|
|
Stranica: 10/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 14:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Ti reče imaš ženu i vjeran si. Stidi se.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 14:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pošalji nama svoje gole noge Promoviraš sotonizam. Kako si gore opisao. Ja nisam uzor mladima
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 14:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A najbolji dokaz da ti je svejedno, je da ga pohvališ za rezultate ali bez koketiranja (kao da si pohvalila “zdravlje” ). Ili jednostavno ne kažeš ništa lol. Ili kažeš, “kolko košta tvoja teretana?” Ne mozes ti njemu odgovoriti, a da on ne pokusa nesto „izvuci” i nastaviti komunikaciju. E sad nije to za blok. Za ignore jeste. Osim kad trebam bildati ego. Ok to zvuči kao da je ipak on zainteresirana strana. Obično to upućuje da si ti ta koja je prekinula. Mene smaraju te ego igrice. Pokušavam biti asketski iznad toga.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 14:57 |
|
|
Ma imala sam posla s bolesnim karijeristom. I sada su mu neke opcije privatne vjerovatno propale, pa bi da obnavljamo vezu. Lol
A slučajno je poslovno u EU. I biće još dvije tri godine. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma imala sam posla s bolesnim karijeristom. I sada su mu neke opcije privatne vjerovatno propale, pa bi da obnavljamo vezu. Lol
A slučajno je poslovno u EU. I biće još dvije tri godine. Lol Sto znaci “bolesni karijerista” i kako je to ograničavalo vezu? Možeš malo više o tome. Kad si već počela.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 15:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma imala sam posla s bolesnim karijeristom. I sada su mu neke opcije privatne vjerovatno propale, pa bi da obnavljamo vezu. Lol
A slučajno je poslovno u EU. I biće još dvije tri godine. Lol Sto znaci “bolesni karijerista” i kako je to ograničavalo vezu? Možeš malo više o tome. Kad si već počela. Pa recimo liku je Europa bila “ograničena” za njegove nezasite ambicije. Mislim da će za desetak godina, ako ne i prije reci isto i za zemlju kao planetu. I ako se otvori opcija preseliti na Mars. Ja imam cacu i mater i ne pada mi na um smucati se posvuda, oni su sve stariji. Plus ja sam bila u USA. I isprobala blagodeti njihovog zdravstvenog sustava i života općenito preko godinu. U dva navrata. I rekla sam neka “hvala”.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 15:09 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3638 Lokacija: Stolni grad
|
Moja Sarajka kakav si ti amater kakvo crno čuvanje poruka do 24te u Messengeru postoji opcija da ukucaš ime i izbaci ti poruke s tom osobom, da smo se preko IG ili WP dopisivali vjerojatno ne bi ostale, eto koliko smo bili prisni da joj ni broj nisam imao niti sam je pitao.
Robbie je iskusniji to se vidi, svatko tko zna kakav je muškarac zna da taj ne može ni sekunde izdržati a da ne razvije komunikaciju s osobom u koju se zaljubio(ona me i zvala toliko dugo jer nisam nikakve emocije razvio prema njoj i nisam ulazio u privatnost)
A ako tebe Sarajka baš zanima kontekst poslat ću ti još screenova u pp, koliko god mi to lijeno bilo raditi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 15:11 |
|
|
Nemoj ništa slati Gazda. Nemam ja pravog profila na FB. Veze nemam da postoji ta opcija.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 17:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37693 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pošalji mu neobrijane. Neka Rika riče. U braku.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 18:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Odmah sutra se javno razvedeš i problem riješen, tako bi to uradili normalni ljudi nakon ovog skandala. Nije neka sirotica da mora trpiti muža zbog financijske situacije.
Nije ovo krenulo izjavom nego snimkom na nekoj belgijskoj tv gdje se dotični javlja u program a u pozadini se vide noge nage žene. Slažem se. Ionako nisu crkveno vjenčani.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 18:53 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Preljub je kao i korupcija, oni koji to ne rade ne rade zato što ne dođu u priliku i ne znaju kako, a ne zato što su pošteni.
Moj pradjed je bio pomorac još u Austrougarskoj i s njegove strane je bio otvoreni brak, jedina razlika između njega i muža Blanke Vlašić je što nije javno istupio , nego je imao uzoran katolički brak, ali selo je opet sve znalo.
Oni koji nisu bili pomorci , kretali su se cijeli život u radijusu od 2-3 kilometra gdje je bilo logistički jako teško napraviti preljub a da te nitko ne vidi ili da ti ta druga žena nije u rodu. Ma nije uopće problem u seksu kao samom seksu. Mislim, doživljaj svjetskog čuda Stvar je u tome da se neke stvari moraju znat. Jedno je žena, a drugo ljubavnica, nije baš isto. Ak već nemreš držat onu stvar u gaćama.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 18:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Preljub je kao i korupcija, oni koji to ne rade ne rade zato što ne dođu u priliku i ne znaju kako, a ne zato što su pošteni. Projiciraš sebe na sve ostale. Postoje ljudi koji neće ukrasti zato jer nisu lopovi, a ne zato jer ne mogu. Pa da. To preslikavanje lopovluka na sve druge je idiotsko potkopavanje morala.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 19:03 |
|
|
Šta je sa ovim drugim javnim osobama, zašto je samo belgijanac negativac...
Kako se zvao onaj pjevač iz Splita što je trošio back-vokal i ženu Peco ili tako nešto, bio je stalno u novinama ove il prošle godine.
Raspudić je trošio ženu i kolegicu s posla Selak, nije mu smetalo što se po ZG o tome pričalo po kavama.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 19:27 |
|
|
Brane je napisao/la: Šta je sa ovim drugim javnim osobama, zašto je samo belgijanac negativac...
Kako se zvao onaj pjevač iz Splita što je trošio back-vokal i ženu Peco ili tako nešto, bio je stalno u novinama ove il prošle godine.
Raspudić je trošio ženu i kolegicu s posla Selak, nije mu smetalo što se po ZG o tome pričalo po kavama. Jer nitko od njih nije bio toliko glup i hvalio se s tim u javnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 21:21 |
|
|
LJUDI SU ZGROŽENI Reakcije pljušte sa svih strana na priznanje supruga Blanke Vlašić da imaju otvoreni brak: 'Mogao je to prešutjeti'https://www.vecernji.hr/showbiz/reakcij ... ti-1814534Citat: Nedavna izjava Rubena Van Guchta na belgijskoj televiziji o otvorenom braku s bivšom skakačicom u vis Blankom Vlašić pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama. Citat: Ono što je baš sve šokiralo jest njegovo priznanje da je Blanka upoznata s tim tko su njegove partnerice, ali ne zna detalje. – To uzrokuje samo bol. Ne borim se s konceptom klasične veze. Drugi ljudi se s tim bore više nego ja. Svakome priznajem taj tip veze. Ali jedini koji zaslužuju riječ, objašnjenje ili komunikaciju o tome su uključeni ljudi. Nitko ne treba brinuti za njih, nitko ne treba misliti: "Jadna, neće znati." Govorim o tome otvoreno. Blanka može reći želi li živjeti ovakav život, ali nije rekla da ne želi – priznao je bez zadrške.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 21:38 |
|
|
Ovo mu je prva žena Laura Mislim si u sebi i bolje ti je... Citat: Belgijac je, također, priznao da trenutno ne kontaktira šogora Nikolu Vlašića, inače hrvatskog reprezentativca, jer ne želi koristiti veze kako bi dobio informacije. https://story.hr/Celebrity/a237137/Rube ... sicem.htmlCitat: 'Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali već sam prije Svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom', rekao je Ruben za RTL.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 21:47 |
|
|
Kako ide ona američka... "what happens in Las Vegas stays in Las Vegas" Onda bi hrvatska trebala bit "Ća bi u Splita, ni za Svita" Žena od Pece i cura od Pece
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 22:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Problem je, ljudi su inteligentniji od životinja i sposobni za međusobnu suradnju i strateško planiranje. Strategija je važna.
To je dovelo do zanimljive situacije: Sposoban naravno može osvojiti 20 žena, taj dio nije problem. Što se žena tiče, može ih osvojiti i 200. Problem je što ako on uzme 20 žena, onda će 19 mužjaka ostati bez ženke. Drugi problem je što mužjak bez seksa postane ljut, smrači mu se pred očima. Epilog priče je, na kraju 19 ljutih mužjaka ubije oštrim predmetima tog jednog sposobnog.
Možda jest sposoban, ali nije baš toliko sposoban. Ljudi su društvena bića, ekipa caruje, snaga i um klade valjaju. Tko je sposoban organizirati jači tim (kult, pleme), i privući druge mužjake da rade zajedno, taj vlada. Monogamija je jednostavno bila neizbježna, jer su poligamna društva uvijek nestabilna.
Pa sposobnost čovjeka je i inteligencija, nisam napisao da je to nužno najjači čovjek. Onda bi žene sve ludovale za dizačima utega i drvosječama. Tako da sve ovo što si dalje napisao je pobijanje nečega što ionako ne mislim. Ekonomski su poligamija i monogamija kao tržišno gospodarstvo i socijalizam. U prvom se moraš truditi da bi bio najbolji, a u drugom ti društvo garantira partnera bez obzira kakav bio. I još ako se po katoličkom moralu ne smiješ razvesti ni ako je muž/žena beskoristan, to je preslika socijalističkog gubitaša gdje neradnik ima posao i plaću. Zato se nevjere i događaju jer radnik u braku dolazi na posao i ništa ne radi. Najmanje se događaju zbog nečijeg izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 22:11 |
|
|
Ceha je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Projiciraš sebe na sve ostale.
Postoje ljudi koji neće ukrasti zato jer nisu lopovi, a ne zato jer ne mogu.
Pa da. To preslikavanje lopovluka na sve druge je idiotsko potkopavanje morala. Ne, nego ti imaš vrlo usku definiciju lopovluka. Misliš da je to kad uletiš u banku s čarapom na glavi ili otimaš babama torbice po ulici. Lopovluk je i kad su ti majstori radili u kući, a nisu ti dali račun i nisi ni tražio. Pa si platio manje a država je oštećena. Razlika između tebe i Sanadera je samo u iznosu. Odgovorno tvrdim da ne postoji punoljetni Hrvat koji nije sudjelovao u korupciji.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 09 stu 2024, 22:23 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Problem je, ljudi su inteligentniji od životinja i sposobni za međusobnu suradnju i strateško planiranje. Strategija je važna.
To je dovelo do zanimljive situacije: Sposoban naravno može osvojiti 20 žena, taj dio nije problem. Što se žena tiče, može ih osvojiti i 200. Problem je što ako on uzme 20 žena, onda će 19 mužjaka ostati bez ženke. Drugi problem je što mužjak bez seksa postane ljut, smrači mu se pred očima. Epilog priče je, na kraju 19 ljutih mužjaka ubije oštrim predmetima tog jednog sposobnog.
Možda jest sposoban, ali nije baš toliko sposoban. Ljudi su društvena bića, ekipa caruje, snaga i um klade valjaju. Tko je sposoban organizirati jači tim (kult, pleme), i privući druge mužjake da rade zajedno, taj vlada. Monogamija je jednostavno bila neizbježna, jer su poligamna društva uvijek nestabilna.
Pa sposobnost čovjeka je i inteligencija, nisam napisao da je to nužno najjači čovjek. Onda bi žene sve ludovale za dizačima utega i drvosječama. Tako da sve ovo što si dalje napisao je pobijanje nečega što ionako ne mislim. Ekonomski su poligamija i monogamija kao tržišno gospodarstvo i socijalizam. U prvom se moraš truditi da bi bio najbolji, a u drugom ti društvo garantira partnera bez obzira kakav bio. I još ako se po katoličkom moralu ne smiješ razvesti ni ako je muž/žena beskoristan, to je preslika socijalističkog gubitaša gdje neradnik ima posao i plaću. Zato se nevjere i događaju jer radnik u braku dolazi na posao i ništa ne radi. Najmanje se događaju zbog nečijeg izgleda. Sve je to lijepo u teoriji. U praksi kako rekoh grupa je jača od pojedinca, makar bio inteligentan kao Tesla ipak je jedan. Dva loša ubiše Miloša. Emocionalno inteligentni lider se mora pobrinuti da i članovi tima dobiju ženke, inače stvar ne funkcionira. Nitko neće raditi bez plaće, ni u komunizmu ni u kapitalizmu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 10 stu 2024, 00:04 |
|
|
I jedna familija je puno, a kamoli njih par. A imati po ženu u svakom gradu... Kaj će ti? Žena od Luja XV. je odahnula kada je ovaj uzeo Madame de Pompidur kao glavnu ljubavnicu, jer je do tada cijelo vrijeme bila ili trudna ili u trudovima Postale frendice. Ali kao što sam rekao, ljubavnica i žena nisu isto. (niti je baš moralno). A nema si baš ni smisla zakomplicirati život. Pogotovo ako imaš kvalitetnu ženu. Zašto raditi budalu od one koju si izabrao?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 10 stu 2024, 00:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7296 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ispade da joj je bolje bilo da je završila sa Karabatićem, makar bio i polusrbin.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 10 stu 2024, 00:41 |
|
|
Vjerojatno. Ovaj izgleda kao ********, tko zna što taj sve ševi.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 10 stu 2024, 02:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Putovao sam i nisam varao ženu. I nema putovanje veze s time, mogu je prevariti i u Mostaru neće nitko znati. Problem je znat ću ja.
Bi li ti ukrao babi torbicu da znaš da te neće otkriti?
Prilika čini lopova. Očito ti nisi imao prilike. Nije isto jel po svijetu putuješ ti ili netko slavan kome se žene nabacuju konstantno, zgodne ženske, ugodne ne samo oku, nego i uhu, elegantne... Nisi doživio pa neznaš. Bablja torba nije nikakva usporedba za to, općenito, ukrasti babi torbicu je nekako jadan potez, siromaha, jadnika, cigosa sroza ti ego, dok je povaliti dobru žensku je potez koji pojačava ego, i uvjerenje u vlastitu muškost. Bolje bi pitanje bilo, da li bi, kao investitor na burzama, iskoristio insajdersku informaciju koju si slučajno saznao, a koja spoznaja je inače ilegalna za korištenje na burzama, primjerice da će dionice Microsofta naglo skočiti zbog nekog razloga. Malo tko bi rekao da neće to uraditi, jer je formalno ilegalno, a realno, znamo da svi to rade. Preljub je sličniji mojem primjeru - prilika i primamljivost su tu. Koliko god da imam priliku da kradem torbu od babe to mi nije primamljivo, dok su zgodne ženske, i prilika da okrenem lovu na burzi sasvim druga priča...
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 10 stu 2024, 08:21 |
|
|
Naravno da sam imao prilike. Kakva je to priča moraš biti slavan da bi ti se žene nabacivale. Zabrinjavaš me. Ne moraš biti slavan, ni bogat, ženama dovoljno ako držiš do sebe. Glede insajderske biznis informacije, što bi to bilo može primjer? Upravo u tome i jeste stvar. Ukrasti torbu babi je jadno, slažem se. Ne držati do svoje riječi i varati ženu, a onda joj se smiješiti u lice i glumiti ljubav je isto jadno. Kakva je to veza i koliko to vrijedi ta gluma. To tako zvuči površno i bezvrijedno. Ok, tebi je primamljivo, prihvaćam, ali u paketu sa tim seksom dolazi i brak bez vrijednosti. To onda nije veza sa ženom nego zajebancija. Prihvati i ti da je meni taj dio poslije, dvoličnost i laganje u oči ženi koju navodno voliš jadna kao ukrasti babi torbicu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|