|
|
Stranica: 14/36.
|
[ 882 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25896 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tomislav Diablo je napisao/la: Pa dobro, neka svatko fura što misli da je najbolje. Neka malo i te stranice. A bilo bi još i bolje kada najveći dio zida na toj fb stranici ne bi bile slike one ženske umotane u stolnjak a ni kuknjava muslimana što nemaju hrvatskih domovnica.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:08 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kinezi. Kinezi su ti nešto kao Sovjeti u SSSR-u, znači sastoje se od jedno 3678 naroda koji imaju jedno 12456 potpuno različitih jezika od kojih je samo nekoliko zvanično priznato.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nešto se mislim... jel postoji na svijetu ijedan narod čiji su pripadnici sada, a i kroz povijest bili i kršćani i muslimani?? Je li se vi možete sjetiti ijednog primjera postoji li to uopće? Dakle da i kršćani i muslimani smatraju da su jedno? Je li to uopće moguće?? Ima, libanon je primjer.samo je to tanko...krscani ratovali protiv muslimana uz pomoc izraela....ali ipak su jedna nacija.krscani su vodeci sloj.volu libanon jedni i drugi...jel to moze opstati u buducnosti.nezna se.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:27 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nešto se mislim... jel postoji na svijetu ijedan narod čiji su pripadnici sada, a i kroz povijest bili i kršćani i muslimani?? Je li se vi možete sjetiti ijednog primjera postoji li to uopće? Dakle da i kršćani i muslimani smatraju da su jedno? Je li to uopće moguće?? Ima, libanon je primjer.samo je to tanko...krscani ratovali protiv muslimana uz pomoc izraela....ali ipak su jedna nacija.krscani su vodeci sloj.volu libanon jedni i drugi...jel to moze opstati u buducnosti.nezna se. Znam da Libanonski kršćani obožavaju svoju zemlju, ali ne znam kakav im je osjećaj zajedništva sa muslimanima ? A koliko se vole znamo dobro, 15x gore se mrze nego istočna i zapadna obala Mostara. Znam da se muslimani smatraju Arapima ali koliko sam čitao kršćani smatraju da su oni nisu Arapi već kao neki Feničani, kunci-palci.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:30 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 22 vel 2012, 23:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ima, libanon je primjer.samo je to tanko...krscani ratovali protiv muslimana uz pomoc izraela....ali ipak su jedna nacija.krscani su vodeci sloj.volu libanon jedni i drugi...jel to moze opstati u buducnosti.nezna se. Znam da Libanonski kršćani obožavaju svoju zemlju, ali ne znam kakav im je osjećaj zajedništva sa muslimanima ? A koliko se vole znamo dobro, 15x gore se mrze nego istočna i zapadna obala Mostara. Znam da se muslimani smatraju Arapima ali koliko sam čitao kršćani smatraju da su oni nisu Arapi već kao neki Feničani, kunci-palci. tukli su se nemilice, a koliko je zajednistvo-tanko, kako rekose.znan evo tu nekoliko krscana iz libanona, a kad dodje tema na muslimane, pa neznan kako objasniti...ne mrzu ih, ne vole ih.nema bas nekog misanja, ili velikog druzenja.kako je tamo stanje, pojma neman.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 23 vel 2012, 00:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60948 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 23 vel 2012, 00:10 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: I u ralje smrti za hrvatsku sreću . I mene će moja mati Bombašem samoubojicom zvati .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 23 vel 2012, 00:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nešto se mislim... jel postoji na svijetu ijedan narod čiji su pripadnici sada, a i kroz povijest bili i kršćani i muslimani?? Je li se vi možete sjetiti ijednog primjera postoji li to uopće? Dakle da i kršćani i muslimani smatraju da su jedno? Je li to uopće moguće?? Albanci.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 23 vel 2012, 06:24 |
|
|
Ima sve više Crnogorskih muslimana u Crnogorcima. Oni sada vode žešću asimilacijsku politiku prema svojim građanima. Vrlo dobar primjer kako građanska država funkcionira. A u Hrvatskoj se vrši bošnjakizacija Muslimana i nitko nema interesa da se to zaustavi. Jedino je Elvira Abdić-Jelenović spomenula nešto o tome: Citat: Posušje-online - Vi se izjašnjavate kao Hrvatica, u etničkom smislu, na koji način se izjašnjavaju pristalice vašega oca i glasači DNZ-a?
Elvira Abdić – Jelenović : Većinom kao Hrvati islamske vjeroispovjesti ili kao Muslimani. Mlađe generacije se i neizjašnjavaju, upisuju ih kao Bošnjake. Recimo, kod zadnjeg popisa stanovništva u Hrvatskoj Islamska zajednica je dijelila letke na kojima je objašnjavala kako bi se trebali Muslimani izjašnjavati kao Bošnjaci i nitko od demokratskih „dušebrižnika“ nije našao za shodno da taj letak nazove atakom na slobodu izbora koja je zagarantovana Ustavom.
Jel ste imali ikad nekog Babinog muslimana ovdje na forumu? Do sad nisam primijetio niti jednog. Bilo bi lijepo kad bi imali nekog iz te sredine. Vidio sam neke karte hrvatskog entiteta gdje je ucrtana Babovina, no nigdje Babinih da se izjasne u vezi toga... Na sarajevu imaju, evo jedan primjerak: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?p=1133294#p1133294
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan Tvrtko
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 13:41 |
|
Pridružen/a: 06 svi 2009, 14:05 Postovi: 263 Lokacija: Bosanski Šamac
|
Čitam danas na nekoj muslimanskoj stranici ispovjest čovjeka iz vlasenice. toliko sam šokiran njegovom mržnjom prema hrvatima, prema istom narodu koji je njegove podrinjske turke spasio u drugom svjetskom ratu od sigurnog nestanka i pokolja, prema istom narodu koji je njegove truke u krajini spasio jos jedne srebrenice, prema istom narodu koji je obranio 1992. maglaj i žepče, koji je branio i gledao kao svoje muslimane u posavini, koji je primio tisuće izbjeglica iz krajine... tamo nas naziva domobranima, kukavicama, hvali se progonom vareških hrvata, svrstava u isti koš sa četnicima... svaka čast ljudima kao što su bili džafer beg kulenovic i njegova obitelj, osnivač crne legije bećir lokmić i mnogi pripadnici iste legije, kao i mnogi drugi koji su u tom ratu bili pravi hrvati, ali to je mali dio, a velika većina su evo ovakvi. nezahvalna stoka
_________________ Oduvijek naša je sa oca na sina, zauvijek ostat će naša Posavina
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 13:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
I, što sad ? Kad ćeš avatar promijeniti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan Tvrtko
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 13:51 |
|
|
BBC je napisao/la: I, što sad ? Kad ćeš avatar promijeniti. stvarno si pretjerano bahat i prepotentan. fino me se prođi
_________________ Oduvijek naša je sa oca na sina, zauvijek ostat će naša Posavina
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 13:54 |
|
|
Fino ti kažem. Ako hoćeš Hrvatsku do Drine moraš ubijati Bošnjake u Srebrenici i Podrinju kao i Srbi.
Jer Bošnjaci ne žele Hrvatsku do Drine, žele Bošnjakistan do Drine.
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan Tvrtko
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 13:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Fino ti kažem. Ako hoćeš Hrvatsku do Drine moraš ubijati Bošnjake u Srebrenici i Podrinju kao i Srbi.
Jer Bošnjaci ne žele Hrvatsku do Drine, žele Bošnjakistan do Drine. Niti me zanimaju Bošnjaci niti Hrvatska do Drine. Danas nam je nažalost i Banovina nerealna. Volio bih da vi u Federaciji dobijete treći, pa makar bio do Drvara i Rame samo. Nemislim ubijati niti ići u Podrinje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 14:00 |
|
|
Ma dobro. Samo mi čudan izbor avatara, ali tvoja stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Stjepan Tvrtko je napisao/la: Čitam danas na nekoj muslimanskoj stranici ispovjest čovjeka iz vlasenice. toliko sam šokiran njegovom mržnjom prema hrvatima, prema istom narodu koji je njegove podrinjske turke spasio u drugom svjetskom ratu od sigurnog nestanka i pokolja, prema istom narodu koji je njegove truke u krajini spasio jos jedne srebrenice, prema istom narodu koji je obranio 1992. maglaj i žepče, koji je branio i gledao kao svoje muslimane u posavini, koji je primio tisuće izbjeglica iz krajine... tamo nas naziva domobranima, kukavicama, hvali se progonom vareških hrvata, svrstava u isti koš sa četnicima... svaka čast ljudima kao što su bili džafer beg kulenovic i njegova obitelj, osnivač crne legije bećir lokmić i mnogi pripadnici iste legije, kao i mnogi drugi koji su u tom ratu bili pravi hrvati, ali to je mali dio, a velika većina su evo ovakvi. nezahvalna stoka Proslijedi adresu bloga na što više posavskih adresa, portala, facebook stranica...neka se otrijezne i preostali Hrvati (ako ih još ima u zabludi).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan Tvrtko
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 14:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Stjepan Tvrtko je napisao/la: Čitam danas na nekoj muslimanskoj stranici ispovjest čovjeka iz vlasenice. toliko sam šokiran njegovom mržnjom prema hrvatima, prema istom narodu koji je njegove podrinjske turke spasio u drugom svjetskom ratu od sigurnog nestanka i pokolja, prema istom narodu koji je njegove truke u krajini spasio jos jedne srebrenice, prema istom narodu koji je obranio 1992. maglaj i žepče, koji je branio i gledao kao svoje muslimane u posavini, koji je primio tisuće izbjeglica iz krajine... tamo nas naziva domobranima, kukavicama, hvali se progonom vareških hrvata, svrstava u isti koš sa četnicima... svaka čast ljudima kao što su bili džafer beg kulenovic i njegova obitelj, osnivač crne legije bećir lokmić i mnogi pripadnici iste legije, kao i mnogi drugi koji su u tom ratu bili pravi hrvati, ali to je mali dio, a velika većina su evo ovakvi. nezahvalna stoka Proslijedi adresu bloga na što više posavskih adresa, portala, facebook stranica...neka se otrijezne i preostali Hrvati (ako ih još ima u zabludi). nije blog, nego stranica patriotske lige bih. tamo imaju ispovjesti tih kao heroja. hvo je naveden kao suradnik agresora. nemamo mi u posavini nikakvih iluzija glede muslimana, ali nemamo niti glede srba kao sto imaju u nekim drugim dijelovima hb
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 14:13 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Elvija Čelebi (Čelebija), glasoviti turski putopisac XVII. st., putovao je Bosnom 1660. i 1661. U svomu putopisu više puta spominje Hrvate u Bosni. Tako kaže, da je "jezik bosanskog i hrvatskog naroda" čist. Njemu je dakle jezik Bošnjaka i Hrvata jedan te isti, hrvatski. Livno i Bihać su mu hrvatski gradovi. Hrvate on nalazi i u Boki Kotorskoj. Navodi, da su stanovnici Herceg-Novoga Arnauti, Bošnjaci i Hrvati. Čelebija dva puta spominje muslimane u Bosni, koje naziva Hrvatima. U neposrednoj blizini Foče na Drini, u starom gradu Plaču, njemu (Čelebiji) "dadoše 50 hrvatskih momaka pod oružjem za pratioce". Na Gatačkomu polju "dobi 300 lijepih po izbor hrvatskih gazija (junaka)". Pridjevak gazija (junak) mogao se dati jedino muslimanima. Fehim ef. Spaho, reis-ul-ulema (vrhovni vjerski poglavar) svih muslimana u kraljevskoj Jugoslaviji, u svomu članku Hrvati u Evlija Čelebijinu putopisu kaže: "Za proučavanje naše hrvatske prošlosti osobito je značenje, da nam se otvore i učine pristupnim turski izvori" Samo za zapovjednika. All of that.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 14:56 |
|
|
Za mnoge se druge muslimanske velikaše dobro znade, da su hrvatskog podrietla, kao bezi i age Kulemovići, Kapetanovići, Filipovići, Gradaščevići, Starčevići, Evlijići, Mutevelići i drugi.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 28 vel 2012, 17:26 |
|
|
Stjepan Tvrtko je napisao/la: BBC je napisao/la: Fino ti kažem. Ako hoćeš Hrvatsku do Drine moraš ubijati Bošnjake u Srebrenici i Podrinju kao i Srbi.
Jer Bošnjaci ne žele Hrvatsku do Drine, žele Bošnjakistan do Drine. Niti me zanimaju Bošnjaci niti Hrvatska do Drine. Danas nam je nažalost i Banovina nerealna. Volio bih da vi u Federaciji dobijete treći, pa makar bio do Drvara i Rame samo. Nemislim ubijati niti ići u Podrinje. nece moci pajdo... malo je
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan Tvrtko
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 29 vel 2012, 08:20 |
|
|
pagan je napisao/la: Stjepan Tvrtko je napisao/la: Niti me zanimaju Bošnjaci niti Hrvatska do Drine. Danas nam je nažalost i Banovina nerealna. Volio bih da vi u Federaciji dobijete treći, pa makar bio do Drvara i Rame samo. Nemislim ubijati niti ići u Podrinje.
nece moci pajdo... malo je znam jarane da je malo. premalo je. htio sam napisati da nisam od onih koji ce ako treći nebude obuhvatio 2/3 posavine(a neće) pljuvati po tome. koliko god bude, barem cemo iamti vrata na koja mozemo pokucati(valjda)
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 29 vel 2012, 10:09 |
|
|
pagan je napisao/la: Stjepan Tvrtko je napisao/la: Niti me zanimaju Bošnjaci niti Hrvatska do Drine. Danas nam je nažalost i Banovina nerealna. Volio bih da vi u Federaciji dobijete treći, pa makar bio do Drvara i Rame samo. Nemislim ubijati niti ići u Podrinje.
nece moci pajdo... malo je Šta malo?! Premalo!
|
|
Vrh |
|
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 29 vel 2012, 12:17 |
|
|
Stjepan Tvrtko je napisao/la: Čitam danas na nekoj muslimanskoj stranici ispovjest čovjeka iz vlasenice. toliko sam šokiran njegovom mržnjom prema hrvatima, prema istom narodu koji je njegove podrinjske turke spasio u drugom svjetskom ratu od sigurnog nestanka i pokolja, prema istom narodu koji je njegove truke u krajini spasio jos jedne srebrenice, prema istom narodu koji je obranio 1992. maglaj i žepče, koji je branio i gledao kao svoje muslimane u posavini, koji je primio tisuće izbjeglica iz krajine... tamo nas naziva domobranima, kukavicama, hvali se progonom vareških hrvata, svrstava u isti koš sa četnicima... svaka čast ljudima kao što su bili džafer beg kulenovic i njegova obitelj, osnivač crne legije bećir lokmić i mnogi pripadnici iste legije, kao i mnogi drugi koji su u tom ratu bili pravi hrvati, ali to je mali dio, a velika većina su evo ovakvi. nezahvalna stoka Ja sam isto ostao šokiran na mnoge stvari. Što je najgore nije riječ o pojedincu. Tako većina njh tako razmišlja. To se najbolje vidi na bošnjačkim portalima kad god izađe neki članak o ugroženosti Hrvata i teškom stanju Muslimana u većinski hrvatskim mjestima. Ti Podrinjci su se nastanili u mjesta iz kojih su Hrvati iz srednje Bosne protjerani i sudjelovali su u sukobu, tako da im ne nedostaje mržnje prema Hrvatima. Jedini koji su malo umjereniji su Krajišnici. Oni su izolirani i marginalizirani od Sarajeva, a prema Hrvatima imaju jako dobro mišljenje jer u Krajini nisu imali sukoba sa Hrvatima, a Hrvati su ih oslobodili od srba krajem rata. A za razliku od Posavljaka i Podrinjaca, ovi su velikom većinom hrvatskog porijekla tako da možda i to igra neku ulogu. Zato ako se već ide cvjećariti treba se cvjećariti samo ove iz Turske Hrvatske. Ostale ostaviti i ne provocirati jer to može samo pogoršati stvar.
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|