HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 pro 2024, 17:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 504 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma
PostPostano: 09 srp 2022, 19:18 

Amiđa je napisao/la:
Rika sv Vida je napisao/la:
Nema nas nigdje u muslimanskih 22%. Ima nas samo tamo gdje je HVO obranio. Nestali smo pod Srbima, nestali smo pod Muslimanima. Muslimani žele uništit ovo Hrvata što je opstalo pod HVO, Srbi ne žele. Zaključak: Bolje da je nešto srpsko nego muslimansko.

Bošnjačkih je trenutno 32,74%.

Na stranu koliko je, ključ je ovo "trenutno" i ujedno objašnjenje zašto sa muslimanima nikad neće biti mira.

1060 of 2558 - 41.44%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 09 srp 2022, 19:36 

Bolje da je Banja Luka srpska nego muslimanska. Muslimani nas žele uništit, Srbi ne, zato bolje da su ti Muslimani u Stockholmu i St Loiusu nego u Banja Luci.

..totalno naivna i politički nezrela teorija hr je Srbija opasnost vjerojatno oni nas tako doživljavaju bih cjelovit je interes kako geopolitički isto i emotivno…padaš na dodikove fore ..

Vrh

PostPostano: 09 srp 2022, 19:49 

laganini je napisao/la:
..totalno naivna i politički nezrela teorija hr je Srbija opasnost vjerojatno oni nas tako doživljavaju bih cjelovit je interes kako geopolitički isto i emotivno…padaš na dodikove fore ..

Ovdje sam govorio o hrvatskom narodu u BiH a ne o Hrvatskoj.
No Srbija nije ni Hrvatskoj nikakva prijetnja. Doduše sada možda i je budući da je Plenković sve hrvatske tenkove i velik broj Patrija poklonio Ukrajini uz velike svote novca

Vrh

PostPostano: 09 srp 2022, 19:54 

laganini je napisao/la:

Ovdje sam govorio o hrvatskom narodu u BiH a ne o Hrvatskoj.
No Srbija nije ni Hrvatskoj nikakva prijetnja. Doduše sada možda i je budući da je Plenković sve hrvatske tenkove i velik broj Patrija poklonio Ukrajini uz velike svote novca

..ne triba je Dat Rusima il dodiku..konsto bi ti

Vrh

PostPostano: 09 srp 2022, 19:56 

Ja nebi dao nikome. Ja bi naoružao Hrvatsku do zuba baš.

Vrh

PostPostano: 09 srp 2022, 22:11 

Ja nebi dao nikome. Ja bi naoružao Hrvatsku do zuba baš.

..imase more se.. :zubati

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:00 

lider30 je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Ne znam kako je u gradovima. Ja sam odgojen na selu, i tamo sam se kao dijete po cijeli dan igrao s drugom djecom bez nadzora roditelja, i nije bilo nikakvih pedofila. Ali očito su se vremena promijenila. Ja sam prvi put čuo za ******** sa 18 godina kad sam otišao u Zagreb na fakultet, a sad ih ima i kod nas u Ljubuškom. Vjerojatno onda ima i pedofila i ostalih nastranih bolesnika.

Nisam ja nigdje rekao da su mediji krivac za međunacionalnu mržnju. Poanta mog posta je bila da su djeca neopterećena, a mi odrasli smo opterećeni.

Svijet je baš gadno mjesto, je li tako? Koje gubljenje vremena.

Sad bi trebali diskutirati, zašto je voda mokra i šta bi bilo, kad bi more bilo crveno umjesto plavo i kad bi sunce umjesto na istoku izlazilo na zapadu... Kad bi odrasli bolji bili. :001_rolleyes
Pravi maštoviti multietničar, s ružičastim očalama. :zubati

Svijet je predivno mjesto, Božjih ruku djelo. Život na zemlji nije nikakvo gubljenje vremena već jedna etapa između života u utrobi i života vječnog.

O morima, oblacima, vodama, planinama, djeci i odraslima, možemo diskutirati, ali na nekoj drugoj temi valjda koja je za to predviđena.

Maštovit jesam, multietničan jesam, ružičast nisam, ali nema potrebe da me zamišljaš, niti da me opisuješ.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:05 

Passenger je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Svijet je baš gadno mjesto, je li tako? Koje gubljenje vremena.

Sad bi trebali diskutirati, zašto je voda mokra i šta bi bilo, kad bi more bilo crveno umjesto plavo i kad bi sunce umjesto na istoku izlazilo na zapadu... Kad bi odrasli bolji bili. :001_rolleyes
Pravi maštoviti multietničar, s ružičastim očalama. :zubati

Svijet je predivno mjesto, Božjih ruku djelo. Život na zemlji nije nikakvo gubljenje vremena već jedna etapa između života u utrobi i života vječnog.

O morima, oblacima, vodama, planinama, djeci i odraslima, možemo diskutirati, ali na nekoj drugoj temi valjda koja je za to predviđena.

Maštovit jesam, multietničan jesam, ružičast nisam, ali nema potrebe da me zamišljaš, niti da me opisuješ.

..svak čast ljubušak vraćaš mi vjeru u pravog čestitog hercegovca hrvata i katolika jer sam već bio u fazi razočaranja u hercegovce hrvate ..nadam se i virujem da su takvi većina a ne ovi s foruma... :smajl007 :smajl007

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:09 

laganini je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

..svak čast ljubušak vraćaš mi vjeru u pravog čestitog hercegovca hrvata i katolika jer sam već bio u fazi razočaranja u hercegovce hrvate ..nadam se i virujem da su takvi većina a ne ovi s foruma... :smajl007 :smajl007

Čovjek se vidi odmah, a nečovjek sakriva, hvata krivine, treba malo da vidiš da je neko ljigav i nikakav :palacgore1

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:15 

lider30 je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

U Hrvata bi se pojavila jaka oporba, i onda bi HDZ kupio pola te oporbe i opet pobijedio.

Svugdje vladaju sposobniji. Ako se za tako sitno prodaju, bolje da i ne dođu do vlasti. Demokracija je darwinizam i puno stvari se s razlogom događa.
Dugoročno bi se pojavila jaka oporba i to bi bio nezaustavljiv proces. Svugdje je tako, pitanje je samo, jesu li procesi vremenski duži ili kraći.

Kod Hrvata postoji jaka oporba HDZ-u od samog početka HDZ-a. U početku je to bio HSP, ugušen je. Krajem devedesetih je to bio HSS, razbijen je na ostatke ostataka. Kada se pojavio MOST, pokušavalo ih se uništiti izmišljenim aferama u čemu se napola uspjelo, jer MOST je još uvijek parlamentaran ali nije više ni blizu prijetnja HDZ-u kao na početku. Nova velika prijetnja HDZ-u se dogodila kada su Bruna Esih, Željko Glasnović i Zlatko Hasanbegović osnovali stranku, ali nisu dugo trajali skupa zbog međusobnih razmirica koje su se "slučajno" pojavile. Iz njihovog pokreta nastali su "Hrvatski suverenisti" i "Domovinski pokret" koji bi možda bili prijetnja HDZ-u da su zajedno, ali ne samo da neće biti zajedno, nego će od te dvije stranke nastati nove četiri, kao što se događalo s HSP-om početkom devedesetih, dakle po dobrom starom receptu HDZ-a. Ovdje sam govorio o situaciji u Hrvatskoj, ali slično je i u BiH, samo je manji opus stranaka.

I ne prodaju se svi za sitno. Ima ih koji su skupi.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:16 

Mariooo je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Čovjek se vidi odmah, a nečovjek sakriva, hvata krivine, treba malo da vidiš da je neko ljigav i nikakav :palacgore1

..da svijet bi bio bolji da nas je više ovakvi da cijene svoje imaju principe al bez mržnje prema onome ko misli il radi drugačije od njega jer i taj drugi ima svoje i svoje spoznaje.....takvi bi se brzo našli u zajedničkom interesu...

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:20 

laganini je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Iako nisam siguran da li je ovaj tvoj post ironičan ili ozbiljan, zanima me zbog čega si se razočarao u hercegovce Hrvate?

P.S. Triba imat na umu da je svaki čovik za sebe jedinka i da ne moš baš generalizirat sve hercegovce, sve dalmatince, sve bosance itd., ali često mnogi ljudi imaju zajednički nazivnik.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:21 

..i da takvi tribaju forumu i takvi ga čine aktivnim i imamo plurarizam a ne nekakvo jednoumlje ...i da zašto žena nema na forumu ovo je jedan od rijetki foruma gdje ih možeš nabrojit na prste jedne ruke al ne čudi me macho fore iz devetnestog stoljeća otjeraju i najodvažnije...meni npr da sam moderator nikad lapo teranova i sarajka nebi dobile ban to je idiotizam jer znam da one ne zaslužuju t bez obzira na temu post..jebeno jeben forum..mislim valjda smim reć na ovoj temi..

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:23 

laganini je napisao/la:
meni npr da sam moderator nikad lapo teranova i sarajka nebi dobile ban.

Šta ne bi napisa samo da ga malo staviš. :laugh

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:26 

laganini je napisao/la:
imamo plurarizam a ne nekakvo jednoumlje .

Kaže čovjek koji je kmečao i kmečao na temi žalbe administratorima da me se banira. I Hercega i još neke

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:26 

laganini je napisao/la:
..i da takvi tribaju forumu i takvi ga čine aktivnim i imamo plurarizam a ne nekakvo jednoumlje ...i da zašto žena nema na forumu ovo je jedan od rijetki foruma gdje ih možeš nabrojit na prste jedne ruke al ne čudi me macho fore iz devetnestog stoljeća otjeraju i najodvažnije...meni npr da sam moderator nikad lapo teranova i sarajka nebi dobile ban to je idiotizam jer znam da one ne zaslužuju t bez obzira na temu post..jebeno jeben forum..mislim valjda smim reć na ovoj temi..

Forum je šovinizam što se žena tiče :zubati

Ovo ti je kao ono u kafani sjede muški za stolom i vodi se muška priča, uskoči par njih i budu banovane :zubati

Da ne idem u drugu krajnost na koju su svi alergični ovdje :aleale

Hint: mudo party :001_huh

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:27 

Passenger je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Iako nisam siguran da li je ovaj tvoj post ironičan ili ozbiljan, zanima me zbog čega si se razočarao u hercegovce Hrvate?

P.S. Triba imat na umu da je svaki čovik za sebe jedinka i da ne moš baš generalizirat sve hercegovce, sve dalmatince, sve bosance itd., ali često mnogi ljudi imaju zajednički nazivnik.

..ni slučajno nisam ironičan..generalizirano je mišljenje zato si osvježenje..jel indiskretno ako upitam koliko imaš godina...pretpostavka 35.. :zivili

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:30 

Jiv je napisao/la:
Još jedan Mujo koji ne može prežaliti što HV nije "oslobodila" Banja Luku od njenih stanovnika i naselila Turke umjesto njih. Zijev :sleep1

Ne žalim uopće za Banjom Lukom jer sam svjestan da nemamo dovoljno stanovnika da bi vratili povijesne hrvatske granice. Jedva smo i Knin vratili. Drvar i Grahovo smo u ratu vratili pa u miru opet izgubili. Tako bi bilo i s Banjom Lukom. Što mi vrijede u Drvaru ulice "Ante Starčevića" i "Stjepana Radića", ako u njem žive Srbi.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:30 

HHerceg je napisao/la:
laganini je napisao/la:
meni npr da sam moderator nikad lapo teranova i sarajka nebi dobile ban.

Šta ne bi napisa samo da ga malo staviš. :laugh

..nemam ja prika s tim problema poželjan sam ženama nije bit u tome nego da ni g od gentlemenstva nema...obiša sam i srpske i muslimanske forume al takvo nešto nisam doživio...ovdje nisam ironičan ko što volim bit baš iskreno kažem.. :kava

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:34 

laganini je napisao/la:
imamo plurarizam a ne nekakvo jednoumlje .

Kaže čovjek koji je kmečao i kmečao na temi žalbe administratorima da me se banira. I Hercega i još neke

..da mora sam se borit jer su me na forumu zbog drugačijeg stava tukli sa svi strana čak su i moderatori to radili a ne zbog objektivnog razlogas al ja nikad ne napuštam teren borim se do vječnog bana i nikad se ne vraćam s drugim nickom nikad...laganini je institucija na svakom forumu i znam da im falim pa i onim koji su me izbacivali doživotno..jer ja nosim forum i za dobro znam bit nezgodan al cilj opravdava sredstvo..

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:35 

laganini je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

..ni slučajno nisam ironičan..generalizirano je mišljenje zato si osvježenje..jel indiskretno ako upitam koliko imaš godina...pretpostavka 35.. :zivili

Namjera mi je ostati anoniman, ali osim što sam otkrio odakle sam, mogu još otkriti i broj godina... dakle točno 35, pa sad po čemu si tako točno pretpostavio... ne znam.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:38 

Passenger je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Namjera mi je ostati anoniman, ali osim što sam otkrio odakle sam, mogu još otkriti i broj godina... dakle točno 35, pa sad po čemu si tako točno pretpostavio... ne znam.

...ne znam jednostavno sam prepostavio...mislio sam napisat izmedju 30-40 pa sam stavio sredinu... :zivili

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:41 

K..M je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Nemere

Mujo iz Ljubuskog, ovaj stovani kolega sa kim diskutiras je tvoj zema iz Ljubuskog.

Mozda si otpao od njegovog stabla, i rodijaci ste po babine linije u 9.om koljenu.
Samo takijas, tko nas ba zavadi. :bihzastava

Tko sto rece cjenjeni i stovani @lider, MRZNJA JE ORGANSKA i DECENIJSKA,
i bez potpaljivaca iz inozemstva ili stranaka. Jer su SVI mislili u nakazi YU da su donji, sikanirani i EXPLATIRANI.

Što je pjesnik htio reći?

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:41 

@Passenger, manje je mjesto i moguće da je po nečemu pretpostavio da te zna.
Nečemu što si napisao.

Moje mišljenje je bolje da ostaneš anoniman i da ne pišeš stvari koje bi mogle otkriti ko si tačno.
Forum je ipak zamišljen kao anoniman i onda radi ličnih neugodnosti zbog stavova koji očito odudaraju prije svega od većine iz naroda iz kojeg dolaziš, onda bolje da budeš anoniman.
Ima ekstrema koji odmah nešto prijete, mada mislim da se to sve završava na forumu, da su prevelike kukavice da bi ostvarili prijetnje u stvarnom životu.

U svakom slučaju, vidim da si dobar čovjek i ovaj forum takvih definitivno treba.
Još si i smiren i na provokacije ne odgovaraš istom mjerom nego razumno, što je još jedna veličina koju i nema baš svako.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 13:42 

Passenger je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Mujo iz Ljubuskog, ovaj stovani kolega sa kim diskutiras je tvoj zema iz Ljubuskog.

Mozda si otpao od njegovog stabla, i rodijaci ste po babine linije u 9.om koljenu.
Samo takijas, tko nas ba zavadi. :bihzastava

Tko sto rece cjenjeni i stovani @lider, MRZNJA JE ORGANSKA i DECENIJSKA,
i bez potpaljivaca iz inozemstva ili stranaka. Jer su SVI mislili u nakazi YU da su donji, sikanirani i EXPLATIRANI.

Što je pjesnik htio reći?

Ma pusti, pjesnik iz Niš :zubati

Njega ne razumiju ni u pola Srbije.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 504 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: