|
|
Stranica: 8/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nije on degenerik. Nego naša guska od milijuna domaćih tipova odabere nekog debilnog tipa. Žene više razmišljaju emocijama a ne razumom. Daju prednost osjećajima. Zato ima toliko puno Švabica sa orijentalcima, to im je nešto privlačno a onda kad trebaju isti ti ustat ujutro i radit od 9 do 17 se čude što neće.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:14 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20966 Lokacija: među zvijezdama
|
Degencina jeste. Prvo Blanka mu je majka djeteta. Ako nista drugo, bar iz tog razloga je nije trebao ofirati.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:22 |
|
|
Da pises s dvije osobe na forumu privatno i imas paralelnu „virtualn u vezu“ je smor zesci. I iziskuje slobodno vrijeme. A ne da to izrealiziras i dodatno imas partnera/muza. Strasno. Ja to ne shvatam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76746 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Da pises s dvije osobe na forumu privatno i imas paralelnu „virtualn u vezu“ je smor zesci. I iziskuje slobodno vrijeme. A ne da to izrealiziras i dodatno imas partnera/muza. Strasno. Ja to ne shvatam. To bi bilo varanje. Oni vjeroatno ne pričaju previše s drugima, da se ne stvori dublja emotivna veza. Samo se prcaju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:26 |
|
|
Vjerojatno se radi o prostitutkama, zato stigne sve. Ja se ipak nadam da Blanka ovo uskoro prekida, a da samo s time ne želi odmah u javnost, te da će tako pokazati da nije totalno potonula na puta ka propasti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76746 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zaba1111 je napisao/la: Vjerojatno se radi o prostitutkama, zato stigne sve. Ja se ipak nadam da Blanka ovo uskoro prekida, a da samo s time ne želi odmah u javnost, te da će tako pokazati da nije totalno potonula na puta ka propasti. Zašto bi prekinula? Ovo nije nikakva vijest niti skandal između njih dvoje. To su dogovorili. Ništa novo, sve po zakonu. Skandal je samo za promatrače koji vole žutu štampu i zabavljaju se životima celebrityja. Njima je “novo”, i “vijest”. Ili misliš da bi Blanka trebala prekinuti jer ste ti i Sarajka uznemireni.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Da pises s dvije osobe na forumu privatno i imas paralelnu „virtualn u vezu“ je smor zesci. I iziskuje slobodno vrijeme. A ne da to izrealiziras i dodatno imas partnera/muza. Strasno. Ja to ne shvatam. To bi bilo varanje. Oni vjeroatno ne pričaju previše s drugima. Samo se prcaju. Pazi nesto, svako iole normalan i za seksualni odnos treba odredjeni nivo prisnosti. Ako nisi neki zigolo ili prostitutka, pa da naplacujes. Sto zaba kaze. Onda zaracunavas po satu. Meni je sve to sizofreno i ja bi se licno zijsnila u takvom odnosu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Vjerojatno se radi o prostitutkama, zato stigne sve. Ja se ipak nadam da Blanka ovo uskoro prekida, a da samo s time ne želi odmah u javnost, te da će tako pokazati da nije totalno potonula na puta ka propasti. Zašto bi prekinula? Ovo nije nikakva vijest niti skandal između njih dvoje. To su dogovorili. Ništa novo, sve po zakonu. Skandal je samo za promatrače koji vole žutu štampu i zabavljaju se životima celebrityja. Njima je “novo”, i “vijest”. Ili misliš da bi Blanka trebala prekinuti jer ste ti i Sarajka uznemireni. Ja mislim da Blanka nije precutno pristala na ovo sto on izjavio. Jer joj se ćaća javio u odbranu. Čudno jeste sto ona ne reagira i ne pošalje kretena u tri p. materine. To bi fakat trebala. Jer sve dok ne reagira ispada da lik od nje ima blanko ček za svoja sranja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Vjerojatno se radi o prostitutkama, zato stigne sve. Ja se ipak nadam da Blanka ovo uskoro prekida, a da samo s time ne želi odmah u javnost, te da će tako pokazati da nije totalno potonula na puta ka propasti. Zašto bi prekinula? Ovo nije nikakva vijest niti skandal između njih dvoje. To su dogovorili. Ništa novo, sve po zakonu. Skandal je samo za promatrače koji vole žutu štampu i zabavljaju se životima celebrityja. Njima je “novo”, i “vijest”. Ili misliš da bi Blanka trebala prekinuti jer ste ti i Sarajka uznemireni. Kažem ti, jer se nadam da nije potpuno potonula na putu ka propasti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Vjerojatno se radi o prostitutkama, zato stigne sve. Ja se ipak nadam da Blanka ovo uskoro prekida, a da samo s time ne želi odmah u javnost, te da će tako pokazati da nije totalno potonula na puta ka propasti. Zašto bi prekinula? Zato što je ta veza vodi u propast, zato što je toxična i neprirodna. Brak je svetinja.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
zaba1111 je napisao/la: Vjerojatno se radi o prostitutkama, zato stigne sve. Ja se ipak nadam da Blanka ovo uskoro prekida, a da samo s time ne želi odmah u javnost, te da će tako pokazati da nije totalno potonula na puta ka propasti. Može biti i “friend with benefits”. Redoviti partneri za seks. U tom slučaju ne mora nikakav trud raditi, ne treba nikoga izvoditi van i gonjati tjednima, ne mora čak ni pričat u krevetu, samo dogovori seks. Komunikacija se može svesti na “Hoćeš vode”, “Dal da ugasim svjetlo”, “Idem za 10 min”, “Jesi vidjela moju drugu čarapu?” , “Koji ručnik da koristim?” , “Kako se pušta vruća voda na ovom tvom tušu?” Možda eventualno pojede sav sir iz frižidera.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Ova izjava Belgijanaca Blanku kao ženu degradira u oba slučaja:
I ako jeste otvoreni brak s obje strane I ako jeste otvoreni brak i samo muzu je dozvoljeno šveranje.
Za nju nema dobitne kombinacije
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto bi prekinula?
Zato što je ta veza vodi u propast, zato što je toxična i neprirodna. Pa njoj je očito ok.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zato što je ta veza vodi u propast, zato što je toxična i neprirodna. Pa njoj je očito ok. Ne može joj biti ok, onda ona nije normalna.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ova izjava Belgijanaca Blanku kao ženu degradira u oba slučaja:
I ako jeste otvoreni brak s obje strane I ako jeste otvoreni brak i samo muzu je dozvoljeno švercanje.
Za nju nema dobitne kombinacije Zašto ti misliš da je ona oštećena ili nesretna? Je li išta izjavila na tom fonu? Blanka se slika sretna i zagrljena s njim odmah iza. Znači sve im funkcionira kako su dogovorili. Selo se gura da bude “bračni savjetnik” bez da itko traži “pomoć”.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zato što je ta veza vodi u propast, zato što je toxična i neprirodna. Pa njoj je očito ok. Ako si vidio njenu sliku s njim onda je očito da ona nije ok, vidi se po držanju i očima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:41 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa njoj je očito ok.
Ako si vidio njenu sliku s njim onda je očito da ona nije ok, vidi se po držanju i očima. Oduvijek je imala buljave oči. Kakve sada ima?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:43 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
jao, sad sam se sjetila Ronnija, kolege Belgijanca u Barceloni. lik je izjavio da nikad nije imao curu, samo ljubavnice. tad je imao 40+, sad je vjerojatno već u penziji. prije Bcn godinama je živio u Švicarskoj i tamo je imao ljubavnicu koja je bila u braku. žena se i razvela i ponovo udala i cijelo to vrijeme on joj je bio ljubavnik. izgleda gore od ovog Blankinog.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:44 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ova izjava Belgijanaca Blanku kao ženu degradira u oba slučaja:
I ako jeste otvoreni brak s obje strane I ako jeste otvoreni brak i samo muzu je dozvoljeno švercanje.
Za nju nema dobitne kombinacije Zašto ti misliš da je ona oštećena ili nesretna? Je li išta izjavila na tom fonu? Blanka se slika sretna i zagrljena s njim odmah iza. Znači sve im funkcionira kako su dogovorili. Selo se gura da bude “bračni savjetnik” bez da itko traži “pomoć”. Nepojmljivo mi je da bilo ko iole normalan ženskog roda, razmišlja o sebi kao da je štekdosa/uticnica. Ne znam kako da se drugacije izrazim. A i ta utičnica se razloka vremenom od zida i obično visi. Pa imaš opasnost od “strujnog udara”.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto ti misliš da je ona oštećena ili nesretna? Je li išta izjavila na tom fonu?
Blanka se slika sretna i zagrljena s njim odmah iza. Znači sve im funkcionira kako su dogovorili.
Selo se gura da bude “bračni savjetnik” bez da itko traži “pomoć”.
Nepojmljivo mi je da bilo ko iole normalan ženskog roda, razmišlja o sebi kao da je štekdosa/uticnica. Ne znam kako da se drugacije izrazim. A i ta utičnica se razloka vremenom od zida i obično visi. Pa imaš opasnost od “strujnog udara”. Slikovit opis. Pa ne mora značit da se oboje kurvaju sa 100 ljudi. I dalje mogu bit izbirljivi, imaju u svakom gradu gdje žive recimo dodatnog partnera kojeg “ servisiraju”. Šta ja znam. Nisu me pozvali u krevet.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:52 |
|
|
Mislim da za ženu bilo koja kombinacija od tih koje si pomenuo ne može biti dobitna. A ni za muškarca koji drži do sebe. Jer tjelesne izlučevine pa i pljuvačka i znoj su ogavne. Ako ih razmjenjujes s osobama s kojim nisi blizak.
Ma koliko mi pokušavali “seksualan odnos izolirati” činjenice su da je to nemoguce olako gledati. Ako si iole normalan i imaš gram mozga.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:58 |
|
|
Ono što je tebi ogavno, Blanki je možda delikatesa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 12:59 |
|
|
Moguće je sve. Ja ne mogu već oprati u zajedničkoj veš kuhinji sa ostalim stanarima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 13:33 |
|
|
Može biti sporan taj dio gdje je propovijedala. Ali možda nije pričala o braku? Možda je samo svjedočila kako joj je vjera pomogla da vjeruje da može više skočit? Ona se uvijek molila prije skoka.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 13:45 |
|
|
Ko god želi seksualni odnos, odnosno mnoštvo seksualnih odnosa sa različitm partnerima predstaviti kao nešto zdravo i pozeljno, te normalno i prihvatljivo je budala.
Tjelesni kontakt ne mozes “izolirati” jer je to nešto previše “blisko”. Osoba slini po tebi, znoji se, diše i sl. Znaci i u seksu sa zaštitom, koji se promovira kao poželjna opcija postoje raznorazne druge opasnosti koje mogu dovesti do neželjenih posljedica.
Nebuloza je n - tu, da takvo sto mozes zanemariti. Ako imaš djecu to dodatno situaciju komplicira samo. Kao sto je slučaj ovdje.
Mozemo mi se zezati koliko želimo, no to su činjenice.
Udjes u javni prevoz, muka te spopadne od ljudi koji ne drže do licne higijene. O čemu pričamo..
Svi imamo odredjen “prag tolerancije” na mirise i “iskustva”. Tijelo i čula to “pamte”. Pa stoga nije isto 100% kad čula osjete nešto “poznato” i nešto “nepoznato” i to u vise navrata da se ponavlja. Mora se stvoriti odbojnost. Sad ko to može zanemariti, svaka mu čast na “dobroj probavi”.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|