la: Baustelci sto su radili prije i za vrijeme rata po RH su bili kako mi se cini vrijeni i ok radnici. Ali ovi novi sto dolaze...
I time sto mislis da zbog manjka pameti i sposobnosti se nece seliti i da je to ok. Zamisli kakvu negativnu selekciju ce to proizvesti. Pametni sto su mogli su otisli. Ostaju oni koji po grama mozga nemaju. I kad se promjesa krv takvih naj nesposobnijih... kakvu sljedecu generaciju dobijas? Od glupana dobijs sljedecu generaciju da bude ko Ajnstajn? Ništa ti ne izmišljan nego govorin kako su mi ljudi ispripovidili. Za musliće ka radnike jedino sam čua di je nike koristi od njih na gradilišćima. Kako su kvalitetno radili ne znan, samo je i pitanje koliko njih radi na crno, znači bez plaćanja poreza Hrvatskoj, no to je već krivnja na onima šta in daju posal - a pored svih domaćih šta išćedu a ne moredu dobit posal. Meni su radili nešto na obiteljskoj kući, više ih nikad nisam zvao. Samo Hrvate. Za Srbe ne znam kakvi su.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 10:05 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Još priča za malu dijecu. Super Marko80 je napisao/la: Baustelci sto su radili prije i za vrijeme rata po RH su bili kako mi se cini vrijeni i ok radnici. Ali ovi novi sto dolaze...
I time sto mislis da zbog manjka pameti i sposobnosti se nece seliti i da je to ok. Zamisli kakvu negativnu selekciju ce to proizvesti. Pametni sto su mogli su otisli. Ostaju oni koji po grama mozga nemaju. I kad se promjesa krv takvih naj nesposobnijih... kakvu sljedecu generaciju dobijas? Od glupana dobijs sljedecu generaciju da bude ko Ajnstajn? Ništa ti ne izmišljan nego govorin kako su mi ljudi ispripovidili. Za musliće ka radnike jedino sam čua di je nike koristi od njih na gradilišćima. Kako su kvalitetno radili ne znan, samo je i pitanje koliko njih radi na crno, znači bez plaćanja poreza Hrvatskoj, no to je već krivnja na onima šta in daju posal - a pored svih domaćih šta išćedu a ne moredu dobit posal. Nije samo stvar stručnosti i radnih navika. Kad treba s nekim raditi posao bitne su dvije stvari: 1. Može li uraditi posao, tj. radišnost i znanje koje spominjete. 2. Može li mu se vjerovati, jednako važno ako ne i važnije. Ove druge stvari čini mi se niste svjesni. Bez obzira je li musliman vjeśtiji, i dalje mu nikad ne smiješ vjerovati, tako da ne vidim kako se isplati držati u firmi osobu u koju ne možeš imati povjerenja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 10:20 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Porušit favele, socijalističke nebodere, džamije, termoelekrane s ugljena prebacit na plin ili porušit i to, ima tu posla, treba riješit i kanalizaciju i vodovod, Muje piju fekalije tamo trenutno, ali dalo bi se uredit Vrhbosnu. Ipak pošto je okružena Srbijom možda ga bolje zamijenit za Prijedor
Vi ste ostali u pricama i uvjerenjima od prije 30 godina, da ste vi pametni a Bošnjaci glupi. Ako ako, jos bolje, nakon ukidanja RS, Hrvati ako dignu nos mogu samo biti proglašeni manjinom, tu će biti kraj ono malo njih što se ne uspije iselit iz BiH. Samo polako. Prvo Srbi,onda vi. Srbi odlaze i nose pola BiH. Dobro ste im pokazali
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 14:53 |
|
|
Ceha je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Vi ste ostali u pricama i uvjerenjima od prije 30 godina, da ste vi pametni a Bošnjaci glupi. Ako ako, jos bolje, nakon ukidanja RS, Hrvati ako dignu nos mogu samo biti proglašeni manjinom, tu će biti kraj ono malo njih što se ne uspije iselit iz BiH. Samo polako. Prvo Srbi,onda vi. Srbi odlaze i nose pola BiH. Dobro ste im pokazali Kad nisu otišli 95, kad su sve etnički očistili, neće ni sada kad se pola Bošnjaka vratilo. Ne brinem se je. RS neće još dugo biti u sastavu BiH, ali ne zbog toga jer odlazi, već iz drugog razloga.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 15:00 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: neće ni sada kad se pola Bošnjaka vratilo. Gdje?! U RS?! Ispod zemlje ili iznad zemlje? Zbunjuješ me. Na zadnjim izborima ste druže Glupi jedva 3 poslanika izabrali, i to sa glasovima iz dijaspore. Od 84. Kontaš? 3 od 83. Ima 83 poslanika a Muslimani su samo njiha 3. Ako nisi shvatio mogu da ti nacrtam. Možda ste se vratili u RS al se skrivate po šumama pa izgleda kao da vas nema?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 15:12 |
|
|
Povratak u RS ide sjajno. Za 25 godina, vratilo se toliko Bošnjaka da čine 13% stanovništva po lažnom popisu, a realno 5%.
Interesovanje za povratak mladih Bošnjaka je nikad veće. Svaki dan ih se vrati stotinak.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 16:00 |
|
|
Evo i onog Nebulinog prijedloga iz potpisa, pa da se i to prokomentira
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 16:52 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
weasel je napisao/la: Evo i onog Nebulinog prijedloga iz potpisa, pa da se i to prokomentira Ne mogu se granice općina jedan kroz jedan prenjeti
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 17:03 |
|
|
Šta je ovo Distrikt HNK i distrikt SBK pa šta će mu toliki distrikti ,bolje praviti etničke opštine ,da izvučete kolko bilo .
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 17:26 |
|
|
weasel je napisao/la: Evo i onog Nebulinog prijedloga iz potpisa, pa da se i to prokomentira Zapadna Jablanica je hrvatska, a fale i Žepče i Usora (moguće i Vareš) Po kojem principu je prva karta? SBŽ+HNŽ-Čitluk i Rama?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 17:27 |
|
|
Neke općine je bolje podijeliti, žuto izgleda kao poligon za uzgoj turkomuslimana na hrvatskom novcu.
Da se dodaju Žepče i Usora, još koliko toliko (s time da se Jablanica mora podijeliti, a Donji Vakuf fino izbaciti iz SBŽa). Ali to su planovi koji podrazumijevaju da se BiH neće raspasti, nisu realni.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 17:36 |
|
|
Celo Žepče bolje uzmite ili izdvojite kao što su Srbi pravili etničke opštine,tamo gde ste većina i mirniste , bez bojazni da će ikad biti većina
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 17:49 |
|
|
cicak je napisao/la: Celo Žepče bolje uzmite ili izdvojite kao što su Srbi pravili etničke opštine,tamo gde ste većina i mirniste , bez bojazni da će ikad biti većina Ma za Žepče nema straha. Eventualno odrezati dva sela muslimana na jugu i to je to. To je više za 50-50 zapad Maglaja, tamo ima par hr. sela oko Novog Šeera.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 18:11 |
|
|
weasel je napisao/la: Evo i onog Nebulinog prijedloga iz potpisa, pa da se i to prokomentira Žuto nema nikakvog smisla. Čemu to? Treba se razgraničit a ne komplicirat još više. Pa BiH se raspada. Nema teoretske šanse postojat za najviše 20 god. Slijedi potpun kolaps zdravstva, mirovinskog i ekonomije općenito. Lijeva karta može proć ako sve žuto osim Brčkog ide nama. I to da danas odmah potpišu jer ovim demografskim trendovima im se neće ništa nudit za 10, 20 god. Ide sve nama.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 18:19 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: weasel je napisao/la: Evo i onog Nebulinog prijedloga iz potpisa, pa da se i to prokomentira Žuto nema nikakvog smisla. Čemu to? Treba se razgraničit a ne komplicirat još više. Pa BiH se raspada. Nema teoretske šanse postojat za najviše 20 god. Slijedi potpun kolaps zdravstva, mirovinskog i ekonomije općenito. Lijeva karta može proć ako sve žuto osim Brčkog ide nama. I to da danas odmah potpišu jer ovim demografskim trendovima im se neće ništa nudit za 10, 20 god. Ide sve nama. Ma kakva lijeva karta, vidiš li što je napravio. Iz mješovite HNŽ županije izvadio hrvatski Čitluk i Ramu tako da županija postane većinski muslimanska.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|