|
|
Stranica: 16/22.
|
[ 547 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 31 lis 2022, 17:06 |
|
|
Amiđa je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Imam pitanja za sve pametne forumase! A vama cu, Granicarko i Novovremenko, pitanja postaviti nekad drugi put, vazi? 1. Koji od pravoslavnih, a koji od katolickih naroda/drzava je Bosnjacima najblizi saveznik? 2. Koji od katolickih, a koji muslimanskih naroda/drzava je Srbima najblizi saveznik? 3. Koji od muslimanskih, a koji pravoslavnih naroda/drzava je Hrvatima najblizi saveznik? 1. Bugari od pravoslavnih jer su prvi priznali obnovljenu nezavisnost Bosne. Od katoličkih? Ne postoji. 2. Od katoličkih Španija (zbog kosova-katalonije/baskije). Od muslimanskih? Trenutni režim u Čečeniji. 3. Nemaju ih, iako gledaju kako rusiju privoliti ako ovi kojim slučajem dobiju rat u Ukrajini i postanu dominantan faktor u novom multipolarnom svijetskom poretku. Nemaju muslimanskih saveznika iako su od ovih dobijali oružje za svoju vojnu devetdesetih. Amidjo, valjda imate Austrijance. Hrvati takodje imaju Bugare, a od muslimana -Albance.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 31 lis 2022, 19:46 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
aleksije radicevic je napisao/la: Amiđa je napisao/la: 1. Bugari od pravoslavnih jer su prvi priznali obnovljenu nezavisnost Bosne. Od katoličkih? Ne postoji. 2. Od katoličkih Španija (zbog kosova-katalonije/baskije). Od muslimanskih? Trenutni režim u Čečeniji. 3. Nemaju ih, iako gledaju kako rusiju privoliti ako ovi kojim slučajem dobiju rat u Ukrajini i postanu dominantan faktor u novom multipolarnom svijetskom poretku. Nemaju muslimanskih saveznika iako su od ovih dobijali oružje za svoju vojnu devetdesetih. Amidjo, valjda imate Austrijance. Hrvati takodje imaju Bugare, a od muslimana -Albance. Zaboravio sam katoličke Austrijance (južne Nijemce), mada je upitno naše savezništvo. Ali ok. Albanci nisu u cijelosti muslimani. Ima ih čak i pravoslavnih na jugu Albanije (dijelom albanizirani grci).
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 pro 2022, 23:47 |
|
|
Ko ima vise stanovnika, deo Hrvatske severno od Save ili deo Srbije severno od Save i Dunava? Valjda su NBG i Munze veci od Zagreba severno od Save, a NS je svakako veci od Osijeka. Tako da Srbija ima veci broj gradjana koji nisu Balkanci, nego Hrvatska sto ih ima. Right?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Ministre zvuka! Postano: 13 sij 2023, 22:08 |
|
|
U odnosu na to kako je nase danasnje vreme prikazivano u filmovima i literaturi iz ranijih decenija, jesmo li napredniji, nazadniji ili bas onakvi kakvim smo prikazani?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ministre zvuka! Postano: 14 sij 2023, 12:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 14 sij 2023, 14:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60031 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ko ima vise stanovnika, deo Hrvatske severno od Save ili deo Srbije severno od Save i Dunava? Valjda su NBG i Munze veci od Zagreba severno od Save, a NS je svakako veci od Osijeka. Tako da Srbija ima veci broj gradjana koji nisu Balkanci, nego Hrvatska sto ih ima. Right? Zagreb sjeverno od Save je kao NS, Zemun i NBG zajedno cca., ali približno je ista populacija oko 2,3 milijuna.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 14 sij 2023, 19:49 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ko ima vise stanovnika, deo Hrvatske severno od Save ili deo Srbije severno od Save i Dunava? Valjda su NBG i Munze veci od Zagreba severno od Save, a NS je svakako veci od Osijeka. Tako da Srbija ima veci broj gradjana koji nisu Balkanci, nego Hrvatska sto ih ima. Right? Zagreb sjeverno od Save je kao NS, Zemun i NBG zajedno cca., ali približno je ista populacija oko 2,3 milijuna. Nemoguce da je ista populacija. NBG, Zemun, Novi Sad, Subotica, Pancevo, Zrenjanin a na drugoj strani Zagreb i Osijek od vecih gradova.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: O, Lagi, Laganini... Postano: 26 tra 2023, 18:53 |
|
|
Kad bi morao da biras jednog da bude predsednik Hrvatske, koga bi izabrao od trojice ponudjenih: 1. Velimir Bujanec, 2. Dragan Markovina, 3. Sasa Kosanovic?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: O, Lagi, Laganini... Postano: 27 tra 2023, 02:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Evo ja ću, ipak je moja AMA tema. aleksije radicevic je napisao/la: Kad bi morao da biras jednog da bude predsednik Hrvatske, koga bi izabrao od trojice ponudjenih: 1. Velimir Bujanec, 2. Dragan Markovina, 3. Sasa Kosanovic? Ne poznajem 100% opus Kosanovića, mada se kao u magli sjećam i njega kao kritičara Milanovića po pitanju "Bosne". Vjerojatno Dejan Jović light, što je opasno, činio se hinja i ideološki zagrižen, gdje bi u svakoj situaciji birao opciju koja najviše šteti Hrvatima (bilo to u BiH, RH ili svijetu). Markovina dolazi pomalo tobe po pitanjima u BiH, a i ne čini se tolika hinja, koliko proizvod svih kompleksa kojeg imaju neka djeca iz mješovitog braka. Bujanca smo žestoko napadali, kao što i priliči izdajnicima po pitanju iz BiH iz vlastitog naroda ili ideološkog spektra. Dakle Kosanović bi bio izdanak neke Dejan Jović/Feral politike (što je npr štetno i za bh. Srbe, iako su i sami hrvatski Srbi - birati će opciju koja Hrvatina nanosi 10 bodova štete iako bh. Srbima nosi istu štetu). Bujanec bi velikim dijelom slijedio Hasanbegovića (SDA) po pitanju BiH. Markovina (vrlo dobro znam kakav je, i kakav je bio, ali vidim neke male pomake) možda ima nekog potencijala da se ugradi u neku novu hrvatsku kozmopolitsku, inkluzivniju politiku iz Mostara (imaš Izraelce i neke miksere u kadru), a pazio bi i da balansira donekle između Hrvata i Bošnjaka. Dakle, vjerojatno on. Isključivo jer mi odnos prema BiH vrijedi 100x više od sljedećeg pitanja (Bleiburg, ZDS, folkor, Pupovac, Ukrajina?). Ali da, iznimno neugodan i gadan izbor. Na svu sreću, sa ovim mehanizmima koji su vraćeni, razina štete koja se Hrvatima može nanijeti iz Zagreba je reducirana.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: O, Lagi, Laganini... Postano: 27 tra 2023, 05:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Evo ja ću, ipak je moja AMA tema. aleksije radicevic je napisao/la: Kad bi morao da biras jednog da bude predsednik Hrvatske, koga bi izabrao od trojice ponudjenih: 1. Velimir Bujanec, 2. Dragan Markovina, 3. Sasa Kosanovic? Ne poznajem 100% opus Kosanovića, mada se kao u magli sjećam i njega kao kritičara Milanovića po pitanju "Bosne". Vjerojatno Dejan Jović light, što je opasno, činio se hinja i ideološki zagrižen, gdje bi u svakoj situaciji birao opciju koja najviše šteti Hrvatima (bilo to u BiH, RH ili svijetu). Markovina dolazi pomalo tobe po pitanjima u BiH, a i ne čini se tolika hinja, koliko proizvod svih kompleksa kojeg imaju neka djeca iz mješovitog braka. Bujanca smo žestoko napadali, kao što i priliči izdajnicima po pitanju iz BiH iz vlastitog naroda ili ideološkog spektra. Dakle Kosanović bi bio izdanak neke Dejan Jović/Feral politike (što je npr štetno i za bh. Srbe, iako su i sami hrvatski Srbi - birati će opciju koja Hrvatina nanosi 10 bodova štete iako bh. Srbima nosi istu štetu). Bujanec bi velikim dijelom slijedio Hasanbegovića (SDA) po pitanju BiH. Markovina (vrlo dobro znam kakav je, i kakav je bio, ali vidim neke male pomake) možda ima nekog potencijala da se ugradi u neku novu hrvatsku kozmopolitsku, inkluzivniju politiku iz Mostara (imaš Izraelce i neke miksere u kadru), a pazio bi i da balansira donekle između Hrvata i Bošnjaka. Dakle, vjerojatno on. Isključivo jer mi odnos prema BiH vrijedi 100x više od sljedećeg pitanja (Bleiburg, ZDS, folkor, Pupovac, Ukrajina?). Ali da, iznimno neugodan i gadan izbor. Na svu sreću, sa ovim mehanizmima koji su vraćeni, razina štete koja se Hrvatima može nanijeti iz Zagreba je reducirana. Hvala, tvoj odgovor je vise nego dobrodosao. Da li po tvom misljenju slican stav ima tipican "plenkista" iz Hrvatske?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: O, Lagi, Laganini... Postano: 16 svi 2023, 08:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Evo ja ću, ipak je moja AMA tema.
Ne poznajem 100% opus Kosanovića, mada se kao u magli sjećam i njega kao kritičara Milanovića po pitanju "Bosne". Vjerojatno Dejan Jović light, što je opasno, činio se hinja i ideološki zagrižen, gdje bi u svakoj situaciji birao opciju koja najviše šteti Hrvatima (bilo to u BiH, RH ili svijetu).
Markovina dolazi pomalo tobe po pitanjima u BiH, a i ne čini se tolika hinja, koliko proizvod svih kompleksa kojeg imaju neka djeca iz mješovitog braka.
Bujanca smo žestoko napadali, kao što i priliči izdajnicima po pitanju iz BiH iz vlastitog naroda ili ideološkog spektra.
Dakle Kosanović bi bio izdanak neke Dejan Jović/Feral politike (što je npr štetno i za bh. Srbe, iako su i sami hrvatski Srbi - birati će opciju koja Hrvatina nanosi 10 bodova štete iako bh. Srbima nosi istu štetu). Bujanec bi velikim dijelom slijedio Hasanbegovića (SDA) po pitanju BiH.
Markovina (vrlo dobro znam kakav je, i kakav je bio, ali vidim neke male pomake) možda ima nekog potencijala da se ugradi u neku novu hrvatsku kozmopolitsku, inkluzivniju politiku iz Mostara (imaš Izraelce i neke miksere u kadru), a pazio bi i da balansira donekle između Hrvata i Bošnjaka. Dakle, vjerojatno on.
Isključivo jer mi odnos prema BiH vrijedi 100x više od sljedećeg pitanja (Bleiburg, ZDS, folkor, Pupovac, Ukrajina?).
Ali da, iznimno neugodan i gadan izbor. Na svu sreću, sa ovim mehanizmima koji su vraćeni, razina štete koja se Hrvatima može nanijeti iz Zagreba je reducirana. Hvala, tvoj odgovor je vise nego dobrodosao. Da li po tvom misljenju slican stav ima tipican "plenkista" iz Hrvatske? Oprosti, zaboravio sam na ovo odgovoriti. Ne znam kako definirati "Plenkiste", ali osobito prezirem, da ne kažem mrzim one Hrvate koji ne podnose Srbe (i misle sve najgore o njima), a istovremeno fanatične žele opstanak tvorevine u kojoj je takvih "ludih" i "barbarskih" Srba, 2.5x više od Hrvata. Takav stav ima stravične implikacije na to što oni zapravo misle o Hrvatima BiH. Preporučio bih im dobro da malo razmisle, te da revidiraju jedan od ta dva stava. Ili Srbi nisu tako loši, ili ne bi trebala postojati tvorevina u kojoj dio hrvatskog naroda mora živjeti u podređenom odnosu prema Srbima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 05 lip 2023, 22:35 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Za ministra: Koliko si novca investirao u forum te kako se pokazao kao investicija?
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: O, Lagi, Laganini... Postano: 05 lip 2023, 22:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Hvala, tvoj odgovor je vise nego dobrodosao. Da li po tvom misljenju slican stav ima tipican "plenkista" iz Hrvatske?
Oprosti, zaboravio sam na ovo odgovoriti. Ne znam kako definirati "Plenkiste", ali osobito prezirem, da ne kažem mrzim one Hrvate koji ne podnose Srbe (i misle sve najgore o njima), a istovremeno fanatične žele opstanak tvorevine u kojoj je takvih "ludih" i "barbarskih" Srba, 2.5x više od Hrvata. Takav stav ima stravične implikacije na to što oni zapravo misle o Hrvatima BiH. Preporučio bih im dobro da malo razmisle, te da revidiraju jedan od ta dva stava. Ili Srbi nisu tako loši, ili ne bi trebala postojati tvorevina u kojoj dio hrvatskog naroda mora živjeti u podređenom odnosu prema Srbima. Misliš na BiH kad kažeš tvorevina,ili Republiku Srpsku ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 06 lip 2023, 12:31 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Za ministra: Koliko si novca investirao u forum te kako se pokazao kao investicija? Nula investicija i nije investicija. Preusmjerio nešto sitno što bi inače išlo na lemuzinu, taman dovoljno da drži ovo na životu. BTW, čiji si klon ti? Previše se motaš oko starih tema i pitaš "veteranska" pitanja. Slobodno reci, na forumu je hrpa ljudi koji su se reanimirali.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: O, Lagi, Laganini... Postano: 06 lip 2023, 12:36 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Oprosti, zaboravio sam na ovo odgovoriti.
Ne znam kako definirati "Plenkiste", ali osobito prezirem, da ne kažem mrzim one Hrvate koji ne podnose Srbe (i misle sve najgore o njima), a istovremeno fanatične žele opstanak tvorevine u kojoj je takvih "ludih" i "barbarskih" Srba, 2.5x više od Hrvata. Takav stav ima stravične implikacije na to što oni zapravo misle o Hrvatima BiH. Preporučio bih im dobro da malo razmisle, te da revidiraju jedan od ta dva stava. Ili Srbi nisu tako loši, ili ne bi trebala postojati tvorevina u kojoj dio hrvatskog naroda mora živjeti u podređenom odnosu prema Srbima.
Misliš na BiH kad kažeš tvorevina,ili Republiku Srpsku ? Na BiH naravno. Jer tri izjave nekog NPC HDZ-ovca ili desničara, kada ih sastaviš i pogledaš u cjelini, su grozne, jer impliciraju nešto vrlo gadno po Hrvate BiH. Kada bi imali nešto u glavi, valjda bi skontali da ova tri mišljenja ne smiju egzistirati zajedno 1. Srbi su četnici, divljaci, barbari 2. Jugoslavija je bila najveća moguća tamnica naroda i loša po Hrvate (omjer Srbi:Hrvati cirka 1.5:1, vlastita republika itd), i trebalo ju je razoriti 3. BiH MORA preživjeti i ostati cjelovita, a tamo nek se jebu i nadjebavaju i lokalni Hrvati, bez republike, a gdje je tih Srba 2.5x (ili čak 3x) više
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 06 lip 2023, 14:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BTW, čiji si klon ti? Ni čiji. Misli što hoćeš bmk
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 06 lip 2023, 20:09 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: BTW, čiji si klon ti? Ni čiji. Misli što hoćeš bmk "Ni ciji"? Granicarkov klon 100%.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 06 lip 2023, 20:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hercegoac je napisao/la: Ni čiji. Misli što hoćeš bmk "Ni ciji"? Granicarkov klon 100%. Ograničeni? Okej.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 14 lip 2023, 17:17 |
|
|
Ministarko, kako izgleda Top 5 lista hrvatskih oblasti (HB i HR) po broju forumasa na ovom forumu?
Zapadna Hercegovina je prva, to je ocigledno, a kakav je raspored ostalih cetiri?
Onima koji su u inozemstvo racunaj oblast iz koje poticu!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 lip 2023, 15:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ministarko, kako izgleda Top 5 lista hrvatskih oblasti (HB i HR) po broju forumasa na ovom forumu?
Zapadna Hercegovina je prva, to je ocigledno, a kakav je raspored ostalih cetiri?
Onima koji su u inozemstvo racunaj oblast iz koje poticu! Od top 50 Hrvata iz BiH po broju postova: Bosna - 23 Hercegovina - 17 HBŽ - 10 Preskočio sam max 4-5 osoba za koje nisam bio siguran odakle su.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 lip 2023, 17:21 |
|
|
Što si banirao desničare? Divizija je jedan od najjačih forumaša općenito, virus hr desnice ga je zarazio i stoga je često kao takav ne objektivan, ali svakako netko koga treba imati na forumu . Velebit je zaražen virusom rasizma, ali isto tako ga treba imati na forumu jer je donosio mnoštvo informacija i jedini je donosio različita studije i istraživanja. Moglo ga se upozoriti na pravila foruma i ostaviti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 20 lip 2023, 01:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ministarko, kako izgleda Top 5 lista hrvatskih oblasti (HB i HR) po broju forumasa na ovom forumu?
Onima koji su u inozemstvo racunaj oblast iz koje poticu! Od top 50 Hrvata iz BiH po broju postova: Bosna - 23 Hercegovina - 17 HBŽ - 10 Preskočio sam max 4-5 osoba za koje nisam bio siguran odakle su. Hvala, Ministre. Iako sam mislio da ukljucis i oblasti iz Hrvatske i HB. I da bude top 5 oblasti. I ne mora biti tacan broj, nego onako, otprilike.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 20 lip 2023, 13:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Od top 50 Hrvata iz BiH po broju postova:
Bosna - 23 Hercegovina - 17 HBŽ - 10
Preskočio sam max 4-5 osoba za koje nisam bio siguran odakle su.
Hvala, Ministre. Iako sam mislio da ukljucis i oblasti iz Hrvatske i HB. I da bude top 5 oblasti. I ne mora biti tacan broj, nego onako, otprilike. Za forumaše iz Hrvatske je teško pogoditi odakle su jer uglavnom sudjeluju na nekim općim hrvatskim ili svjetskim temama. Ali čini mi se barem 80% ZG.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 20 lip 2023, 13:05 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Što si banirao desničare? Divizija je jedan od najjačih forumaša općenito, virus hr desnice ga je zarazio i stoga je često kao takav ne objektivan, ali svakako netko koga treba imati na forumu . Velebit je zaražen virusom rasizma, ali isto tako ga treba imati na forumu jer je donosio mnoštvo informacija i jedini je donosio različita studije i istraživanja. Moglo ga se upozoriti na pravila foruma i ostaviti. diviziju sam banirao na mjesec dana jer je Hroboatosu psovao mater. Velebita nisam banirao. Predpostavljam da znam zašto je, iako se osobno ne slažem s tim. Iako je bio obični "misionar", kojeg ne zanimaju Hrvati BiH, barem nije bio toliko naporan, niti troll. Šteta, ali razumijem rezon.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 20 lip 2023, 14:52 |
|
|
Hrvati u BiH su kao srbi na sjeveru Kosova, mikro-manjina ispranog mozga mantrama vlastodržaca, kojima je do njih stalo k'o do lanjskog snijega. Malo glasačko tijelo. Obećanje, ludom radovanje! I tako 30-ak godina!? Mi mislimo na vas, suosjećamo, pomoći ćemo, niko ne smije da vas bije, a poslije izbora ne znam!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|