|
|
Stranica: 12/36.
|
[ 882 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:00 |
|
|
Bosnjak Katolik je ipak Hrvat po teb.Kako neko moze bit i Bosnjak i Hrvat u isto vrijeme.Jebote levatine da nije dvojno ko drzavljanstvo.Od danas sam ja i Libijac,Sudanac,Marokanac,Togoanac,Amerikanac,Englez,Dobar si pasa.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:02 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 792 Lokacija: iza kantuna
|
nemoj se pravdati , nisi ti kriv, sto si poglup.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:03 |
|
|
Nisi ni ti kriv sto si Srbin.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:05 |
|
|
odgovor ti je na nivou tebe samoga, ali , kako rece, nisi ti kriv sto si poglup.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:09 |
|
|
Znaci svidja ti se odgovor odgovorio sam na bosanskom a ne na srpskohrvatskom kojeg su te roditelji ucili u Svedskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:13 |
|
|
bosanskom hahahaha..ebo te onaj 'ko te dovede ovdje i onaj M istovremeno , a ti najbolje znas ko..
|
|
Vrh |
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:13 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: dane, da ti nisi mozda Hrvat , muslimanske vjere? Nije, momak je Hrvat katolicke vjere. Pise po mnogim forumima - uvijek isti stav i isti nick, objavljuje vlastite fotke, iz Istre je.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:17 |
|
|
Mene u BiH nije niko doveo jer su moji korijeni ovdje i ostacu a za tebe ne znam ali ipak necu da se svadjam s tobom jer tvoja inteligencija je daleko ispod moje.pa pa swerige.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:18 |
|
|
G-recht je napisao/la: Neretva73 je napisao/la: dane, da ti nisi mozda Hrvat , muslimanske vjere? Nije, momak je Hrvat katolicke vjere. Pise po mnogim forumima - uvijek isti stav i isti nick, objavljuje vlastite fotke, iz Istre je. o.k Vi se poznajete vidim..pomislio sam da je bas glavni junak ove teme .
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:19 |
|
|
G-recht je napisao/la: Neretva73 je napisao/la: dane, da ti nisi mozda Hrvat , muslimanske vjere? Nije, momak je Hrvat katolicke vjere. Pise po mnogim forumima - uvijek isti stav i isti nick, objavljuje vlastite fotke, iz Istre je. znam dobar je momak vidi se.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:22 |
|
|
de, prekinite taj lanac uvrijeda
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 14:23 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: de, prekinite taj lanac uvrijeda .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 17:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60948 Lokacija: DAZP HQ
|
G-recht je napisao/la: Neretva73 je napisao/la: dane, da ti nisi mozda Hrvat , muslimanske vjere? Nije, momak je Hrvat katolicke vjere. Pise po mnogim forumima - uvijek isti stav i isti nick, objavljuje vlastite fotke, iz Istre je. nije iz Istre, nego iz Grobnika kod Rijeke. Grobničani su opasni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 19:38 |
|
|
Ma sve je to u redu mislim na to danetovo BRATSTVO I JEDINSTVO sa bosnjacima,mene samo interesira ako bi opet doslo do nekih problema izmedju ta DVA NARODA na koju bi stranu stao i za koga bi se zalagao taj dobricina Dane. I jos me interesira ako je iz Hrvatske to jest Grobnika zasto se trudi da prica kao Muslimani npr.(lahko,selam,bujrum,kahfa itd.) Mislim u redu je da se stvara mir izmedju naroda ali ovo sto radi dane nije normalno jer vec je pretjerano. @Dane vidio sam te u Cavoglavama al kao sto je thompson vec rekao od 100000 ljudi uvijek se nadje 100injak provokatora
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 01 ruj 2010, 21:41 |
|
|
hib je napisao/la: Ma sve je to u redu mislim na to danetovo BRATSTVO I JEDINSTVO sa bosnjacima,mene samo interesira ako bi opet doslo do nekih problema izmedju ta DVA NARODA na koju bi stranu stao i za koga bi se zalagao taj dobricina Dane. I jos me interesira ako je iz Hrvatske to jest Grobnika zasto se trudi da prica kao Muslimani npr.(lahko,selam,bujrum,kahfa itd.) Mislim u redu je da se stvara mir izmedju naroda ali ovo sto radi dane nije normalno jer vec je pretjerano. @Dane vidio sam te u Cavoglavama al kao sto je thompson vec rekao od 100000 ljudi uvijek se nadje 100injak provokatora Dali ubrajate i junake Domovinskog rata HVa i HOSa šta su bili pored Dane isto kao provokatore?(nisu baš neki nepoznati branitelji bili, več značajniji pogtovo glede Vukovara) ZDS!
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 ruj 2010, 17:01 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: hib je napisao/la: Ma sve je to u redu mislim na to danetovo BRATSTVO I JEDINSTVO sa bosnjacima,mene samo interesira ako bi opet doslo do nekih problema izmedju ta DVA NARODA na koju bi stranu stao i za koga bi se zalagao taj dobricina Dane. I jos me interesira ako je iz Hrvatske to jest Grobnika zasto se trudi da prica kao Muslimani npr.(lahko,selam,bujrum,kahfa itd.) Mislim u redu je da se stvara mir izmedju naroda ali ovo sto radi dane nije normalno jer vec je pretjerano. @Dane vidio sam te u Cavoglavama al kao sto je thompson vec rekao od 100000 ljudi uvijek se nadje 100injak provokatora Dali ubrajate i junake Domovinskog rata HVa i HOSa šta su bili pored Dane isto kao provokatore?(nisu baš neki nepoznati branitelji bili, več značajniji pogtovo glede Vukovara) ZDS! hahahahahahaha je je pravi branitelji a nisu se ni rodili kad se vukovar branio od cetnika slusaj momcino u cavoglavama se slavi dan pobjede kao i dan branitelja i zna se akcija oluja a to sto je dane sa svojim 10ak ustasica u zadnjem cosku u satoru pjevao ustaske pjesme i vikao ubi ubi srbina nema veze sa cavoglavama jer i thompson je izjavio pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Evo izjave od thompsona: 'Mi smo se potrudili u našem malom mistu da dočekamo toliki broj ljudi i da im priuštimo za Dan pobjede najlipši program kakvi smo mogli i šteta što nisu to htjeli zabilježit i dat malo na važnosti tom našem programu, a ne nekim stvarima, kojima, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se nalaze tu. Lako je naći u gomili od 100 tisuća ljudi nekoga tko se želi provocirat tako', rekao je Thompson za IN magazin. I jos nesto ne pljuj po braniteljima nase domovine a to radis ako ih stavljas u isti lonac sa ustasama
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 ruj 2010, 18:16 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
hib je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Dali ubrajate i junake Domovinskog rata HVa i HOSa šta su bili pored Dane isto kao provokatore?(nisu baš neki nepoznati branitelji bili, več značajniji pogtovo glede Vukovara)
ZDS!
hahahahahahaha je je pravi branitelji a nisu se ni rodili kad se vukovar branio od cetnika slusaj momcino u cavoglavama se slavi dan pobjede kao i dan branitelja i zna se akcija oluja a to sto je dane sa svojim 10ak ustasica u zadnjem cosku u satoru pjevao ustaske pjesme i vikao ubi ubi srbina nema veze sa cavoglavama jer i thompson je izjavio pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Evo izjave od thompsona: 'Mi smo se potrudili u našem malom mistu da dočekamo toliki broj ljudi i da im priuštimo za Dan pobjede najlipši program kakvi smo mogli i šteta što nisu to htjeli zabilježit i dat malo na važnosti tom našem programu, a ne nekim stvarima, kojima, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se nalaze tu. Lako je naći u gomili od 100 tisuća ljudi nekoga tko se želi provocirat tako', rekao je Thompson za IN magazin. I jos nesto ne pljuj po braniteljima nase domovine a to radis ako ih stavljas u isti lonac sa ustasama Dzaba polemiziras sa danetovom lobi grupom. Ja mislim da ni hipnozom ne bi oni promjenili misljenje. To sto se tebi cini gluposcu, za njih je susta istina.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 02 ruj 2010, 23:59 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1069 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
hib je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Dali ubrajate i junake Domovinskog rata HVa i HOSa šta su bili pored Dane isto kao provokatore?(nisu baš neki nepoznati branitelji bili, več značajniji pogtovo glede Vukovara)
ZDS!
hahahahahahaha je je pravi branitelji a nisu se ni rodili kad se vukovar branio od cetnika slusaj momcino u cavoglavama se slavi dan pobjede kao i dan branitelja i zna se akcija oluja a to sto je dane sa svojim 10ak ustasica u zadnjem cosku u satoru pjevao ustaske pjesme i vikao ubi ubi srbina nema veze sa cavoglavama jer i thompson je izjavio pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Evo izjave od thompsona: 'Mi smo se potrudili u našem malom mistu da dočekamo toliki broj ljudi i da im priuštimo za Dan pobjede najlipši program kakvi smo mogli i šteta što nisu to htjeli zabilježit i dat malo na važnosti tom našem programu, a ne nekim stvarima, kojima, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se nalaze tu. Lako je naći u gomili od 100 tisuća ljudi nekoga tko se želi provocirat tako', rekao je Thompson za IN magazin. I jos nesto ne pljuj po braniteljima nase domovine a to radis ako ih stavljas u isti lonac sa ustasama Jao .. koliko ih samo iz HVO-a imaš koji sami sebe vole tim počastit, a niti meni iz HV-a nije to bilo uobće mrzko. Realno gledajući - materijal za učbenike i povistničare, ali da me vriđa .. niti zrno. Naročito danas kad vidim tko se sve poziva na partizane i antifašiste hebo li ih 27. srpnja i 22. lipnja u gu*icu da ih hebo. A i pokojni mi ćaća bio u Ustaškoj vojnici. Pošten čovik.
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 03 ruj 2010, 17:24 |
|
|
hib je napisao/la: Ma sve je to u redu mislim na to danetovo BRATSTVO I JEDINSTVO sa bosnjacima,mene samo interesira ako bi opet doslo do nekih problema izmedju ta DVA NARODA na koju bi stranu stao i za koga bi se zalagao taj dobricina Dane. I jos me interesira ako je iz Hrvatske to jest Grobnika zasto se trudi da prica kao Muslimani npr.(lahko,selam,bujrum,kahfa itd.) Mislim u redu je da se stvara mir izmedju naroda ali ovo sto radi dane nije normalno jer vec je pretjerano. @Dane vidio sam te u Cavoglavama al kao sto je thompson vec rekao od 100000 ljudi uvijek se nadje 100injak provokatora Samo mogu reći, hvala na tome što nisi sbog ljiljana dizao halabuku. A također, šteta što se nisi javio pak da ti platim piće. Inače, a to si vjerojatno i sam primjetio, bilo je tamo malo više od 100-injak ,,provokatora''. A rieč lahko se upravo tako izgovara i kod mene u Grobniku. Na žalost je bilo povriemenih povika ,,Ubi Srbina'', ali ja nisam u niti jednom trenutku to vikao. Također, među tom ekipom u šatoru je bilo i ljudi koji su oko ramena imali i zastavu Herceg-Bosne.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 04 ruj 2010, 15:37 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: hib je napisao/la: Ma sve je to u redu mislim na to danetovo BRATSTVO I JEDINSTVO sa bosnjacima,mene samo interesira ako bi opet doslo do nekih problema izmedju ta DVA NARODA na koju bi stranu stao i za koga bi se zalagao taj dobricina Dane. I jos me interesira ako je iz Hrvatske to jest Grobnika zasto se trudi da prica kao Muslimani npr.(lahko,selam,bujrum,kahfa itd.) Mislim u redu je da se stvara mir izmedju naroda ali ovo sto radi dane nije normalno jer vec je pretjerano. @Dane vidio sam te u Cavoglavama al kao sto je thompson vec rekao od 100000 ljudi uvijek se nadje 100injak provokatora Samo mogu reći, hvala na tome što nisi sbog ljiljana dizao halabuku. A također, šteta što se nisi javio pak da ti platim piće. Inače, a to si vjerojatno i sam primjetio, bilo je tamo malo više od 100-injak ,,provokatora''. A rieč lahko se upravo tako izgovara i kod mene u Grobniku. Na žalost je bilo povriemenih povika ,,Ubi Srbina'', ali ja nisam u niti jednom trenutku to vikao. Također, među tom ekipom u šatoru je bilo i ljudi koji su oko ramena imali i zastavu Herceg-Bosne. Ja znam iz kojih razloga ja idem u cavoglave i sta se tamo slavi,a sve te ustaske oznake i pjesme nemaju veze sa proslavom dana pobjede (moje misljenje) Ali ako se ti osjecas bolje izvoli i dalje ja nemam nista protiv ali ipak mislim da tako samo stetite bas takvim domoljubnim skupovima pa na kraju i thompsonu,svi smo mi hrvati i svi mi volimo hrvatsku,samo sto je neki vide do drine a neki su realni.
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 04 ruj 2010, 15:54 |
|
|
Hadeka je napisao/la: hib je napisao/la: hahahahahahaha je je pravi branitelji a nisu se ni rodili kad se vukovar branio od cetnika slusaj momcino u cavoglavama se slavi dan pobjede kao i dan branitelja i zna se akcija oluja a to sto je dane sa svojim 10ak ustasica u zadnjem cosku u satoru pjevao ustaske pjesme i vikao ubi ubi srbina nema veze sa cavoglavama jer i thompson je izjavio pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Evo izjave od thompsona: 'Mi smo se potrudili u našem malom mistu da dočekamo toliki broj ljudi i da im priuštimo za Dan pobjede najlipši program kakvi smo mogli i šteta što nisu to htjeli zabilježit i dat malo na važnosti tom našem programu, a ne nekim stvarima, kojima, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se nalaze tu. Lako je naći u gomili od 100 tisuća ljudi nekoga tko se želi provocirat tako', rekao je Thompson za IN magazin. I jos nesto ne pljuj po braniteljima nase domovine a to radis ako ih stavljas u isti lonac sa ustasama Jao .. koliko ih samo iz HVO-a imaš koji sami sebe vole tim počastit, a niti meni iz HV-a nije to bilo uobće mrzko. Realno gledajući - materijal za učbenike i povistničare, ali da me vriđa .. niti zrno. Naročito danas kad vidim tko se sve poziva na partizane i antifašiste hebo li ih 27. srpnja i 22. lipnja u gu*icu da ih hebo. A i pokojni mi ćaća bio u Ustaškoj vojnici. Pošten čovik. Zasto ne bi bio posten covik??? A znas li koliko ih ima u HVO koji sebe ne smatraju ustasama vec braniteljima svoje domovine i nista vise.. Onda Franjo tudjman je bio u partizanima a danas ga svi volimo kao najveceg hrvata koji je osnovao danasnju hrvatsku. Zelim da kazem moramo otvoriti oci a ne srljati u maglu. Pogledaj samo bandica od najzesceg komuniste do poboznog vjernika i Hrvata koji hoda po cavoglavama pa zar vama nije jasno da takvi ljudi kao on se mjenjaju kako se mjenja politika. OTVORITE OCI i USI
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 04 ruj 2010, 16:34 |
|
|
ZDS!
hahahahahahaha je je pravi branitelji a nisu se ni rodili kad se vukovar branio od cetnika slusaj momcino u cavoglavama se slavi dan pobjede kao i dan branitelja i zna se akcija oluja a to sto je dane sa svojim 10ak ustasica u zadnjem cosku u satoru pjevao ustaske pjesme i vikao ubi ubi srbina nema veze sa cavoglavama jer i thompson je izjavio pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Evo izjave od thompsona: 'Mi smo se potrudili u našem malom mistu da dočekamo toliki broj ljudi i da im priuštimo za Dan pobjede najlipši program kakvi smo mogli i šteta što nisu to htjeli zabilježit i dat malo na važnosti tom našem programu, a ne nekim stvarima, kojima, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se nalaze tu. Lako je naći u gomili od 100 tisuća ljudi nekoga tko se želi provocirat tako', rekao je Thompson za IN magazin. I jos nesto ne pljuj po braniteljima nase domovine a to radis ako ih stavljas u isti lonac sa ustasama Krivo ste shatili vjerujem da niste bili u Čavoglavama ove godine. Za početak da ste vidjeli Danu, vidjeli bi i značajne branitelje kako pjevaju u toj grupi koja je mahala šahovnicom i ljiljanima. Upitajte samog njega koji su bili. Također šta se tiče Hrvatskih ustaških obilježja, kažete 10ak. Ja ih ne nosim ali u životu nisam ih toliko vidio koliko u Čavoglavama, samo u prvih 10 redova se nalazilo desetak zastava UM, UHROa I NDH. O kapama da i ne govorim, vjerovatno je jedna trećina svih nosila neko Hrvatsko ustaško obilježje. Prema tome prestanite govoriti laži i ponavljati izlizane citate, da ste bili u Čavoglavama znali bi tko je, šta je... govorio o NDH(Niti ću to napisati ovdje jer te heroje Domovinskog rata neželim ugroziti)
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 04 ruj 2010, 17:37 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1069 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
hib je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Jao .. koliko ih samo iz HVO-a imaš koji sami sebe vole tim počastit, a niti meni iz HV-a nije to bilo uobće mrzko. Realno gledajući - materijal za učbenike i povistničare, ali da me vriđa .. niti zrno. Naročito danas kad vidim tko se sve poziva na partizane i antifašiste hebo li ih 27. srpnja i 22. lipnja u gu*icu da ih hebo. A i pokojni mi ćaća bio u Ustaškoj vojnici. Pošten čovik. Zasto ne bi bio posten covik??? A znas li koliko ih ima u HVO koji sebe ne smatraju ustasama vec braniteljima svoje domovine i nista vise.. Onda Franjo tudjman je bio u partizanima a danas ga svi volimo kao najveceg hrvata koji je osnovao danasnju hrvatsku. Zelim da kazem moramo otvoriti oci a ne srljati u maglu. Pogledaj samo bandica od najzesceg komuniste do poboznog vjernika i Hrvata koji hoda po cavoglavama pa zar vama nije jasno da takvi ljudi kao on se mjenjaju kako se mjenja politika. OTVORITE OCI i USI Nisi ti mene morebit dobro razumio. Ne dilim ja branitelje i dragovoljce na ustaše i neustaše. Ono boldano u tvom citatu mog posta ti je moje stajalište glede čitave te priče. Učbenik i povistničari. A ako mi itko veli da sam ja "Ustaša", onda mu kažem "Evo jesam!" i oterem ga s cipele k'o prašinu. Što bih trib'o?? Pravdati se da nisam, posipati se pepelom?? Prid kim?? Prid onim antifašističkim ***?? Ili jebenim svitom koji nam je uveo embargo dok nam je Srbadija radila o glavi?? Ili morebit prid Srbima?? Ma eto im qrac. A što se tiče ovih koji se obrću kako vitar puše, to mi ne tribaš posebno ukazivati. Gledam ih od 1990.
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 04 ruj 2010, 23:32 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: hib je napisao/la: hahahahahahaha je je pravi branitelji a nisu se ni rodili kad se vukovar branio od cetnika slusaj momcino u cavoglavama se slavi dan pobjede kao i dan branitelja i zna se akcija oluja a to sto je dane sa svojim 10ak ustasica u zadnjem cosku u satoru pjevao ustaske pjesme i vikao ubi ubi srbina nema veze sa cavoglavama jer i thompson je izjavio pogresni ljudi na pogresnom mjestu. Evo izjave od thompsona: 'Mi smo se potrudili u našem malom mistu da dočekamo toliki broj ljudi i da im priuštimo za Dan pobjede najlipši program kakvi smo mogli i šteta što nisu to htjeli zabilježit i dat malo na važnosti tom našem programu, a ne nekim stvarima, kojima, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se nalaze tu. Lako je naći u gomili od 100 tisuća ljudi nekoga tko se želi provocirat tako', rekao je Thompson za IN magazin. I jos nesto ne pljuj po braniteljima nase domovine a to radis ako ih stavljas u isti lonac sa ustasama Krivo ste shatili vjerujem da niste bili u Čavoglavama ove godine. Za početak da ste vidjeli Danu, vidjeli bi i značajne branitelje kako pjevaju u toj grupi koja je mahala šahovnicom i ljiljanima. Upitajte samog njega koji su bili. Također šta se tiče Hrvatskih ustaških obilježja, kažete 10ak. Ja ih ne nosim ali u životu nisam ih toliko vidio koliko u Čavoglavama, samo u prvih 10 redova se nalazilo desetak zastava UM, UHROa I NDH. O kapama da i ne govorim, vjerovatno je jedna trećina svih nosila neko Hrvatsko ustaško obilježje. Prema tome prestanite govoriti laži i ponavljati izlizane citate, da ste bili u Čavoglavama znali bi tko je, šta je... govorio o NDH(Niti ću to napisati ovdje jer te heroje Domovinskog rata neželim ugroziti) Bio sam ja i te kako u Cavoglavama i nije mi bio prvi put. Daneta sam vidio u onom satoru desno od crkve u donjem cosku i zastava sa ljiljanima je bila zavezana za sator a nije niko mahao sa njom barem dok su bili u satoru. Oko daneta su bili po mom misljenju ne stariji od25-30god. i jedna ustasica. A ako mislis da ces nekoga ugrozit zato sto ces ga proglasiti ustasom onda mi nije jasno zasto svi ti sto nose USTASKO OBILJEZJE DOLAZE U CAVOGLAVE I UGROZAVAJU TAKAV JEDAN DOMOLJUBNI SKUP?????? I jos nesto bilo nas je vise bez ustaskih obiljezja mozda ti nisi bio pa pricas gluposti
|
|
Vrh |
|
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 ruj 2010, 00:03 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 04:09 Postovi: 239 Lokacija: Prelijepa Naša
|
Pročitao sam više od nekoliko stotina postova na forumima ( i raznim temama ) "HercegBosne". Mnogo je zanimljivih razmišljanja, ali i čudnih, pa čak i zabrinjavajućih "argumentacija". I, kao po pravilu, sve se pozivaju na "znanje" i "znanost". A toga - nažalost - ima najmanje. Stvari se uglavnom svode na osobna iskustva i vlastite - najčešće negativne - emocije, na čemu se ( teško nama ! ) izvlače zaključci, prepuni isključivosti i netolerancije, a onda se ( teško nama ! ) uvijaju u ambalažu domoljublja, pravovjerja, sveznanja i bezgriješnosti ! Ono što je posebno iritantno i zabrinjavajuće je činjenica da svi, ili gotovo - svi, nastupaju kao diplomirani politolozi, sociolozi, povjesničari i/ili filozofi ! Nitko ne polazi od elementarnih stvari. Skoro ntko ! Evo vam jedne. Zaboga !! http://bs.wikipedia.org/wiki/Nacija Ovaj današnji post je samo gola konstatacija. Jednoga dana ću se ( možda ) uključiti i u diskusiju. Računam i na niske udarce. Vidim da ih ni na jednoj temi ne nedostaje.
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|