|
|
Stranica: 6/18.
|
[ 426 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:06 |
|
|
Zaviša je napisao/la: kemo ti bi dzamije da pravis je li 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
"Magistre" reci ti nama kako da pravimo temelje za ove križeve ? Jer će ih biti još više, pa svaka pomoć je dobrodošla.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:08 |
|
|
kemo je napisao/la: U bogatim zemljama traže obrazovan, inteligentan, sposoban kadar da radi, inače ne bi bile bogate. Kapiraš? Pomoje još uvijek ne kapiraš. Sad mi je jasno zašto Slovenija propada ekonomski zadnjih godina. Ima tu čast da ima morone kao ti za građane. Nije baš sve u religiji-ateizmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:10 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 21:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
Ibar je napisao/la: Zaviša je napisao/la: kemo ti bi dzamije da pravis je li  Ibre preuzmi,ja moram ici travnjak zalijevati!
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:11 |
|
|
Ateist je napisao/la: Ja sam za podizanje velikih šahovnica, kakvi križevi. slazem se kombinacija je najbolja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:13 |
|
|
lirik je napisao/la: Ibar je napisao/la: kemo ti bi dzamije da pravis je li  Ibre preuzmi,ja moram ici travnjak zalijevati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:15 |
|
|
lirik je napisao/la: Ibre preuzmi,ja moram ici travnjak zalijevati! Pametno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:16 |
|
|
kemo je napisao/la: BBC je napisao/la: "Magistre" reci ti nama kako da pravimo temelje za ove križeve ? Jer će ih biti još više, pa svaka pomoć je dobrodošla. Nop, religija će da polako izpari sa obrazovanjem ljudi: http://www.ibtimes.com/articles/126548/ ... xtinct.htmAko uzmemo pretpostavku da je na zemaljskoj kugli sve više siromašnog stanovništva, što proporcionalno znači i slabije obrazovanog, kakav rezultat dobijemo kada je u pitanju religija za 20 godina?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:18 |
|
|
kemo je napisao/la: BBC je napisao/la: "Magistre" reci ti nama kako da pravimo temelje za ove križeve ? Jer će ih biti još više, pa svaka pomoć je dobrodošla. Nop, religija će da polako izpari sa obrazovanjem ljudi: http://www.ibtimes.com/articles/126548/ ... xtinct.htmNe radi ti link. Inače piše "mogla bi" ne da "hoće sigurno". I članak je o 9 država, ne svijetu. Samo se nekim laganjima i podvalama služiš. Inače kad vas muslimani budu vješali po trgovima, mi kršćani ćemo jesti kokice i gledati sa strane. Jest da će se veći porez plaćati, ali gledati ateiste kako se njišu na banderama, priceless. Ne očekujte neku pomoć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:26 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: kemo je napisao/la: Nop, religija će da polako izpari sa obrazovanjem ljudi: http://www.ibtimes.com/articles/126548/ ... xtinct.htmAko uzmemo pretpostavku da je na zemaljskoj kugli sve više siromašnog stanovništva, što proporcionalno znači i slabije obrazovanog, kakav rezultat dobijemo kada je u pitanju religija za 20 godina? Sa ponicanjem religija, više će se ulagati u obrazovanje i pomoć u siromašne države. Otvara se sve više škola i u Africi. Polako se diže nivo obrazovanja. Znanost raste, možda uskoro kakvu alternativu istražimo za brže gojenje hrane, itd. Samo znanost i pamet ljudi i pomoć ljudi medju sobom može da pomogne. Naše ruke pomažu koje rade, a ne molitve. BBC je napisao/la: Ne radi ti link. Inače piše "mogla bi" ne da "hoće sigurno". I članak je o 9 država, ne svijetu. Samo se nekim laganjima i podvalama služiš.
Inače kad vas muslimani budu vješali po trgovima, mi kršćani ćemo jesti kokice i gledati sa strane. Jest da će se veći porez plaćati, ali gledati ateiste kako se njišu na banderama, priceless.
Ne očekujte neku pomoć. Link radi. Mogla bi, znači, po trenutačnoj agresivnoj rasti ateizma po svijetu. Ti lažeš sam sebi, i drugima na ovom forumu. Praviš se pametan, a nemaš nijednog članka, nijednog istraživanja, da svoje argumente podkrijepiš. Ja kad ti nalijepim link, ne lažem ja, nego ti sam sebi. Da ja lažem kao ti to radiš, i ja bih samo iz glave pisao kao što ti. Ti samo lažeš, sve što napišeš nemaš nikakve podlage, samo iz glave goroviš. Tebi je laž, kad neko ima dokaz za svoje argumente. A kada ti pišeš izmišljotine iz glave, i kad kažeš STRUČNOM članku "TO NIJE TAKO" (crko od smijeha), onda je sve kul, nije laž. Daj bre begaj. I najlakše je govoriti, da ja lažem zato što krivnju prenosiš sa sebe na mene. Al malo si se zajebo, jer ja sve što tvrdim dadnem link do moje tvrdnje. Good game! BBC je napisao/la: Inače kad vas muslimani budu vješali po trgovima, mi kršćani ćemo jesti kokice i gledati sa strane. Hvala što si priznao koliko je koristna religija za ljudstvo ;) Još nešto sam ugotovio kod tebe. Kad nemaš odgovora na moj argument, nešto napišeš koje nije ni u kontekstu sa mojim postom :) LoL.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:29 |
|
|
|
Otvorili ste anketu i na svojoj anketi ste ispušili. Hebi ga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:30 |
|
|
kemo je napisao/la: Hvala što si priznao koliko je koristna religija za ljudstvo ;) Čuj, samo kompletan retard može misliti da su budizam i islam ista, ili slična, stvar. I ostale silne religije i sekte. U biti samo pokazuješ da pojma nemaš o onome o čemu pišeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Otvorili ste anketu i na svojoj anketi ste ispušili. Hebi ga. Haha evo kao što sam napisao na svom zadnjom postu gore  napišeš nešto totalno brez konteksta kad nemaš legit argumenta  BBC je napisao/la: kemo je napisao/la: Hvala što si priznao koliko je koristna religija za ljudstvo ;) Čuj, samo kompletan retard može misliti da su budizam i islam ista, ili slična, stvar. I ostale silne religije i sekte. U biti samo pokazuješ da pojma nemaš o onome o čemu pišeš. wtf?  Ti kažeš, da bi jeo kokice, dok bi nas muslimani vješali. Religija je koristna stvar za ljudstvo nema šta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:32 |
|
|
|
Evo da vam pokvarim raspoloženje još jednom. Od prije nekoliko godina Kina je ponovo dozvolila gradnju budističkih hramova po selima. Ne piše vam se dobro, Kinezi se vraćaju svojoj tradiciji i vjeri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:33 |
|
|
BBC je napisao/la: kemo je napisao/la: Nop, religija će da polako izpari sa obrazovanjem ljudi: http://www.ibtimes.com/articles/126548/ ... xtinct.htmNe radi ti link. Inače piše "mogla bi" ne da "hoće sigurno". I članak je o 9 država, ne svijetu. Samo se nekim laganjima i podvalama služiš. Inače kad vas muslimani budu vješali po trgovima, mi kršćani ćemo jesti kokice i gledati sa strane.Jest da će se veći porez plaćati, ali gledati ateiste kako se njišu na banderama, priceless. Ne očekujte neku pomoć. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Evo da vam pokvarim raspoloženje još jednom. Od prije nekoliko godina Kina je ponovo dozvolila gradnju budističkih hramova po selima. Ne piše vam se dobro, Kinezi se vraćaju svojoj tradiciji i vjeri. Samo ti mijenjaj temu, kad nemaš odgovora legitimnog :) Samo ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:35 |
|
|
Vidi ga što je lijep.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:37 |
|
|
kemo je napisao/la: BBC je napisao/la: Evo da vam pokvarim raspoloženje još jednom. Od prije nekoliko godina Kina je ponovo dozvolila gradnju budističkih hramova po selima. Ne piše vam se dobro, Kinezi se vraćaju svojoj tradiciji i vjeri. Samo ti mijenjaj temu, kad nemaš odgovora legitimnog :) Samo ti. http://en.wikipedia.org/wiki/Back_To_Jerusalemuglavnom bit ce krizeva od Lhase do Gaze neboj se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Vidi ga što je lijep. Moram se složiti da jeste. Krasi grad Mostar. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:38 |
|
|
kemo je napisao/la: BBC je napisao/la: "Magistre" reci ti nama kako da pravimo temelje za ove križeve ? Jer će ih biti još više, pa svaka pomoć je dobrodošla. Nop, religija će da polako i zpari sa obrazovanjem ljudi: http://www.ibtimes.com/articles/126548/ ... xtinct.htmPlasim se nepismenost nece iZpariti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Vidi ga što je lijep. 38 metara. jedan od vecih u europi onaj u skopju je najveci na svijetu cak cini mi se. lijepsi od ovog kriza je toranj crkve u mostaru hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:40 |
|
|
kemo je napisao/la: Sa ponicanjem religija, više će se ulagati u obrazovanje i pomoć u siromašne države. Otvara se sve više škola i u Africi. Polako se diže nivo obrazovanja.
Znanost raste, možda uskoro kakvu alternativu istražimo za brže gojenje hrane, itd. Samo znanost i pamet ljudi i pomoć ljudi medju sobom može da pomogne. Naše ruke pomažu koje rade, a ne molitve.
Znaš kolega ne valja se igrati boga ;) gledam prije par dana na 'animal planet' dokumentarac pod nazivom 'planeta mutanata' i tamo znanstvenik lijepo objasni da sa svakim začećem dolazi do određenih genetskih promjena. Ako te mutacije pomognu preživljavanju ploda on i preživi i dalje dijeli svoje gene, u suprotnom propada i kraj priče. E sad naši znanstvenici vole da se igraju boga pa su odlučili na životu ostaviti sve što je pred određeno za propadanje i izumiranje, istovremeno trajno slabeći ljudsku vrstu. Ti očekuješ da će genetski modificirana hrana pomoći opstanku čovječanstva? Molitva pomaže ljudima! kemo je napisao/la: Hvala što si priznao koliko je koristna religija za ljudstvo ;) Nisam znao da je religija izmislila nuklearno oružje, navođene projektile, eksploziv,... stvarno je zločasta za ljudstvo :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kemo
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 02 svi 2012, 16:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Vidi ga što je lijep. Meni to slovo T ništa ne predstavlja.. Više mi predstavlja kip mira, i logični message svijetu: 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|