HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2025, 19:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 198 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ćiro nazionale
PostPostano: 21 svi 2009, 14:28 

Sultan je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Pošteno. Iskreno, mislio sam da si došao ovdje da malo provociraš ali volim kad pogriješim u tim stvarima. Welcome :-top2

Pa naravno da sam došao da provociram manijake.Inače, navijam za FK Sarajevo :-zubati

Boja fesa, boja dresa!

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 21 svi 2009, 14:46 

RajvoSa je napisao/la:
Sultan je napisao/la:

Pa naravno da sam došao da provociram manijake.Inače, navijam za FK Sarajevo :-zubati

Boja fesa, boja dresa!

e taman si mi oduzeo riječ iz usta :-top

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 22:01 

Sultan je napisao/la:
Ćirolito je legenda živa :-loptam

Sjećam se jako dobro kad se birao izbornik Bosne i Hercegovine, ja sam kolegama na fakultetu(a svi su Bošnjaci s kojima se intenzivno družim) govorio koliko mi je drago što dolazi i da će popraviti stanje na bolje. No usitinu sam tada vidio koliko im smeta što će doći Hrvat kao izbornik,kada sam prepričavao sve negove dogodovštine i izbornička mjesta,samo su mi govorili "ma kakvi","nema šanse",sumnjam da će išta popraviti", "kakav Ćiro".
I normalno s vremenom sam uvidio da ih usitinu ne zanima ništa o Ćiri,pa sam i prestao govoriti o njemu i čekao da vidim što će biti. No,poslije kad je izabran i kad je počeo trenirati momke i kad su počele prve utakmice i kad je nizao s reprezentacijom uspjehe, onda su mi isti ti ljudi koji su mrzovoljno i nezainteresirano slušali što sam o njemu govorio dok se nije znalo tko će biti izbornik(a i tek kada je Ćiro izabran) sami počeli svaki dan govoriti o njemu i hvaliti ga na sva usta.

E ovo nisam mogao vjerovati,čim spomenem Ćiru,odmah se krene sam osmjesima na licu,lijepim komplimentima,kako je on dobar stručnjak...itd. #:-s

Nije moje da sudim bilo kome,ali preko ovoga sam uvidio koliko je svima njima stalo do normalnog suživota(a dolaze iz raznih dijelova,od Podrinja,do Krajine),prvenstveno sa Hrvatima,a onda i sa Srbima. Vidim da su ljudi izgubili volju za izmirenjem,da to i ne žele...No ja im nisam uzeo za zlo ovakve stvari,drago mi je što su ga ikako primili,pa bilo to samo nakon ovih odličnih rezultata. Nisam ja tu,da vam sudim. Mjenjajte se sami.

Ali nije ovakva politika i razmišljanje kod Bošnjaka dobra za ovu državu,nadam se da ćete to promijeniti. U federaciji nisu Hrvati faktor zbog kojega ne idu stvari na bolje,nego upravo Bošnjaci koji koriste svoju brojčanu nadmoć i pokušavaju ukloniti bilo kakvu mogućnost da netko bude njima ravnopravan. Nažalost Hrvati moraju dokazivati da zaslužuju BiH zvati svojom domovinom,dok je Bošnjacima rezerviran monopol nad tom "titulom" u startu. Na što smo mi Hrvati spali da "žicamo" malo pomalo od vas Bošnjaka da nam dajete mrvice nekih prava na ovu državu. Jadno i tužno. :cry:

Dok ne shvatite da je ovo i naša domovina,a ne samo Bošnjaka,neće biti mira.Jer vi nemate drugu kako kažete, a imamo li mi Hrvati u BiH? Ta njiva i kuća mi nije na području RH,nego BiH!?Hrvatsku imam ,ali tek u srcu je nosim,jer je povijest tako htjela da nas razdvoji od matične zemlje. :ymsigh:

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 22:11 

Ajd da se ne lazemo, ako se Ciro ne plasira na SP, psovat ce mu muslimani ustasku majku uzduz i poprijeko.

Smijem se kladiti, jer mislim da oni SP nece vidjeti.

Ciru boli patka, naravno, on ide dalje.

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 22:55 

DaniKU je napisao/la:

Isprva sam uistinu bio sretan kad bih vidio ili čuo da netko nešto pozitivno kaže o Hrvatima,jer sam došao u nepoznatu sredinu. No poslije kad sam vidio kako stvari stoje i da su te "pohvale" uistinu rijetke i slučajno izlete, pokušavao sam im promijeniti mišljenje, pokazati da nije sve onako kako vide na televizoru,ali izgleda da se nekada previše zanesem,pa ispadnem "budala". Mislim da su svi ljudi dobri i da imaju želju da stvari mjenjaju na bolje,pa se nažalost dobrano iznenadim kad vidim šta u njima čuči.

Pa zar i sam ne potvrđuješ napisano (na stranu ton koji mi se ne sviđa) ?
I sam si svjestan- vjerojatno više nego ostali, koji žive među "svojima"- stanja stvari.
Osobno mi je to simpatično i držim da je dobro u ljudima tražiti dobro-
no doseg toga znaš bolje nego ja.

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 22:57 

vanjushka je napisao/la:
Ajd da se ne lazemo, ako se Ciro ne plasira na SP, psovat ce mu muslimani ustasku majku uzduz i poprijeko.

Heh, pa svakom selektoru psuju ako se ne plasira. :-zubati

1098 of 2558 - 42.92%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:03 

meni bi najdraže bilo da ih Turska izbaci :-oleole

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:05 

Hroboatos je napisao/la:
Pa zar i sam ne potvrđuješ napisano (na stranu ton koji mi se ne sviđa) ?
I sam si svjestan- vjerojatno više nego ostali, koji žive među "svojima"- stanja stvari.
Osobno mi je to simpatično i držim da je dobro u ljudima tražiti dobro-
no doseg toga znaš bolje nego ja.

Ma svjestan sam ja stanja stvari,a pogotovo ovdje gdje živim. Vidim što je cilj politike koju vode Bošnjaci,ne tvrdim ja suprotno.

Govorim da sam tip čovjeka koji će pokušat izmiriti i na neki način zbližiti ljude,ali kad vidim da netko nema želju za tim što ja radim,čemu se onda truditi uopće. Robbie je previše sarkazma ubacio i na neki me način uvrijedio,možda nekada i djelujem tako,jer pretrpim mnoge uvrede,a ne uzvraćam. No uvijek sa nadom da će promijeniti mišljenje i da se to više neće ponoviti. Ali nije tako nažalost.

Djelujem na neke ljude koji imaju želju da se sprijatelje i žive u miru,ali sam shvatio da je takvih jako malo...

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:08 

DaniKU je napisao/la:
Ma svjestan sam ja stanja stvari,a pogotovo ovdje gdje živim. Vidim što je cilj politike koju vode Bošnjaci,ne tvrdim ja suprotno.

Govorim da sam tip čovjeka koji će pokušat izmiriti i na neki način zbližiti ljude,ali kad vidim da netko nema želju za tim što ja radim,čemu se onda truditi uopće. Robbie je previše sarkazma ubacio i na neki me način uvrijedio,možda nekada i djelujem tako,jer pretrpim mnoge uvrede,a ne uzvraćam. No uvijek sa nadom da će promijeniti mišljenje i da se to više neće ponoviti. Ali nije tako nažalost.

Djelujem na neke ljude koji imaju želju da se sprijatelje i žive u miru,ali sam shvatio da je takvih jako malo...

Ahahaha, vidi mu priče =))

Danijele, legendo (a ne kmetu :D) koliko je tebi godina ako se smije znat i koliki si bio 1991. .

1098 of 2558 - 42.92%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:11 

Naša Kvačica je napisao/la:

Danijele, legendo (a ne kmetu :D) koliko je tebi godina ako se smije znat i koliki si bio 1991. .

Na kraju ja ispade predmet vaše šprdnje :-neznam

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:15 

DaniKU je napisao/la:

Na kraju ja ispade predmet vaše šprdnje :-neznam

Bola koliko si godina imao 1991., smije li se znat.

Hoću nešto da ti ispričam ako si bio mali. ;)

1098 of 2558 - 42.92%

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:15 

Pustite Dania. To je s Kupresa. Nema straha za takve. :-top

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:16 

3.godine sam imao,a sad računaj koliki sam bio :-umirem

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:16 

nemoj samo onu priču kako si išo na koncerte za očuvanje Jugoslavije.. :-zubati

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:19 

Inkvizitor je napisao/la:
Pustite Dania. To je s Kupresa. Nema straha za takve. :-top

Evo malo podrške,hvala lijepo :) :-top2

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:21 

Daniel je odsad moj najbolji frend na forumu. :ymhug:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:26 

nemoj samo onu priču kako si išo na koncerte za očuvanje Jugoslavije.. :-zubati

Yutel za mir :-oleole a na bini poznati mirotvorci, Bora Corba i Nele Karajlic :-zubati

Najjaci mi je bio Milic kad je vodio Konvoj za mir u Osijek, pa su ih stanovnici Osijeka zanogetali i poslali ka Tenji, da tamo pjevaju o miru. Naravno, kolona se nije usudila ni prici srpskim barikadama :-zubati

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:27 

Robbie MO je napisao/la:
Daniel je odsad moj najbolji frend na forumu. :ymhug:

:-oleole ;)

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:28 

vanjushka je napisao/la:

Yutel za mir :-oleole a na bini poznati mirotvorci, Bora Corba i Nele Karajlic :-zubati

Najjaci mi je bio Milic kad je vodio Konvoj za mir u Osijek, pa su ih stanovnici Osijeka zanogetali i poslali ka Tenji, da tamo pjevaju o miru. Naravno, kolona se nije usudila ni prici srpskim barikadama :-zubati

Da Milić. :-zubati

Zašto sam ja uvijek mislio da je on Srbin..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:36 

DaniKU je napisao/la:

3.godine.

E vidiš, tada je BiH bila puno izmiješanija.

Ti sad misliš kao mi ne poznajemo Bošnjake, a ja sam rastao sa Muslimanima i Srbima od rođenja, bili su mi najbolji prijatelji, hodao sam sa barem 20-tak muslimanki i srpkinja prije rata i moram priznat da su muslimanke bile najliberalnije :D . I naravno da me nije nitko mrzio, niti sam ja mrzio ikoga.

I došla je 1991., prvi izbori, i normalno raja priča tko će za koga glasovat, i svi će za reformiste (to su ti bili kao danas recimo Naša Stranka). Onda dođoše rezultati izbora i pobijediše SDA, HDZ i SDS. E što je poanta?

Nije poanta da se ljudi mrze, ja ni danas ne mrzim Bošnjake ni Srbe.
Nije poanta ni da ne žele zajedno, ta zajedno smo izlazili... :-zivio

Nego je poanta ljudi žele sigurnost osobnu i kolektivnu. Svi su se naime bojali da će onaj drugi zaokružit nacionalnu stranku, pa onda oni za svaki slučaj svoju nacionalnu. Ironično, smiješno, jeste.

Zato mi ovdje nazočni želimo pokrajinu, jer daje sigurnost. Ne zato jer mrzimo Bošnjake ili zato što smo šovinisti. Nego iz istog razloga pokrajinu žele i Škoti, Katalonci ili Flandrijci inače bi je davno ukinuli. Sve napredne višenacionalne države u Europi su ustrojene na način kako to hoće Hrvati. Nema nijedne ustrojene na način kako hoće Bošnjaci (ako ne računamo Tursku kao europsku i naprednu).

I zato, vjerujem ja tebi da u Sarajevu ima dobrih ljudi. Zapravo ne mogu vjerovat drugačije. Ali dobri ljudi nisu problem. Oni nisu pokrenuli ni prošli rat. Niti ovisi o Ćiri, Jugoslavija je bila uspješnija u nogometu nego danas BiH pa opet nije pomoglo. Politika većinskog naroda je htjela "jedan čovjek-jedan glas" i to joj je presudilo. :-top2

1098 of 2558 - 42.92%

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:36 

Zašto sam ja uvijek mislio da je on Srbin..

mislim da je on još nakon pada Vukovara govorio: mir, mir, niko nije kriv :(

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:39 

Ti sad misliš kao mi ne poznajemo Bošnjake, a ja sam rastao sa Muslimanima i Srbima od rođenja, bili su mi najbolji prijatelji, hodao sam sa barem 20-tak muslimanki i srpkinja prije rata i moram priznat da su muslimanke bile najliberalnije :D .2

Auuu.. pojasni.. :-zubati

Pusti bolan što si hodao, jesi ležao s kojom od njih. :!:

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:43 

Ti sad misliš kao mi ne poznajemo Bošnjake, a ja sam rastao sa Muslimanima i Srbima od rođenja, bili su mi najbolji prijatelji, hodao sam sa barem 20-tak muslimanki i srpkinja prije rata i moram priznat da su muslimanke bile najliberalnije :D .2

Auuu..

Pusti bolan što si hodao, jesi ležao s kojom od njih. :!:

Nije tema, vrati se na temu ili ću te prijaviti sebi. :))

1098 of 2558 - 42.92%

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:47 

Ti sad misliš kao mi ne poznajemo Bošnjake, a ja sam rastao sa Muslimanima i Srbima od rođenja, bili su mi najbolji prijatelji, hodao sam sa barem 20-tak muslimanki i srpkinja prije rata i moram priznat da su muslimanke bile najliberalnije :D . I naravno da me nije nitko mrzio, niti sam ja mrzio ikoga.

I došla je 1991., prvi izbori, i normalno raja priča tko će za koga glasovat, i svi će za reformiste (to su ti bili kao danas recimo Naša Stranka). Onda dođoše rezultati izbora i pobijediše SDA, HDZ i SDS. E što je poanta?

Nije poanta da se ljudi mrze, ja ni danas ne mrzim Bošnjake ni Srbe.
Nije poanta ni da ne žele zajedno, ta zajedno smo izlazili... :-zivio

Nego je poanta ljudi žele sigurnost osobnu i kolektivnu. Svi su se naime bojali da će onaj drugi zaokružit nacionalnu stranku, pa onda oni za svaki slučaj svoju nacionalnu. Ironično, smiješno, jeste.

Zato mi ovdje nazočni želimo pokrajinu, jer daje sigurnost. Ne zato jer mrzimo Bošnjake ili zato što smo šovinisti. Nego iz istog razloga pokrajinu žele i Škoti, Katalonci ili Flandrijci inače bi je davno ukinuli. Sve napredne višenacionalne države u Europi su ustrojene na način kako to hoće Hrvati. Nema nijedne ustrojene na način kako hoće Bošnjaci (ako ne računamo Tursku kao europsku i naprednu).

I zato, vjerujem ja tebi da u Sarajevu ima dobrih ljudi. Zapravo ne mogu vjerovat drugačije. Ali dobri ljudi nisu problem. Oni nisu pokrenuli ni prošli rat. Niti ovisi o Ćiri, Jugoslavija je bila uspješnija u nogometu nego danas BiH pa opet nije pomoglo. Politika većinskog naroda je htjela "jedan čovjek-jedan glas" i to joj je presudilo. :-top2

Sve ste Vi to lijepo napisali,samo što ovo ne bih ja trebao čitati nego oni koje i vi opisivate kao "loši ljudi",a takvih ima i među nama Hrvatima,napunjeni mržnjom prema drugima. Oni koji ne gledaju na situaciju onako kako Vi to gledate. Pogotovo ovi mlađi uzrasti(vjerojatno vršnjaci vaše djece),nema šta iz njih ne izlazi,a na njima svijet ostaje. Vaše je vrijeme prošlo,malo toga ta generacija koja je sve ovo(što ste i Vi) proživjela može učiniti. Naglasak je na odgoju djece i na tome da ih naučite(mo) da poštuju druge i drugačije.

Za pokrajinu se slažem i nikada nisam ništa suprotno tvrdio. Ako sam i rekao "jedinstvena BiH" mislio sam na državu koja je uređena u teritorijalnim jedinicama,ali bez ikakve tendencije odcjepljenja,jer će to opet izazvati sukobe.

Vrh

PostPostano: 22 svi 2009, 23:50 

Robbie MO je napisao/la:
treba razlikovat odnos prema pojedincu, i odnos prema nekoj interesnoj grupi, lobiju.

to uvijek treba naglasit, neslaganje sa muslimanskom unitarstičkom politikom, ne znači mržnju prema svakom muslimanskom pojedincu :-top

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 198 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, hoblatopla, iprodano, korne, mrnjav, VUKsaJUGA i 81 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: