|
|
Stranica: 22/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
buenos aires
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 11:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Nitko osim Srba? Jesi siguran? Zaboravio sam šaku luđaka oko Mostara, ispričavam se. Izaberite si krsnu slavu, pa da se raziđemo kao ljudi...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 11:15 |
|
|
Velebit je napisao/la: Ja mislin da je Reconquista isa u Ukrajinu. Bia je ultra aktivan na forumu i naglo presta taman sa raton. U pocetku ga je bas diralo kako prorusi 'orgijaju' onda je odjednon pocea 'mudro sutit' o temi.
U BBB je a tamo su najzesci proukrajinci i dosta ih je islo za Ukrajinu. Jbg, nadam se da će se vratit čim shvati da se ne isplati poginuti u golorukom jurišu na ruski helikopter.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 11:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39644 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
buenos aires je napisao/la: daramo je napisao/la: Nitko osim Srba? Jesi siguran? Zaboravio sam šaku luđaka oko Mostara, ispričavam se. Izaberite si krsnu slavu, pa da se raziđemo kao ljudi... Izaberi ti sebi svoje novo halal ime pa s Bakirom koji na hrt-u prijeti Hrvatima ratom pravac na džumu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 12:19 |
|
|
daramo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Zaboravio sam šaku luđaka oko Mostara, ispričavam se.
Izaberite si krsnu slavu, pa da se raziđemo kao ljudi...
Izaberi ti sebi svoje novo halal ime pa s Bakirom koji na hrt-u prijeti Hrvatima ratom pravac na džumu. Bakir mi je faktor u životu... Tu nema ni 2% muslimana. Razumljiv mi je vaš težak politički položaj ali navijati za Ruse da bi (možda) u nekakvim budućim pregovorima namignuli da dobijete natrag HRHB... Rusi Bosnu i Hercegovinu prepoznaju kao srpsku državu. Šikaniraju katolike u svojoj zemlji, radili bi to i ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 12:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25838 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
buenos aires je napisao/la: daramo je napisao/la: Izaberi ti sebi svoje novo halal ime pa s Bakirom koji na hrt-u prijeti Hrvatima ratom pravac na džumu.
Bakir mi je faktor u životu... Tu nema ni 2% muslimana. Razumljiv mi je vaš težak politički položaj ali navijati za Ruse da bi (možda) u nekakvim budućim pregovorima namignuli da dobijete natrag HRHB... Rusi Bosnu i Hercegovinu prepoznaju kao srpsku državu. Šikaniraju katolike u svojoj zemlji, radili bi to i ovdje. OK Sulejmane.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 12:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39644 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Reagirao sam na tvoju laž da samo Srbi prijete ratom, iako mi u BiH dobro znamo tko najviše prijeti ratom i namjenskom industrijom. Niti me briga za tvoje Ruse niti ih vidim kao neprijatelja, što se tiče BiH korektno su podržavali konstitutivnost koncept s tri ravnopravna naroda.
Navijam za federalizaciju Ukrajine, neutralnost i mir.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 13:48 |
|
|
Da.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 15:04 |
|
|
buenos aires je napisao/la: daramo je napisao/la: Nitko osim Srba? Jesi siguran? Zaboravio sam šaku luđaka oko Mostara, ispričavam se. Izaberite si krsnu slavu, pa da se raziđemo kao ljudi... Od koga da se raziđemo, zar nisi ti u Srbiji?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 15:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Zaboravio sam šaku luđaka oko Mostara, ispričavam se.
Izaberite si krsnu slavu, pa da se raziđemo kao ljudi...
Od koga da se raziđemo, zar nisi ti u Srbiji? A Hrvata može biti samo tamo gdje si ti? OK boomer.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 15:17 |
|
|
daramo je napisao/la: Reagirao sam na tvoju laž da samo Srbi prijete ratom, iako mi u BiH dobro znamo tko najviše prijeti ratom i namjenskom industrijom. Niti me briga za tvoje Ruse niti ih vidim kao neprijatelja, što se tiče BiH korektno su podržavali konstitutivnost koncept s tri ravnopravna naroda.
Navijam za federalizaciju Ukrajine, neutralnost i mir. Nisi uopće ostavio takav dojam svojim uvodnim pitanjem... Osobno se ne smatram antirusom, ali njihov izravni politički i vojni utjecaj u ovom dijelu Europe Hrvatima ne može donijeti ništa dobro. Prije svega mislim na matičnu nam državu RH.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 16:56 |
|
|
Da.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 22:21 |
|
|
54-53 za Ukrajinu. Samo. Vidi se da na forumu vlada sloboda misli, ako se usporedi s društvom u cjelini.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 22:24 |
|
|
Ili to ili je previše Srba desničara
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 22:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ili to ili je previše Srba desničara Ponište se s muslimanima.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 22:33 |
|
|
Ovoliki procenat Rusofila nećeš naći ni medju 10 random stanovnika Beograda.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 20 ožu 2022, 22:48 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ili to ili je previše Srba desničara Bez Srba bi bilo 35:65 za Ukrajinu. Bez Srba i Muslimana negdje 40:60 u korist Ukra. Bez Srba, Muslimana i svih Hrvata zapadno od Karlobag-Karlovac-Virovitica bilo bi negdje 70:30 u korist Rusije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 00:38 |
|
|
Kako ovo izracuna?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 00:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Porazan je ovaj rezultat u anketi. Obzirom da se radi o forumu Hrvata iz BiH.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 00:46 |
|
|
Porazan je rezultat da Muslimani do sada nisu primili niti jednu izbjeglicu iz Ukrajine i da niti jedan Musliman kojem su inace žvalje pune rata nije otišao braniti Ukrajinu dok je na tisuću otišlo napadati Siriju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 00:53 |
|
|
Koliko je vas iz BiH to u Ukrajini? Bojna? Sto se izbjeglica tiče valjda trokutistan nije ruta. Pa ljudi ne dolaze.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 00:57 |
|
|
Vas je ipak kažeš 5-6 puta više pa bi vas i tamo trebalo biti toliko puta više, ako ništa barem onoliko koliko vas je bilo u Siriji.
Čuj ruta, nije niti Mostar na "ruti" pa se SUM ponudio i smjestio ukrajinske odbojkašice, kao i Međugorje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 01:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Vas je ipak kažeš 5-6 puta više pa bi vas i tamo trebalo biti toliko puta više, ako ništa barem onoliko koliko vas je bilo u Siriji.
Čuj ruta, nije niti Mostar na "ruti" pa se SUM ponudio i smjestio ukrajinske odbojkašice, kao i Međugorje. Pa vecina izbjeglica u Medjugorju su posjecivali prije grad. Tako su i dosli. Ni Medjugorje i Hercegovina im nije „usput“. Nego je poznato destinacija iz prijasnjih posjeta. A sto se tice boraca u Ukrajini, jos jednom“ Koliko vas iz BiH ima“ vi tvrditi da su vam Ukrajinci i Poljaci najblizi evropljani. I najdrazi. Zato izbaci cifru.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 02:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Porazan je ovaj rezultat u anketi. Obzirom da se radi o forumu Hrvata iz BiH. Hrvati su ovom anketom pokazali da smo prava politička nacija, tj. da se civilizirano ne slažemo oko jednog političkog pitanja. A zašto bi Hrvati trebali ići u Ukrajinu? To nije naš rat.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 11:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ili to ili je previše Srba desničara Bez Srba bi bilo 35:65 za Ukrajinu. Bez Srba i Muslimana negdje 40:60 u korist Ukra. Bez Srba, Muslimana i svih Hrvata zapadno od Karlobag-Karlovac-Virovitica bilo bi negdje 70:30 u korist Rusije. Osobno ne poznajem nikoga tko navija za Ruse, a iz Mostara sam. Ok, čujem dosta razmišljanja kako zapad zakuhava, i da nisu trebali izazivati Rusiju, da ima američke krivice, toga ima. Ali da netko navija za Ruse da osvoje, to još nisam čuo, a pričam sa tisuću ljudi u Herceg-Bosni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 11:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Bez Srba bi bilo 35:65 za Ukrajinu.
Bez Srba i Muslimana negdje 40:60 u korist Ukra.
Bez Srba, Muslimana i svih Hrvata zapadno od Karlobag-Karlovac-Virovitica bilo bi negdje 70:30 u korist Rusije.
Osobno ne poznajem nikoga tko navija za Ruse, a iz Mostara sam. Ok, čujem dosta razmišljanja kako zapad zakuhava, i da nisu trebali izazivati Rusiju, da ima američke krivice, toga ima. Ali da netko navija za Ruse da osvoje, to još nisam čuo, a pričam sa tisuću ljudi u Herceg-Bosni. To me zapanjuje, Ja gdje god odem nalazim razna mišljenja. Npr jučer sjedim pijem kavicu u jednom kafiću i na lijevoj strani 2 tipa u tridesetim raspravljaju i jedan na strani Rusa a drugi onako... neutralan. Na desnoj strani nekoliko djedica i kod njih takva slična situacija. Dakle, možda sve ovisi kako se u startu postaviš. Možda većina ljudi ni nema neki izražen stav pa se prikloni tvome iz čistog konformizma. Npr ja sretnem nekoga i kažem - Jesi vidio poganog Zapada u Ukrajini, jadni narod? I sugovornik kaže - Da, da. Onda ti sretneš tog tipa i kažeš; - Ludi Putin i Rusi, uništiše Ukrajinu! I sugovornik opet kaže: - Da,da.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|