|
|
Stranica: 17/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jeremy10
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 sij 2021, 09:54 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la:
Pozdrav D. i njenoj majci za koje sam saznao da temu citaju. Ja nista necu brisati kako su mi one naredile lol, za sve sto sam napisao mi cak ne smeta ni da one vide jer sam sam pokazao D. link na temu na PM na forumu hr. poyy d. ovdje te vizualiziramo kao hrvatsku inačicu amy winehouse. nadam se da nećeš skončati poput nje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 sij 2021, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76368 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Naslov: Novi Sumerani
Sekcija - alternativa, mistika (Dänikenove knjige zauzele pola police). Preko puta self help sekcije.
O, vidi Robija!?! Erich von Daniken ? Ko bi rekao da on čita Danikena? Čitala davno i vjerujem da je zaslužan za moje sumnje vezane za religiju. Skoro da sam ga zametnula negdje u ćoše memorije i skoro zaboravila, ali se prije godinu, dvije pojavio u Visokom gdje je razgledavao piramide. Tada sam se sjetila perioda u kojem sam voljela da čitam takve stvari. Na kraju tog istraživanja ,,drugačijeg pristupa religiji,, bacila sam se na ,,šamanske,, knjige i sa velikim zadovoljstvom gutala takvu vrstu štiva i bila oduševljena bijelim magom Carlosom Castanedom, njegovim knjigama ,,Učenje Don Juana, Put u Ixtlan i Odvojena stvarnost i dr.,, Iako je osporene u mnogim stvarima, meni jako zanimljiv i preporučujem ga NBZ-u, da i dalje razvija maštu. Ja sam par knjiga od Erich von Daniken pročitao još u osnovnoj. Bogovi su bili astronauti mislim da je bila prva. Zabavno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 sij 2021, 22:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: O, vidi Robija!?! Erich von Daniken ? Ko bi rekao da on čita Danikena? Čitala davno i vjerujem da je zaslužan za moje sumnje vezane za religiju. Skoro da sam ga zametnula negdje u ćoše memorije i skoro zaboravila, ali se prije godinu, dvije pojavio u Visokom gdje je razgledavao piramide. Tada sam se sjetila perioda u kojem sam voljela da čitam takve stvari. Na kraju tog istraživanja ,,drugačijeg pristupa religiji,, bacila sam se na ,,šamanske,, knjige i sa velikim zadovoljstvom gutala takvu vrstu štiva i bila oduševljena bijelim magom Carlosom Castanedom, njegovim knjigama ,,Učenje Don Juana, Put u Ixtlan i Odvojena stvarnost i dr.,, Iako je osporene u mnogim stvarima, meni jako zanimljiv i preporučujem ga NBZ-u, da i dalje razvija maštu. Ja sam par knjiga od Erich von Daniken pročitao još u osnovnoj. Bogovi su bili astronauti mislim da je bila prva. Zabavno. Potraži ako nisi čitao, dobra.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 sij 2021, 22:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne ispunjava ni Euro1 normu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 sij 2021, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76368 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Radi se naravno o glupostima, ali je zanimljivo jednom 15godišnjaku, da se malo prodrmaju neke dogme.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 sij 2021, 23:11 |
|
|
Pajdo ja sam spreman obrijati brkove i obući kratke pantalone samo daj tu teoriju više miša mu malog, koji su prvi na listi za odstrel.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 05 sij 2021, 17:35 |
|
|
Ne navlaci ga. Ovo me podsica na osnovnu di uvik ima neko ko druge nagovara da donesu lose izbore samo da mu se oci naslade.
Ti tesko da bi opsta u kultu. Tu su svi kolektivno u teskin situacijama i mora te hranit bliskost i empatija, ako umisto tog volis gurkat ljude da puknu tamo di nanjusis slabost za malo sprda i zabave... u najboljem, za tebe slucaju bi te samo izbacilo.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 08:47 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Znači, cijenjeni posteru Velebit, moj je ACE negdje 0-1, nisam siguran. Bio bi jedan ako bih uključio u pitanju 3 "Ever hit you so hard that you had marks or were injured?" jer vjerojatno jesam imao neke tragove kada bi me otac ponekad istukao remenom, ali to nije bilo ništa strašno niti sam ga se ja bojao.
Inače, 2 stvari padaju na pamet 1. test je i sam libtardski i prodaje neke glupe ideje u pojedinim pitanjima. Npr. netko bi trebao dati odmah bod ako "Did an adult or person at least 5 years older than you ever… Touch or fondle you or have you touch their body in a sexual way? or Attempt or actually have oral, anal, or vaginal intercourse with you?" To je jadno. Većina djece koje netko dira po tim mjestima i nema neke posljedice samo od toga, mnoga čak u tome i uživaju. Budući da test obuhvaća do 18-te godine, a u ovom pitanju se ne navodi da je isključivo unutar obitelji značilo bi da bi 17-godišnjaki/inja trebali dati bod da su spavali s nekim od 22, 23, a da osoba ni nije dio obitelji?
Zar to nije suludo? Pa mnogi od njih to voljno iniciraju. Zar se treba dati bod nekakve traume ako 15-godišnjak spava sa curom od 20? On je samo i jedino sretan, i svatko tko mu kaže da je žrtva je budala ispranog mozga koja veze nema sa životnim činjenicama. Tu već njušim libtardsku zamku, na koju naivno nasjeda i današnja desnica opsjednuta "pedofilijom". Danas se pojma nema što je pedofilija.
2. rezultat mi je tako nizak jer bilježi uglavnom (u mom slučaju, pošto sam skoro samo rastao u nuklearnoj obitelji) interakcije do 18-te godine sa još 3 osobe. Ali stres se može stvoriti i iz drugih izvora, npr. iz tog testa se ne bi moglo zaključiti ni jesam li zlostavljan npr u školi, a kamoli štošta drugo. Možeš li si uopće predočiti da stvari kao ljubavni neuspjesi stvaraju i veći stres? Većina krkanskog društva ne može.
Oko D. situacije novost je samo da sam odlučio (a i majka se slaže) iz svih daljnjih interakcija izbaciti D.-inu majku kao posrednika. To je dobronamjerna, ali naivna žena koju D. svira kao violinu i koja stalno uzima njezinu stranu i misli da se tako za nju "bori". Pretjerala je nakon što je suludo inzistirala da D. nije slala moje podatke drugima, a svi koji su upoznati sa tim znaju da je to mogla biti samo D., bio je to nekakav bizaran, smiješan telefonski razgovor kakav nisam imao od osnovne škole kad sam jednom jako naljutio učiteljicu, gdje mi nije dala doći do riječi i čim bi ja nešto rekao bi ona počela opet urlati i gdje je besmislice tipa a) da "policija treba odnest sebi i moj i njezin kompjuter da vidi tko je to napisao" (lol, kao da se oni time bave, a da se bave ne bi trebali nositi fizički računala) b) da sam to poslao ja sam c) o ovoj temi da tamo piše da je ona "priprosta" (lol, a što si kad pričaš takve gluposti takvom nadmenom bahatošću?), pa izmiješano vaši i moji komentari o "vještici" (komentar jednog forumaša na D., a ne nju) i slično, pa da su svi postovi takvi da se rugaju (a bilo je jako ozbiljnih odgovora) itd itd. d) da sam ja kriv što ona ima "visoki tlak" itd. - sad vidim od koga D. kupi takav nevjerojatan solipsizam.
Diskvalificirala se time, od sada joj se nitko od nas neće ni javiti na telefon i dobit će samo sklopljenu slušalicu. Ja sam nekad mislio da je dio rješenja, sad vidim da je dio problema i dodatna otežavajuća okolnost da se D. oporavi. Da sam znao kakva je ne bih joj nikad ni slao nikakvo pismo, ona otežava oporavak D.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 08:53 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Velebit je napisao/la: Ne navlaci ga. Ovo me podsica na osnovnu di uvik ima neko ko druge nagovara da donesu lose izbore samo da mu se oci naslade.
Ti tesko da bi opsta u kultu. Tu su svi kolektivno u teskin situacijama i mora te hranit bliskost i empatija, ako umisto tog volis gurkat ljude da puknu tamo di nanjusis slabost za malo sprda i zabave... u najboljem, za tebe slucaju bi te samo izbacilo. Da. Ono što mi ne može izaći iz glave je kad je onaj Purger rekao da on ima neka konspirativna i ekstremna viđenja, ali "nije za nasilje". I on to tako ponosno kaže. Pa jbt ti ljudi protiv kojih se ja borim bi i njega, a kamoli mene, ubili na iznimno okrutne načine, a najbolesnije je da bi njega samo zbog riječi/misli, dok kod mene već postoje i djela. Ne biti za nasilje je već popuštanje neprijatelju koji tebi nikad ne bi jednako popustio. A opet, ja o tome ovdje ne smijem pisati, a radi se o čistim osnovama darvinizma. Purger111 je napisao/la: Jesi li čitao o Jungovim tezama "integracije sjene"? Možda se radi o praktičnoj supresiji zdravije balkanoidne muškosti i blage patrijarhalnosti koje potom nadomještaš nekim ekstremnijim teoremima? Sjena se jednostavno mora manifestirati na površini u nekom obliku. Ne i ne. Nisam čitao o tome, a niti se o tome ni ne radi jer sam ja zadnji koji bi mislio da je na Balkanu ikakva patrijarhalnost, pa makar i blaga prisutna. Društva na Balkanu su sva feministička društva, u nekim stvarima i podlije nego na Zapadu. Isto tako, zašto bih supresirao ikakav patrijarhat, koji smatram jedinim zdravim oblikom društva?
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 11:15 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Znači, cijenjeni posteru Velebit, moj je ACE negdje 0-1, nisam siguran. Bio bi jedan ako bih uključio u pitanju 3 "Ever hit you so hard that you had marks or were injured?" jer vjerojatno jesam imao neke tragove kada bi me otac ponekad istukao remenom, ali to nije bilo ništa strašno niti sam ga se ja bojao. Nebitno kakav si stav zauzeo. Dica odrasla u domovima di postoji fizicko obracunavanje recimo imaju mjerljivo nizi broj otkucaja srca od prosjeka. Dakle nesto se desava na temeljnoj razini sta utice na zdravlje i ponasanje ljudi... bez obzira dali mi zauzeli macho, 'normalno je/pa i svi ostali' stav. NiceBoyZg je napisao/la: Inače, 2 stvari padaju na pamet 1. test je i sam libtardski i prodaje neke glupe ideje u pojedinim pitanjima. Npr. netko bi trebao dati odmah bod ako "Did an adult or person at least 5 years older than you ever… Touch or fondle you or have you touch their body in a sexual way? or Attempt or actually have oral, anal, or vaginal intercourse with you?" To je jadno. Većina djece koje netko dira po tim mjestima i nema neke posljedice samo od toga, mnoga čak u tome i uživaju. Budući da test obuhvaća do 18-te godine, a u ovom pitanju se ne navodi da je isključivo unutar obitelji značilo bi da bi 17-godišnjaki/inja trebali dati bod da su spavali s nekim od 22, 23, a da osoba ni nije dio obitelji? Libtardska ideja je moralni relativizam oko seksualnosti i normalizacija i micanje tabooa sa child sexuality. Time ti se bavia Alfred Kinsey kojeg obozavaju Sorosevci i feministkinje treceg vala. John Money je bio luđak koji je izmislio moderno znacenje rici gender, to jest rod i on je prisilio dicu koja su rodu, brace i sestre da se seksualno stimuliraju da 'proucava rezultate'. Takoder ga obozavaju libtardi. Poanta je kad krece seksualizacija i odnosi moci u formativnim godinama zivota. Tata koji slijeze ramenima kad mu 16godisnja kcer dovede starijeg chad bad boya u sobu ala Al Bundy u Bracnim vodama je shit otac i produkt trashy 1968 nadalje subverzije. Citat: Zar to nije suludo? Nije suludo. Statisticki je preferabilno da ljudi nisu promiskuitetni i imaju striktnu monogamiju. To je neusporedivo bolje za njihovo mentalno, tjelesno zdravlje, zastitu od spolno prenosivih bolesti i za optimalnu reprodukciju. To sta pricas je na putu normalizacije r selected behavior. S obzirom da volis brojna nova iskustva predlazem ti da proucis r vs K selection pogotovo videje Stefana Molyneuxa. Knjige poput 'Sex at Dawn' koje promovira pick up artist i 'theredpill' zajednice je nakrcana neutemeljnim idejama, krivim i laznim tvrdnjama i nadriznanstvenim interpretacijama koje autori koji su swingeri koriste da serviraju svoje interese. Inace gen x je najpromiskuitetnija generacija u povijesti. NiceBoyZg je napisao/la: ...dio je problema Single mame pogotovo ako nisu udovice su red flag i rijetko kad su dio rjesenja. Previse si sklon divergentnom razmisljanju. Vjerojatno si medu top scorerima po openmindedness osobini. To ima odredene prednosti ali i vrlo vrlo jake mane. Takvi ljudi imaju nevjerojatnu moc racionalizacije i stvaranja bar donekle uvjerljive fasade ili price oko bilo cega. Fantasticna osobina u sales, umjetnosti pa i odvjetnistvu (uz visok conscienceousness) no tragicna ako imas problem jer vecina takvih ljudi ima ego baziran na sirovom intelektualizmu i sirini, onda se sve svodi na thinking outside the box i nadmudrivanje. Fascinantno takvim ljudima no 'puno zujanja a malo meda' za sve ostale (i objektivnu realnost). Pokusaj ne kritizirati metodologiju, ma koliko to tesko bilo i ma koliko nerafinirani ti testovi bili jer oni nesto mjere i to nesto negativno utice na ishode u zivotu. Bullying ima visoku korelaciju s autisticnim spektrom pa za to ima drugih mjerila. Take it for what it is. Koji ti je ACE rezultat onda? 2?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 13:29 |
|
|
Velebit je napisao/la: Ne navlaci ga. Ovo me podsica na osnovnu di uvik ima neko ko druge nagovara da donesu lose izbore samo da mu se oci naslade.
Ti tesko da bi opsta u kultu. Tu su svi kolektivno u teskin situacijama i mora te hranit bliskost i empatija, ako umisto tog volis gurkat ljude da puknu tamo di nanjusis slabost za malo sprda i zabave... u najboljem, za tebe slucaju bi te samo izbacilo. Valjda je ocigledno da se zajebajem, kakav kult kakve pm, ali me stvarno zanima ta "strasna" teorija, nalozio je pola foruma i na kraju nista.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 20:39 |
|
|
Ajajajaj, gospodine Velebit. Jako ste mi pali u očima ovim postom. Prvo, rekao sam da je mi je ace oko 0-1 (kako da danas znam jesam li imao tragove na guzici od remena prije 20 i više god, ali ako jesam onda je 1), nikakav 2, ali nešto drugo me više brine... Nasjeo si na tu pedofilsku histeriju, prijatelju. Vidiš neke pedofile ispod kreveta koje kao proizvodi ljevica, a oni ne postoje. Kad god čujem ljude koji pričaju ovo što ti pričaš argumenti su im uglavnom neki istraživač koji je radio u doba prije političke korekntnosti (nisam ga čitao ali sve što je objavljeno u tom području prije 1960. vrijedi čitati jer znaš da nije zaprljano političkom koretnošću) i što je netko na nekom ted talku održao govor "ja sam pedofil, ali non-contact pedofil". To. Je. Sve. Meanwhile, in the real world: - age of consent se svugdje diže, i već pomalo počinje biti izvan Overtona govoriti da želiš spavati sa ikim ispod 18. Po KANONSKOM PRAVU je aoc bio 12. Još u Španjolskoj 1995. 12, sada već dignuto na 16. - više se na ogromnim platformama kao Facebook, Reddit i Twitter ne može ni braniti normalan aoc. Npr. na Redditu te permabanaju za ikakav govor o seksu sa osobom i od 17. Te platforme sve drži ljevica (valjda to znaš), zašto oni to ne puštaju? - ljudi kao youtuberi imaju velikih problema jer su sa 19 "seksualizirali" 17-godišnjakinje - profesori bivaju javno razapeti jer su rekli nešto što ima smisla u 80-tima https://www.nytimes.com/2021/01/07/nyre ... pe=Homepag-ljudi koji izraze mišljenja protivna dominantnima bivaju banani sa svega i kasnije uhićeni https://en.wikipedia.org/wiki/Amos_Yee# ... a_opinionsI po tebi je ljevica pro-pedofilska? Ajme. Jako si mi pao u očima ovime. Ne toliko jer imaš (vjerojatno) krivo mišljenje oko toga što bi trebao biti aoc nego jer vjeruješ u nekakve boogeymane kojih nema. Nevjerojatno je što se danas može prodati ljudima u sklopu ideologije. Reci mi, shvaćaš li kako se na prikladan aoc gledalo prije 100 godina? I je li po tebi to razdoblje bilo zdravije no danas? Jer, ako misliš da je, zašto onda braniš ovo danas? Isto tako, vjeruješ li da niži aoc potiče stvaranje drolja? Aoc je bio uglavnom niži prije 100 godina i bilo je manje drolja. Zašto misliš da bi netko postao manja drolja ako počne sa 18 jahati cock carousel nego neka djevojka koja se udala sa 15-16? To je suludo. Shvaćaš li da je doba prije više od 100 godina bilo po mnogočemu puno slobodnije no danas? Skoro sve su droge bile legalizirane, mogao si nabaviti prostitutku od 12 godina još 1917. u Americi. Pa jesu li SAD 1917. bile neuspješno društvo?! Čitam sad knjigu Mary Beard, "SPQR". Rimska Republika, još jedno vrlo uspješno društvo. Ciceron sa oko 60 uzima novu mladenku od 15 (ali je se kasnije rješava umoran od njezine neodgojenosti i djetinjastosti). Normalna praksa za ono vrijeme, a strašno uspješno društvo koje se proširilo za nekoliko stotina godina u ogromno carstvo. Pogledaj film https://en.wikipedia.org/wiki/Pretty_Baby_(1978_film) Pogledaj i ovaj video gdje cura dobro objašnjava što je i što nije "silovanje" i zašto joj je ljubavnik nepravedno u zatvoru. https://www.youtube.com/watch?v=A0L17QGCw2kPogledaj i ovaj blog (s tek nekoliko postova) gdje čovjek sve objašnjava na znanstvenoj osnovi https://mapbiology.wordpress.com/Još jedan dobar anti-feministički blog koji govori o svemu ovome https://eivindberge.blogspot.com/
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 20:40 |
|
|
Planina je napisao/la: Velebit je napisao/la: Ne navlaci ga. Ovo me podsica na osnovnu di uvik ima neko ko druge nagovara da donesu lose izbore samo da mu se oci naslade.
Ti tesko da bi opsta u kultu. Tu su svi kolektivno u teskin situacijama i mora te hranit bliskost i empatija, ako umisto tog volis gurkat ljude da puknu tamo di nanjusis slabost za malo sprda i zabave... u najboljem, za tebe slucaju bi te samo izbacilo. Valjda je ocigledno da se zajebajem, kakav kult kakve pm, ali me stvarno zanima ta "strasna" teorija, nalozio je pola foruma i na kraju nista. Da, ljudi koji vjeruju u što i ja nikad nisu formirali kult, ali bitnije od toga... Pogledaj kako sam se odmah zakačio s nekim tko dijeli 80% moje ideologije. Samo zato jer mislim svojom glavom i ne vjerujem u izmišljene boogeymene. Već je ovo što pišem kontroverzno, a tek je početak. Tko mi može garantirati da neću biti banan?
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 20:44 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Jesi li ponovo kresnuo tvoju malu narkomanku, prljavicu-drljavicu, za pomirbu? Dobar i lud sex su najbolja terapija.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 12 sij 2021, 22:41 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Planina je napisao/la: Valjda je ocigledno da se zajebajem, kakav kult kakve pm, ali me stvarno zanima ta "strasna" teorija, nalozio je pola foruma i na kraju nista.
Da, ljudi koji vjeruju u što i ja nikad nisu formirali kult, ali bitnije od toga... Pogledaj kako sam se odmah zakačio s nekim tko dijeli 80% moje ideologije. Samo zato jer mislim svojom glavom i ne vjerujem u izmišljene boogeymene. Već je ovo što pišem kontroverzno, a tek je početak. Tko mi može garantirati da neću biti banan? Ministar i Robbie su istinski liberali koji vole slobodu govora, uljudno to sroči i neš bit bananiran, barem ukratko aj.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 13 sij 2021, 09:04 |
|
|
Nebitno je sve to. ACE score miri ugrubo ADVERSE tj neke disfunkcionalnosti, manjak duboke paznje i adaptivnih uvjeta u ditinjstvu. Ocito je ciljana skupina prosjecna osoba u danasnjen drustvu a ne Harediji i Amiši. Tamo je 17 godisnjakinja koja je na taj nacin aktivna naravno udata za starijeg momka normalno dok neka od 29 koja je naktivna znak ozbiljne disfunkcije.
Ipak, danas u normalnom mainstream drustvu je rana seksualnost sa znacajno starijim ljudima sve samo ne znak adaptivnog tradicionalizma ili u kontekstu braka vec u pravilu ono sta se ulicnim govorom moze opisati kao white trash. Ekipa koja ne posvecuje dici dovoljno paznje, ne regulira tko ima pristup dici i ne provjerava (vetting process) te ljude vec ima dokazano stetan hands off pristup.
Takva mladez nije adaptivno tradicionalna vec promiskuitetna i ugrozena. Dovoljno si pametan da to kuzis no eto upregnija si svoje i vise nego znacajne mentalne kapacitete da radis PR za stetno ponasanje a stetnim ishodima.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 13 sij 2021, 10:57 |
|
|
Ne zelis bit dio ovakvih i slicnih drustvenih elemenata. Podklasa.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 13 sij 2021, 15:53 |
|
|
Rješavanje situacije iz uvodnog posta će biti apsolutni regionalni prioritet nove Bidenove administracije.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 tra 2021, 00:13 |
|
|
Jel živ autor? Jel se situacija stabilizirala?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 tra 2021, 14:34 |
|
|
Je li pratio tko zagrebačku crnu kroniku
Žrtvovala bivšeg dečka sumerskom bogu Anunakiju
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 lip 2021, 01:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Je li pratio tko zagrebačku crnu kroniku
Žrtvovala bivšeg dečka sumerskom bogu Anunakiju Čitam ovu temu već sat ipo( bolestan, stas) , i na kraju ovo
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 lip 2021, 08:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Diablo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Je li pratio tko zagrebačku crnu kroniku
Žrtvovala bivšeg dečka sumerskom bogu Anunakiju Čitam ovu temu već sat ipo( bolestan, stas) , i na kraju ovo S obzirom da su izabrali Tomaševića za gradonačelnika,više me ništa ne čudi pročitati u zagrebačkim vijestima.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 10:19 |
|
|
Ova tema je nekakva zaj***ncija? Narator i ostali likovi su kao iz nekakve niskobudžetne sapunice.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 17:47 |
|
|
Molim moderaciju da pogledaju moje PM-ove oko ovog posta gore
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 17:54 |
|
|
Imam problem sa sljedećim 1. Ovaj post post1500636.html#p1500636nije napisan od mene, tj. bio je poslan nekome na PM. D. zna jednu od mojih starih lozinki i ulogirala se tamo te ovo objavila da ja vidim kako ima pristup tome. 2. Isto tako, ne mogu više pristupiti ovom prošlom nadimku. Možete li 1. pobrisati taj post, jer nikad nije bio za javno objavljivanje već mi je u račun netko ušao? 2. reći koja mi je e-mail adresa na tom accountu da pokušam promijeniti lozinku tamo?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|