|
|
Stranica: 28/44.
|
[ 1078 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 svi 2012, 14:55 |
|
|
|
Neko kuca Muji na vrata.
"Ko je", pita Mujo
"Policija!"
"Šta trebate?" pita Mujo
"Da popričamo!"
"Pa koliko vas ima tamo?"
"Dvojica!"
"Pa pričajte...!"
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 svi 2012, 14:56 |
|
|
|
Zašto u Kini nema pasa lutalica?
Pa ni kod nas nema ovaca lutalica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 svi 2012, 17:26 |
|
|
Gleda Rus državnu TV i na vijestima čuje da je u Sibiru minus 55°C. Naravno, ne vjeruje vijestima. - E, baš ću da zovnem brata koji tamo živi, da provjerim: - Reci mi brate molim te, koliko je stepeni kod vas ? - Ček’ da pogledam… tu negdje oko -35°C, zašto pitaš ? - Pa ovi na TV lažu, kažu u da je -55°C. - A, pa, to je možda napolju! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 svi 2012, 16:55 |
|
|
Video Lala kako je đetić opaso sablju pa mu veli: -Jeli ti Crnogorac, šta si pripaso taj escajg? -Pazi što zboriš, ovo je svijetlo oružje! S'ovijem je moj đed deset glava posjeka, a prađed dvaes ipet! -Ondak vam kupus baš i nije tako dobro rodio. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 svi 2012, 22:04 |
|
|
joe enter je napisao/la: Video Lala kako je đetić opaso sablju pa mu veli: -Jeli ti Crnogorac, šta si pripaso taj escajg? -Pazi što zboriš, ovo je svijetlo oružje! S'ovijem je moj đed deset glava posjeka, a prađed dvaes ipet! -Ondak vam kupus baš i nije tako dobro rodio.  Putuju Lala i Andrija Artuković vlakom...Izvadi Lala švargle,pečenicu,slaninu,a Andrija se oblizuje... Veli mu Lala-Der,posluži se,ajde ajde...A vi niste klali,jelte? Kaže Artuković-Ma jesmo,ali nismo sušili!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 svi 2012, 23:04 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Čim vidim da je Lala glavni akter izgubim volju za čitanjem "vica". Bez uvrede 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 svi 2012, 23:09 |
|
|
|
Nije Lala nego Artuković Andrija. Znaš li ti devojčice ko je to?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 svi 2012, 12:52 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Čim vidim da je Lala glavni akter izgubim volju za čitanjem "vica". Bez uvrede  Pa kakve su ovo izjave? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lip 2012, 16:48 |
|
|
Zašto nema muslimana u Star Treku? Zato što se radnja odvija u budućnosti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lip 2012, 20:19 |
|
|
Chorus je napisao/la: Zašto nema muslimana u Star Treku? Zato što se radnja odvija u budućnosti  Dobarrrr 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 04 lip 2012, 19:47 |
|
|
evo jedan domaći vic Kako se na Bošnjački veli-Alisa u zemlji čuda? -Fata u Mepas-Mallu. 
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 lip 2012, 12:39 |
|
|
Poslije 24 godine otisao Cigo da se zali na Titov grob na Dedinju, pa kaze: - "Joooj, druze Tito, kako je bilo lijepo dok si ti bio ziv, a vidi sada, nema para nema penzije, kriza za hljeb, kriza za vodu, kriza za struju,.." U to ga primjeti redar koji se tuda muva, kao cuva grob, pa mu kaze: - "Gubi se Cigo odavdje, sad da imam metaka u pistolju, sad bi te ubio." A Cigo ce na to: - "Cujes druze Tito, ni metaka vise nema." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 lip 2012, 12:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Kad smo već kod Tite i njegovog groba :
Zašto na Dedinju dobro raste bilje ? -Jer je veliko đubre pokopano ispod .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lip 2012, 13:17 |
|
|
|
- Žena: Jesi l' jeo? - Muž: Jesi l' jeo? - Žena: Ti to mene kopiraš? - Muž: Ti to mene kopiraš? - Žena: Volim te - Muž: Jeo sam...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lip 2012, 19:54 |
|
|
|
Žali se malđi lovac starijem... cura trudna a nisam spavo s njom, zar je i to moguće?
Veli stari, evo sad naprimjer... lete tri patke i ti gledaš...,nišaniš..., kad odjednom padnu dvije...kako je to moguće?
Mlađi lovac ispali...
Neko prije opalio!
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lip 2012, 22:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63531 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Kupio čovjek novog BMW-a pa ajde da ga malo provoza. Vozi kroz grad, stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi Cigu u fići. Pogleda svoj auto i vidi slomljena svjetla, branik iskrivljen. Krene ljutito prema Cigi, uhvati za kragnu, kad zavapi ovaj: • Nemoj prijatelju, molim te. Pogledaj šta voziš, a ja nemam para. Smiluj se! Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može da vjeruje, opet isti fićo! Krene sav razjaren sa željom da ubije Cigića, ali ovaj opet zakuka: • Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje djece. Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a Cigo iz fiće mu maše: • Idi, idi, ja sam!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lip 2012, 23:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lip 2012, 23:47 |
|
|
dobro pitanje.  ova verzija je fakat loša, inače je vic odličan hehe
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lip 2012, 19:51 |
|
|
|
vic dana
Znate li što su Irci pili kad su izgubili na utakmici sa Hrvatskom? nescafe 3 u 1 :)
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lip 2012, 20:10 |
|
|
Bio Fadilj najbolji radnik u tvornici u Prizrenu. Jedan dan direktor kaže da mu dovedu Fadilja. Direktor: Fadilj, najbolji si radnik u fabrici pa ćemo da te nagradimo sa sedam dana na moru o našem trošku. Fadilj: O, falja šokun direktor, ne mogu da se ne zafaljim. Nakon sedam dana vratio se Fadilj s mora i ponovo ga pozove direktor u ured. Direktor: I Fadilj, kako je bilo? Fadilj: Odljično šokun direktor, odljično je bilo, samo mi se jedna stvar ne sviđa ni maljo. Direktor: Šta je bilo? Fadilj: Izgubio sam puljover. Direktor: Pa dobro, vrijedan si radnik, kupit ćeš si ti drugi pulover Prošlo godinu dana, i Fadilj opet proglašen radnikom godine. Direktor kaže da mu dovedu Fadilja. Direktor: Fadilj, najbolji si radnik u fabrici pa ćemo da te opet nagradimo sa sedam dana na moru o našem trošku. Fadilj: O, falja šokun direktor, ne mogu a da se ne zafaljim. Nakon sedam dana vratio se Fadilj s mora i ponovo ga pozove direktor u ured. Direktor: I Fadilj, kako je bilo? Fadilj: Odljično, šokun direktor, odljično je bilo, a našao sam i puljover. Direktor: Pa gdje si našao puljover nakon godinu dana??? Fadilj: Znate, šokun direktor, ja dođem na pljažu, skinem košulju kad ispod PULJOVER!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lip 2012, 10:58 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lip 2012, 15:19 |
|
|
Trci Michael Schumacher sumom, ganja ga panter. Vice mu neki prolaznik: -"Pa potrci malo STICI ce te." -"AMA kurac ce me stici, zaostaje 2 kruga!!!" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lip 2012, 15:36 |
|
|
|
Ode mladi muškarac k liječniku napraviti HIV test, ispuni upitnik i izvade mu krv. Za nekoliko dana dolazi po rezultate i upita liječnika:
- Gospodine doktore, kakvi su moji nalazi? ... - Imam za vas lošu vijest, test je pozitivan.
Mladić je u šoku i želi saznati zar doista ne postoji lijek koji bi mu pomogao ozdraviti.
- Tu navodite da ste homoseksualac ?!
- Da, istina je.
- No to je bilo za očekivati. Imam moguću pomoć za Vas. Uzmite 2 litre mlijeka, ostavite dva dana na suncu, pa ga popijte zajedno s 3 pokvarena jaja, 2 kg pokvarenog zelja i poplahnite s litrom kefira. To ponavljajte 20 dana zaredom i velika je vjerojatnost da ćete preživjeti!!!
Mladić se zahvali i požuri kući kako bi pripremio "lijek". Po njegovu odlasku sestra upita liječnika:
- Doktore, zašto mu niste rekli istinu, da su testovi negativni?
- Zato da spozna čemu zapravo služi guzica..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lip 2012, 15:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: Ode mladi muškarac k liječniku napraviti HIV test, ispuni upitnik i izvade mu krv. Za nekoliko dana dolazi po rezultate i upita liječnika:
- Gospodine doktore, kakvi su moji nalazi? ... - Imam za vas lošu vijest, test je pozitivan.
Mladić je u šoku i želi saznati zar doista ne postoji lijek koji bi mu pomogao ozdraviti.
- Tu navodite da ste homoseksualac ?!
- Da, istina je.
- No to je bilo za očekivati. Imam moguću pomoć za Vas. Uzmite 2 litre mlijeka, ostavite dva dana na suncu, pa ga popijte zajedno s 3 pokvarena jaja, 2 kg pokvarenog zelja i poplahnite s litrom kefira. To ponavljajte 20 dana zaredom i velika je vjerojatnost da ćete preživjeti!!!
Mladić se zahvali i požuri kući kako bi pripremio "lijek". Po njegovu odlasku sestra upita liječnika:
- Doktore, zašto mu niste rekli istinu, da su testovi negativni?
- Zato da spozna čemu zapravo služi guzica.. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lip 2012, 17:52 |
|
|
Dovezao poznati mafijaš najnoviji Mercedes iz Njemačke u Sarajevo. Poželi malo da se folira na parkingu pa spusti sve prozore, da pokaže CD player na glasovne komande. Povika: “ZABAVNA!“ Kad na radiju zapjeva Michael Jackson. Poslije par minuta povika : „NARODNA!“ I na radiju zasvira Ceca. Vidio to sve iznervirani Sarajlija pa mu odbrusi:“LOPOVE!“ U tom trenutku na radiju zagrmi Dino Merlin!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|