|
|
Stranica: 5/13.
|
[ 312 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 17:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: @graničarko iz radničkog grada. Nisi valjda iz Karlovca zbris'o? U Karlovcu nije bilo željezare. Postidi se da ja kao Srbin bolje poznam lijepu vašu i gdje je šta bilo od tebe Hrvata.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 17:55 |
|
|
babo je napisao/la: Pa u Mostaru se dobro živilo. Tu je bilo silu preduzeća, i dobrih i loših, svak ko je htio raditi mogao je imati posao. Ja sam npr. radio u Sokolu u vojnom pogonu, plate su bile vrlo dobre, bar dok sam ja tu bio. Krajem osamdesetih je došla kriza, mnogi su bili na minimalcu ili čekanju, ali to nisam tu doživio, otiša san ća. U principu mnogi vide Jugu kroz kasne osamdesete i ratne devedesete, što nije nikakvo (pogrešno) mjerilo. Ona je mnogo bolja bila nego mnogi misle, u svakom slučaju je bilo više reda pa i poštovanja među ljudima. Svi smo, materijalno gledano, manje više tu negdje bili. To je mišljenje jednog koji se rodio i odrastao u Jugi, a politika mu bila zadnja rupa na svirali. U se na se i podase je onda bio naš moto, jebiga nije to bila tako loša opcija. Nisu svima ista sijećanja na Jugoslaviju,i nisu svi živjeli u inustrijski razvijenim krajevima.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 17:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa rekao si radničkog. Ne željezarskog.
Cycak. Pa što pobježe od tamo?
Često sam tamo. Odem bicklom. Taman krug 150 km.
Trčao sam i polumaraton prije koju g.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 18:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa rekao si radničkog. Ne željezarskog.
Cycak. Pa što pobježe od tamo?
Često sam tamo. Odem bicklom. Taman krug 150 km.
Trčao sam i polumaraton prije koju g. A šta je željezara,nego industrija ? I nije bila samo željezara,već i dosta toga još. Iz istog razloga iz kojeg si ti pobjego iz Zenice.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 18:47 |
|
|
A dobro, meni ne smetate. Pogotovo vi koji ste umal'hrvati
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 19:53 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 10 lis 2021, 19:56 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Najjača puška CIGANKA nikad ne koči kao rumunjke i ruskinje
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 08:50 |
|
|
Sjebali ste temu političkim prepucavanjima. Možda sam krivo dao naslov, ali kad kažem kvalitetni proizvodi mislio sam pokazati kako su mnoge tvornice u socijalizmu nisu propale jer su proizvodile nekvalitetan nego prekvalitetan proizvod, predimenzioniran u nekim stvarima (kvaliteta materijala, debljina itd.)
To nije hvalopsjev partiji , partizanima ni JNA. Jer možda projektanti tih proizvoda nisu ni bili u partiji, a ni potrošači svakako nisu svi.
Ja sam imao prije rata jedne čizme Jugoplastika koje su poslije nosila i moja djeca. I moglo bi ih nositi još 100 djece. Na njima je debljina gumene stijenke 3mm (radi se znači o dječjem broju). Razloga što je Jugoplastika propala ima možda 100 ali nijedan od njih nije da je proizvod bio nekvalitetan.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 10:30 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Najjača puška CIGANKA nikad ne koči kao rumunjke i ruskinje Navodno jedini bolji kalaš od M-70 je bugarski. Rumunski WASR je ubitačan samo za onog koji rukuje njim, teško ***. A čudi me za Ruse da prave loše kalaše, ne verujem u to. Moj M-70AB2 iz vojske nijednom nije izneverio, jedino mi je išlo na nerve što je bio star, pa je preklopni kundak bio malo klimav u otvorenom položaju, što mi je malo smetalo da ciljam.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 11:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Najjača puška CIGANKA nikad ne koči kao rumunjke i ruskinje Navodno jedini bolji kalaš od M-70 je bugarski. Rumunski WASR je ubitačan samo za onog koji rukuje njim, teško ***. A čudi me za Ruse da prave loše kalaše, ne verujem u to. Moj M-70AB2 iz vojske nijednom nije izneverio, jedino mi je išlo na nerve što je bio star, pa je preklopni kundak bio malo klimav u otvorenom položaju, što mi je malo smetalo da ciljam. Rusi prave najbolje AK, bar one serije sa debljom cijevi, ne znam koji postupak su koristili za cijev, ali to je neuništivo i uz minimalno održavanje. Imao sam taj PM, bukvalno zemlju, koja se nakupila od detonacija, izbacuje iz sanduka i cijevi. Ciganka ima kromiranu cijev, dobra, ali osjetljiva na nemar.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 12:00 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Navodno jedini bolji kalaš od M-70 je bugarski. Rumunski WASR je ubitačan samo za onog koji rukuje njim, teško ***. A čudi me za Ruse da prave loše kalaše, ne verujem u to. Moj M-70AB2 iz vojske nijednom nije izneverio, jedino mi je išlo na nerve što je bio star, pa je preklopni kundak bio malo klimav u otvorenom položaju, što mi je malo smetalo da ciljam. Rusi prave najbolje AK, bar one serije sa debljom cijevi, ne znam koji postupak su koristili za cijev, ali to je neuništivo i uz minimalno održavanje. Imao sam taj PM, bukvalno zemlju, koja se nakupila od detonacija, izbacuje iz sanduka i cijevi. Ciganka ima kromiranu cijev, dobra, ali osjetljiva na nemar. Da, moraš da je čistiš svaki dan, na najmanju vlagu cev krene da rđa. I slažem se za Ruse, pa ne mogu ljudi koji su izmislili pušku da je prave loše. Ali opet ponavljam, bugarski Arsenal je na glasu kao najbolji.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 12:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Rusi prave najbolje AK, bar one serije sa debljom cijevi, ne znam koji postupak su koristili za cijev, ali to je neuništivo i uz minimalno održavanje. Imao sam taj PM, bukvalno zemlju, koja se nakupila od detonacija, izbacuje iz sanduka i cijevi. Ciganka ima kromiranu cijev, dobra, ali osjetljiva na nemar. Da, moraš da je čistiš svaki dan, na najmanju vlagu cev krene da rđa. I slažem se za Ruse, pa ne mogu ljudi koji su izmislili pušku da je prave loše. Ali opet ponavljam, bugarski Arsenal je na glasu kao najbolji. Ako je bugarski bolji od onog koji sam imao, svaka im čast. Prošlo mi je kroz ruke maltene sve, ali ruski je nepoderiv, neće te izdati.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 12:44 |
|
|
Ne znam, ja imam iskustvo samo sa M70AB2 (preklopni kundak). A i igrao sam se sa drugarovim PM-om nešto malo. Ne vidim smisao postojanja PM-a, ajde precizniji je ima dužu cev, ali nije mitraljez, nema redenik, nego isti okvir kao i svi mi ostali. A ako ti treba preciznost, koristi snajper brate. Inače, PM u četi su dužile samo mrcine od dva metra, pošto je teži za nošenje. Uglavnom, potpuno besmislena puška, po meni. Isto kao i onaj skraćeni kalaš, nije automat, jer ispaljuje karabinske metke, neprecizan je jer rita kao mazga i ne možeš da ga koristiš na dužu daljinu jer ima kratku cev. Takođe besmislena puška. Ako praviš automat, napravi ga da ispaljuje pištoljsku municiju, a ne onaj frankenštajn.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 12:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne znam, ja imam iskustvo samo sa M70AB2 (preklopni kundak). A i igrao sam se sa drugarovim PM-om nešto malo. Ne vidim smisao postojanja PM-a, ajde precizniji je ima dužu cev, ali nije mitraljez, nema redenik, nego isti okvir kao i svi mi ostali. A ako ti treba preciznost, koristi snajper brate. Inače, PM u četi su dužile samo mrcine od dva metra, pošto je teži za nošenje. Uglavnom, potpuno besmislena puška, po meni. Isto kao i onaj skraćeni kalaš, nije automat, jer ispaljuje karabinske metke, neprecizan je jer rita kao mazga i ne možeš da ga koristiš na dužu daljinu jer ima kratku cev. Takođe besmislena puška. Ako praviš automat, napravi ga da ispaljuje pištoljsku municiju, a ne onaj frankenštajn. Je, i meni je PM nekako bezveze bio, prije svega jer je težak. Lijepo se malo folirati ali kad ga treba nosati svaki dan bio sam sretniji sa svojim klasičnim kalašnjikovom sa drvenim kundakom, koji je budimo realni savršeno precizan do 200 metara, a za dalje svakako nije pametno se izlagati. Ja ne znam Markane kako si ti ono teglio po brdima gore i dole, još dok ponesem prsluk sa 6 okvira, kacigu, čizme, torbu na leđima, pa nisam ja magare jbmu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 13:24 |
|
|
UPI-jevi sladoledi, vitaminkina Borovnica, bili su i neki medenjaci ne sjećam se ko ih je proizvodio,... i tako nađe se uvijek u svemu ponešto što je bilo dobro i kvalitetno, ali i to je skoro uvijek bilo pogurano prevelikom željom, općom kokuzijom (radničke klase) i nestašicama pa se onda kada to kupiš u krv pretvara, ne znam ali ja se ničega iz juge nisam zaželio, a da danas toga nema skoro pa u izobilju pa se ta nostalgija lako zaliječi sa Ledom, Vindijom...
Oružje je bilo gomilano, a o kvaliteti se da raspravljati. Svejedno, poslužilo je svrsi i raskopalo je tu istu Jugu kao nijedno drugo, doduše da nam je dalo toljage isti bi učinak bio. Bio je prilično kvalitetan arsenal, ali ni rumunjke ili kineski PKT nije bio loš, dapače...
Pred kraj 80ih se počelo pomalo otapati, ali kao i u svemu kasnilo se i u tome.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 14:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja ne znam Markane kako si ti ono teglio po brdima gore i dole, još dok ponesem prsluk sa 6 okvira, kacigu, čizme, torbu na leđima, pa nisam ja magare jbmu. Skineš nogice, nije to puno teže od AK. Druga stvar, ima okvir za veći broj metaka. Treće, nisam ga teglio daleko, bili smo u okruženju, istovari me blizu zone, sve je to u stotinu metara. Ovisno o vrsti zadaće, uzmeš drugo oružje JNA PM je također kvalitetno napravljen, i generalno CZ je u ta vremena pravila odlično oružje.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 11 lis 2021, 18:59 |
|
|
Ovaj turbotakija uvjeren da je pametan i sarkastičan, a zapravo mu je nick nomen est omen.
Samo što turbotakija sam sebe. S tipičnim balkanskim ublehama, teorijama zavjere, zabludama.
Dobro ti ljudi govore. Gledaš stvari kroz ružičaste naočale što se jugovine tiče.
I ne nas Hrvate nisu Zapadnjaci nagovorili da idemo rušit Jugoslaviju već smo sami to htjeli. I isplatilo se. Unatoč svemu.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 08:22 |
|
|
Reconquista je napisao/la: I ne nas Hrvate nisu Zapadnjaci nagovorili da idemo rušit Jugoslaviju već smo sami to htjeli. I isplatilo se. Unatoč svemu.
Nije bitno što je tko htio. I dijete želi da djed Božićnjak dođe svaki mjesec pa ne dođe, nego samo na Božić. Mi smo dobili državu kad je svijet odlučio da će nastati nove države i biti jednoglasno priznate od Kopra do Vladivostoka sa svima ostalima u paketu i onim Uzbekistanovima i ostalim stanovima koji uopće ni nisu razmišljali o tome da bi htjeli svoju državu. Makar i o tome bi se dalo pričati što smo htjeli, ja sam uvjeren da barem negdje do 1987. većina Hrvata nije bila za rušenje SFRJ. Tek dolaskom Miloševića javlja se jasna težnja za neovisnost.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 08:40 |
|
|
Pa, sad se vidi da je dobro što smo izašli. Šteta samo ovog dijela u BiH što je zaglavio u istoku.
Evo da se pridružim s proizvodima koji valjda nikad neće bit takvi nigdje. Sarajevski kefir, ima ga i danas kupit ali nije jao onaj prije rata. Sarajevski marlboro, mehak tko duša.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 08:44 |
|
|
Svaka čast kefiru, slanini, ali to znaju napraviti i nepismene babe na selu.
Činjenica je da je SFRJ proizvodila recimo vlakove, avione i brodove u periodu dok su Kinezi još živjeli u zemunicama i jeli rižu. Turci su čuvali ovce. Možda je 10 država na svijetu moglo napraviti sva ta 3 proizvoda u to vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 08:44 |
|
|
Svaka čast kefiru, slanini, ali to znaju napraviti i nepismene babe na selu.
Činjenica je da je SFRJ proizvodila recimo vlakove, avione i brodove u periodu dok su Kinezi još živjeli u zemunicama i jeli rižu. Turci su čuvali ovce. Možda je 10 država na svijetu moglo napraviti sva ta 3 proizvoda u to vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 10:44 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Svaka čast kefiru, slanini, ali to znaju napraviti i nepismene babe na selu.
Činjenica je da je SFRJ proizvodila recimo vlakove, avione i brodove u periodu dok su Kinezi još živjeli u zemunicama i jeli rižu. Turci su čuvali ovce. Možda je 10 država na svijetu moglo napraviti sva ta 3 proizvoda u to vrijeme. Tačno, npr. Galeb G4 je početkom 80tih bio jedan od boljih aviona u svojoj klasi onog vremena. Kako znam na izložbi u Parizu je odnio neku nagradu, nisam baš siguran. Ali bilo je i drugi stvari kao legendarna Morava tvrdo pakovanje.
Privitak/ci: |
40A9BF1B-3973-461C-AA19-5EDBA3DF684F.jpeg [ 33.27 KiB | Pogledano 1271 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 10:45 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Reconquista je napisao/la: I ne nas Hrvate nisu Zapadnjaci nagovorili da idemo rušit Jugoslaviju već smo sami to htjeli. I isplatilo se. Unatoč svemu.
Nije bitno što je tko htio. I dijete želi da djed Božićnjak dođe svaki mjesec pa ne dođe, nego samo na Božić. Mi smo dobili državu kad je svijet odlučio da će nastati nove države i biti jednoglasno priznate od Kopra do Vladivostoka sa svima ostalima u paketu i onim Uzbekistanovima i ostalim stanovima koji uopće ni nisu razmišljali o tome da bi htjeli svoju državu. Makar i o tome bi se dalo pričati što smo htjeli, ja sam uvjeren da barem negdje do 1987. većina Hrvata nije bila za rušenje SFRJ. Tek dolaskom Miloševića javlja se jasna težnja za neovisnost. Varaš se. Hrvatsko proljeće pokazalo je kakva su razmišljanja kako političkog vodstva tako i naroda. Nakon toga dolazi razdoblje tzv. "hrvatske šutnje", a ono je rezultat čistki i još složenijih odnosa, posebice nakon smrti Broza. Mnogima je još nepoznato, ali i najjači hrvatski komunist Bakarić je još u 60tim vidio kraj. Ustav iz 1974. koji je pripreman par godina unazad i izlazna opcija iz Juge, najbolje govori što se tada događalo. Čekalo se samo pogodno vrijeme.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 10:58 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
novem je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Nije bitno što je tko htio. I dijete želi da djed Božićnjak dođe svaki mjesec pa ne dođe, nego samo na Božić. Mi smo dobili državu kad je svijet odlučio da će nastati nove države i biti jednoglasno priznate od Kopra do Vladivostoka sa svima ostalima u paketu i onim Uzbekistanovima i ostalim stanovima koji uopće ni nisu razmišljali o tome da bi htjeli svoju državu.
Makar i o tome bi se dalo pričati što smo htjeli, ja sam uvjeren da barem negdje do 1987. većina Hrvata nije bila za rušenje SFRJ. Tek dolaskom Miloševića javlja se jasna težnja za neovisnost.
Varaš se. Hrvatsko proljeće pokazalo je kakva su razmišljanja kako političkog vodstva tako i naroda. Nakon toga dolazi razdoblje tzv. "hrvatske šutnje", a ono je rezultat čistki i još složenijih odnosa, posebice nakon smrti Broza. Mnogima je još nepoznato, ali i najjači hrvatski komunist Bakarić je još u 60tim vidio kraj. Ustav iz 1974. koji je pripreman par godina unazad i izlazna opcija iz Juge, najbolje govori što se tada događalo. Čekalo se samo pogodno vrijeme. U potpunosti dijelim tvoje mišljenje, to je sigurno tako bilo u političkim krugovima. Kolega Kraftzange misli vjerovatno na onaj dio ljudi kojima politika nije bila u prvom planu ili ih nije interesovala, a takvih je bilo mnogo na svim stranama.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkvalitetniji proizvodi SFRJ i samoupravnog socijalizma Postano: 12 lis 2021, 12:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne znam, ja imam iskustvo samo sa M70AB2 (preklopni kundak). A i igrao sam se sa drugarovim PM-om nešto malo. Ne vidim smisao postojanja PM-a, ajde precizniji je ima dužu cev, ali nije mitraljez, nema redenik, nego isti okvir kao i svi mi ostali. A ako ti treba preciznost, koristi snajper brate. Inače, PM u četi su dužile samo mrcine od dva metra, pošto je teži za nošenje. Uglavnom, potpuno besmislena puška, po meni. Isto kao i onaj skraćeni kalaš, nije automat, jer ispaljuje karabinske metke, neprecizan je jer rita kao mazga i ne možeš da ga koristiš na dužu daljinu jer ima kratku cev. Takođe besmislena puška. Ako praviš automat, napravi ga da ispaljuje pištoljsku municiju, a ne onaj frankenštajn. Je, i meni je PM nekako bezveze bio, prije svega jer je težak. Lijepo se malo folirati ali kad ga treba nosati svaki dan bio sam sretniji sa svojim klasičnim kalašnjikovom sa drvenim kundakom, koji je budimo realni savršeno precizan do 200 metara, a za dalje svakako nije pametno se izlagati. Ja ne znam Markane kako si ti ono teglio po brdima gore i dole, još dok ponesem prsluk sa 6 okvira, kacigu, čizme, torbu na leđima, pa nisam ja magare jbmu. Ja sam mislio da si ti mladje godiste!!! To sto kazes se i meni teoretski u ratu cini od najgoreg..to teglenje i kopanje..prica mi ovaj jedan da se toliko nakopo za one cetiri godine da je kopo na istom mjestu izaso bi s druge strane zemlje nedje u pacifiku. Rat je glup.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|