|
|
Stranica: 7/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:08 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Jesi samokrtican Zadar, no ne prihvatamo hvalu, dok to ne cujemo uzivo.Znaci snimak neki proslijedi, pa cemo diskutirati  Oliver, Tony ,Dzibooo i sl :) U tvojoj izvedbi.Da vidimo talenat  Evo zadace  Polako polako . Budemo došli do svega  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:10 |
|
|
emt je napisao/la: Jesi samokrtican Zadar, no ne prihvatamo hvalu, dok to ne cujemo uzivo.Znaci snimak neki proslijedi, pa cemo diskutirati  Oliver, Tony ,Dzibooo i sl :) U tvojoj izvedbi.Da vidimo talenat  Evo zadace  Usput to nije klapska pisma ženska glavo, treba je obraditi da bi postala klapska  . Ovo je prava klapska
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:12 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 17:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
|
neznam stvarno življu moj pošteni kako možete srkati taj crnački znoj kako kažu u momen selu...........inače mrzim kavu više od turskih nazovi sapunjara i to najviše zato šta škodi zdravlju osobito želudcu koji kavu mora trpiti u rano jutro...........a nakon toga trčanje na klozet i sraćka......uglavnom prolitača.......pa ljudi moji iscidite sok, popijte čaj od metvice, neznam uzmite proteine ili napravite šejk samo se nemojte trovati tim đavlijim sokom...............
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:14 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: neznam stvarno življu moj pošteni kako možete srkati taj crnački znoj kako kažu u momen selu...........inače mrzim kavu više od turskih nazovi sapunjara i to najviše zato šta škodi zdravlju osobito želudcu koji kavu mora trpiti u rano jutro...........a nakon toga trčanje na klozet i sraćka......uglavnom prolitača.......pa ljudi moji iscidite sok, popijte čaj od metvice, neznam uzmite proteine ili napravite šejk samo se nemojte trovati tim đavlijim sokom............... Znaž i to stoji .... ja se bar manim cigareta ako već ne kave  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:16 |
|
|
|
kume zadro......bolje rakiju ujutro nego kavu...........manje šteti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Jutarnja i popodnevna kava Postano: 16 sij 2012, 19:18 |
|
|
emt je napisao/la: Mislim da ti je ovaj mnogo bolji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:24 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: kume zadro......bolje rakiju ujutro nego kavu...........manje šteti To vjerujem, imam ja jabukovače doma pa ću onda to prakticirati sada par jutra uzastopce 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:34 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: neznam stvarno življu moj pošteni kako možete srkati taj crnački znoj kako kažu u momen selu...........inače mrzim kavu više od turskih nazovi sapunjara i to najviše zato šta škodi zdravlju osobito želudcu koji kavu mora trpiti u rano jutro...........a nakon toga trčanje na klozet i sraćka......uglavnom prolitača.......pa ljudi moji iscidite sok, popijte čaj od metvice, neznam uzmite proteine ili napravite šejk samo se nemojte trovati tim đavlijim sokom............... Stojane, ako bi mogao da se uzdrzis od slicnih opisa tvojih jutarnjih rituala, bila bih ti zahvalna. Ja sam temu napravila da chatam sa dragim osobama a ne da raspravljam o gustini tvoje stolice. Sorry ali znaš da sam uvijek direktna.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:37 |
|
|
emt je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: neznam stvarno življu moj pošteni kako možete srkati taj crnački znoj kako kažu u momen selu...........inače mrzim kavu više od turskih nazovi sapunjara i to najviše zato šta škodi zdravlju osobito želudcu koji kavu mora trpiti u rano jutro...........a nakon toga trčanje na klozet i sraćka......uglavnom prolitača.......pa ljudi moji iscidite sok, popijte čaj od metvice, neznam uzmite proteine ili napravite šejk samo se nemojte trovati tim đavlijim sokom............... Stojane, ako bi mogao da se uzdrzis od slicnih opisa tvojih jutarnjih rituala, bila bih ti zahvalna. Ja sam temu napravila da chatam sa dragim osobama a ne da raspravljam o gustini tvoje stolice. Sorry ali znaš da sam uvijek direktna. rekao sam da nepijen kavu.........nečitaš post srećo.......konzumiram ujutro šejkove ili čaj stoga imam normalnu stolicu.........
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
stojan_bakovic je napisao/la: neznam stvarno življu moj pošteni kako možete srkati taj crnački znoj kako kažu u momen selu...........inače mrzim kavu više od turskih nazovi sapunjara i to najviše zato šta škodi zdravlju osobito želudcu koji kavu mora trpiti u rano jutro...........a nakon toga trčanje na klozet i sraćka......uglavnom prolitača.......pa ljudi moji iscidite sok, popijte čaj od metvice, neznam uzmite proteine ili napravite šejk samo se nemojte trovati tim đavlijim sokom............... Divan opis. Ti bi trebao imati svoju kolumnu ovdje. Nego, kava ne steti... sve je relativno kad se, i koliko pije. Kava ima i pozitivne ucinke ako se ne pretjeruje. Nije ni voce neko dobro na prazan zeludac.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:40 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: emt je napisao/la: Stojane, ako bi mogao da se uzdrzis od slicnih opisa tvojih jutarnjih rituala, bila bih ti zahvalna. Ja sam temu napravila da chatam sa dragim osobama a ne da raspravljam o gustini tvoje stolice. Sorry ali znaš da sam uvijek direktna. rekao sam da nepijen kavu.........nečitaš post srećo.......konzumiram ujutro šejkove ili čaj stoga imam normalnu stolicu......... Ko sto rekoh opis tvojih jutarnjih rituala zaobidji, ne zanimaju me. A ako kavu ne konzumiras, ne vidim razloga ni da se bavis temom, tema je namijenjena kavopijama i onim koji vole slatkise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:41 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: emt je napisao/la: Stojane, ako bi mogao da se uzdrzis od slicnih opisa tvojih jutarnjih rituala, bila bih ti zahvalna. Ja sam temu napravila da chatam sa dragim osobama a ne da raspravljam o gustini tvoje stolice. Sorry ali znaš da sam uvijek direktna. rekao sam da nepijen kavu.........nečitaš post srećo.......konzumiram ujutro šejkove ili čaj stoga imam normalnu stolicu......... Ej, de otvori temu pa da pricamo o tvojoj stolici. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:43 |
|
|
Aztec je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: neznam stvarno življu moj pošteni kako možete srkati taj crnački znoj kako kažu u momen selu...........inače mrzim kavu više od turskih nazovi sapunjara i to najviše zato šta škodi zdravlju osobito želudcu koji kavu mora trpiti u rano jutro...........a nakon toga trčanje na klozet i sraćka......uglavnom prolitača.......pa ljudi moji iscidite sok, popijte čaj od metvice, neznam uzmite proteine ili napravite šejk samo se nemojte trovati tim đavlijim sokom............... Divan opis. Ti bi trebao imati svoju kolumnu ovdje. Nego, kava ne steti... sve je relativno kad se, i koliko pije. Kava ima i pozitivne ucinke ako se ne pretjeruje. Nije ni voce neko dobro na prazan zeludac. nepreporučam limun od voća ostalo.....može proć
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:44 |
|
|
Aztec je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: rekao sam da nepijen kavu.........nečitaš post srećo.......konzumiram ujutro šejkove ili čaj stoga imam normalnu stolicu.........
Ej, de otvori temu pa da pricamo o tvojoj stolici.  Fakat, blamaza mi totalna, ali treba tema učinak kave, stomacne tegobe i stolica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:46 |
|
|
emt je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: rekao sam da nepijen kavu.........nečitaš post srećo.......konzumiram ujutro šejkove ili čaj stoga imam normalnu stolicu.........
Ko sto rekoh opis tvojih jutarnjih rituala zaobidji, ne zanimaju me. A ako kavu ne konzumiras, ne vidim razloga ni da se bavis temom, tema je namijenjena kavopijama i onim koji vole slatkise. aj neseri
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:47 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: Aztec je napisao/la: Divan opis. Ti bi trebao imati svoju kolumnu ovdje. Nego, kava ne steti... sve je relativno kad se, i koliko pije. Kava ima i pozitivne ucinke ako se ne pretjeruje. Nije ni voce neko dobro na prazan zeludac. nepreporučam limun od voća ostalo.....može proć Zapravo, malo koje voce je dobro na prazan zeludac... Nije dobro za zeludac ni casa 100% soka od narandje ako nisi nesto pojeo... Al drzimo se mi kave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:49 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: emt je napisao/la: Ko sto rekoh opis tvojih jutarnjih rituala zaobidji, ne zanimaju me. A ako kavu ne konzumiras, ne vidim razloga ni da se bavis temom, tema je namijenjena kavopijama i onim koji vole slatkise. aj neseri Slijedeci post slične sadrzine ću ti prijaviti, bez obzira sto je podforum chat. Tako da ne bude zabune.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:49 |
|
|
Odoh ja sebi jednu tursku nastaviti jer je veceras duga noc.  Eeeee, da je jos koja cigaretica, *ebes kolace. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:50 |
|
|
emt je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: aj neseri
Slijedeci post slične sadrzine ću ti prijaviti, bez obzira sto je podforum chat. Tako da ne bude zabune. uvredljiva konstatacija zahtjeva uvredljiv odgovor........tako da nebude zabune
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:51 |
|
|
Aztec je napisao/la: Odoh ja sebi jednu tursku nastaviti jer je veceras duga noc.  Eeeee, da je jos koja cigaretica, *ebes kolace.  Pušenje ubija! Sjeti se toga i otvori kutiju keksa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:53 |
|
|
emt je napisao/la: Aztec je napisao/la: Odoh ja sebi jednu tursku nastaviti jer je veceras duga noc.  Eeeee, da je jos koja cigaretica, *ebes kolace.  Pušenje ubija! Sjeti se toga i otvori kutiju keksa. Ma ja mogu pusiti dok gledam slike crnih pluca od cigara.  Malo mi je stvari tako drago kao ta prokleta cigara uz kavu, al da mi je ljepse bez nje, je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 19:57 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: emt je napisao/la: Slijedeci post slične sadrzine ću ti prijaviti, bez obzira sto je podforum chat. Tako da ne bude zabune. uvredljiva konstatacija zahtjeva uvredljiv odgovor........tako da nebude zabune Izvini molim te sto me ne zanimaju tvoji jutarnji rituali, ako je tvoja suptilna duša uvrijedjena zao mi je, kao sto rekoh molim da se ubuduće uzdrzis.Jel ok? Dovoljno kulturno? Zahvaljujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 17 sij 2012, 01:57 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Bože dragi, otvorim temu i mislim kako će ljudi, s obzirom da se ipak radi o BiH a ne homo-gay zagrebačkoj Špici, pisati o nekim normalnim kavama, a oni lijepe nekakve pederske slikice neskafe-a, čajeva i ostalog pritajenog homoseksualizma.  I to uz svesrdno sotoniziranje cigara, kao nerazdvojnog druga kofeinskih proizvoda. Kakti neko đogiranje, zdrav život bla bla. Sramotno je da purger, kraj silnih forumskih Bosanaca i Hercegovaca brani čast autohtonog hrvatskog muškarca.   Crna, eventualno sa hladnim mlijekom, i crveni drug Lucky. Prije, poslije a ponekad i za vrijeme predavanja. Vikendom pojačano konzumiranje. 
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 17 sij 2012, 08:38 |
|
|
Uuu sto to dobro izgleda.  I jos casa obicne vodice Ja sam nakon godinu nepusenja opet pusio oko blagdana al sam opet prestao i jos uvijek me pere kriza.  Ali i bez cigara je lijepo, isplati se pomuciti. Opet cu si na ljeto priustiti jednu kutiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 17 sij 2012, 09:38 |
|
|
Jutroooooo :) Ja danas kasnim pomalo tako da sam uzela ovu. Od kolaca nista, mozda Wind bude imala neke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|