HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 pro 2024, 00:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 337 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Blanka Vlašić
PostPostano: 11 stu 2024, 17:06 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Sokolić je napisao/la:
Čovik se automatizmom i dušon veže za partnera nakon šta se dragovojno obostrani upustidu u spolni čin, tim više ako želidu dicu iz tega čina.

To je dodatno priznanje tebi ka'isobi kal te je partner izabra. Ti se cili daješ. Instikt ti nalaže iscidit iz sebe, fizički i zadnju kap simena iz sebe u partnericu (odnosno od partnerice sve moguće izlučevine idu ususret), daješ cileg sebe, a mentalno (racionalno i emocijski) također, nima tu napola, komadić, priko voje. Nima pričuva, nima zadrške. To je obostrano drogiranje hormoniman i frekvencijon, to je grljenje duša. Dvoje postaje jedno, nima 0,27 jednega i 1 drugega da postaju jedno. Uvik je 2:1.

S razlogon postoji rič "jubav", da je to najmoćnija stvar na svitu i što se u kršćanskomen nauku samega Boga poistovićuje s pojmon Jubavi.

Izostavjanje dila jubavi prima partneru istovrimeno znači i uskraćivanje tega dila jubavi prima dici.

Biološki, svatko od nas ima svoje vonje, feromone kojima podsvisno označimo svoj teritorij. Nalaženje drugeg vonja na partneru odbojno je, i partneru i potomstvu, a i roditejiman obaju strana od para. Oćutidu to judi, podsvisno.

Poligamija je neprirodna čoviku, jer jedan čovik sam ne more izdržavat za hranit toliko žena, a još više potomstva. U prapovisti je to još veći problem, jer ih triba branit od predatora, životinjskih i judskih (judožderi, ubojice, lovci na roblje - fizičku snagu i prostituciju, plemena di je manjak žena), od fizičke ugroze ili krađe hrane. Tu je i nigovanje. Dite išće oba roditeja, svoja, ne tuđa.
Roditeji po usvojenju često su primir negativaca u narodnin poslovicaman (očuh, maćeha).
U krajnjen slučaju neprirodno je uvalit potomstvo drugoj osobi koja nije roditej. Jer, to znači da su mu dica izložena mogućen maltretiranju, psihičkon i fizičkon, a ditetu je sigurno užas živit u kućanstvu di mu umisto otvorena iskrena zagrjaja obaju roditeja, kod jednega postoji "zid", distanca, hladnost, otuđenost, neiskrenost, gađenje, mržnja.
Lutajući stvarni roditej koji je izvan teg para, zakinut je za dragost koju mu pruža vlastiti potomak.

Sve je to lijepo i krasno, ali pogledaj recimo kartu svijeta gdje je poligamija legalna ili prešutno odobrena i kartu svijeta fertiliteta, vidjeti ćeš da se te karte skoro poklapaju 1/1, da je fertilitet veći od mortaliteta samo tamo gdje je poligamija legalna ili prešutno odobrena.

Znači da će tvoju djecu pregaziti ova djeca iz država gdje se poligamija prakticira ili ako ne njih, onda tvoje unuke sigurno, dok vi sjedite ispred TV-a kao uzorna obitelj i gledate Hollywoodske filmove o pravoj ljubavi.

Ali udaljili smo se s teme jer ovo s Blankom ionako nije poligamija , nego otvoreni brak, samo ne znamo da li obostrano ili samo s njegove strane.

Da je tako davno bi poligamne civilizacije zavladale. Ali nije, cijelu povijest su svijetom vladale monogamne civilizacije.

Tek u današnje doba kad je civilizacija oboljela od ljevičarskog ludila događa se suprotno. Nisu poligamne civilizacije postale jače, one su iste kao i prije, nego je naša civilizacija teško bolesna.

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 17:08 

Inače, po svemu do sad što smo čuli, Blanka je tu negdje u pet deka kao i taj tzv. muž.

Nije negirala, nije osudila, nije rekla ni da ne želi tako živjeti. Ok, njeno pravo prihvaćam, imam i ja neka prava, npr. pravo slobode govora da kažem da je to sranje.

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 23:07 

Njih dvoje ako su željeli živjeti taj razvrat onda
a) nisu se trebali vjenčati. Mislim koji se on qurtaz ženi ako svaki vikend želi povalit nešto novo.
b) djecu rađat koja nemaju stabilnu i skladnu obitelj

Osim toga, ona je kao vjernik i javno svjedoči tu vjeru. Ovakvim činovima ipak pokazuje da ne živi to što govori.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2024, 01:05 

Originals je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Realno i Blanka izvodi malo s vjerom ono, biram od vjere što mi paše, kraj toliko momaka, hrvata, njoj treba razvedeni stranac...

Dobro, živi svoj život, ali nemoj onda neko veliko kršćansko obraćenje propovjedati javno.

Ne kažem da se nije vjerski preporodila ali znaš dobro da će netko jedva dočekati da ti to spočitne. .

Vidio sam kod mnogih ljudi, koji su bili na neki način na "dnu", kad nisu znali kud dalje sa životom da traže izlaz, nadu, rješenje u Bogu i vjeri. Neću reći, da je ona bila poslije sportske karijere izgubljena, nemam to pravo, jer je, na kraju krajeva ni ne poznam ali u većini slučajeva sa tom osobom nešto nije u redu.
Ne vjerujem da nije imala dobrih ponuda iz Hrvatske. Hrvati su visok narod , sigurno je bilo frajera koji su joj fizički odgovarali, ali svi mi odlučujemo o svome putu sami. Očito molitva nije dovoljna, treba nekad i darove duha svetoga uključiti u donošenje odluka.

Ne želin ju sudit, nije to na meni nego na Bogu, ali smin ne odobravat otvorene brakove, jer to nije kršćanski.

Zbilja je takva da svaki virnik posrne, pa i najvećji. Uvik. Čovik je grišno biće, jedino je BDM bez griha.
Vlašićka se našla u viri, podigla ju je iz tame dubine u koju je potonula.
Kal samo pomislin da se Vojko V naša sprdat s njon ("puka san ka Blanka Vlašić", ima u jednoj njegovoj pismi).

Žal mi je šta je ona došla do tega da je uzela ovakva tipa. Možda je bia očaj i strah da će ostat usidilica, bioura radi, pa je bilo daj šta daš.
Gledan ga ka' mlađeg i ka' starijeg, izgleda mi istrošen od hedonizma.
Za nju ne znači da je otpala od vire. Samo ona zna šta je njoj u glavi.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2024, 01:21 

Naša Kvačica je napisao/la:

Sve je to lijepo i krasno, ali pogledaj recimo kartu svijeta gdje je poligamija legalna ili prešutno odobrena i kartu svijeta fertiliteta, vidjeti ćeš da se te karte skoro poklapaju 1/1, da je fertilitet veći od mortaliteta samo tamo gdje je poligamija legalna ili prešutno odobrena.

Znači da će tvoju djecu pregaziti ova djeca iz država gdje se poligamija prakticira ili ako ne njih, onda tvoje unuke sigurno, dok vi sjedite ispred TV-a kao uzorna obitelj i gledate Hollywoodske filmove o pravoj ljubavi.

Ali udaljili smo se s teme jer ovo s Blankom ionako nije poligamija , nego otvoreni brak, samo ne znamo da li obostrano ili samo s njegove strane.

Da je tako davno bi poligamne civilizacije zavladale. Ali nije, cijelu povijest su svijetom vladale monogamne civilizacije.

Tek u današnje doba kad je civilizacija oboljela od ljevičarskog ludila događa se suprotno. Nisu poligamne civilizacije postale jače, one su iste kao i prije, nego je naša civilizacija teško bolesna.

Tako je.
Do nazad 60 godina, priraštaj je bia veći u monogamnin civilizacijaman. Pa' je prvo zbog odgovornijeg živjenja, samoograničavanja priraštaja ustezanjem, ali zato je smrtnost dice znatno pala.
Dotad su poligamna umirala, umirali su di 25.godine, stalno bila u rativiman i disfunkcionalnostiman. Homoseksualnost koja se u većen postotku javila zbog izostanka partnerice i seksualne zloporabe bliže rodbine, ukjučujuć i pedofiliju, ne spominje se, jer antikršćanski masonski globohomo mediji, vlasti i kulturne ustanove to skrivadu. Oni stvaradu priču od jednega svećenika ili redovnika koji u stvarnosti nije iša u pope radi širenja vire nego radi spolnih zloporaba, dok u isto vrime se u nekršćanskin poligamnin zajednicaman sušatori ličidu sušitis na gori opisani način.

Isto tako, ove poligamne zajednice su se namnožile na račun napridka monogamnih zajednica, jer one su razvile medicinu i funkcionalne države kod kojih poligamni bižidu za radit ili živit od socijale. Ili, žividu jer monogamne države kupujedu od poligamnih zajednic potribne sirovine, za koje se poligamniman posrićilo da ih imadu.
Inače bidu ih pokosile glad, ratovi, bolesti i nametnici koje su monogamne zajednice iskorinile.
Da ih wokeri nisu masovno pustili kod monogamnih, piligamni bi se stalno međusobno ubijali.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2024, 12:05 

potocnj je napisao/la:
Ako je prije vjenčanja s Blankom bio razveden vjerojatno mu je prvi brak bio samo bio građanski, legalni, ne i crkveni.

Jer ne djeluje mi on kao neki vjernik. Stoga mu ni vjerski brak s Blankom ne znači ništa, nego samo način da neke fotke s vjenčanja budu ispred oltara.

Realno i Blanka izvodi malo s vjerom ono, biram od vjere što mi paše, kraj toliko momaka, hrvata, njoj treba razvedeni stranac...

Dobro, živi svoj život, ali nemoj onda neko veliko kršćansko obraćenje propovjedati javno.

Ne kažem da se nije vjerski preporodila ali znaš dobro da će netko jedva dočekati da ti to spočitne. Podjednako i ovi što su toliko u vjeri da im nikad nitko nije dovoljno dobar i vjeran, kao i oni što nisu uopće u vjeri nego mrze vjeru pa traže način da se rugaju vjernicima.

Živi vjeru privatno.

A ako ju živiš onda moraš otkačiti ovoga što ne poštuje brak, niti ima naznake da će ikada poštovati vaš brak.

Pa zar se Blanka vjenčala crkveno?

Vrh

PostPostano: 12 stu 2024, 14:30 

Ceha je napisao/la:
potocnj je napisao/la:
Ako je prije vjenčanja s Blankom bio razveden vjerojatno mu je prvi brak bio samo bio građanski, legalni, ne i crkveni.

Jer ne djeluje mi on kao neki vjernik. Stoga mu ni vjerski brak s Blankom ne znači ništa, nego samo način da neke fotke s vjenčanja budu ispred oltara.

Ne kažem da se nije vjerski preporodila ali znaš dobro da će netko jedva dočekati da ti to spočitne. Podjednako i ovi što su toliko u vjeri da im nikad nitko nije dovoljno dobar i vjeran, kao i oni što nisu uopće u vjeri nego mrze vjeru pa traže način da se rugaju vjernicima.

Živi vjeru privatno.

A ako ju živiš onda moraš otkačiti ovoga što ne poštuje brak, niti ima naznake da će ikada poštovati vaš brak.

Pa zar se Blanka vjenčala crkveno?

Jest

slika

Vrh

PostPostano: 12 stu 2024, 14:37 

Sokolić je napisao/la:
Čovik se automatizmom i dušon veže za partnera nakon šta se dragovojno obostrani upustidu u spolni čin, tim više ako želidu dicu iz tega čina.

To je dodatno priznanje tebi ka'isobi kal te je partner izabra. Ti se cili daješ. Instikt ti nalaže iscidit iz sebe, fizički i zadnju kap simena iz sebe u partnericu (odnosno od partnerice sve moguće izlučevine idu ususret), daješ cileg sebe, a mentalno (racionalno i emocijski) također, nima tu napola, komadić, priko voje. Nima pričuva, nima zadrške. To je obostrano drogiranje hormoniman i frekvencijon, to je grljenje duša. Dvoje postaje jedno, nima 0,27 jednega i 1 drugega da postaju jedno. Uvik je 2:1.

S razlogon postoji rič "jubav", da je to najmoćnija stvar na svitu i što se u kršćanskomen nauku samega Boga poistovićuje s pojmon Jubavi.

Izostavjanje dila jubavi prima partneru istovrimeno znači i uskraćivanje tega dila jubavi prima dici.

Biološki, svatko od nas ima svoje vonje, feromone kojima podsvisno označimo svoj teritorij. Nalaženje drugeg vonja na partneru odbojno je, i partneru i potomstvu, a i roditejiman obaju strana od para. Oćutidu to judi, podsvisno.

Poligamija je neprirodna čoviku, jer jedan čovik sam ne more izdržavat za hranit toliko žena, a još više potomstva. U prapovisti je to još veći problem, jer ih triba branit od predatora, životinjskih i judskih (judožderi, ubojice, lovci na roblje - fizičku snagu i prostituciju, plemena di je manjak žena), od fizičke ugroze ili krađe hrane. Tu je i nigovanje. Dite išće oba roditeja, svoja, ne tuđa.
Roditeji po usvojenju često su primir negativaca u narodnin poslovicaman (očuh, maćeha).
U krajnjen slučaju neprirodno je uvalit potomstvo drugoj osobi koja nije roditej. Jer, to znači da su mu dica izložena mogućen maltretiranju, psihičkon i fizičkon, a ditetu je sigurno užas živit u kućanstvu di mu umisto otvorena iskrena zagrjaja obaju roditeja, kod jednega postoji "zid", distanca, hladnost, otuđenost, neiskrenost, gađenje, mržnja.
Lutajući stvarni roditej koji je izvan teg para, zakinut je za dragost koju mu pruža vlastiti potomak.

Nije jer iz tih poligamnih drzava ni nemas realne statistike o smrtnosti djece, djece rodjene s deformacijama, itd... A njih je puno jer poligamija smanjuje podrucje izbora. Zato u svim tim drzavama (vecinom islamskih) dozvoljeno je uzimati svako krvno srodstvo osim u prvom koljenu, dakle bracu i sestre
A to opet dovodi do gore navedenog smrtnost dojencadi, i svake vrste devijacija kod djece sto psihickih sto fizickih.
Nije dakle sve u fertilitetu

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 06:50 

@Krstjanin, zanimljivo....
Nemre otvoreni brak biti kršćanski...

Za natalitet, nije točno;
https://www.reddit.com/media?url=https% ... &rdt=55657

Najveći natalitet ima kršćanska subsaharska Afrika, ne arapske, ili neke druge islamske zemlje.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 08:36 

Da ali opet kazem daleko je izraezeniji broj poremecaja kod djece gdje se prakticira poligamija, tako da sam natalitet nije uvjek pozitivna stvar. Nije ti isto ako od 5 djece imas 2 s posebnim potrebama ili 5 zdrave djece

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 14:11 

krstjanin je napisao/la:
Da ali opet kazem daleko je izraezeniji broj poremecaja kod djece gdje se prakticira poligamija, tako da sam natalitet nije uvjek pozitivna stvar. Nije ti isto ako od 5 djece imas 2 s posebnim potrebama ili 5 zdrave djece

Slažem se, ali opet.
Normalnija je žena koja je majka, nego ona koja ima mačke.
Jadno dijete i sve, ali...

Vrh

PostPostano: 13 stu 2024, 18:18 

Nakon priznanja o otvorenom braku, Ruben Van Gucht odlučio se za drastičan rez: 'Skinuo' je Blankin prsten?

Nogirala ga Blanka. Degen. I treba. Sto kaže Čeha, valjda imaš neke osobne kulture i inteligencije.

https://www.vecernji.hr/amp/showbiz/nak ... en-1815518

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 08:59 

Sam je rekao da Blanka sve zna

Cak i ako ga je sad napustila (a ne vjerujem) uradila je to samo jer se saznalo. Da se nije pohvalio u javnosti ocito bi i dalje bila u tome otvorenom braku. To opet pokazuje samo da je zena bez karaktera i obraza

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 09:01 

Ruben je retardiran, ali ipak ispao pošten u svemu ovome. Jasno je rekao svoje uvjete, nema tu prevare nema laganja ni zavlačenja, to ipak treba poštovati.

1031 of 2558 - 40.3%

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 14:43 

Nagovarat nekog na rastavu braka je smrtni grijeh!

Uostalom šta joj fali, nijedan brak nije savršen, ima dite, ne tuče ju, financijski dobro stoje...
Nek ide na drugo dite kad već ima dobrog jbč :zubati

Također morate razmislit i o općenitoj situaciji u Hrvatskoj, mislim da je ovo poprilično nerealno da se žena 30+ godina može oženit samo tako kako vi zamišljate.
Dapače mislim da je ženama blizu 40e praktički nemoguće se udat u Hrvatskoj, evo koliko vi žena znate što su se udale s 37 il 38 godina ??

Pa čak i muškarcima blizu 40e je teško nać ženu, ja imam dvojicu prika koji su se rastali imaju svoje nekretnine, dobre aute, financijski dobro stoje bez kredita, dobro plaćeni ugledni poslovi, dobro izgledaju itd. Ne mogu nać normalnu ženu.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 14:53 

Brane je napisao/la:

Uostalom šta joj fali, nijedan brak nije savršen, ima dite, ne tuče ju, financijski dobro stoje...

Također morate razmislit i o općenitoj situaciji u Hrvatskoj, mislim da je ovo poprilično nerealno da se žena 30+ godina može oženit samo tako kako vi zamišljate.
Dapače mislim da je ženama blizu 40e praktički nemoguće se udat u Hrvatskoj, evo koliko vi žena znate što su se udale s 37 il 38 godina ??

Pa čak i muškarcima blizu 40e je teško nać ženu, ja imam dvojicu prika koji su se rastali imaju svoje nekretnine, dobre aute, financijski dobro stoje bez kredita, dobro plaćeni ugledni poslovi, dobro izgledaju itd. Ne mogu nać normalnu ženu.

Svaka žena koja pređe 30u te je bez muža i djece zaslužuje sudbinu "crazy cat lady" koja loče brlju iz tetrapaka. :kava

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 14:55 

Pretjerujete ljudi

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 14:57 

krstjanin je napisao/la:
Pretjerujete ljudi

Koliko glup i pun deluzija moraš biti da kao žena u 20tim ne uspiješ naći nekog normalnog lika. Svaki gabor može naći nekog bez problema ako se iole ponaša normalno/ženstveno.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 15:01 

Brane je napisao/la:

Pa ni neće naći jer nisu normalne i imaju neku falinku, pogotovo ove prek 4 banke. To se sve umislilo da vrijedi i da je ljepše nego što je, a muškarci, a naročito ovi "simpovi" ih obasipaju lažnim komplimentima, poklonima kako bi dobili malo min...

Tako da vremena se mijenjaju i bolje je tim tvojim prijateljima da se zabavljaju i da privode šta hoće i po 10 godina mlađe, a ne da troše vrijeme, živce i resusrse na neke "bakote".

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 15:03 

horus je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
Pretjerujete ljudi

Koliko glup i pun deluzija moraš biti da kao žena u 20tim ne uspiješ naći nekog normalnog lika. Svaki gabor može naći nekog bez problema ako se iole ponaša normalno/ženstveno.

Nije sve uvjek crno bjelo. Ima svakakvih ljudskih sudbina, a brate danas i nije lako naci normalnog partera ili icu.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 20:32 

horus je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
Pretjerujete ljudi

Ženstvena žena od 1,93m je oksimoron i još je cijele 20-te provela u bacanju na glavu. Vjerojatno je i ćaća lud i sve je podredio uspjehu svoje djece kao i Kostelić. Istina je da je imala 1,65 i radila na kasi u Plodinama imala bi svaki dan 10 ponuda za brak. Ali za ovu situaciju seoske babe nemaju standardno rješenje, jer se žene u njihovo vrijeme nisu smjele baviti sportom.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2024, 20:53 

krstjanin je napisao/la:
Sam je rekao da Blanka sve zna

Cak i ako ga je sad napustila (a ne vjerujem) uradila je to samo jer se saznalo. Da se nije pohvalio u javnosti ocito bi i dalje bila u tome otvorenom braku. To opet pokazuje samo da je zena bez karaktera i obraza

Sam taj crkveni cin vjencanja koji uprilicen javno, argument je da se ne bi blamirala pred porodicom makar. A i javno 80%.

Ja vjerujem da je taj „aranzman“ otvorenog braka dogovoren nekad naknadno poslje vjencanja.

Ona zivi sama s djetetom u HR.

Sigrna sam i da nije ocekivala da ce on to javno obznaniti. E sad, sto je pristala i je li to dvolicnp sto je cutala, moze se raspravljati.

U igri je i malac, pa je situacija jos kompliciranija tim.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 15 stu 2024, 08:01 

Brane je napisao/la:

Nije ritkost da san čua da su se cure udale u 30-iman, i to kasnin, i da su prvo dite dobile sa 37 godine.

A sad o tome kako se moredu udat.
O da znaš kako se moredu dobro udat.
Problem je u drugen dilu. Ulićedu in muški, vrsnici i stariji, 40+, 50+, sređeni, uredna života, radišni, brižni, a ove se ponašadu ka' da još imadu 22 godine i da moredu birat, ka' da imadu sve vrime ovega svita, ka' da je skup kvalitetnih muških beskonačan i ka' da one nimadu konkurencije.
Odbijadu takve muške, koji su realno njihov bazen iz kojega ćedu birat, i gledadu uhvatit mlađe muškiće, po mogućnosti lovaša. Što ih više odbijedu, bolesni ego in se više nahrani.
Zbog takvih ženskih muški 40+ se teže oženidu, njima je realni bazen 30+ a ne cure od 22 godine.

Puno takvih cura 30+ išće kruha priko pogače.

Nažalost, veliki problem društva u nas.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2024, 08:11 

Nema bolje zemlje za ove od 1,93 od Hrvatske, ima visokih momaka po Dalmaciji tona. Nizozemci su uz nas, Hercegovce i Crnogorce najviši. :D

Ne znam zašto toliko vezujete brak, djecu i seksualne odnose. Nova vremena došla.

Bolje i tako nego nikako.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2024, 08:51 

Da, mislim da je to generalni zaključak.

Bolje i ovakav brak nego nikakav.

Zadivljujuća je razina povjerenja među supružnicima.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 337 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: