|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 192 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
macola
|
Naslov: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 17:17 |
|
|
Nikad u životu glas nisam dao hrvatskom HDZ-u i očito ništa se nije promijenilo niti će se promijeniti. Plenković: Štetu koju je Milanović napravio u odnosu s Bošnjacima neće isprati ni mostarske kiše http://www.klix.ba/clanak/220420101Citat: Plenković je odgovorio da, što se tiče situacije u BiH, štetu koju je za interese Hrvata u BiH napravio karijes sa Pantovčaka (što je nadimak koji je Milanoviću dao Plenković op. a.) kada je Bošnjacima rekao: "Prvo sapun, pa onda parfem", neće isprati ni mostarske kiše, ni Nijagarini vodopadi. Citat: "Vi znate dinarski kod, ja ga imam isto kao i vi, da vam neko to kaže, vi sa tim ljudima ne biste pričali deset generacija, djeca bi se tukla na stanici", kazao je Plenković. Citat: Dodao je da oni u Hrvatskoj trpe "štetočinu koja zastupa proruske stavove već mjesecima".
"Ukrajince naziva korumpiranima, a vaš je glavni partner i sponzor. Sada ćete se još pojaviti i vi i on, zagovarajući treći entitet, a Hrvate u BiH ćete dovesti u položaj krivca i odgovornog za blokade institucija. To je agenda, i ja sam ju vidio i razotkrio", naglasio je Plenković.
U inat ovom smećaru nadam se sad ruskoj pobjedi u Ukrajini i njenom teritorijalnom cijepanju, a nikad nisam bio pro ruski u životu, realno nisam ni sad, ali ako će to ovog konja koštati neprospavane noći udri Putine do Lavova!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 17:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39198 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Evo sad će partnere iz SDA odmah privoliti da potpišu IZ. Podsjeća me na takiju Bakira, i on bi potpisao samo da Dragan nije otišao u NSRS. Ma uvjeren sam da bi Bake potpisao da Zoran nije uvrijedio naše lopovske sugradžane.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 17:43 |
|
|
JEL VAS BAR MALO SRAM HDZEOVCI
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 17:44 |
|
|
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 17:53 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 995 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
dobro jutro kolumbo
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:00 |
|
|
HDZ Hrvatska i SDS, to je ta sudbina.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:04 |
|
|
Između Plenkovića i Milanovića su male razlike u pogledu sudbine BiH, samo je jedan jebeno iskren a drugi kao lisica sve u rukavicama.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:11 |
|
|
Napisao sam i na drugoj temi evo adil osmanovic Plenkovic i eu okrivljuju Milanovic za propast pregovora i sad ce netko rec da nije koordinirano svi troje u istom danu. Ljudi jel ovo moguce
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:14 |
|
|
Ne uzbuđuj se Adil Osmanović nije dobio ni 1000 glasova a Milanović je izabran većinom birača. Kakav Adil.
|
|
Vrh |
|
|
macola
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:19 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne uzbuđuj se Adil Osmanović nije dobio ni 1000 glasova a Milanović je izabran većinom birača. Kakav Adil. Ne zanima me, ovo je smećarska i izdajnička retorika od Plenkovića, svaki ali SVAKI Hrvat u BiH koji glasa za HDZ RH je za mene gori od muslimana koji glasa za Komšića, Fejzića Šahinovića i ostale uzurpatore hrvatskih pozicija.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:22 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne uzbuđuj se Adil Osmanović nije dobio ni 1000 glasova a Milanović je izabran većinom birača. Kakav Adil. Nije bitno koliko je dobio glasova on je predsjednik kluba SDA. Citaj muslimana i prica ono sto gazde misle
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39198 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Glasaju samo njihovi članovi po nalogu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Evo sad će partnere iz SDA odmah privoliti da potpišu IZ. Podsjeća me na takiju Bakira, i on bi potpisao samo da Dragan nije otišao u NSRS. Ma uvjeren sam da bi Bake potpisao da Zoran nije uvrijedio naše lopovske sugradžane. Najtragikomičnije je ako ĆATO misli da Bakir neda Izborni zbog sapuna i parfema. (Inače izvučeno iz konteksta)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:43 |
|
|
neretvanin je napisao/la: daramo je napisao/la: Evo sad će partnere iz SDA odmah privoliti da potpišu IZ. Podsjeća me na takiju Bakira, i on bi potpisao samo da Dragan nije otišao u NSRS. Ma uvjeren sam da bi Bake potpisao da Zoran nije uvrijedio naše lopovske sugradžane. Najtragikomičnije je ako ĆATO misli da Bakir neda Izborni zbog sapuna i parfema. (Inače izvučeno iz konteksta) Ako tako misli onda je Plenković teško retardiran. Ima ipak mala šansa da glumi dobrog policajca.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 18:45 |
|
|
Samo je unutarnje prepucavanje, ovom forumu puno premalo treba da pređu u sveopću mržnju prema EU.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 19:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Najtragikomičnije je ako ĆATO misli da Bakir neda Izborni zbog sapuna i parfema. (Inače izvučeno iz konteksta) Ako tako misli onda je Plenković teško retardiran. Ima ipak mala šansa da glumi dobrog policajca. Ne misli on nista nego oce prebaci krivicu sa hdz za neuspijeh
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 19:08 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako tako misli onda je Plenković teško retardiran. Ima ipak mala šansa da glumi dobrog policajca.
Ne misli on nista nego oce prebaci krivicu sa hdz za neuspijeh Bojim se to nije moguće. Ako se održe izbori jedini krivac je HDZ.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 19:25 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
macola je napisao/la: Nikad u životu glas nisam dao hrvatskom HDZ-u i očito ništa se nije promijenilo niti će se promijeniti. Plenković: Štetu koju je Milanović napravio u odnosu s Bošnjacima neće isprati ni mostarske kiše http://www.klix.ba/clanak/220420101Citat: Plenković je odgovorio da, što se tiče situacije u BiH, štetu koju je za interese Hrvata u BiH napravio karijes sa Pantovčaka (što je nadimak koji je Milanoviću dao Plenković op. a.) kada je Bošnjacima rekao: "Prvo sapun, pa onda parfem", neće isprati ni mostarske kiše, ni Nijagarini vodopadi. Citat: "Vi znate dinarski kod, ja ga imam isto kao i vi, da vam neko to kaže, vi sa tim ljudima ne biste pričali deset generacija, djeca bi se tukla na stanici", kazao je Plenković. Citat: Dodao je da oni u Hrvatskoj trpe "štetočinu koja zastupa proruske stavove već mjesecima".
"Ukrajince naziva korumpiranima, a vaš je glavni partner i sponzor. Sada ćete se još pojaviti i vi i on, zagovarajući treći entitet, a Hrvate u BiH ćete dovesti u položaj krivca i odgovornog za blokade institucija. To je agenda, i ja sam ju vidio i razotkrio", naglasio je Plenković.
U inat ovom smećaru nadam se sad ruskoj pobjedi u Ukrajini i njenom teritorijalnom cijepanju, a nikad nisam bio pro ruski u životu, realno nisam ni sad, ali ako će to ovog konja koštati neprospavane noći udri Putine do Lavova! Strasno, kak se izdaje hrv interes za sitan car i judine skude u EU komesarijatu... frajer misli docekati mirovinu na golemoj placi i beneficijama....da mu inozemna mirovina bude jaka.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 19:28 |
|
|
K..M je napisao/la: macola je napisao/la: Nikad u životu glas nisam dao hrvatskom HDZ-u i očito ništa se nije promijenilo niti će se promijeniti. Plenković: Štetu koju je Milanović napravio u odnosu s Bošnjacima neće isprati ni mostarske kiše http://www.klix.ba/clanak/220420101U inat ovom smećaru nadam se sad ruskoj pobjedi u Ukrajini i njenom teritorijalnom cijepanju, a nikad nisam bio pro ruski u životu, realno nisam ni sad, ali ako će to ovog konja koštati neprospavane noći udri Putine do Lavova! Strasno, kak se izdaje hrv interes za sitan car i judine skude u EU komesarijatu... frajer misli docekati mirovinu na golemoj placi i beneficijama....da mu inozemna mirovina bude jaka. Inozemna mirovina? Koliko ja znam Hrvatska je dio EU, nije to nikakva strana organizacija. Inozemna mirovina bi bila da se zaposli u Organizaciji amerčkih država ili nečemu takvom.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 19:52 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Između Plenkovića i Milanovića su male razlike u pogledu sudbine BiH, samo je jedan jebeno iskren a drugi kao lisica sve u rukavicama. Da.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 20:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Milanović više govori i razmislja kao mi.
Plenki je tu out-of-the-box. Imat će on kreativnih poteza ali ne onih koje mi očekujemo i na način kako očekujemo. Što ne znači da će biti loši po nas. Nisam siguran da uopće imamo izbora.
Nadam se samo da zna što radi a RH dosad sposobnijeg premijera nije imala. Pa valjda zna.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 20:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bojim se to nije moguće. Ako se održe izbori jedini krivac je HDZ. to njihovoj retardiranoj pastvi ni tada neće biti jasno. i dalje će glasat za HDZ da ne dođu komunjare
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 20:40 |
|
|
Pa ako očekujete išta od HDZ onda niste ni zaslužili ništa drugo nego HDZ.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 20:43 |
|
|
oak je napisao/la: Pa ako očekujete išta od HDZ onda niste ni zaslužili ništa drugo nego HDZ. Ma najbolje mu je da ide prijetiti tamo po Rusiji Kakva BiH šta on ima s time uopće
|
|
Vrh |
|
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji. Postano: 20 tra 2022, 20:50 |
|
|
Super je Plenki nabacio loptu islamistima. Evo ga svi džamijski mediji citiraju da je Milanović kriv za propast pregovora o izbornom zakonu.
Ovako nešto nije izvalila ni Velida Pusić, ni Sifet Mesić, ni Tahir Picula
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: dreamteam i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|