|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:51 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom. Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:52 |
|
|
Samo za društvo iz ćoška.
Da se isečeš.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:55 |
|
|
dzamijas je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom. Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju. O Bogo. Kreni iz Bosnjakistana na sever, zapad, istok doci ces u RS. Na jug, hrvatska teritorija. USK - istok Srbi, zapad Hrvati. I sad iz takve perspektive ti pricas o nekoj okruzenosti Srba.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:55 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
Samo maštaj. U Brčkom su Srbi većina.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:56 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: dzamijas je napisao/la:
Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
O Bogo. Kreni iz Bosnjakistana na sever, zapad, istok doci ces u RS. Na jug, hrvatska teritorija. USK - istok Srbi, zapad Hrvati. I sad iz takve perspektive ti pricas o nekoj okruzenosti Srba. Srbi su okruženi Bošnjacima i Hrvatima, Bošnjaci su okruženi Srbima i Hrvatima, Hrvati tu možda najbolje stoje, ali opet srednja Bosna... Niko nikom ne može ništa. Status quo do beskraja...
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
Samo maštaj. U Brčkom su Srbi većina. U Brčkom su da si ti živ i zdrav, Srbi BILI većina, ali više ne...
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Može li umjesto doga da te jebemo na suho? Jedan po jedan Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama. Mislim ratovao sam i s njima u s vama i meni je neprijatelj-neprijatelj. Ali znam razlučit. Oni znaju samo kad je iza njih tisuće tenkova i topova i avionà a protivnik sačmarica. U ravnopravnoj bici oni daju gas. Ko iz Donjeg Vakufa kojeg prozvaše Srbobran. Al su ga Srbo branili. Čim je nastala mogućnost okruženja, magla. Vama respect za muda i fajt u realno nemogućoj situaciji. A gdje su njihovi Termopilski klanci. Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:58 |
|
|
dzamijas je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: O Bogo. Kreni iz Bosnjakistana na sever, zapad, istok doci ces u RS. Na jug, hrvatska teritorija. USK - istok Srbi, zapad Hrvati. I sad iz takve perspektive ti pricas o nekoj okruzenosti Srba. Srbi su okruženi Bošnjacima i Hrvatima, Bošnjaci su okruženi Srbima i Hrvatima, Hrvati tu možda najbolje stoje, ali opet srednja Bosna... Niko nikom ne može ništa. Status quo do beskraja... Da, status quo sto se tice granica, mozda... Ali kad je rec o drzavnom statusu, idemo na vracanje Dejtona.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:59 |
|
|
Brčko nakon raspada zločinačke tvorevine BiH ide matici Srpskoj đe mu je i mjesto.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:00 |
|
|
zbl je napisao/la: Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju? Bošnjaci nisu imali kud bježati. Jedno je kad Srbi ratuju protiv civiliziranih naroda, pa ih neko zarobi i pusti odakle su došli. Ko Srbima u šake padne, taj ni mezar/grob nema.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Kakva Srbija na Uni. To nit je bilo nit će bit. Jer zapadni dio genocidne je u okruženju a vi okruženje ne trpite.
Kakva zaštita Nato a. Pa vas je Nato spasio da ne dozivite totalan poraz 95- te gdje je falilo od kolektivnog " Marša na Drinu" par dana. Raspali ste bili čovječe.
Bas neki dan postavih i prokomentarisah ovaj video: Citat: Desilo se cudo u Hrvatskoj! Hrvat, ocigledno desnicar, u Juricevoj emisiji rekao istinu: Hrvatska ne bi dobila rat (devedesetih) bez pomoci Amerike. Dakle, batali kreativna tumacenja. Isplaces 1992. da se JV povuce iz Krajine, pa se onda hvalis kako si tu Krajinu razbio. A u stvari izvrsio si prevaru. Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom. Dikan. Dikan može bit specijalist za Beograđanke jer vam je skupio možda najlipšu. Bebu Lončar. A i neku vam je radikalku vam nedavno vodao.:lol: . Triput mlađu od sebe. A za rat teško. Kume moj vi ste uzeli cilu JNA i kurčite se umjesto da se sramite. Mene bi bilo sram da se hvalim da sam s vojskom cijele JNA pobjedio nekog golorukog. Nije nitko isplakao 1992- ge ništa. Tada smo mi bili u ofenzivi. Uzelac zapovjednik banjalučkog korpuse je već pakirao čergu preko Save. Hoćeš snimke. Mislim da nećeš.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:02 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Samo maštaj. U Brčkom su Srbi većina. U Brčkom su da si ti živ i zdrav, Srbi BILI većina, ali više ne... Je li? A da li si pogledao možda rezultate prošlih izbora?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:04 |
|
|
Kakav je ovo muslimanski brat na forumu? Mislio sam da je Lasica posljednji dodrinaški mohikanac.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:04 |
|
|
zbl je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama.
Mislim ratovao sam i s njima u s vama i meni je neprijatelj-neprijatelj. Ali znam razlučit. Oni znaju samo kad je iza njih tisuće tenkova i topova i avionà a protivnik sačmarica. U ravnopravnoj bici oni daju gas. Ko iz Donjeg Vakufa kojeg prozvaše Srbobran. Al su ga Srbo branili. Čim je nastala mogućnost okruženja, magla.
Vama respect za muda i fajt u realno nemogućoj situaciji.
A gdje su njihovi Termopilski klanci.
Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju? Jesi ti Srbin pa to pitaš.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:05 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama.
Mislim ratovao sam i s njima u s vama i meni je neprijatelj-neprijatelj. Ali znam razlučit. Oni znaju samo kad je iza njih tisuće tenkova i topova i avionà a protivnik sačmarica. U ravnopravnoj bici oni daju gas. Ko iz Donjeg Vakufa kojeg prozvaše Srbobran. Al su ga Srbo branili. Čim je nastala mogućnost okruženja, magla.
3 srpska sela u opštini Lukavica,Tinja,Smoluća i još jedno su 2 mjeseca bili u okruženju muslimana dok ih panteri iz Bijeljine nisu deblokirali.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:05 |
|
|
dzamijas je napisao/la: zbl je napisao/la: Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju? Bošnjaci nisu imali kud bježati. Jedno je kad Srbi ratuju protiv civiliziranih naroda, pa ih neko zarobi i pusti odakle su došli. Ko Srbima u šake padne, taj ni mezar/grob nema. I ti pored toga hoćeš da živiš sa tim krvolocima? Bjezali su i Bošnjaci i Hrvati, zavisno od okolnosti. Nema u tome ništa strašno.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:06 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bas neki dan postavih i prokomentarisah ovaj video:
Dakle, batali kreativna tumacenja. Isplaces 1992. da se JV povuce iz Krajine, pa se onda hvalis kako si tu Krajinu razbio. A u stvari izvrsio si prevaru. Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom.
Dikan. Dikan može bit specijalist za Beograđanke jer vam je skupio možda najlipšu. Bebu Lončar. A i neku vam nlje radikalku vam nedavno vodao.:lol: . Triput mlađu od sebe. A za rat teško. Kume moj vi ste uzeli cilu JNA i kurčite se umjesto da se sramite. Mene bi bilo sram da se hvalim da sam s vojskom cijele JNA pobjedio nekog golorukog. Nije nitko isplakao 1992- ge ništa. Tada smo mi bili u ofenzivi. Uzelac zapovjednik banjalučkog korpuse je već pakirao čergu preko Save. Hoćeš snimke. Mislim da nećeš. Pa hvalis se da si pobedio RSK 1995. u kojoj nije bilo JNA, i nije te sramota da se time hvalis, a ovamo nesto meni govoris za hvaljenje. 1992. ste trazili povlacenje JNA, a RKS je odbijala da to prihvati. Na kraju je prihvaceno uz ogromne pritiske sa zapada na srpsku stranu.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: dzamijas je napisao/la: U Brčkom su da si ti živ i zdrav, Srbi BILI većina, ali više ne...
Je li? A da li si pogledao možda rezultate prošlih izbora? SDA pobijedila?
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:08 |
|
|
zbl je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Bošnjaci nisu imali kud bježati. Jedno je kad Srbi ratuju protiv civiliziranih naroda, pa ih neko zarobi i pusti odakle su došli. Ko Srbima u šake padne, taj ni mezar/grob nema.
I ti pored toga hoćeš da živiš sa tim krvolocima? Bjezali su i Bošnjaci i Hrvati, zavisno od okolnosti. Nema u tome ništa strašno. Ne želim živjeti s vama, želim živjeti pored vas i gledati vas kako se rađate i umirete u državi Bosni i Hercegovini koju ste pokušali i pokušavate uništiti.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:08 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: zbl je napisao/la: Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju?
Jesi ti Srbin pa to pitaš. Nisam Srbin nego Vlah.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama.
3 srpska sela u opštini Lukavica,Tinja,Smoluća i još jedno su 2 mjeseca bili u okruženju muslimana dok ih panteri iz Bijeljine nisu deblokirali. Da, nakon što su snajperima ubijali po Tinji i onda pobjegli ko pičke u smoluću. A i tad su bili u stalnoj helikopterskoj vezi sa Ozrenom. Plakali ko curice nakon mjesec i pol, pa dosli iz srbije da ih cupaju i usput napravili pokolj u Dobošnici. Pičke bili i ostali. Ovi naši u Lohinji kod Gračanice nisu izdržali do podneva kad je počela ofanziva
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:10 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Je li? A da li si pogledao možda rezultate prošlih izbora? SDA pobijedila? Aj saberi srpske i muslimanske stranke pa dođi kad se isplačeš.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Dikan. Dikan može bit specijalist za Beograđanke jer vam je skupio možda najlipšu. Bebu Lončar. A i neku vam nlje radikalku vam nedavno vodao.:lol: . Triput mlađu od sebe.
A za rat teško.
Kume moj vi ste uzeli cilu JNA i kurčite se umjesto da se sramite. Mene bi bilo sram da se hvalim da sam s vojskom cijele JNA pobjedio nekog golorukog. Nije nitko isplakao 1992- ge ništa. Tada smo mi bili u ofenzivi. Uzelac zapovjednik banjalučkog korpuse je već pakirao čergu preko Save. Hoćeš snimke. Mislim da nećeš.
Pa hvalis se da si pobedio RSK 1995. u kojoj nije bilo JNA, i nije te sramota da se time hvalis, a ovamo nesto meni govoris za hvaljenje. 1992. ste trazili povlacenje JNA, a RKS je odbijala da to prihvati. Na kraju je prihvaceno uz ogromne pritiske sa zapada na srpsku stranu. Daj čovječe. Ti se razumiš u rat ko Severina u pojas nevinosti. Pričaj o onome u što se kužiš. Ne znam šta te zanima, golubovi, patke
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: 3 srpska sela u opštini Lukavica,Tinja,Smoluća i još jedno su 2 mjeseca bili u okruženju muslimana dok ih panteri iz Bijeljine nisu deblokirali. Da, nakon što su snajperima ubijali po Tinji i onda pobjegli ko pičke u smoluću. A i tad su bili u stalnoj helikopterskoj vezi sa Ozrenom. Plakali ko curice nakon mjesec i pol, pa dosli iz srbije da ih cupaju i usput napravili pokolj u Dobošnici. Pičke bili i ostali. Ovi naši u Lohinji kod Gračanice nisu izdržali do podneva kad je počela ofanziva Tinja, Smoluca i Potpec, tri sela, imali su brat bratu 6 000 stanovnika. A na njih su se srucile cele opstine Tuzla, Lukavac, Srebrenik. I nisu uspeli da zauzmu Smolucu, koja je bila bez dovoljno municije i hrana. Prica se da su stedeli municiju tako sto nisu pucali na vas dok se skroz ne priblizite linijama kad ste isli u napad. Pa vas onda zaprase. Tu naviku su zadrzali i kasnije kad su drzali liniju na Majevici. Komanda ih je kritikovala zbog toga sto vas pustaju previse da pridjete liniji.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:19 |
|
|
dzamijas je napisao/la: zbl je napisao/la: I ti pored toga hoćeš da živiš sa tim krvolocima? Bjezali su i Bošnjaci i Hrvati, zavisno od okolnosti. Nema u tome ništa strašno.
Ne želim živjeti s vama, želim živjeti pored vas i gledati vas kako se rađate i umirete u državi Bosni i Hercegovini koju ste pokušali i pokušavate uništiti. Tebi baš malo treba da budeš sretan.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|