|
|
Stranica: 60/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 25 tra 2021, 13:09 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Ceha je napisao/la:
Zamisli si 89. Nekog srpskog popa (ne svećenika, popa), koji hoda okolo s Dušanovim moštima i bulazni o vječitom i nebeskom carstvu.
Samo što je kod Srba to bila razina običnih svećenika, patrijarsi su imali dovoljno pameti da ne seru tuđim ex-predsjednicika država. Barem koliko ja znam.
Ovi nisu ništa naučili.
Baš ekipa iz viceva. Nemoguće je da su ovoliko glupi.....
Haha, pa zar tako nije i bilo kod Srba? Nemamo što zamišljati, Srbi su baš tih godina Srbijom nosali mošti cara Lazara. Jednostavno, radi se o dvjema istočnjačkim civilizacijama i ti tu njihovu "psihologiju" jednostavno ne možeš pojmiti. Meni se čini da su muslimani gori. Srbi su nosali kosti za svoju internu upotrebu, koliko znam, nisu pisali naokolo o vEkovnoj Srbiji (no skvičali su o Jasenovcu). A i da jesu (zbilja su nerazumljive civilizacije  ), opet su ovi budale jer ponavljaju tuđe greške. Da ne zaboravimo malenu činjenicu da su Srbi 90ih imali vojsku, a ovi imaju Bakira u trezoru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 25 tra 2021, 13:16 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: novem je napisao/la: Ovo treba podebljati.
Kako sam ovo mogao propustiti. Novem svaka cast. Ceha je dobar, njegove karte bi trebalo na neki nacin izdati u nekom atlas izdanju i distribuirati na sve strane. To bi mogao da organizira ovaj forum. O ljudi kako bi nas onda markrali kao extremiste. Ma vec se unaprijed radujem. Mislim da ti se i mijenja mindset. Ekstremisti su oni koji prijete ratom i terorizmom. Mi smo u nekim stvarima bili samo avangarda. Vidiš što se događa i kažeš. Ovo je bilo neizbježno. Pa Zapad ih bedina 25 godina, a oni umjesto da s time nešto konstruktivno naprave takijaju naokolo. Na kraju ispada da bi njima i cijela juga bila malo. Lijepo mu je rekao Arafat, potpiši Alija, neka je i ko avlija. Sad više nije ni avlija u igri. Tnx 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 26 tra 2021, 11:46 |
|
|
Sutra zvanični poziv Muslimanima na pregovore o razdruživanju. Citat: Narodna skupština RS-a sutra raspravlja o pozivanju FBiH na dijalog, tema sjednice i Inzkovo pismoPokretanje inicijative za razgovor i dijalog između strana Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, kao i tri konstitutivna naroda Srba, Hrvata i Bošnjaka o mogućim rješenjima za Bosnu i Hercegovinu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/narodna ... /210426044 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 26 tra 2021, 19:55 |
|
|
Citat: Prvi čovjek SDA Bakir Izetbegović je danas otkrio da je slovenački predsjednik Borut Pahor prije 5-6 godina pitao tadašnje članove Predsjedništva BiH šta misle o "razilaženju".
"Razmislite li vi ponekad da vam je bolje da se raziđete, pa da se svi smirite?"
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hara
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 26 tra 2021, 20:01 |
|
|
|
Slovenci izgleda misle ozbiljno... :)
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 26 tra 2021, 20:02 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
|
Non pper je muslimanska početna pozicija i megalomanija sa kartama. Agonija je njima najgora.
Sada i Bane se sjeća razgovora i ponude od pre 6 god.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 26 tra 2021, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Citat: Prvi čovjek SDA Bakir Izetbegović je danas otkrio da je slovenački predsjednik Borut Pahor prije 5-6 godina pitao tadašnje članove Predsjedništva BiH šta misle o "razilaženju".
"Razmislite li vi ponekad da vam je bolje da se raziđete, pa da se svi smirite?"
Razuman narod.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 26 tra 2021, 21:30 |
|
|
K:M je napisao/la: Non pper je muslimanska početna pozicija i megalomanija sa kartama. Agonija je njima najgora.
Sada i Bane se sjeća razgovora i ponude od pre 6 god. Ako oces da kazes da ovakva BiH najvise stetna po Bosnjake, slozio BiH se! Gledam jutros jutarnji program N1 iz Srajeva, u kojem dvoje glumaca govore o stanju u kinomatografiji! Kazu da su ulaganja bedna, da zavide Srbiji, pa i Makedoniji, da su srecni ako ih neko od tamo pozove... Ocu da kazem da ostavljaju jako tuzan utisak. A vidimo da je slicno u svim sektorima. Promenilo se dosta toga! Nekada je nacionalni program bio da se strpe do demografskog preuzimanja cele BiH! Sad je nacionalni program da izguraju nekako do izbora a da ne promene izborni zakon! A izhod je vrlo neizvestan.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 09:04 |
|
|
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 09:10 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Citat: Price navodi i da SAD sarađuje s međunarodnom zajednicom da podrži Bosnu i Hercegovinu u provođenju reformi, uključujući i Izborni zakon, koje će joj omogućiti da se razvija i osigura status kandidata za članstvo u EU. Kad vas jedini "prijatelji" na planeti jebu mogu misliti kako vam drugi rade o glavi. Mujo, danas se formira tim za pregovore o razdruživanju. Aj da mi ovo razdjelimo pa da odahnete. Ili ćete potpisati IZ pa ćemo mi i Hrvati igrati fudbala sa vama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 09:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Citat: Price navodi i da SAD sarađuje s međunarodnom zajednicom da podrži Bosnu i Hercegovinu u provođenju reformi, uključujući i Izborni zakon, koje će joj omogućiti da se razvija i osigura status kandidata za članstvo u EU. Kad vas jedini "prijatelji" na planeti jebu mogu misliti kako vam drugi rade o glavi. Mujo, danas se formira tim za pregovore o razdruživanju. Aj da mi ovo razdjelimo pa da odahnete. Ili ćete potpisati IZ pa ćemo mi i Hrvati igrati fudbala sa vama.  Ma kakav izborni nema od toga ništa, ostaje ovako kako jest.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 09:27 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad vas jedini "prijatelji" na planeti jebu mogu misliti kako vam drugi rade o glavi. Mujo, danas se formira tim za pregovore o razdruživanju. Aj da mi ovo razdjelimo pa da odahnete. Ili ćete potpisati IZ pa ćemo mi i Hrvati igrati fudbala sa vama.  Ma kakav izborni nema od toga ništa, ostaje ovako kako jest. Da se sjetimo Meše... Citat: Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro.
Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.
A mi nismo ničiji, uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz. Zar je onda čudno što smo siromašni? Stoljećima mi se tražimo i prepoznajemo, uskoro nećemo znati ni tko smo, zaboravljamo već da nešto i hoćemo, drugi nam čine čast da idemo pod njihovom zastavom jer svoje nemamo, mame nas kad smo potrebni a odbacuju kad odslužimo, najtužniji vilajet na svijetu, najnesretniji ljudi na svijetu, gubimo svoje lice a tuđe ne možemo da primimo, otkinuti a ne prihvaćeni, strani svakome i onima čiji smo rod, i onima koji nas u rod ne primaju. Živimo na razmeđi svjetova, na granici naroda, svakome na udaru, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi istorije, kao na grebenu. Sila nam je dosadila, i od nevolje smo stvorili vrlinu: postali smo pametni iz prkosa.
Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do jučer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Nesreća je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i nećemo iz nje. A sve se plaća, pa i ova ljubav. Zar smo mi slučajno ovako pretjerano mekani i pretjerano surovi, raznježeni i tvrdi, veseli i tužni, spremni uvijek da iznenadimo svakoga, pa i sebe? Zar se slučajno zaklanjamo za ljubav, jedinu izvjesnost u ovoj neodređenosti? Zar bez razloga puštamo da život prelazi preko nas, zar se bez razloga uništavamo, drukčije nego Ðemail, ali isto tako sigurno. A zašto to činimo? Zato što nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno, znači da smo pošteni. A kad smo pošteni, svaka nam čast našoj ludosti! Čovjek vas je nacrtao riječima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 09:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Ma kakav izborni nema od toga ništa, ostaje ovako kako jest.
Da se sjetimo Meše... Citat: Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro.
Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.
A mi nismo ničiji, uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz. Zar je onda čudno što smo siromašni? Stoljećima mi se tražimo i prepoznajemo, uskoro nećemo znati ni tko smo, zaboravljamo već da nešto i hoćemo, drugi nam čine čast da idemo pod njihovom zastavom jer svoje nemamo, mame nas kad smo potrebni a odbacuju kad odslužimo, najtužniji vilajet na svijetu, najnesretniji ljudi na svijetu, gubimo svoje lice a tuđe ne možemo da primimo, otkinuti a ne prihvaćeni, strani svakome i onima čiji smo rod, i onima koji nas u rod ne primaju. Živimo na razmeđi svjetova, na granici naroda, svakome na udaru, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi istorije, kao na grebenu. Sila nam je dosadila, i od nevolje smo stvorili vrlinu: postali smo pametni iz prkosa.
Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do jučer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Nesreća je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i nećemo iz nje. A sve se plaća, pa i ova ljubav. Zar smo mi slučajno ovako pretjerano mekani i pretjerano surovi, raznježeni i tvrdi, veseli i tužni, spremni uvijek da iznenadimo svakoga, pa i sebe? Zar se slučajno zaklanjamo za ljubav, jedinu izvjesnost u ovoj neodređenosti? Zar bez razloga puštamo da život prelazi preko nas, zar se bez razloga uništavamo, drukčije nego Ðemail, ali isto tako sigurno. A zašto to činimo? Zato što nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno, znači da smo pošteni. A kad smo pošteni, svaka nam čast našoj ludosti! Čovjek vas je nacrtao riječima. Poštujem svaku napisanu riječ Meše, ali opet nema i neće biti izbornog zakona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 09:42 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Poštujem svaku napisanu riječ Meše, ali opet nema i neće biti izbornog zakona.
Slažem se sa tobom. To bi bilo samoubistvo. Bolje da nestane BiH nego da sami sebe uništite. BiH će biti mostarizovana i vremenom se ugasiti sama od sebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 10:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
HusoBaznijek je napisao/la: Sad vam je State department rekao da je izmišljanje non-papera jako ozbiljna stvar u koju ste se upustili.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 10:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Poštujem svaku napisanu riječ Meše, ali opet nema i neće biti izbornog zakona.
Slažem se sa tobom. To bi bilo samoubistvo. Bolje da nestane BiH nego da sami sebe uništite. BiH će biti mostarizovana i vremenom se ugasiti sama od sebe.  Svakako neće nikome nedostajati. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 10:38 |
|
|
|
Pahor je prvi zapadni političar koji je izgleda shvatio u kakvom se stvarno položaju nalazi BiH a da to i kaže. Iako suzdržano i s taktom. On i Janša bi mogli biti prvi koji će u dogledno vrijeme tražiti zaokret politike EU prema BiH.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 12:07 |
|
|
|
Ako itko želi od tih klaunova opstanak BiH, zna se što se treba napraviti, natjerati Muje da potpišu izborni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 12:16 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
novem je napisao/la: Pahor je prvi zapadni političar koji je izgleda shvatio u kakvom se stvarno položaju nalazi BiH a da to i kaže. Iako suzdržano i s taktom. On i Janša bi mogli biti prvi koji će u dogledno vrijeme tražiti zaokret politike EU prema BiH. Njima odgovara POJAČAN DOTOK MUSLI IZBJEGLICA. Da im popune deželu i demografski je obnove. Žele mnogo jače useljavanje.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 13:37 |
|
|
novem je napisao/la: Pahor je prvi zapadni političar koji je izgleda shvatio u kakvom se stvarno položaju nalazi BiH a da to i kaže. Iako suzdržano i s taktom. On i Janša bi mogli biti prvi koji će u dogledno vrijeme tražiti zaokret politike EU prema BiH. Ma nije on prvi. To što je izašlo u medije znači da je to postalo tema u EU. Odnosno uvijek je to bila jedna od opcija ali sad se pojavljuje kao legitimna opcija u razgovorima. Inače EU funkcionira tako da najbliža članica EU bude zadužena za susjedne zemlje i da se bavi tim pitanjima i izvještava EU o tome. Slovenija je bila zadužena i izvještavala o "zapadnom Balkanu" do ulaska Hrvatske kad je Hrvatska to malo više preuzela. To da se Slovenija time bavi je očito što si žele povećati vanjskopolitičku vidljivost, a i jednostavnije je da Slovenci o tome pričaju nego Hrvati koji su zainteresirana strana. I iza zatvorenih vrata u EU guraju svoje. Sasvim sigurno Slovenija ne istrčava i ne solira.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 14:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Razuman narod. Prije 5-6 godina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
weasel je napisao/la: Ako itko želi od tih klaunova opstanak BiH, zna se što se treba napraviti, natjerati Muje da potpišu izborni. I kako bi to riješilo ijedan problem ? 3 naroda se mrze i tu nema pomoći osim razlaza.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 17:08 |
|
|
BBC je napisao/la: weasel je napisao/la: Ako itko želi od tih klaunova opstanak BiH, zna se što se treba napraviti, natjerati Muje da potpišu izborni. I kako bi to riješilo ijedan problem ? 3 naroda se mrze i tu nema pomoći osim razlaza. Mrzit ćete se još par godina dok posve nestane prijetnja rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 18:02 |
|
|
Citat: Višnja Starešina – Izetbegovićevi metro-mudžosi su se povukli na rezervne položaje 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 18:59 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Višnja Starešina – Izetbegovićevi metro-mudžosi su se povukli na rezervne položaje  
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|