|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 184 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 12:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Ja jesam dosta tradicionalan, ali ne pretjerano zagrijan za isprazno pokazivanje etničkog nacionalizma bez povoda kao što su sportske utakmice ili da te netko napada na nacionalnoj osnovi.
Recimo manifestacije kao Hod za život smatram čistim skupovima etničkog nacionalizma, a djeca su tu samo paravan. Zašto svake godine puštaju isti repertoar - Thompson, a ne puštaju recimo Mick Jaggera koji ima 8 djece, ili Victoriu Beckham koja ima 4 djece, ako skup ima samo za cilj širenje pronatalitetnih ideja. Šta fali etničkom nacionalizmu? Ništa, samo ne znam zašto se prodaje jedno pod drugo? Može li naprimjer hrvatski pravoslavac ili židov koji ne vole slušati Thompsona biti tradicionalan i za život? Na koji skup da oni idu? Za Veseljaka, Thompson se razveo od Danijele Martinović, nije valjda da to ne znaš.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 12:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17474 Lokacija: יום טוב
|
Thomspon se nije razveo, crkveni brak je poništen.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 12:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25892 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ja jesam dosta tradicionalan, ali ne pretjerano zagrijan za isprazno pokazivanje etničkog nacionalizma bez povoda kao što su sportske utakmice ili da te netko napada na nacionalnoj osnovi.
Recimo manifestacije kao Hod za život smatram čistim skupovima etničkog nacionalizma, a djeca su tu samo paravan. Zašto svake godine puštaju isti repertoar - Thompson, a ne puštaju recimo Mick Jaggera koji ima 8 djece, ili Victoriu Beckham koja ima 4 djece, ako skup ima samo za cilj širenje pronatalitetnih ideja. Čekaj, naziv ovoga topica je "Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije", a ne "Ponovite ono što ste već 100x rekli".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 12:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25892 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lapo-lapo je napisao/la: Žena nije mašina za reprodukciju. Pobačaji se vrše iz mnogo razloga i većinom su opravdani. Uostalom volja žene.
Ako su djeca ženina stvar onda neka to vrijedi i nakon razvoda u smislu (ne) plaćanja alimentacije. Zašto bi mukarac plaćao ženi za djecu kad je to "njena stvar". Citat: Da pitam ove protivnike pobačaja i zagovornike višečlanih porodica: Prvo, ako bi zabranili pobačaj, red je, tj.pravica bi bila da se i muškarcima zabrani negiranje očinstva, što je proteklih x decenija bila uobičajena muška praksa, tj.bježanje, glavom bez obzira od odgovornosti. Što ti u biti hoćeš? U braku se podrazumijeva da je muž otac, a on neka dokazuje da nije. Ako testom očinstva dokaže da nije onda OK. Što se tiče vanbračnih veza, i tu je lako dokazati je li netko otac ili nije. Ta tvoja ideja je možda bila dobra prije 200 godina ali danas je besmislena. Citat: Drugo, hoćeš da imaš tuce djece? Ok. Žensko tijelo ubrzano stari i obolijeva od višestrukih trudnoća. Uvesti drakonske kazne za ,,bračnog prevaranta,, kojem smetaju nagomilani kilogramu, strije i ostale stvari koje poružnjuju ženu, te u nekom vremenu dolazi do rečenica:,,Vidi na šta ličiš, debela si, nedotjerana...,, Onda bira, plaća ljubavnice i zanemaruje što bračne obaveze, što obaveze prema djeci... Neće moći... Ja bih zabranio takav razvod, gdje je žena rodila nekoliko djece mužu pa se on "predomislio". Tu se slažem s tobom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 13:49 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8467 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Lapo-lapo je napisao/la: Žena nije mašina za reprodukciju. Pobačaji se vrše iz mnogo razloga i većinom su opravdani. Uostalom volja žene. Da pitam ove protivnike pobačaja i zagovornike višečlanih porodica: Prvo, ako bi zabranili pobačaj, red je, tj.pravica bi bila da se i muškarcima zabrani negiranje očinstva, što je proteklih x decenija bila uobičajena muška praksa, tj.bježanje, glavom bez obzira od odgovornosti. Drugo, hoćeš da imaš tuce djece? Ok. Žensko tijelo ubrzano stari i obolijeva od višestrukih trudnoća. Uvesti drakonske kazne za ,,bračnog prevaranta,, kojem smetaju nagomilani kilogramu, strije i ostale stvari koje poružnjuju ženu, te u nekom vremenu dolazi do rečenica:,,Vidi na šta ličiš, debela si, nedotjerana...,, Onda bira, plaća ljubavnice i zanemaruje što bračne obaveze, što obaveze prema djeci... Neće moći... Jeli se ti ovo zajebaješ ili su ti ovo ozbiljni argumenti?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 16:13 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Šta fali etničkom nacionalizmu? Ništa, samo ne znam zašto se prodaje jedno pod drugo? Može li naprimjer hrvatski pravoslavac ili židov koji ne vole slušati Thompsona biti tradicionalan i za život? Na koji skup da oni idu? . Većina učesnika voli Thompsona i zato svira Thompson. Sigurno među hodačima ima i onih koji vole nekog drugog pjevača, ali svejedno hodaju. Slično kao na izborima kada istanu samo dva kandidata. Glasači izaberu jednoga iako obojici kandidata možda nalaze mane. Ipak jedan je malo manje loš od drugog. Svatko bira sebi stranu, jesi li na hodu za život ili si sa sotonistima u kulturi smrti. Sve drugo su izgovori. Po tvojoj logici se ni dvoje ljudi ne bi mogli sastati zajedno. Ni braća blizanci nisu 100% kompatibilni i ne slažu se baš u svemu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 31 svi 2021, 17:52 |
|
|
Ja zapravo mislim da bi pobačaj trebao biti dozvoljen, ali čisto kao milost države.
To a) nije njihovo tijelo b) čak i da je, eutanazija, droge i prostitucija su svejedno zabranjeni. Tu ima puno manje žrtava. (Ja mislim da bi trebalo ozakoniti travu i prostituciju, ali svejedno nisu ničija prava, nego milost države.)
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 01 lip 2021, 17:10 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ja jesam dosta tradicionalan, ali ne pretjerano zagrijan za isprazno pokazivanje etničkog nacionalizma bez povoda kao što su sportske utakmice ili da te netko napada na nacionalnoj osnovi.
Na sportu skoro UOPCE nema etnickog nacionalizma Profesionalni sport je, opcenito govoreci najucinkovitiji rasadnik bas gradzanskog etnoinkluzivnog modela jer stvara multikulturalnu i multirasnu okolinu te dovodi ljude u situaciju da se emotivno povezuju s njima. 'Nisam navijao za Mumbekea ako je lose sta je on Europi'. Meni je prvoklasni debilizam kad se Splicanin i Purger svade, reze ko psi ili jos gluplje, potuku jer ova druga strana ne navija za istog Bjelorusa i Nigerijca kao ti. Stovise, gotovo niti jedna drzava nema etnicki reprezentativnu momcad. To sta smo mi na Balkanu zadnji ostatci tog, normalnog i pozeljnog stanja je nesto za bit ponosan a ne zalit jer eto nismo dovoljno nalik na smedeg bezlicnog globalnog covjeka 'buducnosti'. Napadi na nacionalnoj osnovi poput 'ubij Srbina' koji je vikao onaj jadnik za kojeg otkrilo da i sam ima srpske pretke je primjer sovinizma, niske inteligencije i niske educiranosti a ne etnickog nacionalizma. Znam tonu takvih budala i nisu oni etnicki nacionalisti vec macho liberali koji mrze Srbe jer im predstavljaju iliberalnog agresora.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 01 lip 2021, 17:45 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Recimo manifestacije kao Hod za život smatram čistim skupovima etničkog nacionalizma, a djeca su tu samo paravan. Zašto svake godine puštaju isti repertoar - Thompson, a ne puštaju recimo Mick Jaggera koji ima 8 djece, ili Victoriu Beckham koja ima 4 djece, ako skup ima samo za cilj širenje pronatalitetnih ideja.
postoji li neetnički nacionalizam? otkad Mick i Victoria pjevaju na hrvatskom? pitam za susjeda. Postoji. -etnicki nacionalizam je u Japanu. Tamo ne mozes postati Japanac samo zato jer se tako 'osjecas'. Postoje ljudi koji su mozda 8. generacija Korejaca i raznih imigranata Azijske rase iz Rusije i Japancima se ne smatraju. Jedino ako se izmjesaju s lokalcima. Etnicki nacionalizam cijeni stabilnost i homogenost nasuprot materijalistickim aspiracijama. -gradanski nacionalizam. To je ovo sta Bosnje zele. To je Francuski model. Tim modelom je jezik, obicaji, politicka kultura i identitet gusto naseljene sjeverne Francuske nametnut keltskim Bretoncima, skandinavskim Normanima, germanskim Burgundima i jugu Francuske koji je bio po kulturi i jeziku jako nalik Kataloniji bio. Ova vrsta nacionalizma ne prepoznaje vjeru i rasu. Zbog ovog su Francuzi entuzijasticno isli pofranciti Muslimane i Crnce Afrike te uvesti sve talente koje nadu, ovo je imalo katastrofalne poslidice i situacija kojom nitko nije zadovoljan. Gradanski nacionalizam zrtvuje etnicku autonomiju s ciljem da svoje obicaje nametne drugima i okoristi se time. -vjerski nacionalizam. Brojne pan Islamske i pan Hinduisticke itd varijante di se gleda i gradi drzava oko vjere i vjerskih principa. Danas su glavni primjeri na bliskom istoku i sve vise, Indija. Nacionalizam pazi na nacionalno gospodarstvo tj SAMODOSTATNOST, na suverenost, na oruzane snage i na odredeni sustav vridnosti kod stanovnistva... na odredeni socioloski model. Ako ne pazi na to, vladajuci rezim poprima liberalne (kapitalisticko trzisne) osobine i zrtvuje naciju tj ono sta odrzava naciju u korist ili privremenog materijalnog uzleta ili socijalnog mira.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 01 lip 2021, 17:57 |
|
|
Etnički nacionalizam jedini ima smisla.
Francuska je zbog ignoriranja etničkog nacionalizma i guranja građanske takije pred građanskim ratom i raspadom. Zapravo završit će kao BiH.
Nevjerojatno je u kakve sve gluposti ljudi vjeruju. Pogotovo mi sa našim povijesnim iskustvom.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 02 lip 2021, 08:08 |
|
|
Nije rasprava bila oko toga što je etnički nacionalizam i da li je dobar, nego sam ja spomenuo hod za život da je hodajući koncert od Thompsona, a ne nikakva dječja manifestacija. Djeca od 3-4 godine koja bi trebala s roditeljima činiti temelj pronatalitetnog skupa kao simbolika žele slušati dječje pjesmice, a ne Thompsona, Đuku Čaića ili Milu Hrnića.
A i sam Thompson kad bi otvorio koncert za čokolino spremni ili za pelene spremni umjesto za dom spremni, izazvao bi zgražanje prisutnih. Jer kako sam rekao njegova glazba i poruke nemaju nikakve veze s djecom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 02 lip 2021, 11:04 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Nije rasprava bila oko toga što je etnički nacionalizam i da li je dobar, nego sam ja spomenuo hod za život da je hodajući koncert od Thompsona, a ne nikakva dječja manifestacija. Djeca od 3-4 godine koja bi trebala s roditeljima činiti temelj pronatalitetnog skupa kao simbolika žele slušati dječje pjesmice, a ne Thompsona, Đuku Čaića ili Milu Hrnića.
A i sam Thompson kad bi otvorio koncert za čokolino spremni ili za pelene spremni umjesto za dom spremni, izazvao bi zgražanje prisutnih. Jer kako sam rekao njegova glazba i poruke nemaju nikakve veze s djecom. Djeca upravo trebaju slušati o vjeri i domovini a ne neke budalaštine. Thompson ima velike veze s djecom. Treba djecu odgajati od malih nogu kako treba, a ne prepustiti ih štetnom utjecaju ljevičara. Ljevičarska kultura smrti nema djecu. Jbg abortirali su ih ili se ********. Zato na sve načine gledaju kako oteti djecu desničara, inače ugibaju. Desničari trebaju biti budni i uvijek paziti tko njihovoj djeci što priča, posebno kad im se oko djece vukovi motaju prerušeni u janjad.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 02 lip 2021, 12:01 |
|
|
Ja bi baš napravio blic kontrolu u hodu za život da se utvrdi koliko tko ima djece. Mislim da bi se otkrilo da mnogi koji su najžešći hodači imaju jedno ili nijedno. Ova organizatorica u Rijeci čak je stara cura, nije ni udana.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 02 lip 2021, 12:12 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17474 Lokacija: יום טוב
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ja bi baš napravio blic kontrolu u hodu za život da se utvrdi koliko tko ima djece. Mislim da bi se otkrilo da mnogi koji su najžešći hodači imaju jedno ili nijedno. Ova organizatorica u Rijeci čak je stara cura, nije ni udana. ti se baš jako trudiš zadržati titulu najglupljeg forumaša. Hod za život je povorka ljudi koji podržavaju život i zaštitu života od začeća do smrti. koliko tko ima djece je nebitno. nije povorka "Obitelji s 5+ djece" da samo oni imaju pravo priključiti se.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 02 lip 2021, 13:03 |
|
|
Pa i smio bih se kladiti da na hodu za život imaju više djece od onih na paradi sramote.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 lip 2021, 18:57 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ja bi baš napravio blic kontrolu u hodu za život da se utvrdi koliko tko ima djece. Mislim da bi se otkrilo da mnogi koji su najžešći hodači imaju jedno ili nijedno. Ova organizatorica u Rijeci čak je stara cura, nije ni udana. To nije taj nacionalni Hod za život (od Željke Markić) to je neka ekipa neovlašteno uzela brand i logo Hod za život i sama organizirala sve i promovira se na račun nacionalnog Hod za život. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ma-1029038Ubiti samo pokazuje koji naivci su ovi uz Željku Markić, da ti neko tako javno koristi brand i raspolaže s logom a ti "zujiš", amateri...
Privitak/ci: |
Screenshot_2021-06-03 ‘Hod za život‘ se ogradio od ‘Hoda za život u Rijeci‘ i izjava Brezac Benigar o silovanim ženama.png [ 16.01 KiB | Pogledano 1554 put/a. ]
|
Screenshot_2021-06-03 ‘Hod za život‘ se ogradio od ‘Hoda za život u Rijeci‘ i izjava Brezac Benigar o silovanim ženama(1).png [ 62.12 KiB | Pogledano 1554 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 12:05 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
1. Današnji ljudi, zbog ogromnog pada kvalitete čovječanstva (o tome kasnije) uopće ne znaju što je zapravo politika, tj. svode je na nešto što je nekad bilo - promjena vlasti u društvu/civilizaciji gdje su svi manje - više na jednom području isti i gdje se manje - više svatko može razmnožiti te ljudi minimalno migriraju (znači, ok, ima jedan crnac u Rimu, ali i njemu brod ide za 2 dana). To više nije tako. Današnja je politika demografija, voting wars i sukob rasa/spolova centriran oko ljevičarske ideje "privilegea".
2. Mnogi ne shvaćaju koliko je ogroman dio današnje ljevice bolestan i želi vas ubiti jer ste bijeli. Najugroženiji pri tome su bijeli muškarci, jer po ljevici nemaju baš nijedan oblik privilegea, ali taj dio ljevice nema problema ni sa silovanjem i ubijanjem bijelih žena. I to je ono najsmiješnije, što toliko naglašava mali leap između toga kako vidi bijelu ženu i bijelog muškarca (nju vidi malo boljom), a izmasakrirali bi oboje, a i kao da te bijele žene nisu majke, kćeri ili sestre bijelih muškaraca.
Ljevičarima je mnogo užasnija ideja da bijeli muškarac samo ode na spoj sa bilo kakvom ženom nego crnac dekapitira bijelca ili bijelkinju i vuče im glavu po ulici. Sa sličnom su idejom i zakoni o sve višem age of consentu - radi se o tome da se jednostavno ne podnosi ideja da bijelac uopće ikad ima seks. Ne sa 18 ili 21, ikad. Crnac može silovati dijete staro 18 sekundi i to ili nabrojena dekapitacija su ljevici sveti akti. Toj je ljevici san cijeli dan samo pucati u glavu bijele djece, 9 mm pa 9mm, bez odmora, pića, kao najgori fanatici. Ali oni u svojoj kozmogoniji smiju bijelu djecu samo ubijati vatrenim oružjem - ubijati ih mačetama smiju "potlačene klase" kako bi se izbjegla kulturna aproprijacija, u djecu smiju isto ejakulirati samo potlačene klase jer samo one smiju uživati. Za zle bijelce koji čiste sami sebe je tu samo vatreno oružje jer je ono njihov izum.
Bijelci koji ubijaju sami sebe da se čiste od zla ne čine svete akte u svojoj kozmogoniji, ali potlačene manjine koje siluju ili ubiju bijelo dijete da, jer se osvećuju za kolonijalizam, robovlasništvo i to da postoji bijela rasa !
3. Ovaj se dio ljevice mrzi i on će, jednom kada stvar dovoljno eskalira, početi ubijati jedni druge. Otac će morat ubiti sina ili kćer, sin ili kćer nekog od roditelja, i to će se raditi svojevoljno i s entuzijazmom - kao što su sljedbenici Jim Jonesovog kulta dragovoljno otišli u smrt tako će se ovi dragovoljno međusobno ubijati sretni jer umiru pošto se vide zlima - potomcima kolonizatora, robovlasnika itd. Dakle, svaki od njih koji bude ubijen značit će manje kolonijalizma, manje bijele prevlasti itd. Prva ruka koja zadrhti i oklijeva povući okidač na svoju zlu krv (najbliži rod, dakle nekog člana uže obitelji) će biti zadnji entuzijast tog tipa i prvi izdajnik, takvog će odmah sasjeći ljevičari koji se još nisu ubili jer su bijeli.
Naravno, treba naglasiti dvije stvari. 1. Ne ponašaju sve svi pripadnici svih manjina tako, ali je poanta je da ljevica želi da se imaju pravo ponašati. 2. Nisu svi bijelci takvi i nastat će krvav otpor, bit će enklava gdje se ovo neće dogoditi već će takvi ljudi i manjine koje se tako ponašaju biti sasječeni kao snoplje.
4. Ovo je još long way off za Hrvatsku, ali polako ima i ovdje takvih ljudi. U tom su smislu sve besmisleniji regionalni sukobi jer smo svi bijelci manje-više isti (npr. Hitler je Slavene smatrao glupima, a zapravo smo tek za sitnu nijansu gluplji od Germana) - Škoti su Srbi, Srbi su Španjolci itd. Razlike su nebitne.
5. Ovakve su pojave rezultat više od 150 godina feminizma, koji je izmijenio genetski materijal čovječanstva nagore, gurajući kao najčešću i najisplativiju reproduktivnu taktiku zavođenje. Zavođenje je najgora, najprljavija i najjadnija reproduktivna taktika (npr. čovjekoliki majmuni koji je prakticiraju redovito dobiju batina i spadaju u najslabije karike svoje vrste), a danas je toliko zastupljena da mnogi ljudi uopće ne mogu zamisliti da se do reprodukcije dolazi ikako osim zavođenjem ! A još su u vrijeme od reformacije do ponegdje druge polovice 20 st. (dakle da ne idemo u stari Rim) zavodnici smatrani najtežim smećem. Ako je glavni mod reprodukcije zavođenje onda drastično pada kvaliteta čovječanstva jer je zavođenje najgori oblik reprodukcije.
Pojave kao inceli jesu s mnogim dobrim razlozima prezrene, ali treba znati da su to većinom mladi ljudi na Zapadu, i kao takvi znaju samo victim politics i zapravo su samo za 180 posto okrenuli svoj viktimitet (sada nisu žrtve žene, manjine itd nego oni) te su, kao i svaka degenerična kultura, opsjednuti izgledom, mnogo više no same žene (slično je funkcionirala i visoka klasa u kasnom predrimskom Egiptu). Kako kultura na Zapadu propada tako su i inceli sve brojniji i degeneričniji, sa sve luđim idejama - prije 15ak godina su bili skoro svi visoko inteligentni i skoro svi riješili svoj problem pronalaskom žene iz nefeminističke kulture. Danas to nije moguće jer se radi o budalama koje ništa ne znaju (pošto je obrazovanje na Zapadu nestalo iz humanstičkih struka, a polako nestaje čak i iz tehničkih), nigdje ne putuju i posve su nesposobni, poput onih miševa iz abundance eksperimenta.
Eto. Neću dalje jer sve dalje vodi u veći otpor i banove. Nije lako imati stvarno nekorektne ideje. A ja mogu nabrojati točaka još 50.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 13:35 |
|
|
Ekonomski ljevičarka, u ostalom manje-više liberalna. Uvjereni pacifist. Iznenađujući stav... vratiti obavezni vojni rok. Tijekom kojeg bi ročnicima bio izričito zabranjen pristup inernetu. Da dođu malo pameti i prestanu laprdati pizdarije poput gornjeg posta.
_________________ sotto l'ombra di un bel fiore
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 13:42 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Kolegice Petunija što mislite o HercegBosni?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 13:45 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2126 Lokacija: Južna Bosna
|
Ništa iznenađujuće u zadnja dva posta. Nice boy istresao rasistički manifest. A zatim ljevičarka zagovara preodgoj određene skupine ljudi od strane države. Što je inače žestoki ljevičarski fetiš. Da država treba preodgojiti ove i one. Indoktrinacijom u školi, indoktrinacijom u vojsci. Zbilja ništa neočekivano.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 13:54 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Petunija je napisao/la: Da dođu malo pameti i prestanu laprdati pizdarije poput gornjeg posta. Ali ti u to stvarno vjeruješ, da nekakav crni luđak sa mačetom i uzijem treba dekapitirati dijete od 5 mjeseci, a mi mu svi trebamo ljubiti noge i cjelivati ih suzama radosnicama, dok za zvati ženu na kavu treba smrtna kazna ako si bijelac. To nije "pizdarija" zato jer si razotkrivena i jer postoje ljudi koji su svjesni što si i obrazovani (pa možemo reći i indoktrinirani) isto koliko i ti, samo u drugom smjeru. A i kao svi takvi liberali na Zapadu otkriva te i nevjerojatna vulgarnost -"jebivjetruša", "čuvarica državnog dupeta", "laprdati pizdarije". To ako nisi glupi krkan stvarno treba želudac da ti se digne taman i da na nešto ličiš i širiš se na stolu, a kamoli za progovoriti par riječi s tobom i slične veće stvari. Al idemo dalje, malo manje kontroverzne ideje 6. Demokracija je katastrofa i vjerujem da će već za par desetljeća biti smiješno kako je nekad bila samopodrazumijevajuća isto kao što je takvim nekad bilo i ropstvo. Jasan je primjerice jaz IQ-a prvih američkih predsjednika s onima kasnije kada je demokracija počela igrati veću ulogu, tj. prvi su bili mnogo inteligentniji. Do prije 30ak godina još je nekako funkcionirala, danas je u idiokraciji jedan od najodvratnijih prizora biračko mjesto na dan izbora. Pravo glasa bi trebalo imati 1% najinteligentnijih muškaraca bez duga i nitko drugi. 7. Masturbacija je katastrofalna ideja za muškarce. Doslovno je uništavanje dragocjene seksualne potencije u ništa. Bolje je visiti cijeli dan na Tinderu i biti na socijalnoj pomoći da bi ponekad nešto pojebao zbog odlučnosti koju ti daje ustezanje od nje, nego wage slaveati i masturbirati kad dođeš iscrpljen doma. Da, može se sad reći da će više novca donijeti više žena, ali to je tipičan Apex fallacy koji većinom koriste asshole muškarci na vrhu i žene općenito koje ne vide da postoje ikakvi drugi muškarci (vidi https://web.facebook.com/TheMasculineRe ... rdc=1&_rdr) 8. Slobodan izbor partnera i kod muškaraca i kod žena je čista katastrofa i dobro funkcionira samo u vrlo ograničenim uvjetima, tj vrlo uspješnim društvima (a i većina takvih kažu zašto bezveze čak i malo riskirati? ). Partnere trebaju mladim ljudima birati roditelji, i to što prije. 9. Univerzalni moral je najveća laž i hipokrizija. Svaka uspješna grupa je moralna samo prema članovima vlastite grupe i nikom drugom. Biti moralan prema strancu kao prema članu vlastite grupe te odmah gura u stotinu puta slabiju poziciju. To su osnove osnova, ljudi. Uopće uzimati u obzir sigurnost i život nekog tko nije član tvoje grupe ima smisla samo ako bi neuzimanje ugrozilo grupu (tipa nemoj pljačkat nekog da ojačaš svoju grupu ako je rizik prevelik, a s današnjom tehnologijom obično uvijek jest). Sve ostalo je fair game ako koristi grupi.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 13:57 |
|
|
Jiv je napisao/la: Ništa iznenađujuće u zadnja dva posta. Nice boy istresao rasistički manifest. A zatim ljevičarka zagovara preodgoj određene skupine ljudi od strane države. Što je inače žestoki ljevičarski fetiš. Da država treba preodgojiti ove i one. Indoktrinacijom u školi, indoktrinacijom u vojsci. Zbilja ništa neočekivano. Rasizam je normalna pojava u ljudskoj vrsti. Misliš da ovi koji su danas na vlasti u Americi nisu rasisti? Da oni koji prosvjeduju na njihovim ulicama nisu rasisti? Jedini tko nije ikad u povijesti rasist je dio bijelaca, i to su najgluplji i najnaivniji ljudi koji su ikad živjeli. Odi u Nigeriju i reci im da nije dovoljno bijela. No htjeti da ti vlastita rasa bude poubijana jer misliš da je zla, e to je vrsta degeneracije koja nije viđena do prije zadnjih nekoliko desetljeća. To je kraj takvih ljudi. Također, imaš problema sa definiranjem riječi. Nisam napisao nikakav "manifest" već iznosim svoje kontroverzne stavove. A najveći dio ih ne smijem iznijeti.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 13:59 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2126 Lokacija: Južna Bosna
|
Ne znam zašto si toliko frustriran. Vjeruj mi ima lijepih i pametnih žena s kojima vrijedi graditi obitelj. Puno manje nego ih je bilo prije 50 godina, ali ih i dalje ima.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 14:07 |
|
|
10. Nema smisla ulaziti u brakove i veze s današnjim zapadnim ženama jer je sustav poludio i namješten je tako da uništava muškarce. Ovo je dobar primjer današnje RH https://legalis.hr/topic/102693-dorh-uni%C5%A1ten-brak/To je 6-7 vrlo ozbiljnih kaznenih djela nakalemljeno običnom čovjeku koji nije mrava zgazio u roku jednog dana od žene s kojom ima dvoje djece. U Srbiji je još gore. 11. Nema smisla odgajati djecu u takvim društvima, ni mušku ni žensku. Svaki pokušaj zdravog odgoja će poništiti sustav. Ako moraš živjeti u takvim državama bolje je raditi djecu pojedinim ženama i onda ne uzdržavati djecu ako tome možeš izbjeći. Na ovim se područjima još može s nekim vrstama ženama. Odgajat će ih i ovako i onako sustav, samo ćeš se ako odeš manje izlagati riziku. I, da, isto je u Hercegovini jer se svijet ubrzano globalizirao. 12. Sljedeći će vladari svijeta osim izglednih Kineza možda biti neko pleme iz Srednje Azije. Ne znam kako će doći do nas i pokoriti nas, ali što je zaostalije to je bolje.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Iznenadite nas sa stavom koji odudara od vaše političke ideologije Postano: 03 srp 2021, 14:08 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Kolegice Petunija što mislite o HercegBosni? Ne bih se štela mešati u unutarnje poslove drugih država.
_________________ sotto l'ombra di un bel fiore
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|