|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 279 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pajser
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:18 |
|
|
( samo sve kontra ) 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:18 |
|
|
Ma nisam bio puno dan ipo... Ovo extra se odnosi na vanka prvenstveno  Skadarlija za zagrijavanje, pa par klubova po BG većinom neki house đir, dobra atmosfera i zajebancija, zene vrlo vrlo oskudno odjevene (sto mi se svidja u svakom slucaju  ) ekipa ok ... Slomili se od alkohola, na kraju nas neke ženske i iz BG furale okolo po tim klubovima, dok nismo popadali po podu ... Uglavnom veri najs... Al majke mi imao sam osjecaj da gdje god dodjem od tih klubova cura ako nema sise do zuba - u kurcu je haha Po danu nismo puno stigli vidit jer sam imao posla do prakticki 3 ure, obisli poslije tamo centar, onu vasu glavnu ulicu Miloševa Mihajlova nešto tako... Kalemegdan - to je jebeno, rucali popili pice, u hotel pa vanka ... U nedjelju se trijeznili, pojeli nesto nabrzinu i bjez za zg, nitko nije mogao na oci gledat od mamurluka. Hotel nam isto bio u centru tamo kod one ogromne pravoslavne crkve sa velikim zlatnim križem, još se gradi čini mi se okolo su bile neke ko skele šta ja znam... Što se samog Beograda tiče po danu - dojam koji je ostavio je siv. To je boja. Pogotovo tamo one zgradurine, neboderi Novi BG je to valjda i taj dio, ono majke mi ko da si se vratio u exyu 1980... Siv i velik. Al za zabavu thumbs up definitivno. I fol ono jeftiniji dosta od Zagreba, moš mislit, bar ja nisam dobio taj dojam... Sve u svemu za otić par dana u đir i zajebanciju u BG - prva liga ... Ekipa tamo se čini ok, opuštena, nismo imali nikih problema.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:24 |
|
|
I konobarici smo morali prevest "juha" na "supa" hahahaahah
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:32 |
|
|
Hotel ti je bio blizu Hrama Svetog Save? Beograd odaje preko dana (naročito u jesen i zimu) još veći dojam sivila, ne samo zbog ostataka soc-arhitekture (koju imaš i u Budimpešti, Zagrebu, Pragu, Varšavi..) nego i jer se ne čiste redovno fasade kao u bogatijim, zapadnim zemljama. To sa kič-stajlingom ženskih je bezveze, turbo je preuzeo primat u klubovima očito, to nam nije na ponos. A već godinama nažalost BG nije nimalo jeftin za izlaske, ne znam odakle dojam da je jeftiniji od Zagreba.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:34 |
|
|
Na koja li je to šabanska mesta išao?
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:38 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:40 |
|
|
Ma nije dojam, tako su mi govorili neki koji su bili prije u BG ... Kao ono prika dosta jeftinije ovo ono ... ma je moj kurac ... ostavio sam para , oženili me srbi pravo  Da blizu hrama svetog save, sad sam ukucao na google i to je ta crkva. Fasade jesu očaj, ali i tramvaji trolejbusi, općenito je šporko, arhitektura često zbrda zdola ne samo ova socijalistička ... pa onda smo prošli i kraj nekog ciganskog šatorskog naselja ono straćare neke ... ima svašta u vas haha Recimo ZG je meni za klasu iznad po uređenosti i čistoći. BG po zabavi dvije klase iznad  Al najgore od svega su mi oni vaši neboderi socijalistički koji tako na momente paraju viziru grada da je to strašno ko šaka u oko. Recimo na ulasku u grad ono nakaradno smeće sa Zepterovom reklamom na vrhu, pa dajte izminirajte to nabrzinu pliz  Al se takodjer i primjeti da je osjetno veći od ZG... Ono široke avenije , veći kvartovi, veće ulice, grad je na rijekama što je ZG-u veliki minus što još nije izašao na Savu, mostovi preko ... Onako mrcina je vidi se da je dosta velik...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:42 |
|
|
teranova je napisao/la: Na koja li je to šabanska mesta išao? kakva šabanska mjesta, sve klubovi di se pušta urbana muzika i ekipa dosta ok ... Junior Jack svirao bokte kakva šabani te spopali ...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:42 |
|
|
PCM je napisao/la: Ma nisam bio puno dan ipo... Ovo extra se odnosi na vanka prvenstveno  Skadarlija za zagrijavanje, pa par klubova po BG većinom neki house đir, dobra atmosfera i zajebancija, zene vrlo vrlo oskudno odjevene (sto mi se svidja u svakom slucaju  ) ekipa ok ... Slomili se od alkohola, na kraju nas neke ženske i iz BG furale okolo po tim klubovima, dok nismo popadali po podu ... Uglavnom veri najs... Al majke mi imao sam osjecaj da gdje god dodjem od tih klubova cura ako nema sise do zuba - u kurcu je haha Po danu nismo puno stigli vidit jer sam imao posla do prakticki 3 ure, obisli poslije tamo centar, onu vasu glavnu ulicu Miloševa Mihajlova nešto tako... Kalemegdan - to je jebeno, rucali popili pice, u hotel pa vanka ... U nedjelju se trijeznili, pojeli nesto nabrzinu i bjez za zg, nitko nije mogao na oci gledat od mamurluka. Hotel nam isto bio u centru tamo kod one ogromne pravoslavne crkve sa velikim zlatnim križem, još se gradi čini mi se okolo su bile neke ko skele šta ja znam... Što se samog Beograda tiče po danu - dojam koji je ostavio je siv. To je boja. Pogotovo tamo one zgradurine, neboderi Novi BG je to valjda i taj dio, ono majke mi ko da si se vratio u exyu 1980... Siv i velik. Al za zabavu thumbs up definitivno. I fol ono jeftiniji dosta od Zagreba, moš mislit, bar ja nisam dobio taj dojam... Sve u svemu za otić par dana u đir i zajebanciju u BG - prva liga ... Ekipa tamo se čini ok, opuštena, nismo imali nikih problema. Od celog grada ti samo sise gledao Ako si nesto ubo, isplati se...ako nisi... sledeci put ponesi "dzebanu", evrice, pa ces takve silikonke povaliti za par pica i pozivom u hotel... E moj Dubrovcanin, od toliko zena u gradu koje u ovo doba godine cvetaju, ti nasao da ganjas ove udaraljke... fail, ali ako ti je to bio cilj... 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:44 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:44 |
|
|
A vid ovog moraliste majke ti  Ponio sam evrice, ne beri brigu, al ne bavim se tim sportom - pozvat u hotel i odradit. Viš ti momka što je poduzetan. haha
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:46 |
|
|
E i ta Skadarlija jebeno izgleda ono stari štih , taj đir - jebeno ...
|
|
Vrh |
|
 |
patriot
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:46 |
|
|
Ja neam potrebu otici u Beograd..ne iz politickih razloga il povijesnih,ofkors..nego jer prosetao paromlinskom gdje su ciganske nastambe..to je to otprilike.. samo sto je ona zgrada u paromlinskoj uredjenija,a ljudi normalniji..
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:47 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
PCM je napisao/la: Ma nije dojam, tako su mi govorili neki koji su bili prije u BG ... Kao ono prika dosta jeftinije ovo ono ... ma je moj kurac ... ostavio sam para , oženili me srbi pravo  Da blizu hrama svetog save, sad sam ukucao na google i to je ta crkva. Fasade jesu očaj, ali i tramvaji trolejbusi, općenito je šporko, arhitektura često zbrda zdola ne samo ova socijalistička ... pa onda smo prošli i kraj nekog ciganskog šatorskog naselja ono straćare neke ... ima svašta u vas haha Recimo ZG je meni za klasu iznad po uređenosti i čistoći. BG po zabavi dvije klase iznad  Al najgore od svega su mi oni vaši neboderi socijalistički koji tako na momente paraju viziru grada da je to strašno ko šaka u oko. Recimo na ulasku u grad ono nakaradno smeće sa Zepterovom reklamom na vrhu, pa dajte izminirajte to nabrzinu pliz  Al se takodjer i primjeti da je osjetno veći od ZG... Ono široke avenije , veći kvartovi, veće ulice, grad je na rijekama što je ZG-u veliki minus što još nije izašao na Savu, mostovi preko ... Onako mrcina je vidi se da je dosta velik... U Zagrebu je vidljiv dojam austrijske provincije. Pruga koja presijeca grad, glavni kolodvor koji nije terminus nego je prolazan, ogromne rupetine sa straćarama na centralnoj gradskoj osi (Trnje-Avenue Mall), nedostatak elementarnih sadržaja kao što je pravi kongresni centar, zgrade u prosjeku za dva kata niže od onih u Pragu, Budimpešti, itd. Jest da je u sjevernoj Hrvatskoj Austrija zaslužna za puno toga, ali pravo je pitanje što bi bilo da nije bilo Austrije, ili da je početkom 20. stoljeća prošla trijalistička ideja. Što se sivila i ulazaka u grad tiče, Zagreb ima samo jedan djelomice reprezentativan ulaz, a to je Ljubljanska/Zagrebačka, sa zapadne strane. Ajde, sad donekle i Lanište s Arenom.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26311 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
PCM je napisao/la: teranova je napisao/la: Na koja li je to šabanska mesta išao? kakva šabanska mjesta, sve klubovi di se pušta urbana muzika i ekipa dosta ok ... Junior Jack svirao bokte kakva šabani te spopali ... Klub Opposite? :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:48 |
|
|
PCM je napisao/la: Ma nije dojam, tako su mi govorili neki koji su bili prije u BG ... Kao ono prika dosta jeftinije ovo ono ... ma je moj kurac ... ostavio sam para , oženili me srbi pravo  Da blizu hrama svetog save, sad sam ukucao na google i to je ta crkva. Fasade jesu očaj, ali i tramvaji trolejbusi, općenito je šporko, arhitektura često zbrda zdola ne samo ova socijalistička ... pa onda smo prošli i kraj nekog ciganskog šatorskog naselja ono straćare neke ... ima svašta u vas haha Recimo ZG je meni za klasu iznad po uređenosti i čistoći. BG po zabavi dvije klase iznad  Al najgore od svega su mi oni vaši neboderi socijalistički koji tako na momente paraju viziru grada da je to strašno ko šaka u oko. Recimo na ulasku u grad ono nakaradno smeće sa Zepterovom reklamom na vrhu, pa dajte izminirajte to nabrzinu pliz  Al se takodjer i primjeti da je osjetno veći od ZG... Ono široke avenije , veći kvartovi, veće ulice, grad je na rijekama što je ZG-u veliki minus što još nije izašao na Savu, mostovi preko ... Onako mrcina je vidi se da je dosta velik... Sad vec kenjas...da nisam bio u ZG, moglo bi da prodje... Stara jezgra grada su drugacija, dok je u ZG cisti austrougarski uticaj, u BG se preplicu razni arhitektonski uticaji, nije to sve planirano tako, grad je imao razlicite epohe razvoja... i ako umes da gledas, primetices u tome razne zanimljive stvari... Ovo sto ti smeta na Novom BG...pa isto imas u ZG, samo posto je sve po gabaritu manje, nije toliko uocljivo... isto, sive kutije sibica, planska komunisticka naselja... ne znam cime si se tu iznenadio 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60766 Lokacija: DAZP HQ
|
Real gone je napisao/la: Hotel ti je bio blizu Hrama Svetog Save? Beograd odaje preko dana (naročito u jesen i zimu) još veći dojam sivila, ne samo zbog ostataka soc-arhitekture (koju imaš i u Budimpešti, Zagrebu, Pragu, Varšavi..) nego i jer se ne čiste redovno fasade kao u bogatijim, zapadnim zemljama. To sa kič-stajlingom ženskih je bezveze, turbo je preuzeo primat u klubovima očito, to nam nije na ponos. A već godinama nažalost BG nije nimalo jeftin za izlaske, ne znam odakle dojam da je jeftiniji od Zagreba. valjda kod crkve Sv. Marka tamo su skele.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:49 |
|
|
patriot je napisao/la: Ja neam potrebu otici u Beograd..ne iz politickih razloga il povijesnih,ofkors..nego jer prosetao paromlinskom gdje su ciganske nastambe..to je to otprilike.. samo sto je ona zgrada u paromlinskoj uredjenija,a ljudi normalniji.. Tako je, nemoj nam ni dolaziti.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:50 |
|
|
Ja cu se zaletit opet sigurno na proljece/ljeto ... Tamo 5-6 mjesec, kad bude dobro vrijeme ... Da malo prođiram bolje .... A nakon BG - Skopje. To još jedino od exYu ne bijah.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: PCM je napisao/la: kakva šabanska mjesta, sve klubovi di se pušta urbana muzika i ekipa dosta ok ... Junior Jack svirao bokte kakva šabani te spopali ...
Klub Opposite? :) To mi je u komšiluku, odakle ti znaš za njega?
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:51 |
|
|
patriot je napisao/la: Ja neam potrebu otici u Beograd..ne iz politickih razloga il povijesnih,ofkors..nego jer prosetao paromlinskom gdje su ciganske nastambe..to je to otprilike.. samo sto je ona zgrada u paromlinskoj uredjenija,a ljudi normalniji.. Tebi toliko viri praziluk iz dupeta, da je vreme da odes sa ove teme... Secam se svojevremeno , lik na forum.hr, dosao je u BG samo da slika najjadnija ciganska naselja, neke stracare...i od toga napravio razglednicu grada... E to je za mene ultimativni kompleks, nemoguce je pobediti takvo siromastvo duha 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26311 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
teranova je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Klub Opposite? :)
To mi je u komšiluku, odakle ti znaš za njega? Daj nemoj zezati, bivši Bard??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: teranova je napisao/la: To mi je u komšiluku, odakle ti znaš za njega?
Daj nemoj zezati, bivši Bard?? Klub bardova, da.
|
|
Vrh |
|
 |
patriot
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:53 |
|
|
teranova je napisao/la: patriot je napisao/la: Ja neam potrebu otici u Beograd..ne iz politickih razloga il povijesnih,ofkors..nego jer prosetao paromlinskom gdje su ciganske nastambe..to je to otprilike.. samo sto je ona zgrada u paromlinskoj uredjenija,a ljudi normalniji.. Tako je, nemoj nam ni dolaziti. naravno da ocu..ako nas puste za kvale preko..doduse morat cu pogledati kad se zadnji put cijepio protiv svih mogucih bolestina.. @za ocalinka kojem se pogorsla dioptrija..taj dio trnje-nzg je melem za oci..ne znam iz koje si ti kasabe dosao u zg(moguce beges),ali niti su tamo stracare,a niti treba nagrditi taj dio odvratnim urbanizmom kakav se forsira
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Prijevoz, putovanja, druženja Postano: 13 ožu 2012, 22:53 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PCM je napisao/la: Ma nije dojam, tako su mi govorili neki koji su bili prije u BG ... Kao ono prika dosta jeftinije ovo ono ... ma je moj kurac ... ostavio sam para , oženili me srbi pravo  Da blizu hrama svetog save, sad sam ukucao na google i to je ta crkva. Fasade jesu očaj, ali i tramvaji trolejbusi, općenito je šporko, arhitektura često zbrda zdola ne samo ova socijalistička ... pa onda smo prošli i kraj nekog ciganskog šatorskog naselja ono straćare neke ... ima svašta u vas haha Recimo ZG je meni za klasu iznad po uređenosti i čistoći. BG po zabavi dvije klase iznad  Al najgore od svega su mi oni vaši neboderi socijalistički koji tako na momente paraju viziru grada da je to strašno ko šaka u oko. Recimo na ulasku u grad ono nakaradno smeće sa Zepterovom reklamom na vrhu, pa dajte izminirajte to nabrzinu pliz  Al se takodjer i primjeti da je osjetno veći od ZG... Ono široke avenije , veći kvartovi, veće ulice, grad je na rijekama što je ZG-u veliki minus što još nije izašao na Savu, mostovi preko ... Onako mrcina je vidi se da je dosta velik... Sad vec kenjas...da nisam bio u ZG, moglo bi da prodje... Stara jezgra grada su drugacija, dok je u ZG cisti austrougarski uticaj, u BG se preplicu razni arhitektonski uticaji, nije to sve planirano tako, grad je imao razlicite epohe razvoja... i ako umes da gledas, primetices u tome razne zanimljive stvari... Ovo sto ti smeta na Novom BG...pa isto imas u ZG, samo posto je sve po gabaritu manje, nije toliko uocljivo... isto, sive kutije sibica, planska komunisticka naselja... ne znam cime si se tu iznenadio  Ako ti je lakse ok - kenjam. Zagreb je cisci i uredjeniji za klasu od Beograda. 100% tvrdim ovo. Ne jebu me te nacionalne fore nije to ni dojam to su stvari koje se golim okom vide ... ZG soc neboderi i zgradurine i BG soc neboderi i zgradurine - poprilicna je razlika bar po meni. Ajde bio sam dan ipo pa mozda i gdjegod grijesim al svratit cu opet kad bude neki "hepening"  . Takav mi je dojam ostao, a sad što po tebi kenjam - ok.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|