|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:51 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2144 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom. Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:52 |
|
|
Samo za društvo iz ćoška.
Da se isečeš.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:55 |
|
|
dzamijas je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom. Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju. O Bogo. Kreni iz Bosnjakistana na sever, zapad, istok doci ces u RS. Na jug, hrvatska teritorija. USK - istok Srbi, zapad Hrvati. I sad iz takve perspektive ti pricas o nekoj okruzenosti Srba. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar18
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:55 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
Samo maštaj. U Brčkom su Srbi većina.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:56 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2144 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: dzamijas je napisao/la:
Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
O Bogo. Kreni iz Bosnjakistana na sever, zapad, istok doci ces u RS. Na jug, hrvatska teritorija. USK - istok Srbi, zapad Hrvati. I sad iz takve perspektive ti pricas o nekoj okruzenosti Srba. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Srbi su okruženi Bošnjacima i Hrvatima, Bošnjaci su okruženi Srbima i Hrvatima, Hrvati tu možda najbolje stoje, ali opet srednja Bosna... Niko nikom ne može ništa. Status quo do beskraja...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Brčko exists --->>> Zapadni dio entiteta nastalog na genocidu je u okruženju.
Samo maštaj. U Brčkom su Srbi većina. U Brčkom su da si ti živ i zdrav, Srbi BILI većina, ali više ne...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Može li umjesto doga da te jebemo na suho? Jedan po jedan ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama. Mislim ratovao sam i s njima u s vama i meni je neprijatelj-neprijatelj. Ali znam razlučit. Oni znaju samo kad je iza njih tisuće tenkova i topova i avionà a protivnik sačmarica. U ravnopravnoj bici oni daju gas. Ko iz Donjeg Vakufa kojeg prozvaše Srbobran. Al su ga Srbo branili. Čim je nastala mogućnost okruženja, magla. Vama respect za muda i fajt u realno nemogućoj situaciji. A gdje su njihovi Termopilski klanci. Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:58 |
|
|
dzamijas je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: O Bogo. Kreni iz Bosnjakistana na sever, zapad, istok doci ces u RS. Na jug, hrvatska teritorija. USK - istok Srbi, zapad Hrvati. I sad iz takve perspektive ti pricas o nekoj okruzenosti Srba. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Srbi su okruženi Bošnjacima i Hrvatima, Bošnjaci su okruženi Srbima i Hrvatima, Hrvati tu možda najbolje stoje, ali opet srednja Bosna... Niko nikom ne može ništa. Status quo do beskraja... Da, status quo sto se tice granica, mozda... Ali kad je rec o drzavnom statusu, idemo na vracanje Dejtona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 16:59 |
|
|
Brčko nakon raspada zločinačke tvorevine BiH ide matici Srpskoj đe mu je i mjesto.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:00 |
|
|
zbl je napisao/la: Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju? Bošnjaci nisu imali kud bježati. Jedno je kad Srbi ratuju protiv civiliziranih naroda, pa ih neko zarobi i pusti odakle su došli. Ko Srbima u šake padne, taj ni mezar/grob nema.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Kakva Srbija na Uni. To nit je bilo nit će bit. Jer zapadni dio genocidne je u okruženju a vi okruženje ne trpite.
Kakva zaštita Nato a. Pa vas je Nato spasio da ne dozivite totalan poraz 95- te gdje je falilo od kolektivnog " Marša na Drinu" par dana. Raspali ste bili čovječe.
Bas neki dan postavih i prokomentarisah ovaj video: Citat: Desilo se cudo u Hrvatskoj! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Hrvat, ocigledno desnicar, u Juricevoj emisiji rekao istinu: Hrvatska ne bi dobila rat (devedesetih) bez pomoci Amerike. ![cool :cool](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/cool.gif) Dakle, batali kreativna tumacenja. Isplaces 1992. da se JV povuce iz Krajine, pa se onda hvalis kako si tu Krajinu razbio. A u stvari izvrsio si prevaru. Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom. Dikan. Dikan može bit specijalist za Beograđanke jer vam je skupio možda najlipšu. Bebu Lončar. A i neku vam je radikalku vam nedavno vodao.:lol: . Triput mlađu od sebe. A za rat teško. Kume moj vi ste uzeli cilu JNA i kurčite se umjesto da se sramite. Mene bi bilo sram da se hvalim da sam s vojskom cijele JNA pobjedio nekog golorukog. Nije nitko isplakao 1992- ge ništa. Tada smo mi bili u ofenzivi. Uzelac zapovjednik banjalučkog korpuse je već pakirao čergu preko Save. Hoćeš snimke. Mislim da nećeš.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:02 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Samo maštaj. U Brčkom su Srbi većina. U Brčkom su da si ti živ i zdrav, Srbi BILI većina, ali više ne... Je li? A da li si pogledao možda rezultate prošlih izbora? ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif)
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:04 |
|
|
Kakav je ovo muslimanski brat na forumu? Mislio sam da je Lasica posljednji dodrinaški mohikanac. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:04 |
|
|
zbl je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama.
Mislim ratovao sam i s njima u s vama i meni je neprijatelj-neprijatelj. Ali znam razlučit. Oni znaju samo kad je iza njih tisuće tenkova i topova i avionà a protivnik sačmarica. U ravnopravnoj bici oni daju gas. Ko iz Donjeg Vakufa kojeg prozvaše Srbobran. Al su ga Srbo branili. Čim je nastala mogućnost okruženja, magla.
Vama respect za muda i fajt u realno nemogućoj situaciji.
A gdje su njihovi Termopilski klanci.
Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju? Jesi ti Srbin pa to pitaš.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar18
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:05 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama.
Mislim ratovao sam i s njima u s vama i meni je neprijatelj-neprijatelj. Ali znam razlučit. Oni znaju samo kad je iza njih tisuće tenkova i topova i avionà a protivnik sačmarica. U ravnopravnoj bici oni daju gas. Ko iz Donjeg Vakufa kojeg prozvaše Srbobran. Al su ga Srbo branili. Čim je nastala mogućnost okruženja, magla.
3 srpska sela u opštini Lukavica,Tinja,Smoluća i još jedno su 2 mjeseca bili u okruženju muslimana dok ih panteri iz Bijeljine nisu deblokirali.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:05 |
|
|
dzamijas je napisao/la: zbl je napisao/la: Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju? Bošnjaci nisu imali kud bježati. Jedno je kad Srbi ratuju protiv civiliziranih naroda, pa ih neko zarobi i pusti odakle su došli. Ko Srbima u šake padne, taj ni mezar/grob nema. I ti pored toga hoćeš da živiš sa tim krvolocima? Bjezali su i Bošnjaci i Hrvati, zavisno od okolnosti. Nema u tome ništa strašno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:06 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bas neki dan postavih i prokomentarisah ovaj video:
Dakle, batali kreativna tumacenja. Isplaces 1992. da se JV povuce iz Krajine, pa se onda hvalis kako si tu Krajinu razbio. A u stvari izvrsio si prevaru. Zapad RS nije okruzenju niti ce se braniti sam bez Srbije u slucaju potrebe za odbranom.
Dikan. Dikan može bit specijalist za Beograđanke jer vam je skupio možda najlipšu. Bebu Lončar. A i neku vam nlje radikalku vam nedavno vodao.:lol: . Triput mlađu od sebe. A za rat teško. Kume moj vi ste uzeli cilu JNA i kurčite se umjesto da se sramite. Mene bi bilo sram da se hvalim da sam s vojskom cijele JNA pobjedio nekog golorukog. Nije nitko isplakao 1992- ge ništa. Tada smo mi bili u ofenzivi. Uzelac zapovjednik banjalučkog korpuse je već pakirao čergu preko Save. Hoćeš snimke. Mislim da nećeš. Pa hvalis se da si pobedio RSK 1995. u kojoj nije bilo JNA, i nije te sramota da se time hvalis, a ovamo nesto meni govoris za hvaljenje. 1992. ste trazili povlacenje JNA, a RKS je odbijala da to prihvati. Na kraju je prihvaceno uz ogromne pritiske sa zapada na srpsku stranu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: dzamijas je napisao/la: U Brčkom su da si ti živ i zdrav, Srbi BILI većina, ali više ne...
Je li? A da li si pogledao možda rezultate prošlih izbora? ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) SDA pobijedila?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:08 |
|
|
zbl je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Bošnjaci nisu imali kud bježati. Jedno je kad Srbi ratuju protiv civiliziranih naroda, pa ih neko zarobi i pusti odakle su došli. Ko Srbima u šake padne, taj ni mezar/grob nema.
I ti pored toga hoćeš da živiš sa tim krvolocima? Bjezali su i Bošnjaci i Hrvati, zavisno od okolnosti. Nema u tome ništa strašno. Ne želim živjeti s vama, želim živjeti pored vas i gledati vas kako se rađate i umirete u državi Bosni i Hercegovini koju ste pokušali i pokušavate uništiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:08 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: zbl je napisao/la: Da i? Naravno da je bolje pobjeci nego ostati u okruženju. Šta su dobili ovi iz Srebrenice i Zepe time što su ostali u okruženju?
Jesi ti Srbin pa to pitaš. Nisam Srbin nego Vlah.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:10 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10574 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Graničar18 je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Jesu ti bosanski Turčin. Jesi. Ne boj se pajdo ovih Vlaha preko Drine. Oni ne znaju ratovat. Ne mogu izdržat pritisak. Okruženje. Gdje su oni opstali u okruženju barem 24 sata. Nigdje. Kordunaški korpus je najdulje izdržao u okruženju prije nego se predao 18 sati je izdržo. Drugi iza njih je brigada iz Pakracà. Ona je izdržala 12 sati u okruženju prije predaje. Nemaju oni Vukovar, Lašvansku Dolinu, cazinsku krajinu, Goražde, Srebrenicu, Žepu pa da trpe okruženje mjesecima i godinama.
3 srpska sela u opštini Lukavica,Tinja,Smoluća i još jedno su 2 mjeseca bili u okruženju muslimana dok ih panteri iz Bijeljine nisu deblokirali. Da, nakon što su snajperima ubijali po Tinji i onda pobjegli ko pičke u smoluću. A i tad su bili u stalnoj helikopterskoj vezi sa Ozrenom. Plakali ko curice nakon mjesec i pol, pa dosli iz srbije da ih cupaju i usput napravili pokolj u Dobošnici. Pičke bili i ostali. Ovi naši u Lohinji kod Gračanice nisu izdržali do podneva kad je počela ofanziva ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:10 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Je li? A da li si pogledao možda rezultate prošlih izbora? ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) SDA pobijedila? Aj saberi srpske i muslimanske stranke pa dođi kad se isplačeš. ![palacgore2 :palacgore2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Dikan. Dikan može bit specijalist za Beograđanke jer vam je skupio možda najlipšu. Bebu Lončar. A i neku vam nlje radikalku vam nedavno vodao.:lol: . Triput mlađu od sebe.
A za rat teško.
Kume moj vi ste uzeli cilu JNA i kurčite se umjesto da se sramite. Mene bi bilo sram da se hvalim da sam s vojskom cijele JNA pobjedio nekog golorukog. Nije nitko isplakao 1992- ge ništa. Tada smo mi bili u ofenzivi. Uzelac zapovjednik banjalučkog korpuse je već pakirao čergu preko Save. Hoćeš snimke. Mislim da nećeš.
Pa hvalis se da si pobedio RSK 1995. u kojoj nije bilo JNA, i nije te sramota da se time hvalis, a ovamo nesto meni govoris za hvaljenje. 1992. ste trazili povlacenje JNA, a RKS je odbijala da to prihvati. Na kraju je prihvaceno uz ogromne pritiske sa zapada na srpsku stranu. Daj čovječe. Ti se razumiš u rat ko Severina u pojas nevinosti. Pričaj o onome u što se kužiš. Ne znam šta te zanima, golubovi, patke
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: 3 srpska sela u opštini Lukavica,Tinja,Smoluća i još jedno su 2 mjeseca bili u okruženju muslimana dok ih panteri iz Bijeljine nisu deblokirali. Da, nakon što su snajperima ubijali po Tinji i onda pobjegli ko pičke u smoluću. A i tad su bili u stalnoj helikopterskoj vezi sa Ozrenom. Plakali ko curice nakon mjesec i pol, pa dosli iz srbije da ih cupaju i usput napravili pokolj u Dobošnici. Pičke bili i ostali. Ovi naši u Lohinji kod Gračanice nisu izdržali do podneva kad je počela ofanziva ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Tinja, Smoluca i Potpec, tri sela, imali su brat bratu 6 000 stanovnika. A na njih su se srucile cele opstine Tuzla, Lukavac, Srebrenik. I nisu uspeli da zauzmu Smolucu, koja je bila bez dovoljno municije i hrana. Prica se da su stedeli municiju tako sto nisu pucali na vas dok se skroz ne priblizite linijama kad ste isli u napad. Pa vas onda zaprase. Tu naviku su zadrzali i kasnije kad su drzali liniju na Majevici. Komanda ih je kritikovala zbog toga sto vas pustaju previse da pridjete liniji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Ko dirne Bošnjake, imat će protiv sebe 80 miliona Turaka Postano: 09 stu 2021, 17:19 |
|
|
dzamijas je napisao/la: zbl je napisao/la: I ti pored toga hoćeš da živiš sa tim krvolocima? Bjezali su i Bošnjaci i Hrvati, zavisno od okolnosti. Nema u tome ništa strašno.
Ne želim živjeti s vama, želim živjeti pored vas i gledati vas kako se rađate i umirete u državi Bosni i Hercegovini koju ste pokušali i pokušavate uništiti. Tebi baš malo treba da budeš sretan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|