|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 219 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Chip
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 29 stu 2010, 00:42 |
|
|
Večerašnji 3. dnevnik FTV-a 
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 29 stu 2010, 03:21 |
|
|
i_jopet je napisao/la: ivica je napisao/la: Jeste federalna dražava ali je istovremeno na pola puta da postane unitarna. Prije bih rekao da je na pola puta da ne bude država, ali realnije bi bilo reći da će biti labavija unija fed.jedinica. Kada nekome uskratiš njegovo pravo na izražavanje i slobodu uređivanja države tada je teško da će se taj ikada pomiriti sa takvim stanjem, a kada nekome uskratiš ono što ionako nije njegovo taj neće osjetiti baš neku preveliku bol. Lako je prepoznati tko je u kojoj poziciji. Najbezbolnije je ovo što je defacto pretočiti u dejure, znači "dodati" još jednu fed.jedinicu t.j. omogućiti ravnopravnost bez da itko ikoga ugrožava. NEMA RATA; NEMA SVAĐE; ne tražimo puno, samo ono što nam pripada.Pripada ti Ljubuski a ne pripada ti Kraljeva Sutjeska ... jesi li to htio da kazes?
|
|
Vrh |
|
 |
IND
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 29 stu 2010, 04:27 |
|
|
KaRudar je napisao/la:
Pripada ti Ljubuski a ne pripada ti Kraljeva Sutjeska ... jesi li to htio da kazes? O čemu ti trolaš? Ko je tebe naljutio? Provociraš otkad si se prijavio na forum. Ako nemaš nešto pošteno i konstruktivno reć, onda ti jarane odšetaj.
_________________ Kiseljački kiseljak PRIRODNA MINERALNA VODA "Pod plaštom patriotizma se prodaje antinacionalizam koji je u službi bošnjačkog nacionalizma."
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 13:05 |
|
|
IND je napisao/la: KaRudar je napisao/la:
Pripada ti Ljubuski a ne pripada ti Kraljeva Sutjeska ... jesi li to htio da kazes? O čemu ti trolaš? Ko je tebe naljutio? Provociraš otkad si se prijavio na forum. Ako nemaš nešto pošteno i konstruktivno reć, onda ti jarane odšetaj. Ne znam cemu tvoja nervoza ... samo sam te fino pitao uopste mi namjera nije bila da provociram pa bih volio i da mi odgovoris.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 13:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37956 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vratimo paritet u Federaciji i uopće nema rasprave što kome pripada.
Je li može, Kaknjo?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 13:13 |
|
|
Jedan čovjek - jedan glas. Živimo skupa na cjelokupnom teritoriju i jako se volimo, ali nas ima više i ko vas jebe. To je muslimanska politika. Pogledati pod: Milošević, Slobodan. 
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 17:43 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Jedan čovjek - jedan glas. Živimo skupa na cjelokupnom teritoriju i jako se volimo, ali nas ima više i ko vas jebe. To je muslimanska politika. Pogledati pod: Milošević, Slobodan.  Nije to muslimanska politika nego ja takav izborni zakon
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 17:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vratimo paritet u Federaciji i uopće nema rasprave što kome pripada.
Je li može, Kaknjo? Nema problema... kada bude u RSu i na nivou BiH neka bude i u Federaciji
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 18:21 |
|
|
Nedo je napisao/la: ovo je još najbolja opcija, inače ona najrealnija vam je preko Drine Dobro, ali javite nam kad se popnete na Trebević.  To je valjda prva etapa na putu do Drine. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 18:30 |
|
|
Nedo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dobro, ali javite nam kad se popnete na Trebević.  To je valjda prva etapa na putu do Drine.  otićete vi sami, tačnije već odlazite, evo šta kaže Bojan Bajić 2028. u BH 66 % Bošnjakajer će vas "pozivati" majčica srbija, jer zbog bijele kuge neće neće biti srba dovoljno ni za male srbijeDe ba mani se tih folova i mitova
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 18:36 |
|
|
Nedo je napisao/la: dobro, samo se ti tješi Zasto bih se tjesio i sta kada nas bude 66% u BiH i Srba je bilo 90% u srbiji pa su izgubili Kosovo... Nije ti to mjerilo Treba raditi i omoguciti svakom da na svakom pedlju zivi dobro, da ima ista prava i sve ono sto normalan covjek ocekuje i sto su potrebe normalnog covjeka Nenormalni ljudi se raduju necijem nestanku da li milom ili silom svejedno
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 18:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26970 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
aleksije radicevic je napisao/la: akle, veliki broj Bošnjaka iz Sarajeva želeće da se zaposli na Palama i Sokocu, što će im biti omogućeno samo ako se vrate na veru pradedovsku. Eto. Pa što ćete onda sa tolikim katolicima?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 18:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: akle, veliki broj Bošnjaka iz Sarajeva želeće da se zaposli na Palama i Sokocu, što će im biti omogućeno samo ako se vrate na veru pradedovsku. Eto. Pa što ćete onda sa tolikim katolicima??  Dobra...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 18:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82528 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
nedo ban
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 19:48 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Pripada ti Ljubuski a ne pripada ti Kraljeva Sutjeska ... jesi li to htio da kazes? Pripada i jedno i drugo, praviš se da ne razumiješ što govorim, govorim o ravnopravnosti jer kako se izboriti za Kraljevu Sutjesku ako nemaš istu poziciju. (fed.jedinicu) I ovo što se tiče izbornog zakona nije kriv zakon već onaj koji taj zakon zloupotrebljava, u nas ne pomaže dobra riječ nažalost, zato sve treba riješiti strogim preciziranjem nadležnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 19:58 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Nema problema... kada bude u RSu i na nivou BiH neka bude i u Federaciji Hebeš RS, nju treba još malo popravit na karti, čak i u njihovu korist, i zaboravit na nju, neka kusaju što su si skuhali, ali to nije razlog da se na razini države i Federacije, ili čak samo države (uz ukidanje Federacije) ne riješe stvari između M i H. Nego, koliko god mi cvili zbog unitarizma, i preglasavanja toliko Bošnjaci iz manjih mjesta imaju još više razloga za cvilit ali ih ubiše domoljubnim pjesmama i mitovima iz Sarajeva a oni nasjedaju... Ljudi nemaju što jest a oni crvene tepihe prostiru, i još tebe iz "provincije" gledaju kao zadnju stoku... Baš me zanima koliko će vremena proći dok se neko ne zamisli...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 21:01 |
|
|
i_jopet je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Pripada ti Ljubuski a ne pripada ti Kraljeva Sutjeska ... jesi li to htio da kazes? Pripada i jedno i drugo, praviš se da ne razumiješ što govorim, govorim o ravnopravnosti jer kako se izboriti za Kraljevu Sutjesku ako nemaš istu poziciju. (fed.jedinicu) I ovo što se tiče izbornog zakona nije kriv zakon već onaj koji taj zakon zloupotrebljava, u nas ne pomaže dobra riječ nažalost, zato sve treba riješiti strogim preciziranjem nadležnosti. Jel to ni manje ni vise nego BAS fedralna jedinica? Pa nemaju je ni Bosnjaci a i republika srpska nije federalna jedinica
|
|
Vrh |
|
 |
Hum.
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 21:29 |
|
|
KaRudar je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Pripada i jedno i drugo, praviš se da ne razumiješ što govorim, govorim o ravnopravnosti jer kako se izboriti za Kraljevu Sutjesku ako nemaš istu poziciju. (fed.jedinicu)
I ovo što se tiče izbornog zakona nije kriv zakon već onaj koji taj zakon zloupotrebljava, u nas ne pomaže dobra riječ nažalost, zato sve treba riješiti strogim preciziranjem nadležnosti.
Jel to ni manje ni vise nego BAS fedralna jedinica? Pa nemaju je ni Bosnjaci a i republika srpska nije federalna jedinica pa moj rudar ima li teme gdje nema tebe i tvojih podbadanja još malo i iz paštete ćeš počet iskakat smanji malo doživljaj
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 30 stu 2010, 21:42 |
|
|
Hum. je napisao/la: KaRudar je napisao/la:
Jel to ni manje ni vise nego BAS fedralna jedinica? Pa nemaju je ni Bosnjaci a i republika srpska nije federalna jedinica
pa moj rudar ima li teme gdje nema tebe i tvojih podbadanja još malo i iz paštete ćeš počet iskakat smanji malo doživljaj Jedva čekam proglašenje Hrvatskog stolnog grada Mostara, Herceg Bosne, pa bila to federalna jedinica, kanton ili entitet! (... a to vam je samo pitanje dana ili godine!) 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 00:34 |
|
|
MIR je napisao/la: Pa kanton vec imas i Mostar je u njemu i u jos 4 kantona Hrvati su relativna vecina
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 00:47 |
|
|
Hum. je napisao/la: KaRudar je napisao/la:
Jel to ni manje ni vise nego BAS fedralna jedinica? Pa nemaju je ni Bosnjaci a i republika srpska nije federalna jedinica
pa moj rudar ima li teme gdje nema tebe i tvojih podbadanja još malo i iz paštete ćeš počet iskakat smanji malo doživljaj Ne znam kako ti vidis podbadanje u razmjeni misljenja...zao mi je ako je tako jer mi namjera nije bila... A valjda imam pravo da diskutujem a sve teme o kojima diskutujem su usko vezane
|
|
Vrh |
|
 |
Hum.
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 11:52 |
|
|
meni nije jasno zašto ti opće trebaš diskutovati na forumu Hrvata u BiH
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 12:13 |
|
|
Ovakve kao Kakanjac treba zalijevat ovdje. Baš je cvjetić kakav treba bit. Barem po onom dosad.
Samo mu treba odgovorit, a čini mi se razuman.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 12:20 |
|
|
Hum. je napisao/la: meni nije jasno zašto ti opće trebaš diskutovati na forumu Hrvata u BiH Jel to ne bih trebao? Jel to nisam dobrodosao zato sto sam Bosnjak?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 12:25 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8721 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
KaRudar je napisao/la: Hum. je napisao/la: meni nije jasno zašto ti opće trebaš diskutovati na forumu Hrvata u BiH Jel to ne bih trebao? Jel to nisam dobrodosao zato sto sam Bosnjak? ja, eto baš zato. pitaj bumeranga po tom pitanju
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|