|
|
Stranica: 98/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:59 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
borak
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:01 |
|
|
Previše propagande ima i malo kome se moze sa sigurnošću vjerovat.. Ovaj rat je previše čudan.
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:02 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76792 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Da čini se da su ih uspjeli i mjestimično odbaciti nazad. to je čak manje bitno, bitan je ukupni učinak na čitavom frontu, a on je +-0, prva dva dana su napredovali, treći nisu. tako se rat ne dobiva ako nstupi pat pozicija, dio Ukrajine koji osptane će defintiivno postati neformalni član NATO i militarizirati se, a da Rusi pritom ne mogu ništa. Je li ti znaš da je treći dan danas i da si napisao ovaj post u 9:55 ujutro kada su najnovije poznate vijesti od sinoć. Baš si paničar, jao onome za koga navijaš. Odabereš stranu i onda počneš već nakon kratkog vremena u toj strani širiti defetizam. I kod Hrvatske, i kod Hrvata BiH, i sada kod Rusa za koje si se opredijelio.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za to i mi imamo Rafale. S njima imamo zračnu nadmoć pa eto makar nad ****. I nikad nam se opet neće desit 1991.Dok gledamo kako Rusi gaze Ukrajinu, treba se sjetiti naše uzaludne borbe protiv JNA. Apsolutno jednake scene, brutalni i nadmočni agresor, i slabo naoružani branitelji. Možeš li zamisliti da ukrajinci za 5 godina naprave neku Oluju, otjeraju Ruse i preokrenu čitavu stvar?
Još mi nismo svjesni kakav smo uspjeh postigli, koliko smo sreće imali i kako smo doslovno pobjegli vragu iz vreće. Slava Ukraini al bome slava velikom Tuđmanu. Uvijek skroz krivu perspektivu koristite. Istočne ukrajinske regije sa Rusima nisu "RSK" u Hrvatskoj. Već "Hrvatska" u Jugoslaviji. Gdje tim Rusima kao i nekad Hrvatima negiraju jezik, naciju, i sve emoguće da im ne daju glave dignuti. Mislim dok se nisu odvojili od te zemlje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:04 |
|
|
Vjerujete li da je ubijeno više od 3500 ruskih vojnika? Istraga stalno izvještava da su Rusi naišli na žestok otpor u Kijevu i da trpe gubitke strašne. Navodno narod Kijeva brani sa vojskom grad?
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:05 |
|
|
Rusi su im vjerojatno posijali paniku s ovim lažnim uniformama.
Kontroliraju ti praktički rat i onda ti se ovako zavlače, kao što sam rekao treba ih sve mučiti do smrti da im ne padne na pamet ulaziti iza linija i ovako sijati paniku.
Panika je najgora
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:05 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Kozojeb je napisao/la: Vjerujete li da je ubijeno više od 3500 ruskih vojnika? Istraga stalno izvještava da su Rusi naišli na žestok otpor u Kijevu i da trpe gubitke strašne. Navodno narod Kijeva brani sa vojskom grad? Avduka je veći od Allaha.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76792 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
borak je napisao/la: Previše propagande ima i malo kome se moze sa sigurnošću vjerovat.. Ovaj rat je previše čudan. Ja trenutno najviše vjerujem zapadnim medijima. Oni bar kod živog razvoja situacije imaju neki fact checking i ne rade čistu vojnu propagandu, koja je sada i kod Rusa i Ukrajinaca prisutna.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
|
|
Pa svu tehniku su postekali po civilnim naseljima i izmedju zgrada, a Rusi nece da nagaze kako treba bas iz tih razloga.
Inace taj Severodonjeck je pred padom ili je vec pao.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39533 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Je li istina da je nakon Majdana zabranjena najjača proruska stranka?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
novem je napisao/la: Mobilizacija. Samo mi je nejasno zašto se to radi tek sada?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:07 |
|
|
dudu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Rusima su te rakete iz doba sovjetskog saveza kao i lansirne rampe, većina je pod istekom roka.
Ja bi nuklearno udario na Rusiju pa kome panci a kome opanci.
Hobit je ionako prijetio nuklearnim napadom blefom, dao bi mu "taste of own medicine" Nuklearno oružje je precijenjeno, to su dječije fore, s 10 godina sam se prestao tome diviti. Sjećam se kad sam kao klinac sa 6-7 godina, taman negdje 1991. godine random zaustavio čovjeka na ulici i pitao ga kad bi Rusi bacili atomsku na Zagreb bi li atomska razorila sve do Karlovca. hahaha moja klika i ja raspravljali dali je tri atomske bombe = smak svijeta
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: divizija je napisao/la: to je čak manje bitno, bitan je ukupni učinak na čitavom frontu, a on je +-0, prva dva dana su napredovali, treći nisu.
tako se rat ne dobiva
ako nstupi pat pozicija, dio Ukrajine koji osptane će defintiivno postati neformalni član NATO i militarizirati se, a da Rusi pritom ne mogu ništa.
Je li ti znaš da je treći dan danas i da si napisao ovaj post u 9:55 ujutro kada su najnovije poznate vijesti od sinoć. Baš si paničar, jao onome za koga navijaš. Odabereš stranu i onda počneš već nakon kratkog vremena u toj strani širiti defetizam. I kod Hrvatske, i kod Hrvata BiH, i sada kod Rusa za koje si se opredijelio. Nemoj mu to govorit, očekivao sam pad Kijeva ali čim sam njega vidio bustao je moral
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:08 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Vjerujete li da je ubijeno više od 3500 ruskih vojnika? Istraga stalno izvještava da su Rusi naišli na žestok otpor u Kijevu i da trpe gubitke strašne. Navodno narod Kijeva brani sa vojskom grad? Jedan moj prijatelj u mestu Brovari kraj Kijeva mi reče jutros da se puca po ulicama ali nisu Rusi ni došli nego su ljudi koji su uzeli oružje slabi sa živcima i čim vide nekog drugog sa oružjem pucaju, tj. ubijaju se međusobno. Deljenje oužja neobučenim civilima je potpuni debilizam, više ljudi će tako bezveze poginuti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:09 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la:
Ukrajini će početi stizati značajnija pomoć u naoružanju ali tek ako odbiju prve napade i uspostave frontove.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:09 |
|
|
LNR probio na severuistoka, preuzeo Stanitsa-Luhansk.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Je li istina da je nakon Majdana zabranjena najjača proruska stranka? Zabranjena je i najjača i nekoliko drugih a najpopularniji proruski političar Medvedčuk je u zatvoru. Demokratija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:11 |
|
|
weasel je napisao/la: O čemu ti pričaš, kriza neće stati zato što rusi nisu slomili Ukrajinu.
Ovakav razvoj situacije samo igra u Hrvatsku korist, kriza na istoku će natjerati amere da osiguraju Balkan od nestabilnosti.
To znači izborni zakon i toljagom po ****. ne, ovo znači reafirmaciju ameirčke moći, a ne nikakvu krizu. Amerikanci ničim izazvani nenadano postaju ponovno hegemoni koji će na ovom, prostoru gaziti sve pred sobom ko ne sluša. trijumf leftardizma, islama, lgbtq transrodnosti, transhumanizma i unipolarnosti. to vam je tako, možemo mi imati simaptije prema Ukrajincima ili ne, ali oni su danas isturena pesnica svega gore navedenog, u vojnom smislu. Svijet nije crno-bijel. Kad su bili Punski ratovi, Rimljanima su pomagali Numiđani, susjedi Kartage koja ih je dugo maltretirala. Kad je Kartaga pala, rimljani su zgazil ii Numiđane. Tako će i leftardi Poljake i Ukrajince kad rješe poso s Rusima.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:11 |
|
|
Skeletor je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li istina da je nakon Majdana zabranjena najjača proruska stranka? Zabranjena je i najjača i nekoliko drugih a najpopularniji proruski političar Medvedčuk je u zatvoru. Demokratija. Ko o cemu rusi bi o demokratiji.. Koliko je ono uhapsenih na anti ratnim protestima Rusiji?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:12 |
|
|
BBC je napisao/la: weasel je napisao/la: Dok gledamo kako Rusi gaze Ukrajinu, treba se sjetiti naše uzaludne borbe protiv JNA. Apsolutno jednake scene, brutalni i nadmočni agresor, i slabo naoružani branitelji. Možeš li zamisliti da ukrajinci za 5 godina naprave neku Oluju, otjeraju Ruse i preokrenu čitavu stvar?
Još mi nismo svjesni kakav smo uspjeh postigli, koliko smo sreće imali i kako smo doslovno pobjegli vragu iz vreće. Slava Ukraini al bome slava velikom Tuđmanu. Uvijek skroz krivu perspektivu koristite. Istočne ukrajinske regije sa Rusima nisu "RSK" u Hrvatskoj. Već "Hrvatska" u Jugoslaviji. Gdje tim Rusima kao i nekad Hrvatima negiraju jezik, naciju, i sve emoguće da im ne daju glave dignuti. Mislim dok se nisu odvojili od te zemlje. Ma i RSK i Hrvatska i Kosovo i Sjeverno Kosovo i Muslimani i Hrvati i Srbi u BiH su imali taj etnički legitimitet, ako ostavimo po strani pravo, ustavno i međunarodno. Osim pravne, tu je jedina razlika bila tko je jači. Možeš se ti probat pobunit i odcijepit, ali moraš prihvatit i rizik i posljedice ako ne uspiješ.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ukrajini će početi stizati značajnija pomoć u naoružanju ali tek ako odbiju prve napade i uspostave frontove. još jedna potvrda moje teze da bez totalnog razbijanja logistike neprijatelja, rusi džabe kreće. Ukrajina nije otok ko Kuba, koju su Hamerikanci onomad blokiral is mora i natjerali na ustupke.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: divizija je napisao/la: to je čak manje bitno, bitan je ukupni učinak na čitavom frontu, a on je +-0, prva dva dana su napredovali, treći nisu.
tako se rat ne dobiva
ako nstupi pat pozicija, dio Ukrajine koji osptane će defintiivno postati neformalni član NATO i militarizirati se, a da Rusi pritom ne mogu ništa.
Je li ti znaš da je treći dan danas i da si napisao ovaj post u 9:55 ujutro kada su najnovije poznate vijesti od sinoć. Baš si paničar, jao onome za koga navijaš. Odabereš stranu i onda počneš već nakon kratkog vremena u toj strani širiti defetizam. I kod Hrvatske, i kod Hrvata BiH, i sada kod Rusa za koje si se opredijelio. Šaljemo Diviziju u Sarajevo da bude probosanski orijentirani aktivist.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60105 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: weasel je napisao/la: Dok gledamo kako Rusi gaze Ukrajinu, treba se sjetiti naše uzaludne borbe protiv JNA. Apsolutno jednake scene, brutalni i nadmočni agresor, i slabo naoružani branitelji. Možeš li zamisliti da ukrajinci za 5 godina naprave neku Oluju, otjeraju Ruse i preokrenu čitavu stvar?
Još mi nismo svjesni kakav smo uspjeh postigli, koliko smo sreće imali i kako smo doslovno pobjegli vragu iz vreće. Slava Ukraini al bome slava velikom Tuđmanu. Uvijek skroz krivu perspektivu koristite. Istočne ukrajinske regije sa Rusima nisu "RSK" u Hrvatskoj. Već "Hrvatska" u Jugoslaviji. Gdje tim Rusima kao i nekad Hrvatima negiraju jezik, naciju, i sve emoguće da im ne daju glave dignuti. Mislim dok se nisu odvojili od te zemlje. Jadni oni, čuj negiraju im jezik bući bući. Cijela Ukrajina priča ruski, ali ovima na istoku negiraju jezik.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 12:16 |
|
|
Citat: SATURDAY, FEBRUARY 26, 2022 - 08:40 Netherlands sending 200 Stinger missiles to Ukraine; More military aid en route
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|