|
|
Stranica: 174/760.
|
[ 18994 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:01 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7203 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Tačno i razdruženje dobija na dinamici. Naprotiv, ovo je dobro za Bosnu. Za Bosnu je dobro što opada udio Muslimana u njenom stanovništvu.To je ono što daje nadu za budućnost Bosne.Dok je ovoliko Muslimana,nema tu sreće.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:02 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Tačno i razdruženje dobija na dinamici. Naprotiv, ovo je dobro za Bosnu. Tako ste mislili i za aprilski paket.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:02 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Izbore po aktuelnom IZ necete imati. I'm telling you.
Covic je rekao, novi IZ ili BiH vise nema.
To je standardna priča te neće biti izbore te neće biti budžeta/privremenog finansiranja pa bude svaki put. Vidis li da su se ove godine i ozbiljnije stvari, i to na svetskom nivou, izmenile. Nije valjda da je odrzavanje izbora u BiH po aktuelnom IZ jedino nepromenljivo?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:05 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Ceo svet zarobljen koronom i haosom.
Britanci sipaju gorivo na bonove, biju se na pumpama, nema plina, nema struje, a p0turice se nadaju da će neko da sklanja Dodika u ime džamije..
hahahhaha...
Kakvi tutubani ... :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:08 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7203 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Grobar je napisao/la: Ceo svet zarobljen koronom i haosom.
Britanci sipaju gorivo na bonove, biju se na pumpama, nema plina, nema struje, a p0turice se nadaju da će neko da sklanja Dodika u ime džamije..
hahahhaha...
Kakvi tutubani ... :) Istine radi treba reći da nisu samo muslimani oni koji mole Bidona da ukloni Dodika.Tu su i Šarović i Borenović i ostali ustanici u Srpskoj.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:10 |
|
|
Pa to su isto Muslimani, samo pravoslavci.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa to su isto Muslimani, samo pravoslavci. Pa ne vjerujem da su nešto religiozni.Missim,praktikuju oni neke običaje kao proslava krsnog imena i sl,da ne bi odudarali od sredine ali da su religiozni ne vjerujem. Bog je za njih onaj ko ih plaća. Evo danas čitam Borenoviću smeta mu što Srpska ulaže u lobiranje jer to je kako kaže lobiranje za Dodika.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:21 |
|
|
Nema veze, dobili su packe od Vučića. Juče ih je opleo da su sluge zapada.
Koliko sledeće glasanje biće druga pesma, ne brini.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:34 |
|
|
Grobar je napisao/la: Nema veze, dobili su packe od Vučića. Juče ih je opleo da su sluge zapada.
Koliko sledeće glasanje biće druga pesma, ne brini. Ovo je tačno, Eskobar ih izofirao a Vučić ih pasivno-agresivno, kako samo on zna, prozvao za rušenje srpskog jedinstva.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:36 |
|
|
Pa da. To ih je pogodilo jako. Vukanović je vidim nešto kmeknuo na klixu povodom toga.
Da se razumemo. Može da ih plaća i engleska kraljica lično, ali ako ih vučičeva medijska spin mašinerija uzme pod svoje, idu na 2% svi zajedno za dva meseca.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60728 Lokacija: DAZP HQ
|
Baš sam to primjetio i mislim si koliki tukac (taj Vukanović) moraš biti i nagaziti Vučića i nadat se nekoj pobjedi ili čemu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:49 |
|
|
Osvanuce na naslovnoj strani Informera i Kurira gdje će biti optužen da je britanski i njemački špijun, kao i da seksualno opšti sa kozama. Kraj karijere.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 23:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Baš sam to primjetio i mislim si koliki tukac (taj Vukanović) moraš biti i nagaziti Vučića i nadat se nekoj pobjedi ili čemu. Ma to je običan cirkusant kao i Stanivuković koji politički parazitiraju zbog youtube-a.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 23:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75507 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Taj Vukanović je vjerojatno jeftino prodao Hrvatima vikendicu u Konavlima ili Ivanici, kad je tako gnjevan na Hrvate.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 02:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Taj Vukanović je vjerojatno jeftino prodao Hrvatima vikendicu u Konavlima ili Ivanici, kad je tako gnjevan na Hrvate. razlog gnjeva vjerojatno dolazi iz činjenice da je iz ravnog protjeran u trebinje, te da mu je rodno selo ostalo van rs.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 11:42 |
|
|
zbl je napisao/la: Osvanuce na naslovnoj strani Informera i Kurira gdje će biti optužen da je britanski i njemački špijun, kao i da seksualno opšti sa kozama. Kraj karijere. Sunce ti poljubim...Informer i Kurir... https://informer.rs/stampano-izdanje/1146/2018-10-04Jel realno da se ovakvi naslovi pišu? Ko normalan uopšte ovo može čitati? Koji vam je *** pa ste tako sjebani da vam je ovo glasilo vođe države?
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 12:13 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: zbl je napisao/la: Osvanuce na naslovnoj strani Informera i Kurira gdje će biti optužen da je britanski i njemački špijun, kao i da seksualno opšti sa kozama. Kraj karijere. Sunce ti poljubim...Informer i Kurir... https://informer.rs/stampano-izdanje/1146/2018-10-04Jel realno da se ovakvi naslovi pišu? Ko normalan uopšte ovo može čitati? Koji vam je *** pa ste tako sjebani da vam je ovo glasilo vođe države? To je tabloid. Ali radi posao. Spin mašina sa malo laži, malo istine i malo poluistine. Kad te provuku kroz to blato možeš se jebati.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10920 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
https://www.bild.ba/lopovi-i-politika/b ... date-koja/Bild.ba doznaje: Čović sutra u Zagrebu s Plenkovićem i Milanovićem
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 22:01 |
|
|
https://enz.hrt.hr/?jwsource=clNa Dnevniku 2 HRT-a 13 minuta u komadu o BiH. - Schmidt - Plenkovic - Lucic (u studiju) - Mostar Od 22 do 35 minute. Prije par dana Covic je imao ukljucenje uzivo na kraju Dnevnika, danas 13 minuta u sred Dnevnika.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 22:15 |
|
|
Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:01 |
|
|
zbl je napisao/la: Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem. Jesi provjerio ulje?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:12 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: https://enz.hrt.hr/?jwsource=cl
Na Dnevniku 2 HRT-a 13 minuta u komadu o BiH.
- Schmidt - Plenkovic - Lucic (u studiju) - Mostar
Od 22 do 35 minute.
Prije par dana Covic je imao ukljucenje uzivo na kraju Dnevnika, danas 13 minuta u sred Dnevnika. Cek, jel ozbiljno Bh Hrvati slave 13 minut paznje na dnevniku u Hrvatskoj?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10920 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
Perecijanci ne BH Hrvati šta li je to već
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: zbl je napisao/la: Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem. Jesi provjerio ulje? Nisi me razumio. Ja ne želim da se razdvajamo. Čak i kad bi Armija osvojila cijelu RS ja ne bih bježao, jer sam čovjek dobre volje. Kako god da se ovo završi ja cu u duši ostati građanin i individua.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:37 |
|
|
zbl je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jesi provjerio ulje? Nisi me razumio. Ja ne želim da se razdvajamo. Čak i kad bi Armija osvojila cijelu RS ja ne bih bježao, jer sam čovjek dobre volje. Kako god da se ovo završi ja cu u duši ostati građanin i individua. Neće te niko pitati
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|