|
|
Stranica: 27/27.
|
[ 661 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
horus
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 13 lip 2025, 15:48 |
|
|
Ceha je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Da, nisam taj poster. O čemu piše taj lik ?  O svemu i svačemu  Al isto ga nema već dost dugo. Meni je ložač bio uvijek urnebesan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 14 lip 2025, 00:12 |
|
|
horus je napisao/la: Ceha je napisao/la: O svemu i svačemu  Al isto ga nema već dost dugo. Meni je ložač bio uvijek urnebesan.  A lik fakat zna nasmijat 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 27 stu 2025, 01:12 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Pozdrav. Nisam u zatvoru niti nekoj drugoj instituciji. Napisat ću što se događa za tjedan-dva, bit će ogroman post i i nemam ga sad snage pisati. Evo sad će 6 mjeseci uskoro proć, znatiželjna publika još uvijek čeka na tvoj dugi post.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 svi 2026, 11:41 |
|
|
Dečki, jel netko od vas skužio da je ovo: ženski kutak? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 svi 2026, 13:11 |
|
|
|
Ja sam se potpuno unio u priču. Ovo bi mogla biti sapunica.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 svi 2026, 21:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja sam se potpuno unio u priču. Ovo bi mogla biti sapunica. Prije par dana sam naletila na ovo. Kada sam počela čitati na prvu sam pomislila čovjek dobio ideju za nešto napisati, budući da je ljubavna priča, ubacio na podforum: ženski kutak, ono javljat će se žene pa će malo razraditi priču Kasnije vidila da je to ipak ozbiljnije. Žao mi je da ne znamo D.-inu stranu. Ovom baš sve i ne vjerujem. Jedan detalj: Tog je dana kasnije popila 40 tableta jednog Tog je dana kasnije popila 40 tableta jednog benzodiazepina odjednom (htio sam zvati hitnu ali je rekla da neće biti ništa već će odspavati) i spavala preko 16 sati, dok sam ja zabrinuto bdio nad njom" Išla sam prretražiti što je benzodiazepin. Benzodiazepini su skupina lijekova koji djeluju kao sedativi i anksiolitici, a koriste se za liječenje anksioznosti, nesanice, grčeva mišića i napadaja. Iznimno su učinkoviti za kratkotrajno olakšanje, ali se izdaju isključivo na recept i nose visoki rizik od stvaranja ovisnosti uz dugotrajnu primjenu. Najčešće vrste pakiranja prema djelatnoj tvari uključuju:Diazepam (npr. Normabel, Apaurin): Najčešće dolazi u kutijama s 30 tableta (od 2 mg, 5 mg ili 10 mg).Alprazolam (npr. Xanax, Helex): Standardno pakiranje sadrži 30 tableta (od 0,25 mg, 0,5 mg ili 1 mg).Bromazepam (npr. Lexaurin): Uobičajeno pakiranje sadrži 30 tableta (od 1,5 mg ili 3 mg). Negdje je napisao da se prestala liječiti nakon punoljetnosti. Ovdje piše da je popila 40 tableta koje se izdaju na recept a pakiranja istih su po 30 tableta. Ono otkud joj 40 tableta? Sklonija sam vjerovati članku iz VL. Šteta da nije kao što je obećao napisao the end 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 24 lip 2026, 19:40 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1683 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
zalutala,
bojim se da je situacija puno ozbiljnija no što to uopće možeš zamisliti. Vidio sam zadnjih godina da te muškarci ovdje ponegdje nazivaju retardiranom, glupačom ili slično. Mislio sam da malo pretjeruju ali sad više ne mislim tako.
Objašnjenje situcije koju spominješ je benigno. Nitko je nije postavio kao problem prije tebe jer nitko nije glupav poput tebe. Tablete koje spominješ (i sramotiš se govoreći da si morala pretraživati nešto što bi trebalo biti opće znanje) su bile MOJE tablete.
Pokušali smo doskočiti tome što je napravila, odnosno učiniti prevenciju da to više ne radi, time da ih premjestimo u drugu sobu. To nije imalo nekog učinka jer su premještene u sobu u koju smo se prebacili iste večeri, nakon incidenta s gušenjem/povraćanjem ujutro i rezanjem navečer. Nakon toga je trik bio u tome da se popiju dok nje nema u toj sobi, što nije bilo osobito učinkovito i ometalo je moje pijenje toga. Koje je ionako bilo samo farsa, kao što je cijela psihijatrija samo farsa.
U nedostatku mojih većih postova uslijed nemoći i bolesti, razmisli(te) o 4 stvari....
1. Kažeš da nisam napisao the end? Ne, u krivu si. Kraja nema. Nakon 5,5 godina od podizanja optužnice ona se tek mora opet ispitati, a da ne spominjem još druga dokazivanja koja će ići PRIJE moje vrlo opsežne obrane. Sve je još duboko u prvostupanjskom postupku, a nakon toga će se netko (ili ja i moja odvjetnica ili drž. odvjeništvo) žaliti pa će stvar ići još dulje. Cijeli je postupak de facto vraćen na početak dolaskom nove raspravne sutkinje (što je dobro za mene jer je prethodna bila iznimno pristrana i osudila bi me ma kakve ja dokaze iznio). Sve će trajati još najmanje 5 godina. Najmanje. D. i njezina malooumna mater su postigle sve suprotno od onoga što su htjele. Bolje bi prošle da me uopće nisu dirale. Možda. Jer.....
2. .... stvar je, kako sam rekao, ozbiljnija nego što misliš.
Meni je već 2020. godine prije nego sam upoznao nju bilo na nos svijeta, pa sumnjam da bih bio u mnogo boljoj poziciji da je nisam upoznao.
Svaka ideja da sam "krenuo daje" i slično je laž. Pokušao sam nešto, ali brzo nakon par dejtova s različitim osobama (koji nisu otišli dalje od pojedinačnog spoja s nekim) shvatio da je besmisleno. Mogao sam ići na još spojeva s nekim drugima do danas, ali bi samo rezutiralo novim iscrpljujućim besmislenim jednokratnim susretima. Toga je jedino D. svjesna i sasvim je u pravu oko tog kad na to upozorava sustav u svojim iskazima, ali nitko joj ne može pomoći. Sustav se neće sa mnom baviti dok nekoga stvarno ne ubijem ili nekome eksplicitno ne zaprijetim (a i drugom slučaju se vrlo ograničeno može baviti). D. je u pravu, nitko drugi, pa ni moja vlastita majka, to ne razumije. A da mogu razumjeti ne bi se time nikad ni bavili jer do toga ne bi ni došli, budući da je tamo gdje jesu došli zahtijevalo neku sređenost privatnih odnosa.
3. To ne znači da je D. "dobra", a ja "loš". D. je, iako svjesna svega u točci 2, toliko glupava, egoistična i nesvsjesna svijeta oko sebe da je 2021. godine, ponovno NAKON što je na ovoj temi meni išla krasti account i glumila muškarca, išla u mjesnu policijsku postaju da prijavi kako "pišem o njoj". Ona i odvjetnik kojeg jDe angažirala u lokalnom većem gradu su tražili pritvor za mene, kao da bi me to umiriilo, a ne još više razjarilo. Dobila je nogu na sudu oko toga dijela, pa se pokušala ubiti i mjesece provela u psihijatrijskoj bolnici.
I nakon svega toga, jedina svjesna mojih navoda, u ovom postu, nastavlja istim putem i od 2022. traži odštetu od 50000 kn/6600 eu. I na neki način ima pravo oko toga (na stranu koliko je njezin counsel retardiran i koliko joj je netko davno trebao reći da je odjebe) jer je svjesna da povratka više nema, ne u smislu nastavljanja veze, koliko mojih reakcija. Da se meni donese pravomoćna oslobađajuća presuda još nisam siguran da njih dvije ne bi svejedno pokušale kroz građanski sud. To je suludo s bilo koje strane gledano, ali one su poremećena stoka (majka) ili još luđa kćer koja koristi psihološke zakučice da bi dobila što hoće, a zna da to nije novac, jer zna da ga nikad neće dobiti (ja više ne mogu raditi i više neću imati dan staža u životu, a ni nemam ništa na sebi, pa od čega se može isplatiti?).
4. Što, dakle, ona hoće? Mislim da želi da je ja ubijem. Ja sam nikad neću napisati da ću nekoga ubiti, ali neke zaključke možete izvesti iz samog ovog posta. Obratite pozornost na to da na spojeve s drugima više ne idem, da društvenog života više nemam (pa gdje ću više ikoga naći?), a ne ide/nema ni ona. Čitj(te) između redaka.
I još nešto, ako je ovo mračno pojma nemate što vas čeka ili bi vas čekalo da napišem pravi dugi post. Situacija je mračna da ne može biti mračnija i nikad se više ničim neće moći popraviti. Prije cca tjedan dana sam na TV-u naletio na Star is Born film iz 2018. godine i odveo me u psihotični slom jer sam vidio neke stvari koje stvarno nisam trebao. Takva je moja psihološka konstitucija.
Nitko više ikad je neće moći popraviti.
Ako me sad mučno čitati kako bi bilo da vam stvarno dam uvid u provalije moje psihe nakon što već 6 godina ustajem i liježem s ovime, nakon što se više od 5 godina nisam ni poljubio, radio, učio, ništa ? A pomoći nema. Danas ne bih pisao tu priču kako sam je pisao onda, jer kad je 2020. pisana se nije uopće znalo ni što se događa (meni pravi prekid nikad nije dan i ja dobro znam zašto, jednostavno zato jer bih je u tom trenutku mogao odgovoriti i ona je to znala). Post iz 2020. je pisala osba koja je te godine jebala, imala ciljeve, nešto. Ne osoba čija se psiha u 5 godina otopila. Promjene u današnjem postu bi išle do toga da bih joj se mijenjao i njen nadimak, dakle bile bi priično opširne. I bile nešto vrlo uznemirujuće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 lip 2026, 21:15 |
|
|
|
Otkud 40 tableta ako je riječ o tabletama koje se izdaju na recept a pakiranja su po 30 tableta.
Kaže naš glavni junak: Tog je dana kasnije popila 40 tableta jednog benzodiazepina odjednom (htio sam zvati hitnu ali je rekla da neće biti ništa već će odspavati) i spavala preko 16 sati, dok sam ja zabrinuto bdio nad njom."
i čovjeku nije ni na kraj pameti palo pozvati hitnu nego 16 sati zabrinuto bdije nad osobom koja je popila 40 tableta jednog benzodiazepina odjednom. Al dobro ja sam glupača.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 lip 2026, 22:20 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4762 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Od 40 Benzosa bi minimalno u komi završia lol.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 27 lip 2026, 14:59 |
|
|
|
Ako je to oko tableta istina , bojčeku imao si ludu sreću što je sve dobro prošlo, naravno i D-i. AI kaže da je ne pružanje pomoći u takvim situacijama kazneno djelo: Kazneno djelo ne pružanja pomoći postoji kada osoba vidi drugoga u neposrednoj životnoj opasnosti, a ne pruži mu razumnu pomoć ili ne pozove hitnu službu, iako je to mogla učiniti bez opasnosti za sebe. U Republici Hrvatskoj ovo je djelo propisano Kaznenim zakonom.⚖️ Zakonska regulativa i kazne Ovisno o okolnostima, kazne prema Kaznenom zakonu mogu biti sljedeće: Osnovni oblik: Ako ne pružite pomoć osobi u životnoj opasnosti koju niste sami prouzročili (a mogli ste to učiniti bez opasnosti za sebe ili druge), prijeti vam kazna zatvora do jedne godine. Teži oblik: Ako ne pružite pomoć osobi u opasnosti koju ste sami prouzročili, kazna je stroža i iznosi do tri godine zatvora. 📞 Kako se zaštititi od kaznene odgovornosti Osnovna pravna i moralna dužnost u slučaju pronalaska osobe u životnoj opasnosti jest pozvati hitne službe. Telefonski broj za hitne medicinske slučajeve u Hrvatskoj je 112 ili izravno 194.Prema zakonu, samo organiziranje pomoći (poput pozivanja hitne i čekanja dolaska tima) smatra se ispunjavanjem vaše dužnosti. Od građana se ne očekuje da budu medicinski stručnjaci, već da reagiraju razumno i obavijeste nadležne službe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 27 lip 2026, 17:42 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Od 40 Benzosa bi minimalno u komi završia lol. Ne nužno, 30 - 35 mg je neka max doza. 40 tableta po 2 mg nije za kome, odrasla osoba normalne kilaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|