|
|
Stranica: 19/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 13:33 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 13:52 |
|
|
Uspjeli su zajedničkim snagama. Policija ,potplaceni kvazi huligani mediji naši i njihovi , rukometni savez , ehf da sprijece dolazak naših navijača. Sramota. Ponavlja se prica sa košarkaškog prvenstva u scg kada su rekli da je bolje da naši ne dolaze u bg kontra španjolske jer nemogu garantirat sigurnost
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 13:58 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Uspjeli su zajedničkim snagama. Policija ,potplaceni kvazi huligani mediji naši i njihovi , rukometni savez , ehf da sprijece dolazak naših navijača. Sramota. Ponavlja se prica sa košarkaškog prvenstva u scg kada su rekli da je bolje da naši ne dolaze u bg kontra španjolske jer nemogu garantirat sigurnost Kalimero
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 14:10 |
|
|
nije to kalimero Džoni, nego ako se ne može gostujuća publika zaštititi gubi se smisao davanja organizacije natjecanja zemljama poput Srbije, a ni Hrvatska nije daleko od toga da budem jasan do kraja. Mislim da će ubuduće kandidature Srbije za bilo koje natjecanje biti lagano odbijene i sa očitim razlogom.
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 14:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
BBC je napisao/la: Onaj Ninčević zna živcirati. On mentalno uopće nije za takvih turnira. Koje zicere tip pronaši, sam ispred golmana. To se svakom igraču dogodi. Više puta se dogodilo na ovom turniru i Voriju i Kopljaru, a na drugim turnirima i drugim igračima. Ninčević je, uz Horvata i Zrnića (kojeg nema u kadru), ove sezone u najboljoj formi od naših krila.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 14:37 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: nije to kalimero Džoni, nego ako se ne može gostujuća publika zaštititi gubi se smisao davanja organizacije natjecanja zemljama poput Srbije, a ni Hrvatska nije daleko od toga da budem jasan do kraja. Mislim da će ubuduće kandidature Srbije za bilo koje natjecanje biti lagano odbijene i sa očitim razlogom. Tulkas se stalno nesto zali, zato sam mu to rekao, juce bez blama napise da svi mi Srbi koji ovde pisemo pritajeno volimo sto su napadnuti hrvatski navijaci, sto je vec bezobrazluk. Gostujuci navijaci su sigurni, osim navijaca iz Hrvatske, zbog dobro poznatih problema iz proslosti. Srbi zbog istih opasnosti nisu ni dosli da podrze svoje u Zadar, Hrvati su dosli i ispalo je sranje. Zabrana organizovanja prvenstva je drakonska mera, mislim da je pravo resenje zabraniti gostovanje susednih navijaca jos neko vreme dok strasti malo ne padnu.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 14:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Uspjeli su zajedničkim snagama. Policija ,potplaceni kvazi huligani mediji naši i njihovi , rukometni savez , ehf da sprijece dolazak naših navijača. Sramota. Ponavlja se prica sa košarkaškog prvenstva u scg kada su rekli da je bolje da naši ne dolaze u bg kontra španjolske jer nemogu garantirat sigurnost Kalimero Koji ba kalimero koji djeciji fazoni To je činjenica. Ništa se nije promijenilo od Od košarkaškog prvenstva dok je još bila scg Onda je bg bio zabranjen i danas je U Zadar je došlo 30 ljudi i svi prošli bez ozljeda. Vi Se kurcite garantirate sigurnost izigravate domacine Pred svijetom a niste u mogućnosti odradit kako treba Ok onda recite to javno kao gradonačelnik Zadra i pošteno Nema problema. Iako niko nije pod sahovnicom tuko bg ili novi sad A Zadar pod orlovima bogami jesu
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:03 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: nije to kalimero Džoni, nego ako se ne može gostujuća publika zaštititi gubi se smisao davanja organizacije natjecanja zemljama poput Srbije, a ni Hrvatska nije daleko od toga da budem jasan do kraja. Mislim da će ubuduće kandidature Srbije za bilo koje natjecanje biti lagano odbijene i sa očitim razlogom. Tulkas se stalno nesto zali, zato sam mu to rekao, juce bez blama napise da svi mi Srbi koji ovde pisemo pritajeno volimo sto su napadnuti hrvatski navijaci, sto je vec bezobrazluk. Gostujuci navijaci su sigurni, osim navijaca iz Hrvatske, zbog dobro poznatih problema iz proslosti. Srbi zbog istih opasnosti nisu ni dosli da podrze svoje u Zadar, Hrvati su dosli i ispalo je sranje. Zabrana organizovanja prvenstva je drakonska mera, mislim da je pravo resenje zabraniti gostovanje susednih navijaca jos neko vreme dok strasti malo ne padnu. koliko sam upratio ovde nije riječ samo o navijačima nego i o ljudima čiji su automobili parkirani u zaštićenom hotelskom parkingu, dakle radi se o općoj netrpeljivosti iako sumnjam da su ti isti i bili Hrvati, a kamo li navijači sudeći po tablicama RIjeka i OGulin, dakle prije da su srpski povratnici ili ipak možda neki poslovnjak...,po Zadaru se vozaju srpske tablice odavno, turisti i ostalo također. Nisam zlopamtilo i za osvetu, ali imam osjećaj da ova medijska otopljavanja SH odnosa uglavnom štete Hrvatima koji se odvaže ići u Srbiju i prikazujući tamošnju atmosferu kao normalnu i prijateljsku, a to nije ni izbliza niti ima znakova da će to biti pa će se stoga to sve napokon postaviti u realnu ravan što po meni znači "nit jbi, nit kući vodi,..."
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:07 |
|
|
Citat: Novi napad u novom sadu zapaljeni automobili hrvatskih rukometnih djelatnika
NOVI napad srpskih huligana na Hrvate dogodio se i nakon sinoćnje utakmice Hrvatske i Mađarske u Novom Sadu. Nakon što su posljednjih dana huligani porazbijali više od 30 automobila iz Hrvatske te lakše ozlijedili nekoliko hrvatskih navijača, incidenti su se ponovili i dan kasnije.
U noći sa srijede na četvrtak na parkiralištu hotela Vigor zapaljena su dva automobila hrvatskih registracija od kojih jedan pripada rukometnom djelatniku Vladi Lipoviću, piše Novi list. Vlasnik drugog je bivši rukometaš Miro Kojčin.
Napadači su preskočili ogradu visoku nekoliko metara, polili automobile benzinom i zapalili ih, a sve je snimila nadzorna kamera hotela. http://www.index.hr/sport/clanak/novi-n ... 95841.aspx
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:29 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10186 Lokacija: Banja Luka
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: Novi napad u novom sadu zapaljeni automobili hrvatskih rukometnih djelatnika
NOVI napad srpskih huligana na Hrvate dogodio se i nakon sinoćnje utakmice Hrvatske i Mađarske u Novom Sadu. Nakon što su posljednjih dana huligani porazbijali više od 30 automobila iz Hrvatske te lakše ozlijedili nekoliko hrvatskih navijača, incidenti su se ponovili i dan kasnije.
U noći sa srijede na četvrtak na parkiralištu hotela Vigor zapaljena su dva automobila hrvatskih registracija od kojih jedan pripada rukometnom djelatniku Vladi Lipoviću, piše Novi list. Vlasnik drugog je bivši rukometaš Miro Kojčin.
Napadači su preskočili ogradu visoku nekoliko metara, polili automobile benzinom i zapalili ih, a sve je snimila nadzorna kamera hotela. http://www.index.hr/sport/clanak/novi-n ... 95841.aspxBas sam se radovao ovom prvenstvu ..dobrom rukometu i igri Srbije...A sad ova *ranja ..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:36 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: koliko sam upratio ovde nije riječ samo o navijačima nego i o ljudima čiji su automobili parkirani u zaštićenom hotelskom parkingu, dakle radi se o općoj netrpeljivosti iako sumnjam da su ti isti i bili Hrvati, a kamo li navijači sudeći po tablicama RIjeka i OGulin, dakle prije da su srpski povratnici ili ipak možda neki poslovnjak...,po Zadaru se vozaju srpske tablice odavno, turisti i ostalo također.
Nisam zlopamtilo i za osvetu, ali imam osjećaj da ova medijska otopljavanja SH odnosa uglavnom štete Hrvatima koji se odvaže ići u Srbiju i prikazujući tamošnju atmosferu kao normalnu i prijateljsku, a to nije ni izbliza niti ima znakova da će to biti pa će se stoga to sve napokon postaviti u realnu ravan što po meni znači "nit jbi, nit kući vodi,..."
Pre ili kasnije prica zamirise na - mi smo ipak bolji od vas... Sta sad treba, da vadim podatke kako svako leto neko od Srba popije batine na jadranu, ili mu razbiju auto... jer na taj nivo da svodimo pricu?! Jel si ti svestan koliko hiljada Hrvata je stalno u Beogradu i Srbiji, i da bas ni jedna vest dugo vremena nije izasla da je ikome bilo lose... za Novu ih je bilo bar 10.000, i u tolikoj populaciji ljudi bas niko se nije pozalio, na Exitu isto, bilo kojim vikendom dolaze ljudi... Nema tu nikakve razlike u pristupu, i zato ne odobravam nikakve komentare tipa - koji kreteni, kod nas to ne bi bilo... naveo sam vec 2 puta, sad cu i treci, dovedi 3000 Srba sa autima u Split...ajde neko da se zakune da ne bi bilo isto... Poenta je da se odnosi normalizuju svojim tempom, ali da to jos ne znaci da je bezbedno kad su utakmice...i jos neko vreme nece biti bezbedno, ali najgore je zbog toga savetovati ljudima - ne idite tamo ni pod kojim okolnostima... jer je u osnovi toga sovinisticka propaganda.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:43 |
|
|
Svarog je napisao/la: Bas sam se radovao ovom prvenstvu ..dobrom rukometu i igri Srbije...A sad ova *ranja ..
Zna se ko pravi sranja, nisu to obicni ljudi na ulici kojima je dunulo, nisu cak ni izbeglice, nego ekstremne grupe poput Obraza, i nekih navijaca. Drzava je krenula u obracun sa njima, vodja Obraza je sad na sudu, treba da ih zabrane, ali repovi ostaju... to su celije od par desetina ljudi koji su u ilegali, i kojima je ovo idealan povod da destabilisu situaciju i drzavu proglase kao nesposobnu, a sebe izreklamiraju. Nema coveka da ga znam, cak i u komentarima na portalima gde se javljaju mnogi debili, da neko podrzava ovo...cak suprotno, velika osuda javnosti. Duga je analiza dal to moze da se spreci i kako, gde je uzrok tome, kako se leci...to su jos recidivi 90-ih, vecina toga je gurnuta na marginu, ali se delovi jos mrdaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:46 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:47 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10186 Lokacija: Banja Luka
|
DzoniBG je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: koliko sam upratio ovde nije riječ samo o navijačima nego i o ljudima čiji su automobili parkirani u zaštićenom hotelskom parkingu, dakle radi se o općoj netrpeljivosti iako sumnjam da su ti isti i bili Hrvati, a kamo li navijači sudeći po tablicama RIjeka i OGulin, dakle prije da su srpski povratnici ili ipak možda neki poslovnjak...,po Zadaru se vozaju srpske tablice odavno, turisti i ostalo također.
Nisam zlopamtilo i za osvetu, ali imam osjećaj da ova medijska otopljavanja SH odnosa uglavnom štete Hrvatima koji se odvaže ići u Srbiju i prikazujući tamošnju atmosferu kao normalnu i prijateljsku, a to nije ni izbliza niti ima znakova da će to biti pa će se stoga to sve napokon postaviti u realnu ravan što po meni znači "nit jbi, nit kući vodi,..."
Pre ili kasnije prica zamirise na - mi smo ipak bolji od vas... Sta sad treba, da vadim podatke kako svako leto neko od Srba popije batine na jadranu, ili mu razbiju auto... jer na taj nivo da svodimo pricu?! Jel si ti svestan koliko hiljada Hrvata je stalno u Beogradu i Srbiji, i da bas ni jedna vest dugo vremena nije izasla da je ikome bilo lose... za Novu ih je bilo bar 10.000, i u tolikoj populaciji ljudi bas niko se nije pozalio, na Exitu isto, bilo kojim vikendom dolaze ljudi... Nema tu nikakve razlike u pristupu, i zato ne odobravam nikakve komentare tipa - koji kreteni, kod nas to ne bi bilo... naveo sam vec 2 puta, sad cu i treci, dovedi 3000 Srba sa autima u Split...ajde neko da se zakune da ne bi bilo isto... Poenta je da se odnosi normalizuju svojim tempom, ali da to jos ne znaci da je bezbedno kad su utakmice...i jos neko vreme nece biti bezbedno, ali najgore je zbog toga savetovati ljudima - ne idite tamo ni pod kojim okolnostima... jer je u osnovi toga sovinisticka propaganda. Domacin treba, i to vidljivo ,uciniti sve, da se zavrsnica prvenstva odigra u sportskom duhu . PS Zaboravih (slazem se s tobom)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:48 |
|
|
Mislim da onaj Dačić nije dobro shvatio kolika će biti opasnost ako dođi ovi navijači iz hrvatske, ko će to moći odvojiti da ne dođe do incidenata, on mi djeluje kao da ovo shvaća neozbiljno i kao zajebanciju koji mu je kurac.Bolan on treba odma izaći u javnost i da odredi parametre šta se smije a šta ne smije, koliko je ostalo ulaznica, koliko može doći navijača, gdje će biti i ostalo, a vidim on se zajebava tupson..
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:53 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Mislim da onaj Dačić nije dobro shvatio kolika će biti opasnost ako dođi ovi navijači iz hrvatske, ko će to moći odvojiti da ne dođe do incidenata, on mi djeluje kao da ovo shvaća neozbiljno i kao zajebanciju koji mu je kurac.Bolan on treba odma izaći u javnost i da odredi parametre šta se smije a šta ne smije, koliko je ostalo ulaznica, koliko može doći navijača, gdje će biti i ostalo, a vidim on se zajebava tupson.. Nije bas da se zajebava, juce su mnogo ozbiljnije pristupili, nigde nije doslo do dirktenog kontakta sa navijacima...ali su se pavijani dosetili da u cik zore ulete na parking i zapale automobile... pohapseni su mnogi ljudi, juce je to bila udarna vest sa kojom je pocinjao dnevnik, u dogovoru sa Hrvatima je savetovano da navijaci ne dolaze u Beograd kao prevencija eskalacije nasilja. Nikad nije iskljuceno da neko npr sa bih tablama krene iz Mostara ili Sirokog, parkira negde u BG, i da se usunja blizu Arene sa zastavama, ili udje unutra... najopasniji su slobodni strelci koji misle da su Indiana Jones... tu moze doci do incidenta...za ostalo nemam mnogo brige, mislim da ce sigurnost od granicnog prelaza biti dovoljno dobra.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 15:57 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: koliko sam upratio ovde nije riječ samo o navijačima nego i o ljudima čiji su automobili parkirani u zaštićenom hotelskom parkingu, dakle radi se o općoj netrpeljivosti iako sumnjam da su ti isti i bili Hrvati, a kamo li navijači sudeći po tablicama RIjeka i OGulin, dakle prije da su srpski povratnici ili ipak možda neki poslovnjak...,po Zadaru se vozaju srpske tablice odavno, turisti i ostalo također.
Pre ili kasnije prica zamirise na - mi smo ipak bolji od vas... Sta sad treba, da vadim podatke kako svako leto neko od Srba popije batine na jadranu, ili mu razbiju auto... jer na taj nivo da svodimo pricu?! Jel si ti svestan koliko hiljada Hrvata je stalno u Beogradu i Srbiji, i da bas ni jedna vest dugo vremena nije izasla da je ikome bilo lose... za Novu ih je bilo bar 10.000, i u tolikoj populaciji ljudi bas niko se nije pozalio, na Exitu isto, bilo kojim vikendom dolaze ljudi... Nema tu nikakve razlike u pristupu, i zato ne odobravam nikakve komentare tipa - koji kreteni, kod nas to ne bi bilo... naveo sam vec 2 puta, sad cu i treci, dovedi 3000 Srba sa autima u Split...ajde neko da se zakune da ne bi bilo isto... Poenta je da se odnosi normalizuju svojim tempom, ali da to jos ne znaci da je bezbedno kad su utakmice...i jos neko vreme nece biti bezbedno, ali najgore je zbog toga savetovati ljudima - ne idite tamo ni pod kojim okolnostima... jer je u osnovi toga sovinisticka propaganda. Pa takve vijesti nećeš ni čuti, a jesi li siguran da se nije dogodilo, evo ja sam za exit siguran da je bilo toga iz "druge ruke"? pa o tome ti i pričam o medijskoj kampanji "zatopljavanja odnosa" koji očito da ne "zatopljavaju" i siguran sam da kod nas nema ustaških pandana četničkim organizacijama u Srbiji tipa Obraz, a dok je četnika i te priče bit će i sjekira po šajbama. I nismo mi nešto bolji od vas, nego samo po inerciji kasnimo za vama,...zato će ovakve stvari Srbi tek početi doživljavati u Hrvatskoj, a ove huligansko-četničke zasjede će biti povod, ako se već i zaboravi rat. A vidiš ja ga ne bi tek tako zaboravio nego bi pretresao svakog Srbina što uđe u Hrvatsku, gdje je bio i šta je radio dok je četnikovao, jebeš aboliciju i te priče kad ti se ubojica, silovatelj i koljač maskira i pretvori u građanina i huligana. Za današnje vrijeme nije bitno što se nisu svi đenerali što su mlatili po Zadru i Vukovaru pohapsili i zatvorili, nego što se nisu uhvatili oni npr. koji su na ruke poklali i streljali 100, 200, 300,...civila, planski i organizirano silovali žene. Eto takvih ti je puna Srbija, građana, navijača, huligana i kako ih sve ne zovete danas, a za mene su bili i ostali samo četnici i koljači bez obzira kojom klubskom zastavom mašu ili si tepaju grobari, delije...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:08 |
|
|
bumbar92 je napisao/la:
Pa takve vijesti nećeš ni čuti, a jesi li siguran da se nije dogodilo, evo ja sam za exit siguran da je bilo toga iz "druge ruke"? pa o tome ti i pričam o medijskoj kampanji "zatopljavanja odnosa" koji očito da ne "zatopljavaju" i siguran sam da kod nas nema ustaških pandana četničkim organizacijama u Srbiji tipa Obraz, a dok je četnika i te priče bit će i sjekira po šajbama. I nismo mi nešto bolji od vas, nego samo po inerciji kasnimo za vama,...zato će ovakve stvari Srbi tek početi doživljavati u Hrvatskoj, a ove huligansko-četničke zasjede će biti povod, ako se već i zaboravi rat. A vidiš ja ga ne bi tek tako zaboravio nego bi pretresao svakog Srbina što uđe u Hrvatsku, gdje je bio i šta je radio dok je četnikovao, jebeš aboliciju i te priče kad ti se ubojica, silovatelj i koljač maskira i pretvori u građanina i huligana. Za današnje vrijeme nije bitno što se nisu svi đenerali što su mlatili po Zadru i Vukovaru pohapsili i zatvorili, nego što se nisu uhvatili oni npr. koji su na ruke poklali i streljali 100, 200, 300,...civila, planski i organizirano silovali žene. Eto takvih ti je puna Srbija, građana, navijača, huligana i kako ih sve ne zovete danas, a za mene su bili i ostali samo četnici i koljači bez obzira kojom klubskom zastavom mašu ili si tepaju grobari, delije...
Sad ti skreces malo u neke druge teme... Mogu da ti ispricam jedan primer, jos 70-ih moj cale je prolazio kroz Split, slucajno je bila tu neka tekma, i jurili su ga navijaci da mo izlome auto, jedva se izvukao...ej, u vreme "milicije" i bez bilo kakvog navijackog vandalizma...to je prica iz prve ruke koju znam, i sad bi na osnovu toga mogao da konstruisem razne teorije, ali ne radi mi se to sad. Rekao sam, otopljavanje ide svojim tokom, politika tu malo utice, ljudi iz znatizelje dolaze, i to sve vise, ljudi odavde sve vise idu na Jadran, i ne postoji sila koja ce to spreciti... evo ti Pessimus kao covek za koga ne bi mogao nikako reci da je Jugos, dodje u BG na Beer fest, i bio je na Exitu u Novom Sadu... evo pitaj ga dal se osecao ugrozeno... Postoje tu 2 ekstremna pola, jedan je sto forsira bratstvo i jedinstvo, sve je sada super blabla...i drugi desnicari sa frazama - ja nikad ne bi tamo isao, ni da mi plate... i jedni i drugi guraju svoju propagandu, ali najvise ljudi je izmedju njih, na sredini izmedju 2 ekstrema, oni koji su svesni da nikad nece biti kao pre, ali se trude da upoznaju zemlje za koje su dugo slusali sve najgore... pa onda kad vide, skapiraju da nije to bas tako kako su slusali...e takvi ljudi su nosioci promena, ne moze ni 100 zagrljaja Tadica i Josipovica, ili napusavanja sa Kosorkom spreciti ili pojacati to, jer je to prirodan proces koji ima svoju dinamiku. Neosudjivanje nekih ratnih zlocinaca je sad treca tema u koju kad bi usao, post mi ne bi imao ni glavu ni rep, i otisli bi u debeli off...
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:13 |
|
|
Koliko je srpskih auta zapaljeno na rukometu u Hrvatskoj i svih ovih turističkih sezona? Jel bilo i upola materijalne štete počinjene srpskim građanima u Hrvatskoj kao što je ovih par dana počinjeno Hrvatima u Novom Sadu?
Na desetke razbijenih auta, nekolicina zapaljeno, deseci tisuća eura materijalne štete. Kako to relativizirati, braćo Srbi, pitanje je sad...
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:18 |
|
|
Evo Srbi imate i podršku iz Bosne i Hercegovine od naših komšija Citat: RA! 26.01.2012. u 09:57 Naprijed Srbija! Mostar,Stolac,Vakuf,Bugo jno,Vitez,Jajce je uz vas!! Citat: Mostar 26.01.2012. u 10:07 Mostar je uz srbiju a vi sarajlije se nastavite lizat sa ubicom Vedrana Puljica. Fuj Citat: Donji Vakuf 26.01.2012. u 10:18 Srbin ti kaze u licu sta misli o tebi i cao, uvijek znas da te mrzi i na cemu smo. Dok je hrvat kao prostitutka fino fino i onda BAM noz u ledja. Zato je sutra i Vakuf kao drugovi iz Mostara uz Srbe! Citat: Carina 26.01.2012. u 11:52 Naprijed Srbija - Pamtimo hrvatsko klanje,silovanje,pljacke od 93-95 u Hercegovini i srednjoj BiH Citat: Stolac 26.01.2012. u 12:54 Gadite mi se i vi sarajlije i usput hrvati. Forza Srbija Sutra pivo lagano u ruke i opušteno, bez napora Hrvatska ovo dobija, čisto zbog nepisanog pravila Srbija ne može odigrati toliko kvalitetnih utakmica u nizu. 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:22 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: Koliko je srpskih auta zapaljeno na rukometu u Hrvatskoj i svih ovih turističkih sezona? Jel bilo i upola materijalne štete počinjene srpskim građanima u Hrvatskoj kao što je ovih par dana počinjeno Hrvatima u Novom Sadu?
Na desetke razbijenih auta, nekolicina zapaljeno, deseci tisuća eura materijalne štete. Kako to relativizirati, braćo Srbi, pitanje je sad... A kolko je hrvatskih auta razbijeno u Vrscu...ni jedan... U Zadar niko nije isao, jer da ih se pojavilo npr 1000 auta, bila bi havarija...i to svi znamo, i nemoj da se pravimo ludi i blesavi... Zadar je vazio jos 80-ih kao izuzetno neprijateljska sredina kada je tekma, pljuvali su Zvezdine i Partizanove igrace u Jazinama, psovali im cetnicku majku, navijace zasipali kamenicama u Bibinju... posle Maksimira 1990 Zvezdini navijaci su prodali foru tako sto su na hrvatska auta nakacili table BG, pa su ih BBB porazbijali. Uf sto je sad fino moralisati, rugala se sova senici...evo i Mario je postavio dokumentarac koji govori koliko je zajebano bilo u Vinkovcu jos pre rata...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:23 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Evo Srbi imate i podršku iz Bosne i Hercegovine od naših komšija Citat: RA! 26.01.2012. u 09:57 Naprijed Srbija! Mostar,Stolac,Vakuf,Bugo jno,Vitez,Jajce je uz vas!! Citat: Mostar 26.01.2012. u 10:07 Mostar je uz srbiju a vi sarajlije se nastavite lizat sa ubicom Vedrana Puljica. Fuj Citat: Donji Vakuf 26.01.2012. u 10:18 Srbin ti kaze u licu sta misli o tebi i cao, uvijek znas da te mrzi i na cemu smo. Dok je hrvat kao prostitutka fino fino i onda BAM noz u ledja. Zato je sutra i Vakuf kao drugovi iz Mostara uz Srbe! Citat: Carina 26.01.2012. u 11:52 Naprijed Srbija - Pamtimo hrvatsko klanje,silovanje,pljacke od 93-95 u Hercegovini i srednjoj BiH Citat: Stolac 26.01.2012. u 12:54 Gadite mi se i vi sarajlije i usput hrvati. Forza Srbija Sutra pivo lagano u ruke i opušteno, bez napora Hrvatska ovo dobija, čisto zbog nepisanog pravila Srbija ne može odigrati toliko kvalitetnih utakmica u nizu.  Oni su tek posebna prica...nemoj takvi da navijaju za Srbe, fino im se zahvaliti na podrsci 
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:25 |
|
|
Nismo nikako isti jer u Hrvatskoj osim pojedinačnih ispada nema organizirane hajke na Srbe za vrijeme sezone, a isti taj Zadar kojeg spominješ je svako ljeto pun srpskih tablica kao i ostatak obale. Nešto manje nego Istra, ali puno više nego prije 10 godina. I još nikad nisam čuo da je u nekim od tih naših priobalnih mjesta i gradova svako srpsko auto koje je organiziranoj rulji došlo pod ruku zapaljeno. Jesi li ti to čuo?
Ovo u Novom Sadu i ono što naše čeka u Beogradu je organizirana hajka na sve hrvatsko, potpomognuta nesposobnom državom.
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:28 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: Nismo nikako isti jer u Hrvatskoj osim pojedinačnih ispada nema organizirane hajke na Srbe za vrijeme sezone, a isti taj Zadar kojeg spominješ je svako ljeto pun srpskih tablica kao i ostatak obale. Nešto manje nego Istra, ali puno više nego prije 10 godina. I još nikad nisam čuo da je u nekim od tih naših priobalnih mjesta i gradova svako srpsko auto koje je organiziranoj rulji došlo pod ruku zapaljeno. Jesi li ti to čuo?
Ovo u Novom Sadu i ono što naše čeka u Beogradu je organizirana hajka na sve hrvatsko, potpomognuta nesposobnom državom. Kakav je to spin...ko kaze da se tako masovno razbijaju auta u sezoni...nije tacno, bude tu i tamo neki ekces i to je sve... Jel razbija neko hrvatska auta kad nije prvenstvo, a svaki dan ih vidim nekoliko...ne razbija, cak i u mojoj ulici stoji povremeno Opel KZ registracija(valjda Krizevci)... Jel mozemo da razdvojimo normalne okolnosti od nenormalnih kakve su sada...ili cemo da pricamo kao gluvi telefoni?!
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:28 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Sad ti skreces malo u neke druge teme...
Mogu da ti ispricam jedan primer, jos 70-ih moj cale je prolazio kroz Split, slucajno je bila tu neka tekma, i jurili su ga navijaci da mo izlome auto, jedva se izvukao...ej, u vreme "milicije" i bez bilo kakvog navijackog vandalizma...to je prica iz prve ruke koju znam, i sad bi na osnovu toga mogao da konstruisem razne teorije, ali ne radi mi se to sad.
Rekao sam, otopljavanje ide svojim tokom, politika tu malo utice, ljudi iz znatizelje dolaze, i to sve vise, ljudi odavde sve vise idu na Jadran, i ne postoji sila koja ce to spreciti... evo ti Pessimus kao covek za koga ne bi mogao nikako reci da je Jugos, dodje u BG na Beer fest, i bio je na Exitu u Novom Sadu... evo pitaj ga dal se osecao ugrozeno...
Postoje tu 2 ekstremna pola, jedan je sto forsira bratstvo i jedinstvo, sve je sada super blabla...i drugi desnicari sa frazama - ja nikad ne bi tamo isao, ni da mi plate... i jedni i drugi guraju svoju propagandu, ali najvise ljudi je izmedju njih, na sredini izmedju 2 ekstrema, oni koji su svesni da nikad nece biti kao pre, ali se trude da upoznaju zemlje za koje su dugo slusali sve najgore... pa onda kad vide, skapiraju da nije to bas tako kako su slusali...e takvi ljudi su nosioci promena, ne moze ni 100 zagrljaja Tadica i Josipovica, ili napusavanja sa Kosorkom spreciti ili pojacati to, jer je to prirodan proces koji ima svoju dinamiku.
Neosudjivanje nekih ratnih zlocinaca je sad treca tema u koju kad bi usao, post mi ne bi imao ni glavu ni rep, i otisli bi u debeli off... Varaš se ako ovo skraćuješ samo na navijačke pobude,...ima toga dakako, ali znaš sam da je uzrok veći i dublji, ja sam ti naveo ovo sa neosuđivanjem ratnih zločinaca, preciznije egzekutora. Evo ti i primjer iz mog komšiluka: Srbin odlazi iz grada prije napada JNA na svoj rođeni grad, situacija ide kako ide, uglavnom on sada ostaje sa druge strane Drine, a svjedoci postoje da je učestvujući u tom istom napadu prilikom upada u hrvatsko selo objesio starca za lanac, a ženu mu, staru babu zaklao ko pile kako mi on osobno reče tada preko "motorole",...u to smo se i uvjerili kada smo ih istjerali iz tog sela. Danas, nakon toliko godina preko prijatelja na fejsu vidim da dijeli fotke na kojima je u "zvezdaškom dresu", klipovi sa tekmi, navijačina i ostali folklor..., a lik hladan ko špricer ubio dvoje staraca, ...minimum. Eto o tome ti ja pričam..., kada Srbija pohapsi većinu takvih morebit postane i normalno društvo, a do tada će ovakve stvari sa kamenovanjem i paljenjem hrvatskih auta biti minimum da se zadovolje "navijačke" strasti jer idoli tih navijača su radili mnogo žešće stvari Hrvatima,...kontaš bre Džoni kako klinac kao huligan iz Delija ili Grobara vidi svijet i sport. A ja kako vidim svijet, čim ugledam tog lika odmah ću mu presudit iz refleksa i inercije,...nek se piše kao navijački neredi, ali znat ću i ja i on da je to najmanje to jer sa navijanjem to veze nema.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|