|
|
Stranica: 37/53.
|
[ 1304 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 11:46 |
|
|
Zadrzi se na forumu jos koju god. Da predstavis rezultate trenutnih i buducih zaduzenja. Ono sto su Cvetkovic-Dacek ostavili 2012. bice mila majka za ono sto nas ceka sad kad je zaduzivanje teze i skuplje.
|
|
Vrh |
|
|
Batman
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 11:56 |
|
|
Grobar pokloni se veličanstvenom kancelaru, Srbija je mala i Hrvatska raste brže i jače.
Rastemo u ukupnom BDP-u, dolaze Rafali i postajemo balkanska sila broj 1.
|
|
Vrh |
|
|
Batman
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 12:04 |
|
|
Amerika nema avione poput Rafala a ne Rusija i slična boranija.
Glavno je da se kasa puni, sa tonama uhljeba rastemo i ne stajemo.
Nema države na svijetu sa više opcina, županija itd.
Hrvatska je dokaz kako socijalistički model može biti uspješan.
Npr kod nas ako držiš restoran/kafić i plaćaš 70 posto poreza ti si dobar, 30 je nešto normalno.
|
|
Vrh |
|
|
Batman
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 12:19 |
|
|
Jedna iz BG-a mi rekla kako se sramila kada je išla busom iz Splita za BGD. Hrvatska joj prekrasna i ima savršen utisak, kaže da smo bolji od Grčke i visoki a kada je prešla granicu sa Srbijom u stala na stanici u Rumu osjetila susramlje zbog hrvatskih vozača. Naime imate smeće na putu na stanici, kaže smeće u rupama po putu i kako ne želi živjeti tu nakon što je vidila raj na zemlji.
|
|
Vrh |
|
|
Batman
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 12:21 |
|
|
Hrvatska da ima model Hercegovine-niski porezi i davanja realno bila bi razvijenija nekoliko puta. U Hrvatskoj ti nije dozvoljeno ni ulagati, trebaš 500 dozvola. Trebamo biti Izrael i to možemo postati pod Plenkovićem i onda vam pokrasti taj ilitij Srbija je realno rupa od države, ružna i gadna. U nas ne možeš smanjivati mirovine, prosto to ne ide i mi možemo kresati općine, županije i biti vojno razvijeniji od vas 5 puta. Možemo razviti nuklearke sutra
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 12:47 |
|
|
Batman je napisao/la: Grobar pokloni se veličanstvenom kancelaru, Srbija je mala i Hrvatska raste brže i jače.
Rastemo u ukupnom BDP-u, dolaze Rafali i postajemo balkanska sila broj 1. Tu je tacno samo da je balkanska. :)
|
|
Vrh |
|
|
Batman
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 12:52 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Batman je napisao/la: Grobar pokloni se veličanstvenom kancelaru, Srbija je mala i Hrvatska raste brže i jače.
Rastemo u ukupnom BDP-u, dolaze Rafali i postajemo balkanska sila broj 1. Tu je tacno samo da je balkanska. :) ovo je provokacija
|
|
Vrh |
|
|
mostarske_kiše
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 14:30 |
|
|
Ne trolaj Srbine . Hrvatska s 2.7. milijuna stanovnika ima 4 milijarde eura vecu ekonomiju. Ove godine ce imat duplo veci ekonomski rast . Pogledaj prosla tri kvartala . Dzabe trolas . Igrate u balkanskoj ligi sa BiH , Kosovom , Makedonijom itd . Hrvatska prosle godine po razvijenosti prestigla Slovačku . Vi jos ne mozete do Bugarske dobaciti …
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 15:25 |
|
|
JNA se opet najeo ludih gljiva…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 15:45 |
|
|
Ovo mu dođu kao paraolimpijske igre.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 15:48 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Šta motivira nekog iz Pirota ili Vojvodine na rasprave na forumu BH Hrvata? Ovdje obitavaju virtualni fenomeni.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 15:58 |
|
|
Idi čovječe regaj se na neki srbijanski forum o kvalitetu ukiseljenih pirotskih papričica. Šta ćeš ovdje?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta motivira nekog iz Pirota ili Vojvodine na rasprave na forumu BH Hrvata? Ovdje obitavaju virtualni fenomeni. Šta motiviše Muslimanku iz inozemstva da se bavi nekim iz Pirota ili Vojvodine? Zaista fenomen.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta motivira nekog iz Pirota ili Vojvodine na rasprave na forumu BH Hrvata? Ovdje obitavaju virtualni fenomeni. Šta motiviše Muslimanku iz inozemstva da se bavi nekim iz Pirota ili Vojvodine? Zaista fenomen. Ja sam prvenstveno Bosanka. Rodila se u Sarajevu. Cijela porodica mi je takodjer iz Bosne. Šira familija isto. Porodicna kuca. Sasvim normalno je da me zanima situacija u BiH. Politicka i medjuljudski odnosi. A šta tebe motivira? Nemas nekiforum da raspravljaš o Bisi labudici i njenom momku na Paliću?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:14 |
|
|
To da. Sve javno. - ne laskaj si da ni ti pisala na pp.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam prvenstveno Bosanka. Rodila se u Sarajevu. Cijela porodica mi je takodjer iz Bosne. Šira familija isto. Porodicna kuca. Sasvim normalno je da me zanima situacija u BiH. Politicka i medjuljudski odnosi. A šta tebe motivira? Nemas nekiforum da raspravljaš o Bisi labudici i njenom momku na Paliću? Što i dalje nema veze sa nama iz Vojvodina i Pirota. Ne bih da se pozivam na familiju i kuće. Sve i da sam Eskim na privremenom radu na ostrvu Šikoku, možda me zanima situacija u BiH i kako ljudi razmišljaju. Posmatraj to ovako, na koji bih način ja, dok hranim labudicu Bisu, mogao saznati o psihičkim poremećajima i nivou šovinizma kod muslimanske dijaspore u Beču, da ne pratim ovaj forum povremeno? Apsolutno nikako. Informacija je moćna stvar. A tema je BiH vs Hrvatska vs Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji, o čemu se i pisalo dok se nisi ukazala.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:36 |
|
|
Došao sam na temu da vas podsjetim da Zagreb ima BDP koliki cijela BiH i da Beograd ima stanovnika koliko cijela BiH. Trendovi su takvi da će BiH uskoro u oba parametra zaostajati.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam prvenstveno Bosanka. Rodila se u Sarajevu. Cijela porodica mi je takodjer iz Bosne. Šira familija isto. Porodicna kuca. Sasvim normalno je da me zanima situacija u BiH. Politicka i medjuljudski odnosi. A šta tebe motivira? Nemas nekiforum da raspravljaš o Bisi labudici i njenom momku na Paliću? Što i dalje nema veze sa nama iz Vojvodina i Pirota. Ne bih da se pozivam na familiju i kuće. Sve i da sam Eskim na privremenom radu na ostrvu Šikoku, možda me zanima situacija u BiH i kako ljudi razmišljaju. Posmatraj to ovako, na koji bih način ja, dok hranim labudicu Bisu, mogao saznati o psihičkim poremećajima i nivou šovinizma kod muslimanske dijaspore u Beču, da ne pratim ovaj forum povremeno? Apsolutno nikako. Informacija je moćna stvar. A tema je BiH vs Hrvatska vs Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji, o čemu se i pisalo dok se nisi ukazala. Ti kao propali povjesničar sa beznačajnim faxom, jedino što mozes je pisati velikosrpske trakate i lazirati povjest EX YU prostora. Ne laskaj si da tvoje zanimanje moze imati bilo kakvu drugu svrhu, (socijalni) osim gore navedenog.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 16:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti kao propali povjesničar sa beznačajnim faxom, jedino što mozes je pisati velikosrpske trakate i lazirati povjest EX YU prostora. Ne laskaj si da tvoje zanimanje moze imati bilo kakvu drugu svrhu, (socijalni) osim gore navedenog. Ipak mi greje srce da čak i ovako propao i sa beznačajnim faxom, imam makar jednog fana koji prati moje velikosrpske traktate i falsifikate. Hvala ti Sarajka.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 17:01 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti kao propali povjesničar sa beznačajnim faxom, jedino što mozes je pisati velikosrpske trakate i lazirati povjest EX YU prostora. Ne laskaj si da tvoje zanimanje moze imati bilo kakvu drugu svrhu, (socijalni) osim gore navedenog. Ipak mi greje srce da čak i ovako propao i sa beznačajnim faxom, imam makar jednog fana koji prati moje velikosrpske traktate i falsifikate. Hvala ti Sarajka. LOL ne laskaj si. Cuj ja fan? Velikosrpskih trakata i lazne povjesti? Jest. Ali u …
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 17:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: LOL ne laskaj si. Cuj ja fan? Velikosrpskih trakata i lazne povjesti? Jest. Ali u … Samo opušteno, ništa ne brini - šaljem ti sabrana dela, potpisana i sa posvetom. Da ne zaboraviš maternji jezik tamo u rasejanju sa onim Turcima i Švabama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 17:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: LOL ne laskaj si. Cuj ja fan? Velikosrpskih trakata i lazne povjesti? Jest. Ali u … Samo opušteno, ništa ne brini - šaljem ti sabrana dela, potpisana i sa posvetom. Da ne zaboraviš maternji jezik tamo u rasejanju sa onim Turcima i Švabama. Meni maternji nije srpska verzija ekavice. Morala bi to prevoditi. Obrazuj tim djeloma ove talibane placenicke kao novovakat. Moj bosanski je vise no odlican vozam vas pet istovremeno i lopatom trpam verbalno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 26 stu 2022, 17:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni maternji nije srpska verzija ekavice. Morala bi to prevoditi. Obrazuj tim djeloma ove talibane placenicke kao novovakat. Moj bosanski je vise no odlican vozam vas pet istovremeno i lopatom trpam verbalno. Čuj nije. Vrati se veri prađedovskoj Sarajka... i koristi zareze pls.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 27 stu 2022, 02:03 |
|
|
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: BiH vs. Hrvatska vs. Srbija - osnovni ekonomski pokazatelji... Postano: 27 stu 2022, 20:26 |
|
|
Samo vi svršavajte na te naslove na svojim portalima za koje se zna kakvi su. Drago nam je da vam je lipo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|