|
|
Stranica: 12/14.
|
[ 333 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imota
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 14:49 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ja se oduvijek zalažem da budu 3 entiteta i da svako vlada svojom sudbinom u svom entitetu. Ali ne i da se mijenjaju vanjske granice BiH. Prvo zato što bi to bio opasan presedan a drugo zato što bi taj bošnjački entitet bio neodrživ tako opkoljen i bez izlaza na more ili plovnu rijeku.
Međutim, jasno je da Bošnjacima neće biti dozvoljeno ni da imaju entitet. Ostaje Dayton, FBiH i hrvatskih 6 ministara na čelu sa šefom računovodstva (Ministar Finansija). Nakon što su zadnjih 6 mjeseci Bošnjaci (preko SDA i DF i njihovih botova) pokazali svoje pravo lice sad se i ja slažem da bi bošnjački entitet bio opasnost. Neka FBIH i neka nama Hrvata kao kontrolora preko kojeg NATO kontroliše Bošnje. Potrebno je.
Švicarska i Češka isto nemaju izlaz na more i plovnu rijeku a opet im ništa me fali. Vi bi imali i dalje Luku Ploče za svoje potrebe. Prestani da tim glupostima. Dalje, de objasni zasto bi Bošnjačka drzava bila neodrziva ali BiH kao Federacija je odrziva? Priznaješ da zivite od kradje i na grbači ostali (Hrvata)? Kao zadnje, pokušao sam ti objasnit da nas ne zanima vaše i da niste u opasnosti kad ste opkoljeni. Nas ne zanima Tuzla, Zenica, Sarajevo, Konjic Bugojno itd. Jest da je bald bilo i naše i čak smo i vecina ali realno to nas ne zanima kao sto nas više Nezanima Zemun. Osim 0,1% Pravaša to u Hrvatskoj nikog ne zanima. Evo ja koji je iz Kaknja ti prvi kazem da me ne zanima, izgubili smo i izgubljeno je. To 3-4% Hrvata tamo ne dirajte a oni nek se drze vasi zakona i tako to ide. Bogami Bugojno im ne ide, na putu je i to im ne oprastamo. A i tvoj Kakanj. To Sarajevo, Zenica, Tuzla nek nose di oce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 14:58 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Dalje, de objasni zasto bi Bošnjačka drzava bila neodrziva ali BiH kao Federacija je odrziva? Zaista je besmisleno ponovo potezati 1000 puta prežvakane teme. Dok su u BiH Srbi i Hrvati, Srbija i Hrvatska neće zatvoriti granice prema BiH. Ako se odcjepe Srbi i Hrvati ovo što ostane proglasiš teroristima, uvedeš sankcije i zatvoriš granice. I gledaš kako Muje umiru od gladi.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:03 |
|
|
Nebula je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Dalje, de objasni zasto bi Bošnjačka drzava bila neodrziva ali BiH kao Federacija je odrziva? Zaista je besmisleno ponovo potezati 1000 puta prežvakane teme. Dok su u BiH Srbi i Hrvati, Srbija i Hrvatska neće zatvoriti granice prema BiH. Ako se odcjepe Srbi i Hrvati ovo što ostane proglasiš teroristima, uvedeš sankcije i zatvoriš granice. I gledaš kako Muje umiru od gladi. A po islamu ne dolazi u obzir da budete dobri sa komšijama pa da vam ne zatvaramo granice? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:05 |
|
|
|
Dobri smo bili i prije pa genocid ovo ono. Dobrota ti ništa ne znači kad sa druge strane imaš medije koji te naprave monstrumom. Kažu da bacaš srpsku nejač lavovima u pionirskoj dolini i slično. A Srbi ne vole one koji bacaju srpsku nejač lavovima.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marko80
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nebula je napisao/la: Zaista je besmisleno ponovo potezati 1000 puta prežvakane teme. Dok su u BiH Srbi i Hrvati, Srbija i Hrvatska neće zatvoriti granice prema BiH. Ako se odcjepe Srbi i Hrvati ovo što ostane proglasiš teroristima, uvedeš sankcije i zatvoriš granice. I gledaš kako Muje umiru od gladi.
A po islamu ne dolazi u obzir da budete dobri sa komšijama pa da vam ne zatvaramo granice?  Oni to gledaju iz vlastite "islamske logike". Oni bi to krscanima napravili da mogu. Zato misle da bi to krscani njima napravili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:08 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Oni to gledaju iz vlastite "islamske logike". Oni bi to krscanima napravili da mogu. Zato misle da bi to krscani njima napravili. Ustvari gledamo presude suda u Hagu. Onima kojima nije bilo teško napraviti takve zločine sigurno neće biti teško ni zatvoriti granice. Pa vidimo na ovom forumu kakva je dehumanizacija muslimana na djelu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45190 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
O dehumanizaciji muslimana na forumu govore oni čiji mediji godinama dehumaniziraju Hrvate. I lik koji je išao na prosvjed s kojeg je pozivano na trpanje Hrvata u vagone.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:13 |
|
|
daramo je napisao/la: O dehumanizaciji muslimana na forumu govore oni čiji mediji godinama dehumaniziraju Hrvate. I lik koji je išao na prosvjed s kojeg je pozivano na trpanje Hrvata u vagone. Jesam li ja pozivao na trpanje Hrvata u vagone? Ako nisam zašto to meni stavljaš na dušu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:14 |
|
|
Nebula je napisao/la: Dobri smo bili i prije pa genocid ovo ono. Dobrota ti ništa ne znači kad sa druge strane imaš medije koji te naprave monstrumom. Kažu da bacaš srpsku nejač lavovima u pionirskoj dolini i slično. A Srbi ne vole one koji bacaju srpsku nejač lavovima. Kakvu vi dobotu vidite u preglasavanju i ubijanju Srba? Možda je to dobro u islamu al u Evropi nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nebula je napisao/la: Dobri smo bili i prije pa genocid ovo ono. Dobrota ti ništa ne znači kad sa druge strane imaš medije koji te naprave monstrumom. Kažu da bacaš srpsku nejač lavovima u pionirskoj dolini i slično. A Srbi ne vole one koji bacaju srpsku nejač lavovima. Kakvu vi dobotu vidite u preglasavanju i ubijanju Srba? Možda je to dobro u islamu al u Evropi nije. Imamo presude međunarodnog suda ko je koliko bio dobar. Baš zato da se mi međusobno o tome ne raspravljamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:15 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: O dehumanizaciji muslimana na forumu govore oni čiji mediji godinama dehumaniziraju Hrvate. I lik koji je išao na prosvjed s kojeg je pozivano na trpanje Hrvata u vagone. Jesam li ja pozivao na trpanje Hrvata u vagone? Ako nisam zašto to meni stavljaš na dušu? Ti si pozvao na pritajenje do prave prilike. Cilj isti, samo druga taktika.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45190 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: O dehumanizaciji muslimana na forumu govore oni čiji mediji godinama dehumaniziraju Hrvate. I lik koji je išao na prosvjed s kojeg je pozivano na trpanje Hrvata u vagone. Jesam li ja pozivao na trpanje Hrvata u vagone? Ako nisam zašto to meni stavljaš na dušu? Zašto ti cijelom forumu pa tako i meni stavljaš na dušu dehumanizaciju muslimana? Dok upravo većinom to vi radite, odnosno vaši mediji, nabijajući Hrvatima kolektivno uzp a Srbima genocid.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:16 |
|
|
Nebula je napisao/la: Marko80 je napisao/la: Oni to gledaju iz vlastite "islamske logike". Oni bi to krscanima napravili da mogu. Zato misle da bi to krscani njima napravili. Ustvari gledamo presude suda u Hagu. Onima kojima nije bilo teško napraviti takve zločine sigurno neće biti teško ni zatvoriti granice. Pa vidimo na ovom forumu kakva je dehumanizacija muslimana na djelu. Taj vam sud ne priznaje ni Rusija ni Hamerika. Možete se jebati sa njim. UN je rekao svoje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
macola
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:19 |
|
|
Nebula je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Dalje, de objasni zasto bi Bošnjačka drzava bila neodrziva ali BiH kao Federacija je odrziva? Zaista je besmisleno ponovo potezati 1000 puta prežvakane teme. Dok su u BiH Srbi i Hrvati, Srbija i Hrvatska neće zatvoriti granice prema BiH. Ako se odcjepe Srbi i Hrvati ovo što ostane proglasiš teroristima, uvedeš sankcije i zatvoriš granice. I gledaš kako Muje umiru od gladi. Ali mi nismo vi, samo zato što bi vi nama to najradije uradili ne znači da bi mi vama, od tog nema koristi, jedini razlog zašto imamo sukoba jest zato što ste pogani i bez političke časti a sa ogromnim ambicijama i kompleksom manje vrijednosti. Imate ambicije Turaka a resurse Makedonaca. Jedna država 3 teritorijalno nepovezana entiteta na koje se institucije mogu osloniti sva tri naroda zasebno i da nitko nikog ne sabotira jer nema te mogucnosti bi bilo bolje za sve, ali vi želite nešto što samo puškom možete dobit, i sad vam uzimamo sve, a moglo je drugacije i bolje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ti si pozvao na pritajenje do prave prilike. Rekao sam da je to logično ponašanje. Ali sam isto tako rekao da mislim da takva prilika nikad neće biti: Nebula je napisao/la: Naravno, dijeliće ako mora ali će i dalje težiti da ne dijeli i čekati prvu priliku da ne dijeli. Ako ta prilika ikada dođe. U slučaju Bošnjaka sumnjam da će doći. Nebula je napisao/la: Bošnjaci nikada neće sami upravljati sa FBiH. To je barem danas kristalno jasno. A još sam i rekao da navijam da Bošnjaci ne dobiju takvu priliku: Nebula je napisao/la: I da, u ovom procesu, svojim antizapadnim stavovima, SDA i DF bratija definitivno su potvrdili da postoji potreba da Hrvati kontrolišu FBiH. Makar preko ministarstva Finansija. I da, biće potrebno da Hrvati imaju i svog člana predsjedništva. Bošnjacima definitivno nije vjerovati i ne smiju biti bez političke kontrole. To se sada najbolje vidjelo. Nebula je napisao/la: Ponovo naglašavam, Bošnjaci nikada neće sami upravljati sa FBiH. Dokazali su i da bi to bilo opasno pa čak i ja sad kažem da Bošnjacima treba kontrola od strane Hrvata u FBiH. Dokazali su da nisu zreli da sami upravljaju. Nebula je napisao/la: Međutim, jasno je da Bošnjacima neće biti dozvoljeno ni da imaju entitet. Ostaje Dayton, FBiH i hrvatskih 6 ministara na čelu sa šefom računovodstva (Ministar Finansija). Nakon što su zadnjih 6 mjeseci Bošnjaci (preko SDA i DF i njihovih botova) pokazali svoje pravo lice sad se i ja slažem da bi bošnjački entitet bio opasnost. Neka FBIH i neka nama Hrvata kao kontrolora preko kojeg NATO kontroliše Bošnje. Potrebno je. 1. Svaki narod teži da sam upravlja svojom sudbinom ako je moguće. 2. U slučaju Bošnjaka to nije moguće ali će uvijek težiti. 3. Najpametnije im je da se pritaje i čekaju priliku 4. Mislim da ta prilika nikad neće doći. 5. Bošnjaci su svojim ponašanjem pokazali da je bolje da ta prilika i ne dođe i ja se nadam da neće doći. Eto, sve u 5 tački 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:35 |
|
|
|
Ma sve pet, i mi čekamo priliku.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ma sve pet, i mi čekamo priliku. Za šta? Imate svoju državu (Hrvatsku) plus još visoku autonomiju u BiH preko koje kontrolišete i entitet FBiH i državu BiH. Podjela BiH ne odgovara Hrvatskoj i upravo ovakva BiH joj savršeno odgovora. Kakvu onda priliku još čekate?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:41 |
|
|
Nebula je napisao/la: Muslimani će uvijek težiti islamskoj državi i uništenju Srba i Hrvata. Ali tu smo gdje smo i trenutno smo preslabi tako da ne možemo u ovim uslovima uspjeti. Tako da se trebamo pritajiti i takijati. hehe
Evo preveo sam vam sa bošnjačkog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:44 |
|
|
Nebula je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Dalje, de objasni zasto bi Bošnjačka drzava bila neodrziva ali BiH kao Federacija je odrziva? Zaista je besmisleno ponovo potezati 1000 puta prežvakane teme. Dok su u BiH Srbi i Hrvati, Srbija i Hrvatska neće zatvoriti granice prema BiH. Ako se odcjepe Srbi i Hrvati ovo što ostane proglasiš teroristima, uvedeš sankcije i zatvoriš granice. I gledaš kako Muje umiru od gladi. Opet pocinješ od predpostavke da su svi kao vi muslimani ! Nas ne zanimate i ne zelimo nikog gledat kako umire, to je duh Islama da pobije nemuslimanske komšije. Mi gledamo kako da suradjujemo da skupa zaradimo. Dodik nama most na Pelješcu s mi njemu most u Gradišci. Hrvatska vas naoruza 91-92 vi sa Srbima na Zadar, Vukovar i Dubrovnik. Hrvatska vam primi izbjeglice 93 i vas napadnete. Hrvatska vam oslobodi teritoriju 94-95 vi nama UZP. Priroda vam je prevarit, ukrast, protjerat i ubit pa predpostavljate da su i drugi takvi. A Hrvati su nekoliko puta u prosli 100 godina dokazali da ne radimo na vašem nestanku. Tog trenutka kad pozelimo da nestanete, onda ce te nestat, nestat ce te kao Njemci iz Slavonije, kao Talijani iz Dalmacije ili Srbi iz Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:44 |
|
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma sve pet, i mi čekamo priliku. Za šta? Imate svoju državu (Hrvatsku) plus još visoku autonomiju u BiH preko koje kontrolišete i entitet FBiH i državu BiH. Podjela BiH ne odgovara Hrvatskoj i upravo ovakva BiH joj savršeno odgovora. Kakvu onda priliku još čekate? Za rekonquistu, da se dite vrati materi. Vi ste tribali dobit svoju nacionalnu državu sad nista od tog, niste tili. Zato se smrtno bojite hrvatsko-srpskog dogovora, jer živite i parazitirate na našem sukobu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:45 |
|
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma sve pet, i mi čekamo priliku. Za šta? Imate svoju državu (Hrvatsku) plus još visoku autonomiju u BiH preko koje kontrolišete i entitet FBiH i državu BiH. Podjela BiH ne odgovara Hrvatskoj i upravo ovakva BiH joj savršeno odgovora. Kakvu onda priliku još čekate? Pa valjda priliku da se konačno riješimo vječnog neprijatelja? Što bi drugo? 
1468 of 2558 - 57.39%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
burpee
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:48 |
|
|
|
summa summarum.... Daytonsko rjesenje jest rjesenje za sve... Prihvatimo svi Dayton...! Prihvatimo zivot..!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 15:50 |
|
|
burpee je napisao/la: summa summarum.... Daytonsko rjesenje jest rjesenje za sve... Prihvatimo svi Dayton...! Prihvatimo zivot..! Al kad muji islam ne da život...nema suzivota između islama i neislamskih institucija. Bolje šehidit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 16:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88676 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I Muslimani će preko nadvožnjaka iznad Brčkog imati izlaz na Savu koja je medjurodno plovna rijeka. Iz BiH bar ima Neum, u Srbiji se valja držati Save i Dunava. Nema. Neum nije luka, niti će biti jer mi kao jedini primorski narod određujemo kako ćemo koristiti svoj grad. Mi luke već imamo i Neum nam neće biti jedna od tih luka, isto kao sto ni Makarska ili Primošten neće biti luka jer smo tako odlučili da raspolažemo sa svojom obalom, a za Aluminij Mostar luka je Ploče. A vama je Neum isto sto i Srbima u Jugoslaviji Zadar i Split.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 10 tra 2023, 16:18 |
|
|
|
Mujo se razumi u pomorstvo ko Mara u krivi kurac. Neum nije luka a za radit umjetnu nit ima para nit fizički ima prostora. Jedino da se napravi SF luka na katove di ce dolazit leteći brodovi. Nije svaki komad plaže automatski luka.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|