|
|
Stranica: 23/43.
|
[ 1053 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 22:56 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5861 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati". Puno ih je manje nego prije rata, ali ima ih - više tisuća. Ne govorim o izrodima poput Željka Komšića.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:04 |
|
|
Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati" . Imaš kantar?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mislim da i sada u Sarajevu prevladavaju Hrvati, koji imaju razmišljanja kao većina Hrvata u BiH ili većina nas na ovom forumu, samo su svjetla medijskih reflektora usmjerena isključivo na ovaj drugi dio. Sama činjenica da ih pola glasuje za HDZ ili HDZ1990 je dovoljna
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Kufi
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:09 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 14:34 Postovi: 62 Lokacija: Mahala na Miljacki
|
Wind je napisao/la: Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati" . Imaš kantar? Ne treba kantar, multietniĆare mirisem na kilometar.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:24 |
|
|
Kufi je napisao/la: Wind je napisao/la: Imaš kantar? Ne treba kantar, multietniĆare mirisem na kilometar. Veze s vezom ti nemaš!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:36 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Wind ti si iz Rajvosa?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Kufi
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:40 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 14:34 Postovi: 62 Lokacija: Mahala na Miljacki
|
mario_cro je napisao/la: Wind ti si iz Rajvosa? Zar se ne osjeti?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 11 sij 2012, 23:41 |
|
|
Kufi je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Wind ti si iz Rajvosa? Zar se ne osjeti? A bolan neznam ,zato i pitam
|
|
Vrh |
|
|
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 06:14 |
|
|
Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati". lider30 je napisao/la: Mislim da i sada u Sarajevu prevladavaju Hrvati, koji imaju razmišljanja kao većina Hrvata u BiH ili većina nas na ovom forumu, samo su svjetla medijskih reflektora usmjerena isključivo na ovaj drugi dio. Sama činjenica da ih pola glasuje za HDZ ili HDZ1990 je dovoljna "Svakoga dana u svakom pogledu, sve više i više napreduju", kao Slavko Štimac . Najizraženije je u starijima pred i u mirovini, jer im je najteže, jer naravno imaju najmanje. Mladost ako nije redovita u Crkvi i slično, te ako nemaju obitelji na slobodnoj Hrvatskoj zemlji, nije da nisu rodoljubi, nego su malo više distancirani od rodo-domo-ljubnog osjećaja. Uz to dodaj da u plastu stijena moraju tražiti iglu, tj hanuma ne da minđe Hrvatu, ali da Bosancu Katoliku, pa sakriju Hrvatstvo kao nevjeran suprug burmu (vjenčani prsten). I milion takvih primjera. Što školovaniji to su trijezniji i manje trpe. Što se tiče Hrvata koji su prošli ratna doba u Sarajevu, nisu imali izbora nego podleći propagandi. Danas se kao narkomani lieče od toga, jer nisu idioti. Vrijeme liječi sve i svaka istina izađe na sunce, pa svaki dan sve više i više naginju kako treba. Konkretno, tvrdim ZA tri četvrtine njih DOM dođe prvi, i kad god se kolektivno uozbiljimo, oni će biti SPREMNI. Glazbenik, Nas je u Novom Sarajevu brojčano bilo najviše, iako ne statistički. U Hrasnom i Pofalićima možeš dodati još 3-4% Hrvata koji su bili vojna lica i izjašnjavali se kao Jugosloveni.
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati". Dobro ti rekose da nemas ti veze s vezom...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: Mislim da i sada u Sarajevu prevladavaju Hrvati, koji imaju razmišljanja kao većina Hrvata u BiH ili većina nas na ovom forumu, samo su svjetla medijskih reflektora usmjerena isključivo na ovaj drugi dio. Sama činjenica da ih pola glasuje za HDZ ili HDZ1990 je dovoljna Tocno tako. Na kraju, najvise ti govori presjek forumasa ovog foruma.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 10:42 |
|
|
Kufi je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Wind ti si iz Rajvosa? Zar se ne osjeti? FIFI Ovaj cas, ovaj cas jedan pas, na uzici od svile, sa noktima od lila, s masnicom od tila prolazi kraj nas. Jedna zena stara sa njim razgovara: - Fifi, gledaj pravo, Fifi, digni rep. Fifi, pazi drvo. Fifi, nisi slep. Fifi, masnu pazi. Fifi, lepo gazi. Fifi, to ne njusi. Fifi, gore usi. Fifi, ti znas ko si. Fifi, ne prkosi. Fifi, jezik nize. Fifi, hodi blize. Fifi, ne skakuci. Fifi, sad ces kuci| Tako Fifi zivi na uzici od svile, sa noktima lila, sa masnom od tila, Tako zena stara, sa njim razgovara. Tako ovaj cas prodjose kraj nas.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 10:45 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Wind ti si iz Rajvosa? ON Zazvoni telefon, tata viknu: "To je on| Prijatelj me trazi|" Mama viknu: "To je on| To me krojac trazi|" Baba viknu: "To je on| To me deda trazi|" I ja viknuh: "To je on| To me drugar trazi|" Uze tata telefon, a iz njega viknu - on: " Izvinite me, mili moj, pogresan je broj|"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 10:45 |
|
|
Wind je napisao/la: Kufi je napisao/la: Zar se ne osjeti? FIFI Ovaj cas, ovaj cas jedan pas, na uzici od svile, sa noktima od lila, s masnicom od tila prolazi kraj nas. Jedna zena stara sa njim razgovara: - Fifi, gledaj pravo, Fifi, digni rep. Fifi, pazi drvo. Fifi, nisi slep. Fifi, masnu pazi. Fifi, lepo gazi. Fifi, to ne njusi. Fifi, gore usi. Fifi, ti znas ko si. Fifi, ne prkosi. Fifi, jezik nize. Fifi, hodi blize. Fifi, ne skakuci. Fifi, sad ces kuci| Tako Fifi zivi na uzici od svile, sa noktima lila, sa masnom od tila, Tako zena stara, sa njim razgovara. Tako ovaj cas prodjose kraj nas. Treba sad da ja jednu odrecitujem o komesaru Rexu ?:)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 11:00 |
|
|
emt je napisao/la: Wind je napisao/la: FIFI Ovaj cas, ovaj cas jedan pas, na uzici od svile, sa noktima od lila, s masnicom od tila prolazi kraj nas. Jedna zena stara sa njim razgovara: - Fifi, gledaj pravo, Fifi, digni rep. Fifi, pazi drvo. Fifi, nisi slep. Fifi, masnu pazi. Fifi, lepo gazi. Fifi, to ne njusi. Fifi, gore usi. Fifi, ti znas ko si. Fifi, ne prkosi. Fifi, jezik nize. Fifi, hodi blize. Fifi, ne skakuci. Fifi, sad ces kuci| Tako Fifi zivi na uzici od svile, sa noktima lila, sa masnom od tila, Tako zena stara, sa njim razgovara. Tako ovaj cas prodjose kraj nas. Treba sad da ja jednu odrecitujem o komesaru Rexu ?:) Dobro jutro emt !
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 11:03 |
|
|
Wind je napisao/la: emt je napisao/la: Treba sad da ja jednu odrecitujem o komesaru Rexu ?:) Dobro jutro emt ! Jutric i tebi, hajmo na chat da pijemo kafu :) Evo jedan koristan link o suzivotu,Odnosno kako bi trebao izgledati. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5562649,00.htmlDoduse malo starijeg datuma ali vrijedi procitati u svakom slucaju.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 11:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25639 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Evo jedan koristan link o suzivotu,Odnosno kako bi trebao izgledati. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5562649,00.htmlDoduse malo starijeg datuma ali vrijedi procitati u svakom slucaju. Znači ništa bRez drvenog "točka".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 11:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Evo jedan koristan link o suzivotu,Odnosno kako bi trebao izgledati. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5562649,00.htmlDoduse malo starijeg datuma ali vrijedi procitati u svakom slucaju. Znači ništa bRez drvenog "točka". Meni taj tocak asocijacija na ovaj praterski :) Zato sam postala taj tekst, mada je bajata informacija.Nego kava ti se hladi, a ti se navalio politizirati
|
|
Vrh |
|
|
atila
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 12:17 |
|
|
Neka odu i do Bugojna i tamo je multikultura.Majko mila oni nemaju pojma o Bosni.Sve neke price o multikulturi a tu takva mrznja jednih prema drugima.Na forumu najposjecenija strana demografija.Svi cekaju da ovi drugi,izumru.Sve drzave u okruzenju svoje nacinalne pitanje ,rjesili silom.Sada kada su drzave ocistili od drugih ,pricaju o toleranciji.
|
|
Vrh |
|
|
ghost
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 12 sij 2012, 23:48 |
|
|
Koliko danas ima Hrvata u Sarajevu? Prije rata je bilo 34 tisuće.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 13 sij 2012, 00:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59792 Lokacija: DAZP HQ
|
12-5 tisuća u cijelom kantonu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
pajser
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 13 sij 2012, 18:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 13 sij 2012, 21:23 |
|
|
Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati". ako si ti prodao vjeru pradjedovsku nemoj misliti da su večina jadovi poput tebe
|
|
Vrh |
|
|
Lijepi
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 13 sij 2012, 21:39 |
|
|
Kufi je napisao/la: Ti Hrvati sto su rat proveli u Sarajevu, jako je diskutabilno koliko su oni jos "Hrvati". e jalijasu, ako si dosao da ostavljas ovakve izjave...onda ce ti bit odjeb ubrzo. pazi sta pricas. i da se razumijemo, vi jalije ste zajebali otes. da znas.
_________________ Old Fridolin: Ali minimalno, da imamo pravo birati svoje kandidate mi sami. BORG Pakšu Bosnensis: Gdje je to pravo i na cemu se temelji? Jel dovoljno nesto zeljeti da bi bilo pravo?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 14 sij 2012, 00:04 |
|
|
A isusati kolko Sarajlija vamo,ovaj kufi dirnio u osinjak...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|