|
|
Stranica: 6/25.
|
[ 618 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 18 ruj 2011, 18:18 |
|
|
bas konstruktivno diskutiras, mi tebi video i cinjenice o Zenici, a ti meni neku zajebanciju! daj neki konstruktivan dogovor cak mi nije vise ni interesantno svama diskutirat kad nemas nikakv protuargument pa se samo vrijedas. Da su ga muslimani istukli lazes pa gdje ce stic ga istuc a tu u svatovima jedno stotinjak Hrvata i pola iz dijaspore koji sutra dan vise i nisu u Zenici i zato se neboje ni policije. A sto tvoja multietnicka mladez nije istukla ovoga
JA i niko ovde netvrdi da se svakodnevno ubijaju i maltretiraju Hrvati (to bi bio rat onda), a ti se stim hvalis da se neubijaju svaki dan. ALI nedaje im se poso zbog nacionalne pripadnosti, i desava se maltretiranje.Slucaj porodice Andelkovic sto se desilo u Konjicu to hvala Bogu nije svakodnevnica ali desava se i nije pojedinacni slucaj, i time se ti ponosis da se takvo nesto "SAMO" jednom godisnje desi??? A u drugu ruku znas li koliko je Muamer Topalovic dobio zatvorske kazen i kad ce izac?? I ajd sad da vidim tvoj neki pametan odgovor ili ce bit opet neka jebena slika, ali stim nevrijedas mene, jer je manje vazno sta se kaze od toga ko ga kaze, nego pravis od sebe budalu.
|
|
Vrh |
|
|
atan
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 18 ruj 2011, 18:56 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Da su ga muslimani istukli lazes pa gdje ce stic ga istuc a tu u svatovima jedno stotinjak Hrvata i pola iz dijaspore koji sutra dan vise i nisu u Zenici i zato se neboje ni policije.
_________________ R.I.P. Sic
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 19 ruj 2011, 09:02 |
|
|
Zasto sam ocekivao vakav odgovor od tebe??? Mozda zato sto si ogranicen u svojim mogucnostima i nesposoban si za zdravo razmisljanje!! Pa pise ti da je zenu ozljedio neku, i mislis neko kome je mater/zenu ozlijedio da ga nije izlomio na licu mjesta??? Ti si bolesnik, kronicni lazljivac ti kad na dan nebi upisao 10-15 lazi crko bi od muke.
|
|
Vrh |
|
|
atan
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 19 ruj 2011, 10:15 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Zasto sam ocekivao vakav odgovor od tebe??? Mozda zato sto si ogranicen u svojim mogucnostima i nesposoban si za zdravo razmisljanje!! Pa pise ti da je zenu ozljedio neku, i mislis neko kome je mater/zenu ozlijedio da ga nije izlomio na licu mjesta??? Ti si bolesnik, kronicni lazljivac ti kad na dan nebi upisao 10-15 lazi crko bi od muke.
_________________ R.I.P. Sic
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 19 ruj 2011, 17:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
divlja svinja je napisao/la: Inače, je li istinit podatak da su nekada Hrvati činili većinu stanovništva u Zenici? Jesu li tu bili obuhvaćeni samo katolici ili i oni muslimani koji su se tako osijećali i izjašnjavali? U gradu, ne kotaru, su katolici bili vecina i prije i poslije WWII, dakle ne nuzno Hrvati. U gradu je bilo ljudi iz svih krajeva AU ali se ogromna vecina tih ljudi izjasnjavaka Hrvatima, slicno kao u Zg. Pogotovo danas. Ako je igdje hr narod nahebo zbog uloge u WWII i stigme to je u Ze. A ironija je sto ne znam niti za jedan slucaj ustaskih zlocina tih ljudi i ne znam ni za jedan masakr u WWII u tim krajevima. Srbi su u nju doseljavali, dobivali poslove, muslimani se razvijali bez stigme, a na Hrvate je bio natovaren kriz i stigma. Opet ironija, iste te Srbe u sredisnjoj Bosni su u zadnjem ratu mahom spasili Hrvati koje su nakon WWII stigmatizirali i kojima su ti Srbi uzimali, posebno drzavne poslove. Cudna zemlja, u njoj nista nije nemoguce.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 19 ruj 2011, 19:13 |
|
|
ja većih antihrvata od par "hrvata" iz zenice nijesam vidio
...da ih skuvaš u vreloj vodi i nebi bilo uzeto za grijeh
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 27 ruj 2011, 19:00 |
|
|
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 04 pro 2011, 01:34 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Miroslav Tudjman u Zenici
|
|
Vrh |
|
|
MrDanijel
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 06 pro 2011, 22:06 |
|
|
di je zastava ХДЗ-a?
_________________ ej srbine i tebe je dosta radi tebe bosna pusta osta , šta to radiš što ti je to na duši što to gradove i sela poruši!?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 06 pro 2011, 22:15 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MrDanijel je napisao/la: di je zastava ХДЗ-a? Molim lijepo latinicom ime te stranke , ovo je snimka pretpostavljam iz prijašnjih godina, a dr. Miroslav Tuđman nije nikad do ove godine bio u HDZu .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 06 pro 2011, 22:22 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ovo je kampanja za predsjedničke izbore...
|
|
Vrh |
|
|
MrDanijel
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 12 pro 2011, 14:51 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MrDanijel je napisao/la: di je zastava ХДЗ-a? Molim lijepo latinicom ime te stranke , ovo je snimka pretpostavljam iz prijašnjih godina, a dr. Miroslav Tuđman nije nikad do ove godine bio u HDZu . oni surađuju sa srbima i u HR I U BIH stoga je prikladnije ХДЗ
_________________ ej srbine i tebe je dosta radi tebe bosna pusta osta , šta to radiš što ti je to na duši što to gradove i sela poruši!?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 12 pro 2011, 15:09 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MrDanijel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Molim lijepo latinicom ime te stranke , ovo je snimka pretpostavljam iz prijašnjih godina, a dr. Miroslav Tuđman nije nikad do ove godine bio u HDZu . oni surađuju sa srbima i u HR I U BIH stoga je prikladnije ХДЗ Dobro za RH se ponekad i ja čudim, ali reci mi s kim će u BiH surađivati ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MrDanijel
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 14:12 |
|
|
sa dodikom i ostalim četnicima sigurno ne..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 14:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59725 Lokacija: DAZP HQ
|
MrDanijel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Molim lijepo latinicom ime te stranke , ovo je snimka pretpostavljam iz prijašnjih godina, a dr. Miroslav Tuđman nije nikad do ove godine bio u HDZu . oni surađuju sa srbima i u HR I U BIH stoga je prikladnije ХДЗ vidi ovog patiJota, jel ti to na bosančici pišeš?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 14:56 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
MrDanijel je napisao/la: sa dodikom i ostalim četnicima sigurno ne.. Jesi ti možda pripadnik Hırvat Partisi Hakları?
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:14 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25605 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Blago narodu koji ima takvu omladinu, jer narod koji ima takvu omladinu ne treba da se boji za svoju budućnost!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:43 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Misli se na napadanja iz Zenice na Hrvate u srednjoj Bosni, na mucenja u Muzickoj i KPD, na ponizavanja Hrvata u Zenici (tu ne racunam one koji su " zbog raje " kao zenicani, bosanci a ne Hrvati) na uriniranja na svecenike i vrsenje velike nuzde kod oltara (crkva u Crkvicama) na totalno islamiziranje Zenice i postavljanja dzamija izmedju zgrada i pored skola (novo naselje u Crkvicama, dzamija u Radakovu kod skole...) teror 7. muslimanske za vrijeme rata (prema svima) da ne nabrajam dalje.. Jel treba jos? zar je bilo i oskvrnjivanja crkava? domaci il ˝abu hamze˝ ?
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:46 |
|
|
Mazoretkinje za uskrsni program u Zenici
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 22:55 |
|
|
Zenicka Zima
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 23:18 |
|
|
gle prijatelju ti mozda i jesi ljudina mi to neznamo
ali nije problem sto se u nekom mjestu dogodi neki incident.. neživimo u Kraljevstvu Nebeskom.. već je problem u nespremnosti policije, institucija i datih ljudi koji tamo zive da ekspresno sankcioniraju počinitelja kako bi jasno osudili takvo što..
mislim da ti ekipa to pokusava reci ako sam dobro skonto
a drugo imate i imacete problem sa tom radikalnom manjinom muslimana koja nevideno snazno pritisce vas vecinu ˝obcnih˝muslimana i ateista i jevreja roma neznam koga cega sve ne..
dok budete tiha vecina koja suti.. sami cete sebi potkapat jamu..
jer cete kasnije vi sami ostat zivit stim momcima s bradom..
a onda cete rec a kud smo ˝tjerali˝ i pustili naše komšije katolike i pravoslavce da odu.. ionako i je bilo malo i nisu bili glasni..
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 13 pro 2011, 23:56 |
|
|
Ibar je napisao/la: gle prijatelju ti mozda i jesi ljudina mi to neznamo
ali nije problem sto se u nekom mjestu dogodi neki incident.. neživimo u Kraljevstvu Nebeskom.. već je problem u nespremnosti policije, institucija i datih ljudi koji tamo zive da ekspresno sankcioniraju počinitelja kako bi jasno osudili takvo što..
mislim da ti ekipa to pokusava reci ako sam dobro skonto
a drugo imate i imacete problem sa tom radikalnom manjinom muslimana koja nevideno snazno pritisce vas vecinu ˝obcnih˝muslimana i ateista i jevreja roma neznam koga cega sve ne..
dok budete tiha vecina koja suti.. sami cete sebi potkapat jamu..
jer cete kasnije vi sami ostat zivit stim momcima s bradom..
a onda cete rec a kud smo ˝tjerali˝ i pustili naše komšije katolike i pravoslavce da odu.. ionako i je bilo malo i nisu bili glasni.. Imas objektivo razumijevanje. To sam pokusao reci. U Zenici skoro niko ne mrzi Hrvati (kada odem dole, izalim sa jaranima, i naravno ima i Hrvata medju njima, jednostavno nikog ne interesuje ko je sta), naravno da ima izozetaka, kao onih sto su navijali za Tursku kad je igrala protiv Hrvatske i tako dalje, a vjeruj mi da ima vise onih koji su fige drzali Hrvatskoj samo sto te ljudi nece izlazit na ulicu i navijati... ali kad neki izadju i provociraju odma se svrstaju svi ostali sa njima. Meni su Hrvati simpatican narod - i gledam ih kao neki "bratsku-naciju" zato sto smo skoro slicni. Al kad odes naprimjer preko brda, u Vitez onda tu vidis odma drugaciji odnos izmedju Hrvata i Bosnjaka al jebiga tu je bilo i vise problema nego u Zenici
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|