|
|
Stranica: 27/36.
|
[ 886 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croat
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:37 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Realka nas podmuklo provocira s Navasom.
|
|
Vrh |
|
|
anee
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:38 |
|
|
zmajček je napisao/la: Inače,ova ženska mjerila su toliko isfurana za nepovjerovati... Aha,jeste,eno Severina birala najljepšeg,najmuževnijeg...aha jeste,eno na ZG sphitzi trebe gledaju zgodne BBB...aha jeste,eno u na Rondou cance gledeaju ljepotane u Golfu kecu... Manite se šuplje... Alo, ne stavljaj sve zene u isti kos!
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:40 |
|
|
zmajček je napisao/la: Inače,ova ženska mjerila su toliko isfurana za nepovjerovati... Aha,jeste,eno Severina birala najljepšeg,najmuževnijeg...aha jeste,eno na ZG sphitzi trebe gledaju zgodne BBB...aha jeste,eno u na Rondou cance gledeaju ljepotane u Golfu kecu... Manite se šuplje... ima i tog. znam dosta cura koje su sanjale o savršenom tipu a na kraju završile s nekim ispodprosječnim, bitno da je muško
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:41 |
|
|
anee je napisao/la: zmajček je napisao/la: Inače,ova ženska mjerila su toliko isfurana za nepovjerovati... Aha,jeste,eno Severina birala najljepšeg,najmuževnijeg...aha jeste,eno na ZG sphitzi trebe gledaju zgodne BBB...aha jeste,eno u na Rondou cance gledeaju ljepotane u Golfu kecu... Manite se šuplje... Alo, ne stavljaj sve zene u isti kos! Koš je na 3,05m visine. Hoćeš da te zakucam?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60923 Lokacija: DAZP HQ
|
to valjda jos samo meni uspjeva upecat na ljepotu i nekim studentima. ostali imaju zenu shodno debljini novcanika ili perspektivi za buducnost. ova druga stavka je vrlo bitna ako ste kratki s parama. bitno je pricati joj o svijetloj buducnosti na nacin da nabrojis duplo vise od toga nego sto je ona u stanju zamislit. seres ko foka i ides u detalje, vidis doslovno kakav ce biti sitnorez na zavjesama tvoje nove vile za 15 godina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60923 Lokacija: DAZP HQ
|
to valjda jos samo meni uspjeva upecat na ljepotu i nekim studentima. ostali imaju zenu shodno debljini novcanika ili perspektivi za buducnost. ova druga stavka je vrlo bitna ako ste kratki s parama. bitno je pricati joj o svijetloj buducnosti na nacin da nabrojis duplo vise od toga nego sto je ona u stanju zamislit. seres ko foka i ides u detalje, vidis doslovno kakav ce biti sitnorez na zavjesama tvoje nove vile za 15 godina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37868 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Hoćete li vas dvije da taj ima i vaginu ? Tražite tipa koji je isti kao vi. Ja bih popizdio od dosade da moram živjeti sa osobom koja je i blizu slična kao ja. To ja laprdam već na nekoliko tema... Treba bit različit. Ali eto, pustimo mlađima neka se zajebu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:46 |
|
|
dudu je napisao/la: to valjda jos samo meni uspjeva upecat na ljepotu i nekim studentima... Nije da se hvalim...
|
|
Vrh |
|
|
anee
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:49 |
|
|
zmajček je napisao/la: anee je napisao/la: Alo, ne stavljaj sve zene u isti kos! Koš je na 3,05m visine. Hoćeš da te zakucam? Ne, hvala. U taj kos zakucavaj one trebe koje su te jadnicka toliko povrijedile, pa onda zakljucujes da su sve takve. Smrc
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 01:50 |
|
|
Croat je napisao/la: Realka nas podmuklo provocira s Navasom. To joj je 100-ti podtip kojeg je stavila, evo ovaj ide nakon Putina. Što im je zajedničko? Hm, možda visina. Izgleda kako je bitno samo da je muško... Bar je straight.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 02:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 02:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
anee
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 02:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 02:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ti si neka prijateljica u stvarnom životu od Snowflake ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
anee
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 02:23 |
|
|
nemam pojma ko je snowflake, cekaj da pohvatam sve, tek sam dosla :P
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 02:48 |
|
|
Ja sam savršen muškarac, samo šteta što to cure neznaju. Inače bi me sve htjele. A ovako ništa!
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 08:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 09:35 |
|
|
Real gone je napisao/la: Tako je Junuze, sa malom ispravkom - bitno je samo da nisi ti Pati.. Meni baš djeluješ kao cura koja je malo "zakasnila" zbog drugih stvari, vjerojatno studija i te neke femi-brije, propustila prilike, a sad je već u panici... Neću patit, ja sam stariji čikica koji ima ženu i Ilirku... Meni i previše, a samo ću onako usput spomenut vlastitu boju očiju, baš kao na zadnjoj fotci koju si stavila, i boja kose, kože, ostalo ne bih procjenjivao. A za razliku od nogoloptača, i visinu imam. Ko god patio to nisam ja. Ne nabacuju se meni kitoglavci. Onaj kitoglavac sa "zmijskim tijelom" fata cure preko neta, a navodno je iz BL. Jebote, tamo trebaš imat po dva lijeva jajeta, i dvi lijeve noge da nemaš cure, i to dobre. Valjda ta njegova zmija liči na Michelinka... Hm, jedino da te ja po Bosni provodam... Moldavke su se sve utrapile nekako, nakraju...
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 09:47 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 645 Lokacija: dijaspora
|
Real gone je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ma u Andaluziji je to dijo kulture. Ove lokalne tv postaje po pola dana emitiraju, i ako nije sezona. Ako im zabrane dizat ce barikade i proglasit slobodnu Andaluziju. Hablas castellano? desafortunadamente, no ;) Kad smo kod visine, Navas mi je sad prototip toga koliko nekoga priroda može da uskrati nepopravljivo.. Ima lik totalno naočitu facu, s tim ludim svetlim očima, a na terenu izgleda ko patikica u odnosu na druge muškarce.. Navas je "gitano" tj.spanjolski Rom iz Andaluzije.Cuo sam neku legendu da oni imaju neke veze s Egiptom jer su se Juan i Tomas(prvi Romi koji su u 15.stoljecu stigli u Spanjolsku) predstavljali kao grofovi iz Malog Egipta. Inace dosta tih Andaluzijskih Roma ima tu cudnu plavu boju ociju,valjda da bi se razlikovali od Spanjolaca
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 10:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Real gone je napisao/la: Tako je Junuze, sa malom ispravkom - bitno je samo da nisi ti Pati.. Meni baš djeluješ kao cura koja je malo "zakasnila" zbog drugih stvari, vjerojatno studija i te neke femi-brije, propustila prilike, a sad je već u panici... Neću patit, ja sam stariji čikica koji ima ženu i Ilirku... Meni i previše, a samo ću onako usput spomenut vlastitu boju očiju, baš kao na zadnjoj fotci koju si stavila, i boja kose, kože, ostalo ne bih procjenjivao. A za razliku od nogoloptača, i visinu imam. Ko god patio to nisam ja. Ne nabacuju se meni kitoglavci. Onaj kitoglavac sa "zmijskim tijelom" fata cure preko neta, a navodno je iz BL. Jebote, tamo trebaš imat po dva lijeva jajeta, i dvi lijeve noge da nemaš cure, i to dobre. Valjda ta njegova zmija liči na Michelinka... Hm, jedino da te ja po Bosni provodam... Moldavke su se sve utrapile nekako, nakraju... Sindrom zatvorenih vrata... (slova frcaju na sve strane ) p.s.No, nikad nije kasno...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 11:02 |
|
|
Gospođice Wind, jel istina da imate 120 kg pa ste ih odlučili skinuti pentranjem po stijenama, kao najrigoroznijom tehnikom skidanja sala
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 11:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Onaj kitoglavac sa "zmijskim tijelom" fata cure preko neta, a navodno je iz BL. Jebote, tamo trebaš imat po dva lijeva jajeta, i dvi lijeve noge da nemaš cure, i to dobre. Valjda ta njegova zmija liči na Michelinka... Koja dalabu
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 11:17 |
|
|
lirik je napisao/la: Navas je "gitano" tj.spanjolski Rom iz Andaluzije.Cuo sam neku legendu da oni imaju neke veze s Egiptom jer su se Juan i Tomas(prvi Romi koji su u 15.stoljecu stigli u Spanjolsku) predstavljali kao grofovi iz Malog Egipta. Inace dosta tih Andaluzijskih Roma ima tu cudnu plavu boju ociju,valjda da bi se razlikovali od Spanjolaca Gitano ili Kalé, to je podskupina Roma u Španjolskoj i u južnoj Francuskoj, u Portugalu ih zovu ciganos govore jezikom koji zovu caló, tradicionalno se bave flamengom i trgovinom konja. u Španjolskoj ima oko milijun Roma, najviše ih u Andaluziji (preko 1/3), pa na istočnoj obali (Katalonija i Valencia) te u Madridu. migracija Roma
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 lip 2012, 11:29 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Real gone je napisao/la: Tako je Junuze, sa malom ispravkom - bitno je samo da nisi ti Pati.. Meni baš djeluješ kao cura koja je malo "zakasnila" zbog drugih stvari, vjerojatno studija i te neke femi-brije, propustila prilike, a sad je već u panici... Neću patit, ja sam stariji čikica koji ima ženu i Ilirku... Meni i previše, a samo ću onako usput spomenut vlastitu boju očiju, baš kao na zadnjoj fotci koju si stavila, i boja kose, kože, ostalo ne bih procjenjivao. A za razliku od nogoloptača, i visinu imam. Ko god patio to nisam ja. Ne nabacuju se meni kitoglavci. Onaj kitoglavac sa "zmijskim tijelom" fata cure preko neta, a navodno je iz BL. Jebote, tamo trebaš imat po dva lijeva jajeta, i dvi lijeve noge da nemaš cure, i to dobre. Valjda ta njegova zmija liči na Michelinka... Hm, jedino da te ja po Bosni provodam... Moldavke su se sve utrapile nekako, nakraju... Vidi đuturuma. Stvarno, samo patnja ostaje. Još kad bi znao...
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|