|
|
Stranica: 13/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:53 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ti ljudi što su dobili batine morali su biti spremni na to, pripremiti se, a ne sada kukati po novinama, ne ide to tako!!Dobij batine i ćuti, ako ti se već ide na glupomet trošit pare. Matere ti koliko ti imaš godina klinjo ?!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62761 Lokacija: DAZP HQ
|
Izboden nožem, konvoj zasut kamenjem, zapaljen kombi! http://www.index.hr/sport/clanak/napadi ... 95541.aspxNakon ovog incidenta, koji se dogodio u 20:45, u novosadskom naselju Detelinara uhapšena su četiri Beograđana, osumnjičena za sudjelovanje u incidentu. Još jedna osoba je privedena nakon što je, u neposrednoj blizini hale SPENS, primjećena kako skida tablice s vozila hrvatskih registracija i na njima sprejom ispisuje četiri S, piše srpski Telegraf. U huliganskom napadu ozlijeđena su dva hrvatska navijača, a Zagrepčanin N.J.(34) je, nakon što mu je sanirana ozljeda glave, pušten iz Kliničkog centra Vojvodine. Snage MUP-a su nakon napada blokirale pumpu na kojoj se zaustavila kolona hrvatskih navijača, a zatim su ih uz svjetlo rotacija ispratile do srpsko-hrvatske granice. Oko 21.20 sati na benzinskoj pumpi u Rumi zapaljen je kombi hrvatskih navijača. Nekoliko njih je ozlijeđeno u tučnjavi, a najgore je prošao navijač koji je uboden nožem i prebačen u novosadski Urgentni centar. Ovim incidentima prethodili su veliki sukobi u Novom Sadu. Oko 20 sati u Futoškoj ulici kamenovana je kolona automobila s hrvatskim navijačima, a istovremeno su na jednom novosadskom parkingu demolirana tri automobila iz Osijeka, dva iz Zagreba i jedan iz Županje, a jedno vozilo napadnuto je sjekirom. Kako Pressonline saznaje, u ovim napadima ima više ozlijeđenih navijača hrvatske reprezentacije, uglavnom od udaraca palicama, metalnim šipkama i kamenim blokovima. Osim već uhićenog huligana, policija ističe da su u tijeku privođenja drugih osumnjičenih za masovnu tučnjavu i napade na hrvatske navijače širom Novog Sada.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:54 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Biće zanimljivo u svakom slučaju, a mislim da su te ulaznice za arenu rasprodane, ne znam, možda daju koju hrv.navijačima kojima je bolje da ne dolaze, jer ko će to u dvorani odvojiti, nema mi smisla. Posle ovog veceras, treba iz prevencije zabraniti dolazak... Pokazane su 2 stvari, jedna je da se organizacija maksimalno potrudila oko hrvatske reprezentacije, da je navijacima omogucen masovni dolazak...ali i da ovakve napade nekih marginalnih grupica iz mraka niko ne moze kontrolisati, i da zato treba staviti katanac u nastavku sampionata. Zamisli da ubiju nekoga...jebes onda rukomet, sve bi otislo u kurac... zato na dan utakmice nepropusna granica na Dunavu, osim za hitne slucajeve... ekstremno, ali u ovom slucaju maksimalno ucinkovito.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šešeljevci u Novom Sadu. Ja mislio Đole Balašević to sredio i dotjerao u red. Gdje je ona Emt, sunce joj.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:55 |
|
|
Ovo ili je odradio kamen od 10 kg ili je radila sjekira.
P.S. Koliko vidim, kamen. Mislim na polupan automobil.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:55 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10254 Lokacija: Banja Luka
|
BBC je napisao/la: Šešeljevci u Novom Sadu. Ja mislio Đole Balašević to sredio i dotjerao u red. Gdje je ona Emt, sunce joj. Sad ce, samo sto nije.. 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:56 |
|
|
Izbodeni , kamenovani, pretučeni ... A nije da se neće nekom Srbinu vratit na ljeto ili na nekom "sportskom natjecanju" u blizini ... Kod nas vazda isto nažalost...
Policija je ovo mogla spriječiti da je htjela, ko da se ne zna ko ove stvari radi ...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:57 |
|
|
Realno, Novi Sad i okolina imaju oko 300.000 ljudi, dovoljno je da od tog broja se okupi 100 slobodnih strelaca i da naprave ozbiljnu stetu... mirisem ceo dan ovakav rasplet, napisao sam jos popodne da je moguce da ce pocetnu ok sliku neko danas demantovati...
Sad ce klasika po medijima, ogromni masni naslovi... sve u svemu sranje...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:58 |
|
|
Nema tu nikakvih 100 slobodnih strijelaca, dobro se zna koji su ti slobodni strijelci - uvijek isti... Takvi imaju prenoćit u postaji taj dan ... Preventivno
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:59 |
|
|
PCM je napisao/la: Izbodeni , kamenovani, pretučeni ... A nije da se neće nekom Srbinu vratit na ljeto ili na nekom "sportskom natjecanju" u blizini ... Kod nas vazda isto nažalost...
Policija je ovo mogla spriječiti da je htjela, ko da se ne zna ko ove stvari radi ... Ajde ne preteruj... Prvo opet pretnja nekim kao vracanjem duga turistima... a onda ispade da je policija mogla to spreciti... a valjda ti je jasno da se to ne moze spreciti ako neko naumi na ovakav nacin... Vidim da cemo se naslusati raznih teorija ovih dana 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:59 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10254 Lokacija: Banja Luka
|
Nesto kontam..mi ovdje bi trebali imati interni dogovor o 'nenapadanju '( imamo preceg posla)...I ispostovati ga (koliko je to moguce) 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:00 |
|
|
s obzirom da je u Novi Sad došlo oko 5 tisuća Hrvata, ako je vjerovati medijima, za očekivati je ovakve ekscese jer je huliganima to kao šaka u oko. ne znam šta je našima bilo u glavi, pa su u tolikom broju krenuli kao da idu u Maribor.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:00 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PCM je napisao/la: Izbodeni , kamenovani, pretučeni ... A nije da se neće nekom Srbinu vratit na ljeto ili na nekom "sportskom natjecanju" u blizini ... Kod nas vazda isto nažalost...
Policija je ovo mogla spriječiti da je htjela, ko da se ne zna ko ove stvari radi ... Ajde ne preteruj... Prvo opet pretnja nekim kao vracanjem duga turistima... a onda ispade da je policija mogla to spreciti... a valjda ti je jasno da se to ne moze spreciti ako neko naumi na ovakav nacin... Vidim da cemo se naslusati raznih teorija ovih dana  Kakva prijetnja majke ti ... Ja samo govorim što je realno. Policija to može spriječiti i kod nas i kod vas, samo je pitanje ima li ovlasti za to i želi li uopće.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:01 |
|
|
dudu je napisao/la: u novosadskom naselju Detelinara uhapšena su četiri Beograđana Koliko poznajem Novi Sad a poznajem ga odlično, Detelinara je uvijek važila za j*ben kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:02 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:03 |
|
|
Eto u mom Gradu ja nikad nisam išao tuć Srbe niti lomit aute turistima nit mi je padalo na pamet jer imam preča i pametnija posla nit mi se da bavit tim sranjima, al znam otprilike tko jeste ... Tako je i drugdje zna se uz koga i što su vezane ekipe koje će napravit belaj... Nećemo se pravit ludi ...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:06 |
|
|
PCM je napisao/la: Kakva prijetnja majke ti ... Ja samo govorim što je realno. Policija to može spriječiti i kod nas i kod vas, samo je pitanje ima li ovlasti za to i želi li uopće.
Ajde da analiziramo situaciju... Znas kako bi to moglo, tako sto se svi Hrvati koji hoce na tekmu okupe u kolonu buseva, i da ih cuvaju desetine blindiranih vozila napred i nazad, i sa strane, obezbedjenje kao kad dolazi Putin i Obama... posto je to u praksi nemoguce, ljudi dolaze autima, u privatnom aranzmanu sa svih strana... ne mozes da okrivis policiju, njoj je najmanje u interesu nered, jer ce ona biti prva na tapetu... Procitaj okacenu vest, kod Veternika, znaci pregradje NS, kao npr Dugo Selo u ZG...i pumpa u Rumi, a Ruma 35 km od Novog Sada... Ne treba biti kriminolog pa shvatiti da policija sa ovime ne moze da se nosi, zato kazem da za opste dobro zabraniti dolazak Hrvata, kao sto Srbi nisu dolazili u Zadar... sta treba, da neko izgubi glavu da bi se opametili 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:07 |
|
|
PCM je napisao/la: Policija to može spriječiti i kod nas i kod vas, samo je pitanje ima li ovlasti za to i želi li uopće. Teško da može, gospodine PCM. Nije to sukob navijača u sportskoj hali ili ispred nje da policija može uletiti i razjuriti gomilu. Koliko vidimo, sukoba je bilo širom N. Sada, čak i u Rumi a kontrolisati svaki ćošak grada je nemoguće.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:09 |
|
|
PCM je napisao/la: Eto u mom Gradu ja nikad nisam išao tuć Srbe niti lomit aute turistima nit mi je padalo na pamet jer imam preča i pametnija posla nit mi se da bavit tim sranjima, al znam otprilike tko jeste ... Tako je i drugdje zna se uz koga i što su vezane ekipe koje će napravit belaj... Nećemo se pravit ludi ... Pricas drugu pricu sad... Da nije ovakva situacija koja aktivira navijace i luzere, ne bi nikome nista falilo...pa toliko Hrvata je proslo kroz Srbiju svih ovih godina, pa ne cuh da su ovako prolazili... Jasno je o cemu se radi, a sad mozemo da pumpamo pricu kako kome odgovara.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:09 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: :zubati  Jesu li to tri prsta ili me oči varaju 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:25 |
|
|
Uostalom, ne zaboravimo da je Novi Sad i njegova okolina napučena ljudima iz bivše RSK tako da su novosadski navijački huligani tek dio te priče pa ako bi policija preventivno takve i pritvorila, ko će pritvoriti ove prve kojih je sigurno bilo ihaha u sačekušama po Novom Sadu i okolini.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:29 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Uostalom, ne zaboravimo da je Novi Sad i njegova okolina napučena ljudima iz bivše RSK tako da su novosadski navijački huligani tek dio te priče pa ako bi policija preventivno takve i pritvorila, ko će pritvoriti ove prve kojih je sigurno bilo ihaha u sačekušama po Novom Sadu i okolini. Tacno, Datelinara, Veternik, Liman...prepunjeno zadnjih 15 godina izbeglicama... od tolike populacije, dovoljno je da se malom broju njih skurci sahovnica u Spensu, i da se okupe sa ciljem da dohvate neke da istuku. Jednostavno, ne treba da dolaze, takva je situacija... mene su cudili pocetni izvestaji pre 2 dana da je sve bilo u najboljem redu...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:30 |
|
|
bruka za Srbiju, Hrvati su sačuvali svoj obraz jer nisu provocirali, niti ikog napadali.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:31 |
|
|
dudu je napisao/la: bruka za Srbiju, Hrvati su sačuvali svoj obraz jer nisu provocirali, niti ikog napadali. Dule, neuspesan pookusaj trola 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|