|
|
Stranica: 12/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59546 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Harezm je napisao/la: Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu. Nije loš nikako, za nato- soroš- ********- anti hb- ukri stranu glasalo je i par njih koji su više neutralni i inače protiv sotonizma ali zbog simpatija prema samom ukrajinskom narodu nageli su na tu stranu, ako se njih makne kao neutralne praktički je 50 : 50 što je vrh kad se pogleda ta količina laži, propagande i pljuvačine kojoj svjedočimo iz dana u dan. Najglasniji nato lelekavci su dio plitkih desničara uglavnom malo starijih likova oštraćenih zadnjim ratom kojima se u glavi samo vrte JNA tenkovi i Milošević i ne mogu ništa drugo nego vraćat se u povijest i povlačit tu paralelu, pogotovo ovako nafilovani medijskom propagandom., te uz njih takozvani desni centar aka epp hdz, ovdje znani i kao zegejci / kmetovi, koji jednostavno plešu kako im vlasnik puca, ako gazda kaže da je uvoz migranta ok to je ok jer eto nema druge svi imaju loš tfr i jebaji ga tako mora biti, ako gazda kaže da je promocija i nametanje ******** ok to je ok jer to je ionako nebitna stvar pa neće niko stvarno postati ******** radi toga haha šta vam je luđaci desničarski i svi koji su protiv toga su u biti prikriveni ******** hehe, ako gazda kaže vaxiraj se 3 put misečno i nosaj potvrde i brnjice protiv nevidljivog neprijatelja (pokoj mu duši) svaki put kad izađeš iz kuće onda je to ok i tako treba a svi koji su protiv toga oni su u biti pičke i boje se cjepiva, luđaci sa aluminijskim folijama i desničari iz podruma koji se boje igle haha kako jadno, gledaj mene muškarčine kako ću primit ovaj 16. booster neću trepnit dok mi iglu meće hehe miševi mali, i naravno ako gazda kaže da su Rusi bad guys onda je to tako i nema rasprave, razloga će se već naći 100, ako se i ne nađe izmislit će se. Mongolidni kepec bad guy, kepec židov svirač kurcem soroš lutka na koncu Zelensky good guy, junačina i mudonja, osloboditelj ukr naroda, ajmo naši wu hu šalji oružje Andrej kancelaru veliki gazi nazadno mračno rusko carstvo gazi putlera hitlera, EU stand united protiv barbara sa istoka, živila sloboda i demokracija. Šta god gazda kaže to je tako i tako mora biti a tko se ne slaže on se u biti toga boji hehe glupani. bit će prazne zemlje sad u Ukrajini koliko god hoćeš, moći ćeš se kolonizirati gore i živjeti sretno daleko od ovog svijeta kojeg prezireš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:33 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Nije loš nikako, za nato- soroš- ********- anti hb- ukri stranu glasalo je i par njih koji su više neutralni i inače protiv sotonizma ali zbog simpatija prema samom ukrajinskom narodu nageli su na tu stranu, ako se njih makne kao neutralne praktički je 50 : 50 što je vrh kad se pogleda ta količina laži, propagande i pljuvačine kojoj svjedočimo iz dana u dan.
Najglasniji nato lelekavci su dio plitkih desničara uglavnom malo starijih likova oštraćenih zadnjim ratom kojima se u glavi samo vrte JNA tenkovi i Milošević i ne mogu ništa drugo nego vraćat se u povijest i povlačit tu paralelu, pogotovo ovako nafilovani medijskom propagandom., te uz njih takozvani desni centar aka epp hdz, ovdje znani i kao zegejci / kmetovi, koji jednostavno plešu kako im vlasnik puca, ako gazda kaže da je uvoz migranta ok to je ok jer eto nema druge svi imaju loš tfr i jebaji ga tako mora biti, ako gazda kaže da je promocija i nametanje ******** ok to je ok jer to je ionako nebitna stvar pa neće niko stvarno postati ******** radi toga haha šta vam je luđaci desničarski i svi koji su protiv toga su u biti prikriveni ******** hehe, ako gazda kaže vaxiraj se 3 put misečno i nosaj potvrde i brnjice protiv nevidljivog neprijatelja (pokoj mu duši) svaki put kad izađeš iz kuće onda je to ok i tako treba a svi koji su protiv toga oni su u biti pičke i boje se cjepiva, luđaci sa aluminijskim folijama i desničari iz podruma koji se boje igle haha kako jadno, gledaj mene muškarčine kako ću primit ovaj 16. booster neću trepnit dok mi iglu meće hehe miševi mali, i naravno ako gazda kaže da su Rusi bad guys onda je to tako i nema rasprave, razloga će se već naći 100, ako se i ne nađe izmislit će se. Mongolidni kepec bad guy, kepec židov svirač kurcem soroš lutka na koncu Zelensky good guy, junačina i mudonja, osloboditelj ukr naroda, ajmo naši wu hu šalji oružje Andrej kancelaru veliki gazi nazadno mračno rusko carstvo gazi putlera hitlera, EU stand united protiv barbara sa istoka, živila sloboda i demokracija. Šta god gazda kaže to je tako i tako mora biti a tko se ne slaže on se u biti toga boji hehe glupani.
bit će prazne zemlje sad u Ukrajini koliko god hoćeš, moći ćeš se kolonizirati gore i živjeti sretno daleko od ovog svijeta kojeg prezireš. Samo ako bude pod Putlerovom upravom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:34 |
|
|
Planina je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Podržavao sam Ukrajinu dok nisam saznao da je Zelensky niži od 160 cm. Ne mogu podržavati čovjeka koji doslovno ima metar i po. Čekaj pa nije valjda još veći kepec od Putina? Mongoloidni kepec vs židovski kepec. Prvi je barem kršćanin, kakav takav. hobiti ratuju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:35 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: bit će prazne zemlje sad u Ukrajini koliko god hoćeš, moći ćeš se kolonizirati gore i živjeti sretno daleko od ovog svijeta kojeg prezireš. Samo ako bude pod Putlerovom upravom. to i mislim, nisam mislio da naseljavaš pod upravom Možemo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:37 |
|
|
Zelenski je siguran od atentata, toliko je mali da su jako male šanse da baš njega pogode.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Možda smo malo nepravedni prema ljudima na Zapadu, npr jednoj Švedskoj.
Svedska je na sjeveru Tako je sinko. Švedska je na sjeveru. Nije na Sjeveru.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 11:42 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Nije loš nikako, za nato- soroš- ********- anti hb- ukri stranu glasalo je i par njih koji su više neutralni i inače protiv sotonizma ali zbog simpatija prema samom ukrajinskom narodu nageli su na tu stranu, ako se njih makne kao neutralne praktički je 50 : 50 što je vrh kad se pogleda ta količina laži, propagande i pljuvačine kojoj svjedočimo iz dana u dan.
Najglasniji nato lelekavci su dio plitkih desničara uglavnom malo starijih likova oštraćenih zadnjim ratom kojima se u glavi samo vrte JNA tenkovi i Milošević i ne mogu ništa drugo nego vraćat se u povijest i povlačit tu paralelu, pogotovo ovako nafilovani medijskom propagandom., te uz njih takozvani desni centar aka epp hdz, ovdje znani i kao zegejci / kmetovi, koji jednostavno plešu kako im vlasnik puca, ako gazda kaže da je uvoz migranta ok to je ok jer eto nema druge svi imaju loš tfr i jebaji ga tako mora biti, ako gazda kaže da je promocija i nametanje ******** ok to je ok jer to je ionako nebitna stvar pa neće niko stvarno postati ******** radi toga haha šta vam je luđaci desničarski i svi koji su protiv toga su u biti prikriveni ******** hehe, ako gazda kaže vaxiraj se 3 put misečno i nosaj potvrde i brnjice protiv nevidljivog neprijatelja (pokoj mu duši) svaki put kad izađeš iz kuće onda je to ok i tako treba a svi koji su protiv toga oni su u biti pičke i boje se cjepiva, luđaci sa aluminijskim folijama i desničari iz podruma koji se boje igle haha kako jadno, gledaj mene muškarčine kako ću primit ovaj 16. booster neću trepnit dok mi iglu meće hehe miševi mali, i naravno ako gazda kaže da su Rusi bad guys onda je to tako i nema rasprave, razloga će se već naći 100, ako se i ne nađe izmislit će se. Mongolidni kepec bad guy, kepec židov svirač kurcem soroš lutka na koncu Zelensky good guy, junačina i mudonja, osloboditelj ukr naroda, ajmo naši wu hu šalji oružje Andrej kancelaru veliki gazi nazadno mračno rusko carstvo gazi putlera hitlera, EU stand united protiv barbara sa istoka, živila sloboda i demokracija. Šta god gazda kaže to je tako i tako mora biti a tko se ne slaže on se u biti toga boji hehe glupani.
bit će prazne zemlje sad u Ukrajini koliko god hoćeš, moći ćeš se kolonizirati gore i živjeti sretno daleko od ovog svijeta kojeg prezireš. Planina u Ukrajini 2030.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 11:42 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Čekaj pa nije valjda još veći kepec od Putina? Mongoloidni kepec vs židovski kepec. Prvi je barem kršćanin, kakav takav.
hobiti ratuju. Je li se oblače na dječjem odjelu?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 11:45 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: bit će prazne zemlje sad u Ukrajini koliko god hoćeš, moći ćeš se kolonizirati gore i živjeti sretno daleko od ovog svijeta kojeg prezireš. Planina u Ukrajini 2030. oj Turci čujte i počujte.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 11:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: Je li se oblače na dječjem odjelu? može 52 broj kratki model.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 13:46 |
|
|
Stežu Rusi obruč. Moramo obraniti naših 55% Ukrajine.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 13:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10005 Lokacija: No Country for White Men
|
Jesi se to prijavia za obranu Ukrajine?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 13:51 |
|
|
Naravno da nisam. To nije u modi. Samo sa sigurne pozicije prijetiti.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:06 |
|
|
Planina je napisao/la: Najglasniji nato lelekavci su dio plitkih desničara uglavnom malo starijih likova oštraćenih zadnjim ratom kojima se u glavi samo vrte JNA tenkovi i Milošević i ne mogu ništa drugo nego vraćat se u povijest i povlačit tu paralelu, pogotovo ovako nafilovani medijskom propagandom. Pametan čovjek mijenja stavove ovisno o situaciji na terenu. Ja bi prije mjesec dana rekao da Rusija nikad neće izvršiti invaziju na Ukrajinu i da su to blefovi i laži zapada. Prije nekoliko godina sam bio s nekim Fincima i oni su tad pričali o agresivnim Rusima i kako zbog njih moraju imati veliku konvencionalnu vojsku i rezervu što ih opterećuje ali nema alternative. Ja sam im se skoro smijao i govorio ljudi nije ovo 1939. Međutim sad razmišljam da im se javim i ispričam se jer su sve bili u pravu. Neki ljudi na ovom forumu jesu pametni ali opet ograničeni, tj. uvijek ponavljaju isto i sad i prije 10 godina i za 10 godina. Tako sad mislim da nije nemoguće i da Vučić izvrši neku invaziju jer Srbi inače nisu racionalan narod, a još ako Putin uspije i porazi zapadni svijet, njihovo ima da bude sve do pravoslavne crkve u Trstu barem.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:43 |
|
|
Kakva je statistika cjepljenja u Rusiji? Statistika alkoholizma, spolnih bolesti, razvoda, napuštene djece, abortusa itd.? ******** u svijetu nije napravio niti tisućiti dio problema koje su napravili blud i bračne nevjere! O alkoholizmu da ne govorim. Jesu Rusi tu iznimka?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kakva je statistika cjepljenja u Rusiji? Statistika alkoholizma, spolnih bolesti, razvoda, napuštene djece, abortusa itd.? ******** u svijetu nije napravio niti tisućiti dio problema koje su napravili blud i bračne nevjere! O alkoholizmu da ne govorim. Jesu Rusi tu iznimka? Loša, u mnogim stvarima koje si naveo i gora nego na zapadu. Slažem se i sa podcrtanim. Samo bit je u tome da je izvorište toga zla danas na zapadu. Ne radi se ovdje o običnom ruskom/ ukrajinskom narodu, već o onima koji stoje u pozadini i vuku konce, na jednoj strani stoje sile mraka koje izravno financiraju i guraju sve te stvari koje navodiš i na taj način uništavaju sve europske kršćanske narode, razni angložidovi soroši masoni ukratko sotonisti svih vrsta i oblika, a na drugoj strani stoje ljudi i režim koji isto imaju mana i nisu sigurno idealni režim ali su obrni okreni manje zlo od ovih sotonista koji su uspješno gurnuli Ukrajince u ovaj rat.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37687 Lokacija: Gl. grad regije
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sotonska zlikovačka, jednoumna i nemoralna EU nam zabranila sve kanale na youtubu i društvenim mrežama iz Rusije. Ali imaju obraza lupetat o slobodi govora, medija itd. Doslovno su mi se do kraja i skroz ogadili. Ovo je kap koja je prelila čašu. Hrvatska mora izać iz EU i NATO Ne mogu sad gledat kanale koje sam jučer gledao. Ovo je teror Rat je.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:57 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Rusi dođite nas oslobodit Od čega, od države?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:59 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sotonska zlikovačka, jednoumna i nemoralna EU nam zabranila sve kanale na youtubu i društvenim mrežama iz Rusije. Ali imaju obraza lupetat o slobodi govora, medija itd. Doslovno su mi se do kraja i skroz ogadili. Ovo je kap koja je prelila čašu. Hrvatska mora izać iz EU i NATO Ne mogu sad gledat kanale koje sam jučer gledao. Ovo je teror Pa preseli van EU
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 14:59 |
|
|
44 : 41, sorošoidima se gaće tresu.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 15:04 |
|
|
Broc je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Sotonska zlikovačka, jednoumna i nemoralna EU nam zabranila sve kanale na youtubu i društvenim mrežama iz Rusije. Ali imaju obraza lupetat o slobodi govora, medija itd. Doslovno su mi se do kraja i skroz ogadili. Ovo je kap koja je prelila čašu. Hrvatska mora izać iz EU i NATO Ne mogu sad gledat kanale koje sam jučer gledao. Ovo je teror Pa preseli van EU Zašto bi itko selio igdje, ja sam rođen tu gdje jesam, moja zemlja je tu gdje je, bio Putin ili NATO, bila pustinja ili džungla ili radiaktivni pepeo, tu mi leže preci i tu je moje, da su naši pradidovi selili jer im se nije sviđao režim ne bi nikoga od nas danas tu bilo.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 15:08 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Čekaj pa nije valjda još veći kepec od Putina? Mongoloidni kepec vs židovski kepec. Prvi je barem kršćanin, kakav takav.
hobiti ratuju. Balkanci Hrv, Srbi, su stvarno DOMINATORI>>>plus ljepota zena i muskaraca, te duh, sarm...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 15:10 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: Balkanci Hrv, Srbi, su stvarno DOMINATORI>>>plus ljepota zena i muskaraca, te duh, sarm... Nije ni ovaj naš Brad Pitt, al' brate de nađi nekog reprezentativnijeg od ovog cmok cmok
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 15:12 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kakva je statistika cjepljenja u Rusiji? Statistika alkoholizma, spolnih bolesti, razvoda, napuštene djece, abortusa itd.? ******** u svijetu nije napravio niti tisućiti dio problema koje su napravili blud i bračne nevjere! O alkoholizmu da ne govorim. Jesu Rusi tu iznimka? Loša, u mnogim stvarima koje si naveo i gora nego na zapadu. Slažem se i sa podcrtanim. Samo bit je u tome da je izvorište toga zla danas na zapadu. Ne radi se ovdje o običnom ruskom/ ukrajinskom narodu, već o onima koji stoje u pozadini i vuku konce, na jednoj strani stoje sile mraka koje izravno financiraju i guraju sve te stvari koje navodiš i na taj način uništavaju sve europske kršćanske narode, razni angložidovi soroši masoni ukratko sotonisti svih vrsta i oblika, a na drugoj strani stoje ljudi i režim koji isto imaju mana i nisu sigurno idealni režim ali su obrni okreni manje zlo od ovih sotonista koji su uspješno gurnuli Ukrajince u ovaj rat. Pa kad vec palamudimo o zavjerama, nije li Schwab otvoreno rekao da je Putin njihov pulen i igrač?
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 15:29 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2463 Lokacija: Sarajevo
|
Mar-kan je napisao/la: Kakva je statistika cjepljenja u Rusiji? Statistika alkoholizma, spolnih bolesti, razvoda, napuštene djece, abortusa itd.? ******** u svijetu nije napravio niti tisućiti dio problema koje su napravili blud i bračne nevjere! O alkoholizmu da ne govorim. Jesu Rusi tu iznimka? Nemaju za heroina pa su i krokodil poceli praviti, isti ih je dosta pojeo
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|