|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 191 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:13 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Dodo nije ništa rekao što nekoga obavezuje, on je samo dao još jednom doznanja da ne želi izgubiti ono što ima. A odustajanje od Trećeg je podmetanje Junuze, i to će se sada raditi od raznih Zubaka i Komšića. Narode ne nasijedajte. Tačno, gospodine i_jopet Ovo podmetanje g. Junuza i pominjanje KSB i HNŽ je upravo to, jer g. Dodik nije taj ko će određivati kome će koji grad ili selo pripasti u Srednjoj Bosni itd niti neko od njega treba očekivati da se petlja u te stvari. Njegovo je da štiti interes R. Srpske, pri tome vam neće stajati na putu za uspostavljenjem entiteta, ali naravno ne na štetu R. Srpske. Pravdaj ga Aga pravdaj 
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:17 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Pravdaj ga Aga pravdaj  Ne pravdam ga već objašnjavam ljudima da ne žive u zabludi da će im g. Dodik crtati granice entiteta u koji će ući i posljednje hrvatsko selo jer po g. Junuzu, ispada da je upravo to trebao uraditi, kako bi dokazao svoju iskrenost 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:21 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Pravdaj ga Aga pravdaj  Ne pravdam ga već objašnjavam ljudima da ne žive u zabludi da će im g. Dodik crtati granice entiteta u koji će ući i posljednje hrvatsko selo jer po g. Junuzu, ispada da je upravo to trebao uraditi, kako bi dokazao svoju iskrenost  Ukoliko bude taj neki treci entitet, siguran sam da vise od pola Hrvata u njemu nece biti, dakle trenutno rijesenje je okrupnjavanje kantona, ostalo nije moguce, ma da ne bi bilo lose ni decentralizirati malo RS da ne pokrepa ili odseli i ono malo ljudi sto je ostalo u istocnoj Bosni.
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:23 |
|
|
|
kakva je ovo glupa tema joooooooj strašno forum se srozo samo tako
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:24 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: ma da ne bi bilo lose ni decentralizirati malo RS da ne pokrepa ili odseli i ono malo ljudi sto je ostalo u istocnoj Bosni. Niti će pokrepati niti će odseliti, druže Krajišniče P.S. Ko o čemu, oni o demografskim tendencijama izumiranja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:24 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la:
Ukoliko bude taj neki treci entitet, siguran sam da vise od pola Hrvata u njemu nece biti, dakle trenutno rijesenje je okrupnjavanje kantona, ostalo nije moguce, ma da ne bi bilo lose ni decentralizirati malo RS da ne pokrepa ili odseli i ono malo ljudi sto je ostalo u istocnoj Bosni.
Strah od Trećeg je nerazumljiv običnom čovjeku, taj strah je samo još jedno opravdanje za postupke "Bošnjaka" (ne znam gdje bi smjestio Komšića i Zlaju)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:26 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: pohana jetrica je napisao/la: Ne pravdam ga već objašnjavam ljudima da ne žive u zabludi da će im g. Dodik crtati granice entiteta u koji će ući i posljednje hrvatsko selo jer po g. Junuzu, ispada da je upravo to trebao uraditi, kako bi dokazao svoju iskrenost  Ukoliko bude taj neki treci entitet, siguran sam da vise od pola Hrvata u njemu nece biti, dakle trenutno rijesenje je okrupnjavanje kantona, ostalo nije moguce, ma da ne bi bilo lose ni decentralizirati malo RS da ne pokrepa ili odseli i ono malo ljudi sto je ostalo u istocnoj Bosni. tupko kad hrvati riješe svoj nacionalni status onda ćeš vidjeti kakav će to biti napredak evo ti primjera u susjednoj hrvatskoj tamo koliko vidim muslimani uživaju iako su u debeloj manjini ovdje ste vi jedini krivci za svi isključivo vi i zapamti ali dobro zapamti ova zemlja nema budućnost dok vi upravljate 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:29 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ukoliko bude taj neki treci entitet, siguran sam da vise od pola Hrvata u njemu nece biti, dakle trenutno rijesenje je okrupnjavanje kantona, ostalo nije moguce, ma da ne bi bilo lose ni decentralizirati malo RS da ne pokrepa ili odseli i ono malo ljudi sto je ostalo u istocnoj Bosni.
Okrupnjavanje kantona? Što sve nećete zamisliti samo da se ne suočite sa nizbježnim: 3.entitetom. KOliko će Hrvata obuhvatiti ne znam točno. Ali teritorij otprilike se nazire: KOmpletni livanjski kanton, kompletni zapadnohercegovački, kompletni posavski, HNŽ bez Konjica , Jablanice i istočnog Mostara. U srednjoj Bosni: Otprilike koliko sad tko kontrolira
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:29 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: ma da ne bi bilo lose ni decentralizirati malo RS da ne pokrepa ili odseli i ono malo ljudi sto je ostalo u istocnoj Bosni. Niti će pokrepati niti će odseliti, druže Krajišniče P.S. Ko o čemu, oni o demografskim tendencijama izumiranja  Pogledaj izlaznost 2006 godina i sad, pogledaj broj glasova 2006 i sad. Uporedi to malo pa ces vidjeti koliko ljudi fali.
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:37 |
|
|
Pogledaj izlaznost 2006 godina i sad, pogledaj broj glasova 2006 i sad. Uporedi to malo pa ces vidjeti koliko ljudi fali. Druže Bihać, dok se vi zamarate s tim stvarima, dotle vam sanđaklije puče Šeher, donoseći sa sobom sve ono što ide uz njih a dok oni dolaze, prave Šehersarajlije odlaze i ne vraćaju se. Šuška se da će do 2025., broj sanđaklija u Šeheru biti jednak broju pravih Šehersarajlija i drugih bosanaca dospjelih u Sarajevo nakon rata. Ja tu vidim gadan problem za vas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:40 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
Pogledaj izlaznost 2006 godina i sad, pogledaj broj glasova 2006 i sad. Uporedi to malo pa ces vidjeti koliko ljudi fali. Druže Bihać, dok se vi zamarate s tim stvarima, dotle vam sanđaklije puče Šeher, donoseći sa sobom sve ono što ide uz njih a dok oni dolaze, prave šehersarajlije odlaze i ne vraćaju se. Šuška se da će do 2025, broj sanđaklija biti jednak broju šehersarajlija i drugih bosanaca dospjelih u Sarajevo nakon rata. Ja tu vidim gadan problem za vas  Dobro je sad, imate vi isti problem sa BL. Ja se uopce ne zamaram time, nego samo ukazujem na cinjenice, a one su takve. Stace covjek u istocnoj Bosni? Ima tri solucije, prva da se seli ka Srbiji ili Crnoj Gori, druga, da ide ka EU ili trece zemlje ili treca solucija da ide u BL. To je sve istina.
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:45 |
|
|
|
Nego da mi čujemo našu federalnu braću, što oni misle, da li im broj raste ili opada u BiH??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:47 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Nego da mi čujemo našu federalnu braću, što oni misle, da li im broj raste ili opada u BiH?? Evo recimo kod nas u Bihacu imas 2200 glasaca vise u odnosu na 2006 godinu.
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:50 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Nego da mi čujemo našu federalnu braću, što oni misle, da li im broj raste ili opada u BiH?? Po načinu kako pišu o tuđem izumiranju (  ) cijenim da ih je barem 8 miliona i da im je prosjek 16 djece po obitelji Nevjerovatni su 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
POL_GASOL je napisao/la: i zapamti ali dobro zapamti ova zemlja nema budućnost dok vi upravljate  Pa zasto im onda tako olako prepustamo sve sto ima bh. Predznak? Osim vas nekoliko, upitne inteligencije ocito, koji ste uvjereni da je nacionalna srpska drzava, izvan Srbije, moguca na dulji rok, i da ce vas neko doci i pitat: a sto bi vi sve u Treci?, cini se da lagano ljudi pocinju kuzit sta ja laprdam, a konacno su valjda jasnije neke stvari. Da treba mijenjat pristup koji dosad nije donio nikakve koristi nego rapidan pad utjecaja Hrvata. Posebno mi je drago sto je to skuzila i najjaca stranka u Hrvata. Dakle zaboravimo na jos jednu hr drzavu, i koncentrirajmo se na ono sto je sljedece najbolje po Hrvate. Cementiranje stanja sigurno nije dobro za nas. A upravo to vi cinite.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:51 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Nego da mi čujemo našu federalnu braću, što oni misle, da li im broj raste ili opada u BiH?? Evo recimo kod nas u Bihacu imas 2200 glasaca vise u odnosu na 2006 godinu. Zašto se muslimanska politika buni protiv popisa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
Evo recimo kod nas u Bihacu imas 2200 glasaca vise u odnosu na 2006 godinu.
Zašto se muslimanska politika buni protiv popisa? Zato sto bi cementiralo stanje u RS kuzis? Tu se desila Srebrenica i to se nece NIKAD izbrisati iz glava niti jednog muslimana. To se nece priznati nikad, ti ljudi tamo nisu dzabe poklani.
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnja Postano: 16 lis 2010, 18:56 |
|
|
Istocna Bosna za RS je vecim dijelom supak njen, a u FBiH slucaju je to bas Bihac i okolica. Stoga su glupe takve price. Sandza u Sa ima more, pogledajte KS i SBB rezultate. Hrvati ce morat pomoci Bosnjacima da se rijese Sandza i vehabija. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:57 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Zašto se muslimanska politika buni protiv popisa?
Zato sto bi cementiralo stanje u RS kuzis? Tu se desila Srebrenica i to se nece NIKAD izbrisati iz glava niti jednog muslimana. To se nece priznati nikad, ti ljudi tamo nisu dzabe poklani. Eh?Baš govoriš kao drug Tito...Mogu misliti kako se sekiraju muslimani širom zemljine kugle zbog Srebrenice. Neće oni popis zbog puno pragmatičnijih razloga i interesa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 18:57 |
|
|
Zato sto bi cementiralo stanje u RS kuzis? Tu se desila Srebrenica i to se nece NIKAD izbrisati iz glava niti jednog muslimana. To se nece priznati nikad, ti ljudi tamo nisu dzabe poklani.
Dodo pravi popis dogodine, slagali se vi ili ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnja Postano: 16 lis 2010, 19:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Istocna Bosna za RS je vecim dijelom supak njen, a u FBiH slucaju je to bas Bihac i okolica.
Stoga su glupe takve price.
Sandza u Sa ima more, pogledajte KS i SBB rezultate.
Koliko god bili siromašni, ovi ne žele u bošnjački entitet a ovi drugi u srpski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 19:10 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Na kraju ce ostati BiH sa dva entiteta. Dzabe se ovdje batalimo (da kazem). Ne, samo s jednim koji ce se zvat entitetom ali ce mu sadrzaj bit jednak danasnjim kantonima. A ti ako ti je do slijepog slijedjenja Furerovih staza revolucije idi naganjaj vehabije, vidis da ga hoce maknut. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 19:10 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Zašto se muslimanska politika buni protiv popisa?
Zato sto bi cementiralo stanje u RS kuzis? Tu se desila Srebrenica i to se nece NIKAD izbrisati iz glava niti jednog muslimana. To se nece priznati nikad, ti ljudi tamo nisu dzabe poklani. A kako bi to nepopis tribao odcementirati Daytonom zacementiranu RS?? Ono .. oni će se sami razformirati u kantone (i to u one koje biste vi njima skrojili) samo vama za ćeif?? Jah ... još kad vide ovo sranje oko izbora Komšića, eto samo što nisu.
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 19:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Na kraju ce ostati BiH sa dva entiteta. Dzabe se ovdje batalimo (da kazem). Ne, samo s jednim koji ce se zvat entitetom ali ce mu sadrzaj bit jednak danasnjim kantonima. A ti ako ti je do slijepog slijedjenja Furerovih staza revolucije idi naganjaj vehabije, vidis da ga hoce maknut.  Neka, prepustamo ih vozdu Dodi nek se baklja s njima. 
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Smanjivanje broja u BiH-jedino što bi moglo natjerati Bošnjake na pregovore Postano: 16 lis 2010, 19:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la:
Pa zasto im onda tako olako prepustamo sve sto ima bh. Predznak?
Osim vas nekoliko, upitne inteligencije ocito, koji ste uvjereni da je nacionalna srpska drzava, izvan Srbije, moguca na dulji rok, i da ce vas neko doci i pitat: a sto bi vi sve u Treci?, cini se da lagano ljudi pocinju kuzit sta ja laprdam, a konacno su valjda jasnije neke stvari.
Da treba mijenjat pristup koji dosad nije donio nikakve koristi nego rapidan pad utjecaja Hrvata. Posebno mi je drago sto je to skuzila i najjaca stranka u Hrvata.
Dakle zaboravimo na jos jednu hr drzavu, i koncentrirajmo se na ono sto je sljedece najbolje po Hrvate. Cementiranje stanja sigurno nije dobro za nas. A upravo to vi cinite.
Koncetrirajmo se dragi moji BiH Hrvati na to da nam sad, pa na dalje i ubuduće Zlaja nacionalsocijale uvijek bira predsjednika i predsjednika vijeća ministara, da nam biraju kakvu ćemo povijest učiti, kakvu ćemo televiziju gledati (s Bakirom i slijedećih 20 godina), KOncetrirajmo se dragi moji BIH Hrvati na tisuće godina staža koji se uvezuje bošnjačkim džabalebarošima, Koncetrirajmo se također na 100 000 ranjenih bošnjaka i šehida koje ćemo morati hraniti dragi moji BiH Hrvati. KOncetrirajmo se na stvari da se Željezara Zenica, teški propalitet od poduzeća privatizira kako se Haretu digne, a dok se Aluminij nije htjelo privatizorati ni kad su najrenomiraniji proizvođači Aluminija ponudili 350 milijuna eura za privatizaciju KOncetrirajte se dragi moji BiH Hrvati na trase autocesta koje strogo moraju ići samo tamo gdje Bošnjaci žive. Tako moji dragi BiH Hrvati, samo se vi koncetrirajte , slušajte ovakve kao Junuz pa ćete daleko dogurati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 108 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|