|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 18:53 |
|
|
Najbolje bi za nas bilo da su nas onomad napali Sovjeti. Iako je nezahvalno ratovati s Rusima.
Jer samo jak vanjski neprijatelj bi bio u stanju da izbrise ove narcisoidne seljakluke.
Evo sad da ovde nema Bosnjaka i Srba Hrvati bi se medjusobno poklali (mislim virtualno, digitalno).
Ista situacija i kod druga dva naroda. Tako da ne cudi i to sto se i ova tema pretvori u ciji je veci tj. ustvari ciji je manji (koga najmanje vole nekakvi nebitni likovi okolo).
Dakle uvijek isti kompleks, uvijek. Et npr. i hrvatsko-bosnjacki sukob, tj. rat od godinu dana. Cim se prema Srbima povukla linija i cim su ovi prestali da napadaju posto su uzeli bili dvije trecine zemlje, Hrvati i Bosnjaci za vratove.
Bosnjaci cak medjusobno u Bihackom okrugu. HOS i HVO zamalo rat.
Ma da ne nabrajam. Ocigledno je.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 19:10 |
|
|
Haram je napisao/la: Najbolje bi za nas bilo da su nas onomad napali Sovjeti. Iako je nezahvalno ratovati s Rusima.
Jer samo jak vanjski neprijatelj bi bio u stanju da izbrise ove narcisoidne seljakluke.
Evo sad da ovde nema Bosnjaka i Srba Hrvati bi se medjusobno poklali (mislim virtualno, digitalno).
Ista situacija i kod druga dva naroda. Tako da ne cudi i to sto se i ova tema pretvori u ciji je veci tj. ustvari ciji je manji (koga najmanje vole nekakvi nebitni likovi okolo).
Dakle uvijek isti kompleks, uvijek. Et npr. i hrvatsko-bosnjacki sukob, tj. rat od godinu dana. Cim se prema Srbima povukla linija i cim su ovi prestali da napadaju posto su uzeli bili dvije trecine zemlje, Hrvati i Bosnjaci za vratove.
Bosnjaci cak medjusobno u Bihackom okrugu. HOS i HVO zamalo rat.
Ma da ne nabrajam. Ocigledno je. ..napali sovjeti ..ti si lud definitivno
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 20:51 |
|
|
Većina naših komsija iz Srbije je pozitivna. Neki na koronavirus, neki na sidu
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 21:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 21:36 |
|
|
Kakvih bre Bokelja. Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 21:42 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Kakvih bre Bokelja. Hrvata. ..progugla sam i cemu potreba da smanjujete ima ih po popisu osam tisuća koji subse izjasnili…a u reali vjerojatno triput vise..
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 21:52 |
|
|
Jos dva tri posta i tema se moze komotno nakaciti na onu o demografiji.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 21:53 |
|
|
Šta pozitivno reći o komšijama kad jedni drugima želimo sve najgore...jel de Ovi bosanski srbi(da me čuje dodik) znaju pravit državu Muslimani znaju pravit burek....od sira... Crnogorci znaju ležat... Srbijanski srbi...imaju zadrugu Talijani...profi ubice mačaka i ptica Slovenci.....vrhunski maltretirači na granici
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 22:13 |
|
|
Skeletor je napisao/la: laganini je napisao/la: ..realno u Srbiji barem trideset tisuća samo se ne mogu izjasnit režim je to… Znam ih ja ovde po Beogradu nekoliko, uglavnom jugooficiri koji su se poženili ovamo i ostali, žene koje su se udale za Srbe i ostale, i njihova levičarska deca. Ti koliko mrziš komunizam, podavio bi ih u toj tvojoj kvasini. ..tko sam ja da sudim..samo kazem da ih ima..mozda novi ministar pomogne u slobodi izražavanja..
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 22:16 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Šta pozitivno reći o komšijama kad jedni drugima želimo sve najgore...jel de Ovi bosanski srbi(da me čuje dodik) znaju pravit državu Muslimani znaju pravit burek....od sira... Crnogorci znaju ležat... Srbijanski srbi...imaju zadrugu Talijani...profi ubice mačaka i ptica Slovenci.....vrhunski maltretirači na granici Lepo od tebe što nas znaš samo po Zadruzi, cenim da si veran gledalac.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 22:21 |
|
|
Piše ti gore....bar nešto pozitivno... Evo ja sam bar nešto pozitivno našao Podrška za kikija Vratite nam kikija
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 22:39 |
|
|
Jbt, nije valjda da se ložiš na onu strvinu od Kristijana.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 22:45 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..realno u Srbiji barem trideset tisuća samo se ne mogu izjasnit režim je to… Ko im brani da se izjasne pred popisivačem, gluposti. Inače, najbrojniji su Dalmatinci. ..pa režim nivo demokracije u Srbiji jos nije nastoj razini..
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 23:09 |
|
|
Sad ga baš pretera. Jeste, koljemo Hrvate po kućama. Sram te bilo!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 23:27 |
|
|
Večeras je naročito poludeo.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 23:45 |
|
|
laganini je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Bugari - prevrtljivi, pokvareni, uvek udaraju s leđa Makedonci - Srbi so govorna manata .. ukratko srbima nitko od susjeda ne valja..ja se pitam do koga je.. Do susjeda je.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 00:00 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ne, nego Amiđa o srbima... jedino pozitivno kod njih je što ti odma kažu šta misle o tebi, za razliku od vas. Kod vas muslimana je jedino pozitivno što vas svake godine ostane manje u BiH,a više iseli u inostranstvo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 08:15 |
|
|
Na tom nekom individualnom nivou, nit sam kad imao negativnih iskustava nit znam nekog da ih je imao. Naravno, nit sam ja dao povod za takvo što.
Ali opet, to važi za sve narode, ne samo za ove ovdje.
Ako se govori generalno, to je opet teško reći jer ima ogromnih regionalnih razlika unutar naroda. Ako baš nešto moram izdvojiti onda je poduzetnički duh kod Hrvata. Sviđa mi se i kako imaju uređene okućnice. Kod Srba (iz Srbije) smisao za humor.
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 08:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ne, nego Amiđa o srbima... jedino pozitivno kod njih je što ti odma kažu šta misle o tebi, za razliku od vas. Kod vas muslimana je jedino pozitivno što vas svake godine ostane manje u BiH,a više iseli u inostranstvo. Izbjeglico, jel se tako ponaša u gostima?
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 08:54 |
|
|
Bakir je porijeklom Srbin. To je plus i za Srbe i za Bošnjake.
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 09:01 |
|
|
Vučić je Bosanac. Sve izmješano. No, ne damo im da kompletiraju srpski svet. Eto im samo Vučić.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 09:31 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ne, nego Amiđa o srbima... jedino pozitivno kod njih je što ti odma kažu šta misle o tebi, za razliku od vas. Što opet lažeš? Mi kad vam kažemo šta mislimo o vama, vi se žalite moderatorima, Šmitu, CNNu i BBCu?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 09:32 |
|
|
Haram je napisao/la: Meni se kod Srba nista ne svidja sto mi se ne svidja i kod Hrvata i Bosnjaka jer smo UGLAVNOM jedno.
Eto jedino ta vjera nesto ubacuje neke razlike pa cu reci da mi se kod Srba najmanje gadi ista jer je onako vise pro forma..i oni popovi jedu, jebu, locu, boli ih *** takoreci. Dok kod druga dva plemena je sve nesto neka zabrana, sve se nesto ne smije, sve nesto bezze i dosadno...halal haram. Srbi locu na slavama, sahranama, itd.. Da pravoslavlje je super. Islam je i meni totalno bezveze. Pogotovo ovaj vaš izmišljeni bosanski islam.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 10:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la: Meni se kod Srba nista ne svidja sto mi se ne svidja i kod Hrvata i Bosnjaka jer smo UGLAVNOM jedno.
Eto jedino ta vjera nesto ubacuje neke razlike pa cu reci da mi se kod Srba najmanje gadi ista jer je onako vise pro forma..i oni popovi jedu, jebu, locu, boli ih *** takoreci. Dok kod druga dva plemena je sve nesto neka zabrana, sve se nesto ne smije, sve nesto bezze i dosadno...halal haram. Srbi locu na slavama, sahranama, itd.. Da pravoslavlje je super. Islam je i meni totalno bezveze. Pogotovo ovaj vaš izmišljeni bosanski islam. Ček novovrijeme ti nemaš ništa pozitivno reć za muslimane ?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 24 lis 2022, 10:09 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Da pravoslavlje je super. Islam je i meni totalno bezveze. Pogotovo ovaj vaš izmišljeni bosanski islam. Ček novovrijeme ti nemaš ništa pozitivno reć za muslimane ? Evo već 3 dana pokušavam da se sjetim nečeg pozitivnog i ništa mi ne pada na pamet... Mogao bih nabrojati dosta toga što mi se ne sviđa.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|