|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 12 lis 2020, 19:20 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Uspješno, prije par godina bila 21 dan na vodi, bez ikakvih posljedica po zdravlje. Mogla sam još, ali sam se ipak malo plašila... Ovog ljeta 15, dana, mislila ići ću na more, ono šipak...! Inače, lično volim isprobavati nekakve svoje granice do kojih mogu doći... Odlično, drži kurs o preživljavanju. Pojasni nam kako si obavljavala svakodnevne poslove, išla na posao, kuhala itd. Gladna. Da ne ulazimo u detaljnije fiziološke procese... Gladovanje do 40-ak dana nije odavno tabu tema. Sprovodi se i na određenim, doduše evropskim klinikama, već odavno u cilju poboljšanja općeg stanja organizma i liječenju kroničnih bolesti, pa i karcinoma. Sprovodima sam terapiju gladovanja na godišnjem odmoru, naravno u ljetnim periodu zbog obilja sunca, kuhala normalno za porodicu. U početku teško, ali se psihički pripremio, sam sa sobom, a poslije se organizam navikne. Fiziološke potrebe u početnih sedam do deset dana normalno se odvijaju, poslije klistir. Imaš na internetu more članaka, forume i on-line knjige o zdravom gladovanju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 12 lis 2020, 19:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ona priča o iznemoglom puzanju danima dok pomoć stiže. Markan o sastavljanju Rubikove kocke. Ludog foruma.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 14 lis 2020, 04:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo ja ti jednostavno ne vjerujem da po 2 tjedna štrajkaš glađu.
Imaš li neki snimak sebe nakon 2 tjedna.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 14 lis 2020, 08:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7398 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo ja ti jednostavno ne vjerujem da po 2 tjedna štrajkaš glađu.
Imaš li neki snimak sebe nakon 2 tjedna. ma ona pojede sendvič,pa ode štrajkati glađu... kao u Nadrealistima...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 14 lis 2020, 08:37 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Prije 3-4 godine nisam jeo točno pet dana. Ono čega se sjećam je da sam imao 2 krize, jednu u razdoblju od sredine prvog dana do sredine drugog dana, a druga je bila skoro cijeli peti dan jer mi je psiha otišla u k.rac pošto sam bio tako blizu kraja.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 14 lis 2020, 08:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo ja ti jednostavno ne vjerujem da po 2 tjedna štrajkaš glađu.
Imaš li neki snimak sebe nakon 2 tjedna. Da samo znaš koliko je meni važno da li mi ti vjeruješ?! Ne štrajkam glađu, čistim organizam, odmaram probavu, vraćam energiju, podmlađujem se i usput izgubim višak kilograma. Vježbam moć samokontrole i postavljam određene granice u životu, nešto u cilju održavanja dobrog zdravlja, nešto iz potrebe da osnažim volju i karakter. Šteta što više nema vojnog roka, očito je da ste postali mekušci. Dva tjedna bez hrane nije nikakvo nedostižno i posebno iskustvo. Muškići Uzgred, šta me stalno opominješ za nešto, u stvari više za ništa... Ona tema ,,bizarne stvari...., nisam fulala, može tekst ,,da prođe,, na temi, ali si me opomenuo, a Heeru, koji lupa kao Maksim po diviziji ništa...i Joe Enter piše o srpskom vudu običaju na temi i ti šutiš. Što sam ti ja ,,dežurni krivac,,?! Divizija mi mrtav hlada mazne temu o dronovima, Junuz o Malom Šengenu... a ti opet mutav. Šta se dogodi s onim ,,simpatijama,,? Crkle?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 28 tra 2022, 22:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 27 srp 2024, 15:00 |
|
|
Netko se preselio iz grada u ruralno područje? Selo? Naučio novu vještinu? Uveo solare? Bunare? Itd.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 20:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 20:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
E kako bih rado išao brati, obožavam gljive... Ali nema ih u ovom hercegovačkom kamenjaru... :)
Jedan lijep i koristan filmić o gljivama
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 20:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Sad sam mislila na tebe Bobi. Kad sam opisivala Mostar. I Hercegovinu opcenito. Kamenjar treba voljeti. Da bi se tamo zivjelo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 21:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: E kako bih rado išao brati, obožavam gljive... Ali nema ih u ovom hercegovačkom kamenjaru... :)
A sjedneš u bibi dođeš ovdje i idemo. Ev imam punu tacnu viška, jednu već poklonio.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 21:24 |
|
|
Borim se i uza sve "pogodnosti", neću ni razmišljat što bih bez njih.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 21:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: E kako bih rado išao brati, obožavam gljive... Ali nema ih u ovom hercegovačkom kamenjaru... :)
A sjedneš u bibi dođeš ovdje i idemo. Ev imam punu tacnu viška, jednu već poklonio. Ima li vrgabja? Slikaj kad naberes.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 21:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A sjedneš u bibi dođeš ovdje i idemo. Ev imam punu tacnu viška, jednu već poklonio. Ima li vrgabja? Slikaj kad naberes. Vrgabaje idem u subotu brati u planine. Rekordna godina. Jesenke nikad veće nisu bile..ogromne. Btw, miris lišća, trave, paprati. Neopisivo. BiH je zemljopisno prelijepa.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 21:48 |
|
|
Vrgabaje? Jesu li to vrganji? Vrhunske gljive. Vrganji i sunčice su jedine koje znam prepoznati ali imaju obje slične otrovne pa treba pazit. Sunčice nisu baš nešto ali vrganji su vrh vrhova. Pogotovo spohani. Gorski Kotar ih je pun.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Umijete li preživjeti? Postano: 15 lis 2024, 22:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ima li vrgabja? Slikaj kad naberes.
Vrgabaje idem u subotu brati u planine. Rekordna godina. Jesenke nikad veće nisu bile..ogromne. Btw, miris lišća, trave, paprati. Neopisivo. BiH je zemljopisno prelijepa. Jojjjjjj Hocu i ja!!! Volim gljive!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|