HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 pro 2024, 22:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 336 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku
PostPostano: 30 kol 2021, 20:58 

Karabaja je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Ne možeš biti agresor ako si rođen u Banja Luci i braniš se od Abu Hamze iz Sirije i ostalih islamskih fanatika.

Od koga ste se branili recimo u Gracačcu ili Srebrenici? U Goraždu? Konjicu? Vi se branili? Duše drage

Salis li se?

Evo imas u mom potpisu link.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:00 

Karabaja je napisao/la:
Kulac je napisao/la:
Opće ludilo i na ovoj temi. Koliko vidim na nas jadne Bošnjake sprema se sa istoka RS sa Srbijom, Rusijom i Kinom na čelu, a sa zapada zapadna Hercegovina i Hrvatska sa NATO paktom na čelu. :klanjam

Čujem da su trenutno na vezi i Baja mali Knindza i Thompson i da ide duet. Sve se diglo.

"Stoji Srbin do Hrvata mi smo braća sviiiii" horilo se stadionom Rajko Mitić

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:01 

Kulac je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:

Sve se diglo, ne da vas se unisti, Karabajo. To je krajnja mera. Nego da vam se predoci kakav je situacija, da vam realnost nekako dopre do svesti. I opet sporo nekako ide. :D

Hajde, interesuje me šta su to krivo uradili Bošnjaci pa nam vi nešto predočavate. Halabuka se digla oko Zakona o zabrani negiranja genocida i svih ratnih zločina presudjenih na sudu. Tko je donio zakon Aleksije? Bošnjaci ili Visoki predstavnik? Tko je moj dobri Aleksije presudio Karadžiću i Mladiću? Hag ili Bošnjaci? A tko ih ono isporuči Hagu, moj Aleksije? A tko ono potpisa kapitulaciju i predaju Kosova? Da nisu Bošnjaci i tu nešto zamutili? A tko ono poslije silne mržnje prema ustašama i Hrvatima i zaklinjanja da Knin neće više nikad biti hrvatski, klepnu ušima? Silne su srpske frustracije i nije ni čudo da neko mora biti kriv. Tko je kriv? Krivi su Bošnjaci! Mi jesmo svakakvi i imamo vrlo loše političare, ali da se ne lažemo. Na nama še liječe vaše frustracije. Mi smo meta i zato što smetamo podjeli BiH. Da nije tako, vi bi prijetili Incku, Americi, Europi i drugima koji su po vama pomagali Bošnjacima. Nemate vi nama šta predočavati, sve ste nam predočili. Morate sebi predočiti!

Evo, neka si u pravu!
Ali sto mi to pricas? Mi zelimo da se razdruzimo od vas, i to ne krijemo niti smo ikada krili. Vi to ometate, koristeci pogodnosti koje vam je omogucilo ponasanje tih stranaca. I u tome je problem.

Sad se mnogo toga u svetu promenilo, tako da je nama lakse da izguramo svoju politiku.

Mi isto mozemo reci da smo vama meta jer zelimo slobodu i nezavisnost, ako cemo pristupati problemu kao ti.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:01 

Karabaja je napisao/la:

Ne možeš biti agresor ako si rođen u Banja Luci i braniš se od Abu Hamze iz Sirije i ostalih islamskih fanatika.

Od koga ste se branili recimo u Gracačcu ili Srebrenici? U Goraždu? Konjicu? Vi se branili? Duše drage

Pa ofanzivana odbrana je najbolja odbrana. Bolje se braniti u Goražda nego u Trebinju.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:03 

Karabaja je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Čujem da su trenutno na vezi i Baja mali Knindza i Thompson i da ide duet. Sve se diglo.

"Stoji Srbin do Hrvata mi smo braća sviiiii" horilo se stadionom Rajko Mitić

Orilo se neki dan Baščaršijom Turska, Turska, mi smo Turci Erdogane braća svi.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:03 

Hagresor je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Vrlo mali narod, sa tendencijom da postane mikro narod.

I Rohinja je bilo oko milijun, pa je milijun preselio u Šri Lanku. Humanitarno dakako. Bili su malo agresivni prema većinskim budistima i ovi ih preselili iz Burme. Sve skupa se o tome pričalo i svijet se zgražao 4-5 dana. Više se ni ne čuju, sretni u Lanci, džamije, tekbiranje, nema zločestih budista i zeka-peka.

Kako bi Rohinje bile srećne kad bi im neko sad ponudio Republiku 24%.
Ili Palestinci.
Al džaba... islam je to.
Ni Muji neće đavo dati mira.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:08 

Citajuci kolege Bosnjake na temi, cini se da oni ne zele da odstupe od svoje dosadasnje politike. I sva njihova prica svodi se na opravdanje za tu vrstu izbora.

Kad je bila inicijativa Aprilski paket, nakon sto su odbili, mnogo toga se promenilo u BiH. Prestao je inervencionizam OHR-a i ambasada, ili je u velikoj meri opao.

Sad postoji nova inicijativa, ocigledno! I pitanje je sta ce biti ako i sada postupe kao u slucaju Aprilskog paketa?

Ishod moze biti samo inostrano zatvaranje ociju pred novim srpskim potezima u pravcu razdruzivanja.
Vec sad, u svetlu novih dogadjaja koji brzo nastupaju, jako davno deluje Inckovo nametanje zakona, najava hapsenja Srba i sl. a bilo je pre mesec dana samo.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:12 

Karabaja je napisao/la:

Sve se diglo, ne da vas se unisti, Karabajo. To je krajnja mera. Nego da vam se predoci kakav je situacija, da vam realnost nekako dopre do svesti. I opet sporo nekako ide. :D

Aleksije ako se udruzite sa Hrvatima nema vise DGG ni Dinare! Halali se! Ako to bude nase lakse cete poslije oteti :D

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:12 

Citajuci kolege Bosnjake na temi, cini se da oni ne zele da odstupe od svoje dosadasnje politike. I sva njihova prica svodi se na opravdanje za tu vrstu izbora.

Kad je bila inicijativa Aprilski paket, nakon sto su odbili, mnogo toga se promenilo u BiH. Prestao je inervencionizam OHR-a i ambasada, ili je u velikoj meri opao.

Sad postoji nova inicijativa, ocigledno! I pitanje je sta ce biti ako i sada postupe kao u slucaju Aprilskog paketa?

Ishod moze biti samo inostrano zatvaranje ociju pred novim srpskim potezima u pravcu razdruzivanja.
Vec sad, u svetlu novih dogadjaja koji brzo nastupaju, jako davno deluje Inckovo nametanje zakona, najava hapsenja Srba i sl. a bilo je pre mesec dana samo.

Da, ali to je sve ok. Sami pali sami se ubili, njihova stvar. Nema razloga silom ih spašavati protiv njihove volje. Balkan će biti ljepši.

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:34 

Kulac je napisao/la:

Hajde, interesuje me šta su to krivo uradili Bošnjaci pa nam vi nešto predočavate. Halabuka se digla oko Zakona o zabrani negiranja genocida i svih ratnih zločina presudjenih na sudu. Tko je donio zakon Aleksije? Bošnjaci ili Visoki predstavnik? Tko je moj dobri Aleksije presudio Karadžiću i Mladiću? Hag ili Bošnjaci? A tko ih ono isporuči Hagu, moj Aleksije? A tko ono potpisa kapitulaciju i predaju Kosova? Da nisu Bošnjaci i tu nešto zamutili? A tko ono poslije silne mržnje prema ustašama i Hrvatima i zaklinjanja da Knin neće više nikad biti hrvatski, klepnu ušima? Silne su srpske frustracije i nije ni čudo da neko mora biti kriv. Tko je kriv? Krivi su Bošnjaci! Mi jesmo svakakvi i imamo vrlo loše političare, ali da se ne lažemo. Na nama še liječe vaše frustracije. Mi smo meta i zato što smetamo podjeli BiH. Da nije tako, vi bi prijetili Incku, Americi, Europi i drugima koji su po vama pomagali Bošnjacima. Nemate vi nama šta predočavati, sve ste nam predočili. Morate sebi predočiti!

Ništa Srbi vama ne predočavaju.
Poštujte Dejton, a naročito Ustav, priznajte postojanje RS, nemojte je podrivati i svakodnevno pričati o genocidima i sve ce biti ok.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:47 

Hagresor je napisao/la:

I Rohinja je bilo oko milijun, pa je milijun preselio u Šri Lanku. Humanitarno dakako. Bili su malo agresivni prema većinskim budistima i ovi ih preselili iz Burme. Sve skupa se o tome pričalo i svijet se zgražao 4-5 dana. Više se ni ne čuju, sretni u Lanci, džamije, tekbiranje, nema zločestih budista i zeka-peka.

Ili Palestinci.
Al džaba... islam je to.

Nisu bili spremni da prestanu sa agresivnošću i zulumom nad tuđim. Sad su vjerovatno spremniji, ali ta ponuda više nije na stolu. Šta misliš, hoće li se balkanski muslimani smiriti sad ili će se smiriti u Turskoj?

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:50 

Pa jasno je da će se ponašati kao i Palestinci glavom od zid do 100% Palestine Bosne i dok Židove i Hrvate ne otjeraju u more.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:51 

Kulac je napisao/la:

Hajde, interesuje me šta su to krivo uradili Bošnjaci pa nam vi nešto predočavate. Halabuka se digla oko Zakona o zabrani negiranja genocida i svih ratnih zločina presudjenih na sudu. Tko je donio zakon Aleksije? Bošnjaci ili Visoki predstavnik?

Ko je tražio taj zakon, ko je slavio kad ga je dobio, ko je prijetio Srbima hapšenjem?
Drekavac?
Pazi šta želiš Mujo, možda ti se i ostvari.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:53 

Hagresor je napisao/la:

Ili Palestinci.
Al džaba... islam je to.

Nisu bili spremni da prestanu sa agresivnošću i zulumom nad tuđim. Sad su vjerovatno spremniji, ali ta ponuda više nije na stolu. Šta misliš, hoće li se balkanski muslimani smiriti sad ili će se smiriti u Turskoj?

Navedi mi jedan primjer na svijetu gdje su se muslimani smirili i prihvatili realnost?
Nema.
Islam je to.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 21:53 

zbl je napisao/la:
Kulac je napisao/la:

Ništa Srbi vama ne predočavaju.
Poštujte Dejton, a naročito Ustav, priznajte postojanje RS, nemojte je podrivati i svakodnevno pričati o genocidima i sve ce biti ok.

OK. Ti si nastupio normalno što rijetko doživim na ovom forumu. Ako pod “Mi” misliš na obični narod, onda znaš koliko se taj obični narod pita. Kada se radi o političarima, njihovo poštovanje Daytona kontroliše Viskoki predstavnik. RS je priznata u Daytonu, a pojedine izjave su gotovo po pravilu utuk na utuk. Genocid i ratni zločine se koriste za manipulacije. Ja sam to davno rekao. Kako neko može pričati o genocidu i zločinima, žaliti žrtve, a istovremeno se obogatiti? Te priče su isto kao i vjera namijenjeni narodu i sirotinji. Budi uvjeren da o zločinima najmanje pričaju stvarne žrtve.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:00 

Hagresor je napisao/la:

Navedi mi jedan primjer na svijetu gdje su se muslimani smirili i prihvatili realnost?
Nema.
Islam je to.

Nažalost takav primjer čovječanstvo još nije doživjelo. Možda baš bosanski suniti probiju led, ali ništa ne ukazuje da će se to i dogoditi. Ne znam tko je među njima radikalniji, narod ili vodstvo.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:02 

Lars Dietrich je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Hrvati i Srbi su mir shvatili doslovno i trajno.
Daleko više je ukupno Hrvata i Srba pomaknuto s prostora gdje su živjeli do 1995., nego Muslimana.
Svejedno, mir je potpisan i poštuje se 30 godina.

Za vas mira nema. U ratu ste protiv Hrvata od 1993. do 2021. I stalno najavljujete nove Neretve 93, nekad se zovu Platforma, nekad Alijansa, a sada pričate o uništenju Hrvata 2022.

Mi ćemo se obraniti tako da uništimo i BiH i vas kao narod dokrajčimo, a bogami niti raspadom BiH priča ne završava, mi ćemo odrediti kada to staje i ja predlažem da isto dugo traje kao i ovaj vaš 30-godišnji rat protiv nas.

Prvo skoči pa reci hopala. BH Hrvati katolici više nisu ni sjena sebe iz 1991, a i većina snage koju su imali je dolazila iz saveza sa muslimanskim faktorom iz vremena kad su ih vodili normalni i realni ljudi. Nakon toga iz saveza sa Srbima koje ste izradili i izdigli 1995 kad ste pristali uz Oluju i Bljesak, i oni vam to neće zaboraviti.

Ne znam kako sa tako radikalno smanjenim demografskim i vojnim kapacitetom, pa i uz svu pomoć Hrvatske koja je izuzetno vezanih ruku zbog EU i NATO, da rade neke radikalne poteze i da se bave uništavanjem bilo koga i bilo čega, kad ni sami ne znaju kud bi sa sobom i vode bitku za vlastiti opstanak.
Dobro bi bilo da se ponekad pogledate u zrcalo i realno procijenite.

Naravno da ste vi za mir i status quo kad ste i jedni i drugi sabili Bošnjake u mišiju rupu i teritorijalno i politički, i sad je frka kad treba demokratski odlučivati.
I mi bi bili isti da držimo barem 50% BiH koliko nam realno pripada kad nam se vrati 10 općina koje su Srbi poklopili, i da se demokratski odlučuje na svim razinama vlasti.

Ako mi vojnički ne možemo opstati u zemlji idealnoj za ratovanje, i ne treba da postojimo.
Neka sve slabo nestane i neka samo jaki opstanu.
To je zakon prirode.

Meni je BH Hrvata žao, i uvijek će mi ih biti žao, jer su zaslužili bolje od sadašnjih političara koji ih vode. Nemaju sreće u liderima ko i Bošnjaci.

Jel ti kužiš da nam EU i NATO daju više slobode?

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:04 

S takijašima nikakav dogovor nije moguć.
Moramo čekat da isele , nema druge. Ovo što ostane asimilirat kako znamo i umijemo ili još bolje amputirat.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:04 

Vidi se po povlačenju veta zbog spominjanja Daytonskog sporazuma.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:09 

Rika sv Vida je napisao/la:
S takijašima nikakav dogovor nije moguć.
Moramo čekat da isele , nema druge. Ovo što ostane asimilirat kako znamo i umijemo ili još bolje amputirat.

Nema čekanja.
Nismo Muslimani.
BiH je u komi, idemo dalje. Sad ste vi na redu sa FBiH. Korak po korak do uništenja BiH a Muslimani neka gledaju šta će.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:29 

HHerceg je napisao/la:
Vidi se po povlačenju veta zbog spominjanja Daytonskog sporazuma.

Turska u rasponu od 30 godina izgenocidirala i posljednje Grke u Istanbulu, usla u NATO i onda izvrsila desant na Cipar. Moze valjda i mala Perecija uvesti reda u Bugojno i Jablanicu te tako slomiti SDA-ovu drzavinu? Mozda. To je putovanje od 20km ukupno uz minimalne ili nepostojece ljudske gubitke.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 22:39 

Kulac je napisao/la:

Hajde, interesuje me šta su to krivo uradili Bošnjaci pa nam vi nešto predočavate. Halabuka se digla oko Zakona o zabrani negiranja genocida i svih ratnih zločina presudjenih na sudu. Tko je donio zakon Aleksije? Bošnjaci ili Visoki predstavnik?

Ko je tražio taj zakon, ko je slavio kad ga je dobio, ko je prijetio Srbima hapšenjem?
Drekavac?
Pazi šta želiš Mujo, možda ti se i ostvari.

Mujo želi da mu ga lično ti popušiš. Pazi djikane da mu ispuniš želju!

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 23:04 

To uskraćivanje normalnog muško ženskog kontakta među muslimanijom dovodi do ovakvih bliskoistočnih homo erotskih pizdarija.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 23:06 

Ovo je rekord. Izdžao je čak 63 posta bez "đikana i felacia".

Razbićemo frankenštajna. Zajebi i reset na izvorni Dejton.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2021, 23:07 

Neće Muslimani pristat na izvorni dayton.
Razbijanje je očito jedino rješenje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 336 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, hoblatopla, kily, mrnjav, Naša Kvačica, Patriota, Tomba17 i 78 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: