HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 sij 2025, 01:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 590 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Sljedeća

Choose your team
1. Slava Ukraini :gunsmilie 50%  50%  [ 55 ]
2. Team Putin lovers :tank 50%  50%  [ 56 ]
Ukupno glasova : 111
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat
PostPostano: 02 ožu 2022, 15:29 

Mar-kan je napisao/la:
Kakva je statistika cjepljenja u Rusiji?
Statistika alkoholizma, spolnih bolesti, razvoda, napuštene djece, abortusa itd.?
******** u svijetu nije napravio niti tisućiti dio problema koje su napravili blud i bračne nevjere! O alkoholizmu da ne govorim. Jesu Rusi tu iznimka?

Nemaju za heroina pa su i krokodil poceli praviti, isti ih je dosta pojeo

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 15:31 

Planina je napisao/la:
Broc je napisao/la:

Pa preseli van EU

Zašto bi itko selio igdje, ja sam rođen tu gdje jesam, moja zemlja je tu gdje je, bio Putin ili NATO, bila pustinja ili džungla ili radiaktivni pepeo, tu mi leže preci i tu je moje, da su naši pradidovi selili jer im se nije sviđao režim ne bi nikoga od nas danas tu bilo.

Bez brige, tvoju zabit neće ******** doć' osim ako te duge hladne noći s istomišljenicima ne povuku. :D

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 15:42 

Mar-kan je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Loša, u mnogim stvarima koje si naveo i gora nego na zapadu. Slažem se i sa podcrtanim.

Samo bit je u tome da je izvorište toga zla danas na zapadu.

Ne radi se ovdje o običnom ruskom/ ukrajinskom narodu, već o onima koji stoje u pozadini i vuku konce,

na jednoj strani stoje sile mraka koje izravno financiraju i guraju sve te stvari koje navodiš i na taj način uništavaju sve europske kršćanske narode, razni angložidovi soroši masoni ukratko sotonisti svih vrsta i oblika, a na drugoj strani stoje ljudi i režim koji isto imaju mana i nisu sigurno idealni režim ali su obrni okreni manje zlo od ovih sotonista koji su uspješno gurnuli Ukrajince u ovaj rat.

Pa kad vec palamudimo o zavjerama, nije li Schwab otvoreno rekao da je Putin njihov pulen i igrač?

Pa dobro ako misliš da su to zavjere onda šta da ti kažem, je, Zelensky je demokratski izabran i sam donosi odluke, nema nikakve smućke, sunce grije trava raste sve je lijepo u zemlji čudesa.

Što se tiče Putina sigurno nije lutka na koncu u rangu Zelenog svirača kurcem, a znamo sigurno i da je njegov režim protiv promocije i namećanja raznih boleština od ******** pa nadalje, bar su na papiru normalniji, to što im narod puši sve za zapada to je drugi par opanaka, a evo vidimo i da je bolji i po slobodi govora, vjerovali ili ne. A koja je točno Putinova pozadina mogu samo nagađati, sigurno da nije ni on sam sebe stvorio, i Tuđman je iznikao iz znamo kojeg sistema, ali za ovakve poput Zelenog Svirača Kurcem je prosto ko pasulj da se radi o najobičnijim lutkama na koncu. Mada ti opet kažem nisam nikakav Putin fanatik nego sam prosto na strani manjeg zla. Barem zasad nemam nikakvih dvojbi koje je manje zlo.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 15:44 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Zašto bi itko selio igdje, ja sam rođen tu gdje jesam, moja zemlja je tu gdje je, bio Putin ili NATO, bila pustinja ili džungla ili radiaktivni pepeo, tu mi leže preci i tu je moje, da su naši pradidovi selili jer im se nije sviđao režim ne bi nikoga od nas danas tu bilo.

Bez brige, tvoju zabit neće ******** doć' osim ako te duge hladne noći s istomišljenicima ne povuku. :D

Odstupi silo nečista

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 15:50 

Rusi su im stvorili državu u ovim granicama, što je bilo nepravedno prema Rusima na istoku i jugu Ukrajine ali su Rusi rekli nema problema sve je to Ukrajina samo nemojte u NATO. Jednu jebenu stvar su tražili, vojnu neutralnost. I kažu pacijenti Rusi su Srbi. Ne, Ukrajina je BiH, Rusi u Ukrajini su Hrvati u BiH. Ako ćemo povlačiti te paralele.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 16:18 

Kad pišete o zapadnoj kulturnoj hegemoniji zaboravljate da zapad nije to ostvario ********, nego je prosječni Amerikanac iz američkih filmova uvijek bio junak, visok, kršan sa svim zubima , koji spašava svijet. I naravno zavodnik.

To su bile 80-e i 90-e , a prije toga westerni, ratni filmovi iz ww2

I mnogi Amerikanci su ginuli za tu hegemoniju, u 20. i 21. stoljeću preko 600 000 mrtvih a nijedan u Americi, osim u Pearl Harbouru.

******** je novija pojava a tek ćemo vidjeti da li će on ostvariti jednake uspjehe po svijetu kao Rambo.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 16:35 

Planina je napisao/la:
Ne, Ukrajina je BiH, Rusi u Ukrajini su Hrvati u BiH. Ako ćemo povlačiti te paralele.
To bi bilo tako da su Bošnjaci drugi katolički narod koji ima malo drugačiji jezik, i neke kulturne razlike zato što su bili dugo pod Poljskom, a ne kao Hrvati pod Austrijom. Pri tome većina Bošnjaka ide u crkve pod hrvatskim biskupom i govori hrvatski, a ne bošnjački.

Prava paralela je Srbija i Crna Gora. Crna Gora je ušla u Nato, je li Srbija imala pravo napasti i okupirati Crnu Goru u trenutku kad je najavljen ulazak u Nato?

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 16:50 

Planina je napisao/la:
Rusi su im stvorili državu u ovim granicama, što je bilo nepravedno prema Rusima na istoku i jugu Ukrajine ali su Rusi rekli nema problema sve je to Ukrajina samo nemojte u NATO. Jednu jebenu stvar su tražili, vojnu neutralnost. I kažu pacijenti Rusi su Srbi. Ne, Ukrajina je BiH, Rusi u Ukrajini su Hrvati u BiH. Ako ćemo povlačiti te paralele.

To bi imalo smisla da su Rusi išli zaštititi te dijelove Ukrajine.

Ali su napali cijelu Ukrajinu i to je divljaštvo.

Jedno je štititi svoj narod, a sasvim druga stvar proglasiti ukrajince izmišljenom nacijom i negirati im pravo na postojanje, te izvršiti invaziju na cijelu državu.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 16:57 

Mar-kan je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Balkanci Hrv, Srbi, su stvarno DOMINATORI>>>plus ljepota zena i muskaraca, te duh, sarm...

Nije ni ovaj naš Brad Pitt, al' brate de nađi nekog reprezentativnijeg od ovog cmok cmok

On je vas, iz Bugojna....mozda se tam misalo katolici i pravoslavci, pa ispa mutant....

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 17:41 

Rika sv Vida je napisao/la:
Sotonska zlikovačka, jednoumna i nemoralna EU nam zabranila sve kanale na youtubu i društvenim mrežama iz Rusije.
Ali imaju obraza lupetat o slobodi govora, medija itd. Doslovno su mi se do kraja i skroz ogadili. Ovo je kap koja je prelila čašu. Hrvatska mora izać iz EU i NATO
Ne mogu sad gledat kanale koje sam jučer gledao. Ovo je teror

U pravu si.

Moraš na Telegram.

Rusi dođite nas oslobodit

Retard si.

(Iako i ja to često pomislim. Ali ne pišem javno. To su te nijanse).

Živio Rika. :zivili

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 17:45 

Usput, na Telegramu je zanimljivo grupiranje na desnim, nacionalnim, alt right kanalima.

Oni daleko preko bare ili na otocima bulazne o Rusiji koja oslobađa Ukrajinu, ovi bliže ruskim granicama ne trpe te gluposti i drže stražu protiv Rusa i sprdaju se površnosti i gluposti Simple Simona iz Amerika.

Lako je bit za Rusiju kad joj nisi na granici. :zubati

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 17:46 

Ja još uvjek ne mogu do kraja poimati da Rusi i Ukrajinci ratuju .

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 17:52 

I pikanterija za kraj. Mađarsko poljski Višegrad je stavio vijest o Srbima iz Crne Gore uz naslov Serbs being Serbs.

Izbrisali su vijest unutar sat vremena jer je izbio hrvatsko/srednjoeuropski - srpski sukob u komentarima gdje su svi bombardirali Srbe ustaškim, low IQ, turskim, četnik, Vulin stickerima, a Srbi se hrabro branili četnik, Vulin i Mladić stickerima. =))

Prvi put da sam vidio da su maknuli vijest.

Evo nešto što je ovdje uobičajeno i tolerira se kao normalno Poljaci i Mađari ne trpe ni sat vremena.

Cijenite tu toleranciju i uključivost koja ovdje vlada. :D

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 18:06 

BUJICA 28.2.2022. VIDMAROVIĆ: Putin je u stanju aktivirati nuklearno oružje, a Vučić je jednako lud!

I Bujke se opredelio! :D

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 18:40 

weasel je napisao/la:
Od čega, od države? :ucelo

Od EU i NATO
Diktaturi bez slobode govora

LOL

U Rusiji ima slobode govora, ali nema slobode nakon govora.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 18:44 

Reconquista je napisao/la:
I pikanterija za kraj. Mađarsko poljski Višegrad je stavio vijest o Srbima iz Crne Gore uz naslov Serbs being Serbs.

Izbrisali su vijest unutar sat vremena jer je izbio hrvatsko/srednjoeuropski - srpski sukob u komentarima gdje su svi bombardirali Srbe ustaškim, low IQ, turskim, četnik, Vulin stickerima, a Srbi se hrabro branili četnik, Vulin i Mladić stickerima. =))

Prvi put da sam vidio da su maknuli vijest.

Evo nešto što je ovdje uobičajeno i tolerira se kao normalno Poljaci i Mađari ne trpe ni sat vremena.

Cijenite tu toleranciju i uključivost koja ovdje vlada. :D

Link?

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 19:22 

To ti je grupa na Telegramu. VISEGRAD TV.

Bila je vijest poslije one kad se ukrajinska djevojčica igra u hrpi doniranih medeka.

I nema više.

Najviše sam zapamtio zbog karte bivše države gdje su Hrvati na sjeveru High Elves, Herceg i Planina Dark Elves ali i Srbe su nazvali Humans pa je očito loša usporedba. Albanci na Kosovu su Orcs. Taman htio spremiti sliku kad vidim nestalo.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 19:30 

Ja ti se javlja u chatu a ti ništa. :sad
Izaša sam nakon šta sam pročita da će banirat rusofile.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 19:30 

Mar-kan je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Loša, u mnogim stvarima koje si naveo i gora nego na zapadu. Slažem se i sa podcrtanim.

Samo bit je u tome da je izvorište toga zla danas na zapadu.

Ne radi se ovdje o običnom ruskom/ ukrajinskom narodu, već o onima koji stoje u pozadini i vuku konce,

na jednoj strani stoje sile mraka koje izravno financiraju i guraju sve te stvari koje navodiš i na taj način uništavaju sve europske kršćanske narode, razni angložidovi soroši masoni ukratko sotonisti svih vrsta i oblika, a na drugoj strani stoje ljudi i režim koji isto imaju mana i nisu sigurno idealni režim ali su obrni okreni manje zlo od ovih sotonista koji su uspješno gurnuli Ukrajince u ovaj rat.

Pa kad vec palamudimo o zavjerama, nije li Schwab otvoreno rekao da je Putin njihov pulen i igrač?

Sve je moguce...da se proizvede golemi rat, tko RESET>>>>promena sustava i paradigme.

Moze biti da baca dimne bombe, u fazonu, on je nas, za Kinu, Iran, Arape, Latinose.

Intuicija mi kaze (a nitkad ne gresim, imam taj Bozji dar, RADAR), da je OK.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 20:03 

Svarog je napisao/la:
Ja još uvjek ne mogu do kraja poimati da Rusi i Ukrajinci ratuju .

Zamisli odlučite ući u NATO a Rusi pošalju avijaciju na vas. :D

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 22:09 

aleksije radicevic je napisao/la:
BUJICA 28.2.2022. VIDMAROVIĆ: Putin je u stanju aktivirati nuklearno oružje, a Vučić je jednako lud!

On po običaju na muslimanskoj strani...

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2022, 22:21 

Harezm je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:

On po običaju na muslimanskoj strani...

Njemu i rat u Ukrajini povod da napadne Hrvate u BiH.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2022, 18:20 

Glasao sam za prvu opciju (iako mi Slava Ukrajini zvuči ko Za dom spremni, što mi ne miriši), ovo je agresija na Ukrajinu i teritorijalni grabež, ali sam i realističan oko ukrajinske slabosti i pomirio sam se s vjerojatnim ruskim rezultatima u Ukrajini i geopolitičkoj realnosti.

Nisam emotivan oko ove teme, promatram je studiozno i pokušavam predvidjeti posljedice na nas male narode.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2022, 18:22 

Do sada nisam znao da se u anketu mogu staviti smješkovi.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2022, 19:57 

Robbie MO je napisao/la:
Glasao sam za prvu opciju (iako mi Slava Ukrajini zvuči ko Za dom spremni, što mi ne miriši), ovo je agresija na Ukrajinu i teritorijalni grabež, ali sam i realističan oko ukrajinske slabosti i pomirio sam se s vjerojatnim ruskim rezultatima u Ukrajini i geopolitičkoj realnosti.

Nisam emotivan oko ove teme, promatram je studiozno i pokušavam predvidjeti posljedice na nas male narode.

Koji je tvoj problem s time odnosno zašto ti je to problematično?

Pored kmeke Hrvatske ljevice, ZDS ili Slava Ukraini nije ni šovinistički ni rasistički ni nikakav mrziteljski naziv.

Oba slave svoj dom/ domovinu :neznam

Robbie MO je napisao/la:
Do sada nisam znao da se u anketu mogu staviti smješkovi.

Šteta je samo što se ne mogu staviti u potpis :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 590 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: