|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić Postano: 16 stu 2024, 09:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gazda je napisao/la: A i privlačniji si drugim curama kad si u vezi/braku. Prsten je magnet! Umjesto da odbija, što je neka osnovna ideja prstena. Pa da. Čim staviš prsten, odmah škicaju S time da su klinci još veći magnet. Ako se vidi lijepo dijete, kvalitetni geni.... Reklama sama po sebi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: 16 stu 2024, 12:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25537 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Je, kada vodim malu sestričnu ženske u blizini intezivnije puštaju svoje feromone.
To je ono... ako dokazano valja drugim ženkama valjao bi i meni.
A neoženjeni.. tko zna valja li. Tek se treba dokazati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: 16 stu 2024, 17:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Je, kada vodim malu sestričnu ženske u blizini intezivnije puštaju svoje feromone.
To je ono... ako dokazano valja drugim ženkama valjao bi i meni.
A neoženjeni.. tko zna valja li. Tek se treba dokazati. Taj fazon sa djecom je bio aktualan u moje vrijeme, kad sam max exploatirao djecu od brata i sestre ..sad se vodaju paseki i sl.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: 17 stu 2024, 06:53 |
|
|
Mislim da još vrijedi. Samo sad ne gledaju da će i one klince, nego obavio je svoje, smirio se, pa neće ići na još djece. Ono, neće ta nova ženska morat rađat.
Peseki su bili popularni i prije 20ak godina, ali to je manja skala od prstena (One ring to rule them all) ili klinaca. Ono, brižan si i slične spike.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Jučer, , 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75703 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Jučer, , 17:18 |
|
|
U biti ocito lik uopce nije vise s njom samo joj sad bed reci da su rastavljeni nakon svega sto je javnost saznala
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Jučer, , 18:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75703 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
krstjanin je napisao/la: U biti ocito lik uopce nije vise s njom samo joj sad bed reci da su rastavljeni nakon svega sto je javnost saznala Opet ocjenjuješ s metrikama klasičnog braka. Zaboravljaš da oni tu metriku ne primjenjuju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Jučer, , 20:21 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7296 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nije mi jasno zašto Blanka dozvoljava ovakvo javno sramoćenje i ponižavanje? Svjetski poznata bivša olimpijka, a on stranac, ljigavi klošar. Što joj je falilo naći nekog našeg čovjeka...ko da mora biti netko loznat ili "pareša", uspješni poduzetnik...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Jučer, , 22:23 |
|
|
kiler je napisao/la: Nije mi jasno zašto Blanka dozvoljava ovakvo javno sramoćenje i ponižavanje? Svjetski poznata bivša olimpijka, a on stranac, ljigavi klošar. Što joj je falilo naći nekog našeg čovjeka...ko da mora biti netko loznat ili "pareša", uspješni poduzetnik... Očito je glupa kao k. a sa upitnim moralom. Jedino mogu reći jadno dijete s takvim roditeljima degenericima.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Danas, , 08:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: krstjanin je napisao/la: U biti ocito lik uopce nije vise s njom samo joj sad bed reci da su rastavljeni nakon svega sto je javnost saznala Opet ocjenjuješ s metrikama klasičnog braka. Zaboravljaš da oni tu metriku ne primjenjuju. Da doduse. Samo eto kao i mnogi ne mogu jednostvno pojmiti da jedna osoba moze sebi dopustiti takvo nedostojanstvo i da je neka fukara tako ponizava, pogotovo javna osoba iz Hrvatske
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Blanka Vlašić - bračne vode Postano: Danas, , 08:49 |
|
|
kiler je napisao/la: Nije mi jasno zašto Blanka dozvoljava ovakvo javno sramoćenje i ponižavanje? Svjetski poznata bivša olimpijka, a on stranac, ljigavi klošar. Što joj je falilo naći nekog našeg čovjeka...ko da mora biti netko loznat ili "pareša", uspješni poduzetnik... Naravno da je mogla. To su medjutim vecinom neizgradjene i osobe slabog karaktera bez obzira koliko uspjesni bili na nekom polju koje vjerovatno misle da su bolje ako nadju takvog kretena, a to potvrdjuje i ime diteta. Cuj Mondo. Pa ne bi da je cuki ime davala, a ne insanu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|