|
|
Stranica: 501/981.
|
[ 24508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:50 |
|
|
|
Gdje je bilo skupljanja? Jest pred karitasom kad prestane granatiranje. Ti si tvrdio za bolnice. Hajde razguli.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:12 |
|
|
|
U potpunosti sam uvjeren kako je Izrael odgovoran za ovaj masakar te sad pomocu medijske masinerije (koja je u njihovom vlasnistvu u cijeom zapadnom svijetu) pokusavaju iskrivit istinu. Cilj im je navuc sto manje bijesa na sebe a ispred bolnice su sasvim sigurno bili ranjeni hamasovci zbog kojih su nayebali i civili.
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:15 |
|
|
Diablo je napisao/la: U potpunosti sam uvjeren kako je Izrael odgovoran za ovaj masakar te sad pomocu medijske masinerije (koja je u njihovom vlasnistvu u cijeom zapadnom svijetu) pokusavaju iskrivit istinu. Cilj im je navuc sto manje bijesa na sebe a ispred bolnice su sasvim sigurno bili ranjeni hamasovci zbog kojih su nayebali i civili. Pitanje je je li itko bio ispred bolnice. Na slici jutro poslije samo par zapaljenih auta.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85871 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: U potpunosti sam uvjeren kako je Izrael odgovoran za ovaj masakar te sad pomocu medijske masinerije (koja je u njihovom vlasnistvu u cijeom zapadnom svijetu) pokusavaju iskrivit istinu. Cilj im je navuc sto manje bijesa na sebe a ispred bolnice su sasvim sigurno bili ranjeni hamasovci zbog kojih su nayebali i civili. Pitanje je je li itko bio ispred bolnice. Na slici jutro poslije samo par zapaljenih auta. Da. Nigdje slika osim par zapaljenih auta, jedan mutni video neke vatre u dvorištu, što se tiče objekata ni crijep nije pao, kratera nema.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:31 |
|
|
tetejac je napisao/la: Gdje je bilo skupljanja? Jest pred karitasom kad prestane granatiranje. Ti si tvrdio za bolnice. Hajde razguli. Djeca u vitezu se nisu skupila na igralistu? I to kad je prestalo granatiranje Smijesan si
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:39 |
|
|
|
Nikakve kvalitetne slike srušene bolnice nema. kako to?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:42 |
|
|
Ovaj rat bi mogao biti autogol i medvjedza usluga Izraelcima. Hoce li na kraju Izraelci sami sebe zatvoriti u Izrael jer nigdje vise nece biti sigurni? https://www.index.hr/vijesti/clanak/izr ... i_ostalo_d
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85871 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Par crjepova se pomaknulo. Od 15 auta sa slike, 5 u voznom stanju, na nekim autima još imaju i prozori. Nema kratera. Svako drvo na slici netaknuto. Vidi se puni opseg objekata sa svih strana, čak ni šupa od tankog lima (na slici desno) nije oštećena. Središte eksplozije je između nedirnutog crijepa dolje lijevo, i tankog lima gore desno.  Nit je izraelska raketa, nit je 1000 mrtvih. Možda 20 mrtvih od palestinske rakete, a toliko je i tijela bilo izloženo.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:48 |
|
|
krstjanin je napisao/la: tetejac je napisao/la: Gdje je bilo skupljanja? Jest pred karitasom kad prestane granatiranje. Ti si tvrdio za bolnice. Hajde razguli. Djeca u vitezu se nisu skupila na igralistu? I to kad je prestalo granatiranje Smijesan si Ti ko pravi mudžos. Na mrtvoj djeci skupljaš poene. Pričao si o bolnicama a ne igralištima i konvojima. Imaš odjeb. Možda si i bio u Srednjoj Bosni ali na drugoj strani. Imaš odjeb dječače.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:48 |
|
|
|
Ja mogu samo reći, dobro je da ova raketa upućena na Izrael, nije uspjela doći do Izraela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Ovaj rat bi mogao biti autogol i medvjedza usluga Izraelcima. Hoce li na kraju Izraelci sami sebe zatvoriti u Izrael jer nigdje vise nece biti sigurni? https://www.index.hr/vijesti/clanak/izr ... i_ostalo_dNigdje je širok pojam. Bit će sigurni koliko i domaće stanovnišvo tamo gdje ne podilaze islamističkim prijetnjama.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:52 |
|
|
tetejac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Djeca u vitezu se nisu skupila na igralistu? I to kad je prestalo granatiranje Smijesan si
Ti ko pravi mudžos. Na mrtvoj djeci skupljaš poene. Pričao si o bolnicama a ne igralištima i konvojima. Imaš odjeb. Možda si i bio u Srednjoj Bosni ali na drugoj strani. Imaš odjeb dječače. Ti imas odjeb vec odavno. pricati da se ljudi u ratu ne skupljalju po bolnicama je monstruozno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Par crjepova se pomaknulo. Od 15 auta sa slike, 5 u voznom stanju, na nekim autima još imaju i prozori. Nema kratera. Svako drvo na slici netaknuto. Vidi se puni opseg objekata sa svih strana, čak ni šupa od tankog lima (na slici desno) nije oštećena.  Nit je izraelska raketa, nit je 1000 mrtvih. Možda 20 mrtvih od palestinske rakete, a toliko je i tijela bilo izloženo. Ako su ovo svi mrtvi onda nema definitivno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ovaj rat bi mogao biti autogol i medvjedza usluga Izraelcima. Hoce li na kraju Izraelci sami sebe zatvoriti u Izrael jer nigdje vise nece biti sigurni? https://www.index.hr/vijesti/clanak/izr ... i_ostalo_dNigdje je širok pojam. Bit će sigurni koliko i domaće stanovnišvo tamo gdje ne podilaze islamističkim prijetnjama. Pa ne znam bas kao i domace stanovnistvo. Napadi na Zidove i sinagoge su sve ucestaliji u EU u ovakvim situacijama, a budimo realni Eu je puna onih koji ih mrze
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:55 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Par crjepova se pomaknulo. Od 15 auta sa slike, 5 u voznom stanju, na nekim autima još imaju i prozori. Nema kratera. Svako drvo na slici netaknuto. Vidi se puni opseg objekata sa svih strana, čak ni šupa od tankog lima (na slici desno) nije oštećena.  Nit je izraelska raketa, nit je 1000 mrtvih. Možda 20 mrtvih od palestinske rakete, a toliko je i tijela bilo izloženo. Ako su ovo svi mrtvi onda nema definitivno  Znači friendly fire i fake news. 20-ak mrtvih, 10-ak auta oštećeno i 0 objekata oštećeno, ni pločice na parkingu se skoro nisu pomakle. Ujedno, lekcija za ubuduće koliko se Hamasovim medijima, i njihovim izvještajima, može vjerovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 13:56 |
|
|
|
Nego sta je sa Hezbolahom. Zar nisu jucer tvrdili da ce srijed abiti krvava ili im je cilj bio samo pozvati na nerede u nadi da ce se dogoditi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:01 |
|
|
krstjanin je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ti ko pravi mudžos. Na mrtvoj djeci skupljaš poene. Pričao si o bolnicama a ne igralištima i konvojima. Imaš odjeb. Možda si i bio u Srednjoj Bosni ali na drugoj strani. Imaš odjeb dječače. Ti imas odjeb vec odavno. pricati da se ljudi u ratu ne skupljalju po bolnicama je monstruozno A gdje sam ja to rekao života ti? De me citiraj kad se praviš pametan. Samo sam te pitao gdje i kad si u ratu kod nas vidio da se oko bolnice skuplja mnoštvo ljudi?? Nikakvih skupljanja nije bilo. Jebala te skupljanja i monstruozno te nabijem na karu. Mene si našo zajebavat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Putin: 'Nema igrača koji bi bili spremni za daljnji razvoj ovog sukoba'
Iran samo loži ovu jadnu palestinsku sirotinju da ginu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:02 |
|
|
|
Na snimcima koje je sa zemlje emitovala Al Jazeera, vidi se kako veliki požar zahvata višespratnicu, a okolo su razbacana tijela, uključujući malu djecu, i brojne ruševine.
Bolnica, koja je u vlasništvu Anglikanske crkve, navodno je napadnuta bez ikakvog prethodnog upozorenja. Prethodno ga je u subotu pogodila raketa u napadu u kojem je povrijeđeno četvoro medicinskog osoblja.
Napad se dogodio oko 19.30 sati po lokalnom vremenu. Bolnica je bila prepuna ljudi povrijeđenih u prethodnim izraelskim napadima, kao i civila koji su tražili sklonište, vjerujući da je bolničko područje sigurnije od njihovih domova nakon nemilosrdnih izraelskih napada u kojima je već ubijeno više od 3.000 ljudi.
“Operirali smo u bolnici, bila je jaka eksplozija, a plafon je pao na operacionu salu. Ovo je masakr”, rekao je dr Ghassan Abu Sittah. “Ništa ne opravdava ovaj šokantan napad na bolnicu i njene brojne pacijente i zdravstvene radnike, kao i ljude koji su tamo potražili sklonište. Bolnice nisu meta. Ovo krvoproliće mora prestati. Što je previše, previše je.“
Dr Ziad Shehadah rekao je za Al Jazeeru: “Ono što se dogodilo je strašno jer su ti ljudi, svi oni, civili. Pobjegli su iz svojih domova i stigli do mjesta za koje su vjerovali da je sigurno – bolnice, koja je prema međunarodnom pravu sigurno mjesto.
“Ljudi napuštaju svoje domove misleći da su opasnija i sele se u naše škole i bolnice kako bi bili sigurni. I u jednom minutu svi su ubijeni u bolnici.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Putin: 'Nema igrača koji bi bili spremni za daljnji razvoj ovog sukoba'
Iran samo loži ovu jadnu palestinsku sirotinju da ginu. Putin trola Iran  Ma kako sam rekao na početku. Niko ne smije pisnut.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:05 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nigdje je širok pojam. Bit će sigurni koliko i domaće stanovnišvo tamo gdje ne podilaze islamističkim prijetnjama.
Pa ne znam bas kao i domace stanovnistvo. Napadi na Zidove i sinagoge su sve ucestaliji u EU u ovakvim situacijama, a budimo realni Eu je puna onih koji ih mrze Trenutno da, ali ono što islamisti uvijek zaborave je da svaka akcija ima i reakciju. Uzrok ima posljedicu. Da je barem Hamasu to netko objasnio prije napada. Napadi će dovesti do reakcije da islamisti budu ti koji se osjećaju nesigurno.
1380 of 2558 - 53.95%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:06 |
|
|
tetejac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ti imas odjeb vec odavno. pricati da se ljudi u ratu ne skupljalju po bolnicama je monstruozno
A gdje sam ja to rekao života ti? De me citiraj kad se praviš pametan. Samo sam te pitao gdje i kad si u ratu kod nas vidio da se oko bolnice skuplja mnoštvo ljudi?? Nikakvih skupljanja nije bilo. Jebala te skupljanja i monstruozno te nabijem na karu. Mene si našo zajebavat. A ja sam ti odogovorio da se u Gazi ocito skuplja Dr Ziad Shehadah rekao je za Al Jazeeru: “Ono što se dogodilo je strašno jer su ti ljudi, svi oni, civili. Pobjegli su iz svojih domova i stigli do mjesta za koje su vjerovali da je sigurno – bolnice, koja je prema međunarodnom pravu sigurno mjesto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa ne znam bas kao i domace stanovnistvo. Napadi na Zidove i sinagoge su sve ucestaliji u EU u ovakvim situacijama, a budimo realni Eu je puna onih koji ih mrze
Trenutno da, ali ono što islamisti uvijek zaborave je da svaka akcija ima i reakciju. Uzrok ima posljedicu. Da je barem Hamasu to netko objasnio prije napada. Napadi će dovesti do reakcije da islamisti budu ti koji se osjećaju nesigurno. Samo čekam da se u Francuskoj skroz prokurče pa da se dignu Francuzi. Neće od njih ništa ostat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa ne znam bas kao i domace stanovnistvo. Napadi na Zidove i sinagoge su sve ucestaliji u EU u ovakvim situacijama, a budimo realni Eu je puna onih koji ih mrze
Trenutno da, ali ono što islamisti uvijek zaborave je da svaka akcija ima i reakciju. Uzrok ima posljedicu. Da je barem Hamasu to netko objasnio prije napada. Napadi će dovesti do reakcije da islamisti budu ti koji se osjećaju nesigurno. Pa dobro realno gledajuc oni se nikad ni ne osjecaju sigurno niti ih to puno brine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 14:09 |
|
|
|
Ovaj pokušaj fake news, koji skoro da je uspio, sam po sebi zahtijeva brutalnu kaznu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|